Apel disperat al lui Stoltenberg: Livrați muniție urgent! Situația este gravă

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Al Jazeera

Foto: Al Jazeera

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, i-a îndemnat pe membrii NATO să ofere rapid mai mult ajutor militar Ucrainei pentru a împiedica victoria Rusiei, scrie Știripesurse.

"Ucrainenii nu rămân fără curaj, ci fără muniție. Împreună, avem capacitatea de a oferi Ucrainei ceea ce are nevoie. Trebuie să arătăm voința politică de a face acest lucru", a spus Stoltenberg, cu ocazia prezentării Raportului anual pe 2023 al organizației, conform Antena3 CNN.

El a insistat ca țările alianței "să sape adânc și să livreze rapid" muniție forțelor Kievului, deoarece "întârzierile au consecințe reale pe câmpul de luptă".

"Acesta este un moment critic. Va fi o gravă greșeală istorică să îi permitem lui Putin să câștige", a conchis șeful NATO.
 
Pe același subiect - Institutul pentru Studiul Războiului: Rușii sunt aproape să Rupă Frontul
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • DanielaBMED 14.03.2024 15:53
    Să sape adânc să caute comori în pământ, aur și pietre prețioase, să le vândă și cu banii să cumpere arme, muniție și vaxinuri pentru plandemia postbelică. Păi, după alegeri, au grijă guvernanții să micșoreze salariile, poate și pensiile, să mărească taxele și impozitele, chipurile să mai astupe datoriile, deficitul bugetar... din cauza războiului din Ucraina. Și altele. Săpăm, săpăm !!
  • Horia Cornescu 14.03.2024 16:13
    Baga mare, Dle Putin ! Toate unghiile in plamanii lor -caci Ucraina e o chestiune interna a Rusiei, nu a CME si uneltele NATO si UE. Rusi, rupeti-i in bucati, salvati Omenirea de aceasta mare pacoste.
  • Codreanu 14.03.2024 16:20
    "să sape adânc și să livreze rapid"
    Păi Romania nu prea mai are ce sa livreze, le-am livrat muniția anul trecut, depozitele sunt goale.
    Spre exemplu, in aprilie 2023, depozitul de muniție de la Cisnădie/ Sibiu, a fost, golit in 10 zile cât era el de mare, nu au mai pus nimic în el, ...bate vântul.
    Tot ce mai avem sunt rablele alea trimise cu trenul, dacă s-ar deplasa singure nu ar mai ajunge nici la frontieră darămite pe front...si niste borcane cu murături să doboare dronele cu ele, la noi a trecut iarna, ies legumele.
  • Horia Cornescu 14.03.2024 16:21
    Baga mare, Dle Putin ! Toate unghiile in plamanii lor -caci Ucraina e o chestiune interna a Rusiei, nu a CME si uneltele NATO si UE. Rusi, rupeti-i in bucati, salvati Omenirea de aceasta mare pacoste.
  • Mircea Dragan 14.03.2024 16:22
    ''Livrați muniție urgent!''

    Domnule Stoltenberg cu parere de rau va anunt ca am mancat toate muraturile asa ca nu am ce livra batranelor care doborau drome. Intelegeti si dvs ca e primavara.

    Mircea
  • Wolf Edmond 14.03.2024 17:17
    Dacă privim atent situația și acțiunile unor „lideri”, în fapt purtători de cuvânt, avem impresia că se joacă un meci de fotbal în care gazda e Ukraina iar „liderii” galeria. Să nu cumva să câștige rușii în deplasare! Ușurința și inconștiența cu care se alimentează escaladarea ostilităților este înspăimântătoare. Mai trimitem câteva mii de garnituri de tren pline de muniție și tehnică de luptă, cumpărăm și arbitrii dacă se poate, mai mor câteva sute de mii de oameni, transformăm o țară în ruine, intrăm în prelungiri dacă e nevoie, inclusiv ajungem la lovituri de penalti (a se citi lovituri nucleare) dar să câștige Ukraina acasă pentru că în joc e orgoliul NATO. Urale și aplauze lipsesc ori cel puțin s-au transformat în propagandă și cenzură. Dacă meciul se prelungește prea mult e posibil să nu mai avem câștigători.
  • Quintessence 14.03.2024 17:38
    Mda...previzibil.
    Pasul 1. Cum sa bagi tarile in datorii fara sa ridici suspiciuni: creati un razboi inexistent.
    Pasul 2. Cum sa dezarmezi tarile fara sa ridici suspiciuni.
    Urmeaza Pasul 3. Trimitem mii de drone inarmate deasupra fiecarui oras + armata chineza inarmata (in mare parte cu armele pe care le-am trimis) la fiecare colt strada si la fiecare usa.
  • Simplu-Mihai 14.03.2024 17:52
    Ahhh mama ei dă viață,nu mai pierde Putin războiu'?
    Că de mă duc pe saltimbacii ghenerali de la antene ,Putin a murit de mult.. .
  • CoRin 14.03.2024 18:07
    Domnule SG,Sa trăiți! De unde sa dam? Ursul a ieșit mai puternic din iarna....Noi cu energia verde, cu drepturile LGBT+, cu electrificarea... Si aici nu este vorba de permis. O victorie de o parte sau alta se gastiga! Nu este vorba de a permite sau nu acest lucru. In rest e bla, bla, bla....
  • andriban 14.03.2024 18:21
    Sub "jugul de lemn" al turcilor am fost.
    a fost înlocuit cu "jugul de fier" al habsburgilor...
    A venit "cizma fascistă" urmată de "ciuma roșie".
    Încă prea puțini au curajul să recunoască ca suntem sub "bocancul" NATO (american)
    Da' vezi Doamne, trebuie să ne temen de Putin (acuzat la tribunalul penal internațional de... strămutarea copiilor din zona de război - se pare că nu l-a avut profesor pe bibi)
    Partea bună - acest apel indică frica bazală care a pus stăpânire pe toți lustragiii bocancului - o altă epocă fanariotă ajunge la final.
  • 1821 14.03.2024 18:22
    Daca Stoltenberg se isterizeaza ca le trebuie munitie ucrainienilor ca sa nu-i invinga rusii, desi rusii au invins de mult, va dati seama ce istericale va slobozi Werner daca va ajunge in sediul de linga aeroportul din Bruxelles ?
  • Carbid 14.03.2024 19:46
    soltenberg este cam al doilea bolnav dement dupa harary!!!
  • IC XC NI KA 15.03.2024 00:05
    “Războiul din Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată. Israelul nu ar fi fost niciodată invadat.” Zice Trump ..dacă era el la butoane.

    Cred că-i clar că nu s-ar fi “întâmplat”..dacă președintele Biden nu și-ar fi dat OK-ul. Sau?
    E clară ..sceneta? Dar scopul?

    Doamne, miluiește.
  • Aly09 15.03.2024 11:57
    La pădure cu tine, marș javră la Ucraina!!!
Ultima oră

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”