Andrei Marga, amenințat cu dosar penal de marioneta lui Zelenski, Podaliak, pentru că a spus un adevăr istoric. Colac peste pupăză, MAE dublează răsteala oficialului de la Kiev

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru de externe al României, Andrei Marga, a fost amenințat cu ”dosar penal” de către consilierul șefului biroului președintelui ucrainean, Mihailo Podaliak, potrivit agenției RBC-Ucraina, relatează de Știripesurse.

„"Criza agenților" determină Rusia să scoată din dulap chiar și cea mai uitată naftalină politică. Dacă românul domn Marga își face declarațiile "cu toată responsabilitatea", atunci trebuie să înțeleagă și perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrității și suveranității unui alt stat”, a scris Podaliak, citat de Rador.
 
 
În plus, Ministrerul de Externe al României a dublat mesajul venit din Ucraina, condamnând de asemenea declarațiile făcut de Andrei Marga:

”Ministerul Afacerilor Externe consideră că declarațiile făcute de domnul Andrei Marga în spațiul public cu privire la războiul de agresiune al Rusiei contra Ucrainei și efectele acestuia sunt inacceptabile.

Aceste declarații sunt în flagrantă contradicție cu poziția oficială a României față de agresiunea ilegală, nejustificată și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei, precum și cu principiile fundamentale de drept internațional care guvernează relațiile internaționale în prezent.

MAE respinge ferm poziționarea domnului Marga, care preia, încurajează și propagă narativele maligne emise de Rusia.

MAE reiterează susținerea sa fermă pentru suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei, în granițele sale recunoscute la nivel.”, se arată în comunicatul MAE.
 
Amintim că profesorul Andrei Marga a declarat că Ucraina se află în „frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii României Poloniei, Ungariei și Rusiei.
 
Citiți și: Andrei Marga revine în forță după ce a fost atacat de Baconski și oamenii lui Zelenski: BUCOVINA E ROMÂNIA! Drept la Replică trimis UM Digi 24: Ucraina nu respectă minoritățile. Acesta a fost punctul de plecare al unui conflict fără noimă
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Florin Sabau 19.09.2022 13:11
  Mi e silă sa mai trăiesc și sa mai cotizez pt o colonie UE în care un neica nimeni de ucrainian podaliak își permite sa mi acuze un fost politician, fin intelectual, un om imparțial și vertical , de orice tâmpenie, doar pt ca nu i linge picioarele marii cozi de topor CIA, zelenski. Cum face el, podaliak . În colonia asta exista tot felul de aurești,alți neica nimeni, lătrai care ling și ei picioarele lui zelenski pt a capătă o ciozvarta mai mare de la stăpânii de afara. Mi e silă de ei mai ceva ca de sluga aia ucrainiana. Sper sa vina vremea și pt ei. Slava România. Ucraina, Rusia, China, SUA, UE, la gunoi. TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERA
 • Mars.60 Stefan 7649 19.09.2022 17:00
  Fratii isi apara cauza (great israhell), aurescu fiind neam cu zelensky... la ce sa te astepti, sa apere interesele Romaniei?
  Si stalin, ce "coincidenta", a fost tot de-al lor.
 • Orizont 19.09.2022 13:22
  In ce hal a ajuns "diplomatia" de pe cocioc ..
 • Florin Sabau 19.09.2022 13:44
  Cică un limbric userist, un alt neica nimeni, unul iulianbulai încearcă sa l muște de partea din față pe marele Andrei Marga. Succes cu.rcubeule efeminat
 • Briel 19.09.2022 15:22
  Până la urmă vor ajunge toate țările să realizeze că plângând pentru Ukraine plâng la mormânt străin.......în special România.

  Știți ce mă întristează mai mult ? Că în ciuda vaietelor românești ungurii se dovedesc a fi oameni mai de calitate și o dovedesc prin conducătorii lor.
 • Poenaru2016 19.09.2022 20:41
  Aschia nu sare departe de trunchi, zice o vorba. Ucraina, aceasta ciosvarta din marele imperiu care a fost URSS, are exact acelasi comportament ca si trunchiul din care s-a rupt, sau a fost rupta. Si despre Rusia se poate spune acelasi lucru, doar ca e o ciosvarta mai mare.
 • Arcas 19.09.2022 21:27
  Și unde vrea tov Podoliak să îl tragă la răspundere, penal, pe dl Marga? În ce instanță?
 • Valter COJMAN 20.09.2022 05:30
  Care drept international?
  Pactul Ribentrop-Molotov, pact hitleristo-stalinist, ar fi trebuit anulat si teritoriile romanesti sa revina Romaniei, inclusiv Insula serpilor....
  In schimb, Zelenski si nazistii lui, au interzis limba romana si invatamantul in limba romana in aceste teritorii.
  Cine sustine Ucraina nazista e TRADATOR DE TARA SI DE NEAM.
  Aurescu, Cioroianu, Baconschi si altii ca ei sunt TRADATORI DE NEAM SI TARA.
  Eu sustin spusele lui Andrei Marga.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO