Andrei Marga, amenințat cu dosar penal de marioneta lui Zelenski, Podaliak, pentru că a spus un adevăr istoric. Colac peste pupăză, MAE dublează răsteala oficialului de la Kiev

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru de externe al României, Andrei Marga, a fost amenințat cu ”dosar penal” de către consilierul șefului biroului președintelui ucrainean, Mihailo Podaliak, potrivit agenției RBC-Ucraina, relatează de Știripesurse.

„"Criza agenților" determină Rusia să scoată din dulap chiar și cea mai uitată naftalină politică. Dacă românul domn Marga își face declarațiile "cu toată responsabilitatea", atunci trebuie să înțeleagă și perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrității și suveranității unui alt stat”, a scris Podaliak, citat de Rador.
 
 
În plus, Ministrerul de Externe al României a dublat mesajul venit din Ucraina, condamnând de asemenea declarațiile făcut de Andrei Marga:

”Ministerul Afacerilor Externe consideră că declarațiile făcute de domnul Andrei Marga în spațiul public cu privire la războiul de agresiune al Rusiei contra Ucrainei și efectele acestuia sunt inacceptabile.

Aceste declarații sunt în flagrantă contradicție cu poziția oficială a României față de agresiunea ilegală, nejustificată și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei, precum și cu principiile fundamentale de drept internațional care guvernează relațiile internaționale în prezent.

MAE respinge ferm poziționarea domnului Marga, care preia, încurajează și propagă narativele maligne emise de Rusia.

MAE reiterează susținerea sa fermă pentru suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei, în granițele sale recunoscute la nivel.”, se arată în comunicatul MAE.
 
Amintim că profesorul Andrei Marga a declarat că Ucraina se află în „frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii României Poloniei, Ungariei și Rusiei.
 
Citiți și: Andrei Marga revine în forță după ce a fost atacat de Baconski și oamenii lui Zelenski: BUCOVINA E ROMÂNIA! Drept la Replică trimis UM Digi 24: Ucraina nu respectă minoritățile. Acesta a fost punctul de plecare al unui conflict fără noimă
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Florin Sabau 19.09.2022 13:11
    Mi e silă sa mai trăiesc și sa mai cotizez pt o colonie UE în care un neica nimeni de ucrainian podaliak își permite sa mi acuze un fost politician, fin intelectual, un om imparțial și vertical , de orice tâmpenie, doar pt ca nu i linge picioarele marii cozi de topor CIA, zelenski. Cum face el, podaliak . În colonia asta exista tot felul de aurești,alți neica nimeni, lătrai care ling și ei picioarele lui zelenski pt a capătă o ciozvarta mai mare de la stăpânii de afara. Mi e silă de ei mai ceva ca de sluga aia ucrainiana. Sper sa vina vremea și pt ei. Slava România. Ucraina, Rusia, China, SUA, UE, la gunoi. TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERA
  • Mars.60 Stefan 7649 19.09.2022 17:00
    Fratii isi apara cauza (great israhell), aurescu fiind neam cu zelensky... la ce sa te astepti, sa apere interesele Romaniei?
    Si stalin, ce "coincidenta", a fost tot de-al lor.
  • Orizont 19.09.2022 13:22
    In ce hal a ajuns "diplomatia" de pe cocioc ..
  • Florin Sabau 19.09.2022 13:44
    Cică un limbric userist, un alt neica nimeni, unul iulianbulai încearcă sa l muște de partea din față pe marele Andrei Marga. Succes cu.rcubeule efeminat
  • Briel 19.09.2022 15:22
    Până la urmă vor ajunge toate țările să realizeze că plângând pentru Ukraine plâng la mormânt străin.......în special România.

    Știți ce mă întristează mai mult ? Că în ciuda vaietelor românești ungurii se dovedesc a fi oameni mai de calitate și o dovedesc prin conducătorii lor.
  • Poenaru2016 19.09.2022 20:41
    Aschia nu sare departe de trunchi, zice o vorba. Ucraina, aceasta ciosvarta din marele imperiu care a fost URSS, are exact acelasi comportament ca si trunchiul din care s-a rupt, sau a fost rupta. Si despre Rusia se poate spune acelasi lucru, doar ca e o ciosvarta mai mare.
  • Arcas 19.09.2022 21:27
    Și unde vrea tov Podoliak să îl tragă la răspundere, penal, pe dl Marga? În ce instanță?
  • Valter COJMAN 20.09.2022 05:30
    Care drept international?
    Pactul Ribentrop-Molotov, pact hitleristo-stalinist, ar fi trebuit anulat si teritoriile romanesti sa revina Romaniei, inclusiv Insula serpilor....
    In schimb, Zelenski si nazistii lui, au interzis limba romana si invatamantul in limba romana in aceste teritorii.
    Cine sustine Ucraina nazista e TRADATOR DE TARA SI DE NEAM.
    Aurescu, Cioroianu, Baconschi si altii ca ei sunt TRADATORI DE NEAM SI TARA.
    Eu sustin spusele lui Andrei Marga.
Ultima oră

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment. Inițiativa Mitropoliei Basarabiei de-a o restaura poate fi stopată de Mitropolia Moldovei, posesoarea terenului

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO