Andreea Lobodă, studentă în anul V la UMF Cluj, unde rectorul a condiționat participarea la practică pe baza vaccinului, decedată după 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Apropiații spun că boala a avut o evoluție galopantă. FOTO

De Andrei Nicolae  /  

Andreea Lobodă / FB

Andreea Lobodă / FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Lobodă, o studentă din anul V Medicină de la UMF Cluj, a murit la 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Din spusele apropiaților, boala a avut o evoluție galopantă, transmite Cluj24.

„Dragi colegi,

Ne exprimăm regretul pentru pierderea mult prea devreme a unei colege.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină.

S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Pentru cei dornici să-și ia rămas bun, vă anunțăm că priveghiul va avea loc sambătă de la ora 17:30 la Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc duminică de la ora 13:00 la Cimitirul Central. 

Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Organizația Studenților Mediciniști din Cluj.

„Conducerea, colectivul și studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca își exprimă compasiunea și regretul pentru o viață curmată mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină. S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ora 17:30, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca, iar înmormântarea va avea loc duminică, 4 decembrie, la ora 13:00, la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a UMF Cluj.
 
FOTO:
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și stând în picioare
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, în aer liber și copac

Amintim că la UMF Cluj, aproape 90% dintre studenți s-au vaccinat anticovid, după ce rectorul Universității a anunțat că cine nu face vaccinul nu va putea face practica în spitale.
 
Mai mult decât atât, în iunie 2021, consiliul UMF Cluj a condiționat  accesul studenților la festivitatea de absolvire pe baza vaccinului, în timp ce studenții nevaccinați au văzut festivitatea pe ecranul de la Sala Polivanlentă.
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Constantinescu Valentin-Ionut 03.12.2022 16:47
    condoleante
  • Mircea Dragan 03.12.2022 23:26
    A rezolvat-o ''stiinta'' si p-asta ''sigur si eficient'' cum spunea rujatul Gheorghita!. Te umfla rasul pe ce maimtzoi au crezut romanii: Arafat, Gheorghita, Jurma, Citu, etc. P-astia sa-i cred ?
  • adria 03.12.2022 17:25
    Fata aceasta a ales între carieră și viața ei. Un viitor medic obedient și dezinformat mai puțin. Dumnezeu să o ierte.
    Situația este foarte perfidă. Mulți s-au înțepat văzând că cei din jurul lor care au făcut-o nu au pățit nimic grav.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 04.12.2022 01:29
    "Situația este foarte perfidă."
    DA.
    ASA A FOST.
    MACAR PE VIITOR INCERCATI SA NU MAI AVETI INCREDERE IN ACESTI OAMENI.
    VREODATA.
    NICIODATA.
  • Tabără Octavian-Adrian 03.12.2022 18:05
    Iar, a murit de batrânețe? Nu se sesizează nimeni, de normele impuse autoritar? Câte crime s-au fâcut în aceastâ mascaradã pentru răceala C-vid...RĂSPUNDE CINEVA?
  • Carbid 03.12.2022 19:08
    covix N-A fost si nu este o răceală!
    NU este o gripa severă!!
    NU este o pneumonie atipică!!
    Este altceva...Alta discuție!
    Pt mai multe detalii urmareste postarile cu Dr Ardis pe rumble sau odysee!
    https://www.brighteon.com/91256961-63e5-46a5-908c-f431f17ccd09

    Misiunea princeps a covix-ului a fost vaccinarea!!! si intronarea dictaturii medicale prin oms, desuveranizarea țărilor, etc!
    O cura de vit C , D si altele te scăpa, făcea din ea o raceală!!! Daca ai fi știut! Daca nu deschideai tv, de pildă!!!
  • Coronoia 03.12.2022 19:19
    Daca a avut atat de putina consideratie pentru propria viata incat sa fie dispusa sa se injecteze cu otrava imi dau seama cata consideratie ar fi avut mai tarziu pentru pacienti.
    Medicii ca profesie erau cei mai in masura sa opreasca mizeria plandemica, statea in puterea lor si n-au facut-o.
  • Tabără Octavian-Adrian 03.12.2022 22:30
    Doresc sa raspund celor care nu considera ca a fost o raceala: am avut C-vid de mai multe ori. L-am resimtit doar ca o raceala, pierdere a gustului si mirosului. Nu toti suntem la fel. Eu asa am traversat perioada asta de mai multi ani. Depinde de multi factori, printre care, istoricul medical. Aaa... si cu multa rugaciune si informare din surse neoficiale.
  • Mircea Dragan 03.12.2022 23:32
    Cei informati din surse oficiale au murit sau vor muri. Cat de prost sa fii sa crezi in Citu, Mihaila, Arafat, Jurma, PacuraruZ?
  • Andri 04.12.2022 19:13
    In echipa mea de la serviciu suntem aproape 20 de persoane. Toti intepati de 2-3 ori afara de mine (eu fiind neintepata). Toti au facut cel putin o data covrig (daca rezultatele testelor sunt reale..:D ). Eu n-am avut aceasta ocazie.
    Doar o statistica.
  • Carbid 04.12.2022 19:40
    Dle TABARA,
    Vă sugerez să va informați (dar temeinic) ce anume declanseaza/provoaca pierderea gustului si mirosului?? Sunt vreo cateva cauze...interesante!
  • Coronoia ► Carbid 05.12.2022 14:03
    Si la gripe si raceli ne pierdem gustul si mirosul dar nu ne dam atata cu curul de pamant. De ce ar trebui sa ne isterizam in ultimul hal cand se intampla acelasi lucru la covrig.
    Dintr-o data am devenit toti masterchefi nenicule, nu mai suportam cateva zile sa nu mai simtim aromele fitzoase ale retetei de potarniche brulee cu consome de topinambur sau mai stiu ce aberatii de retete
  • Tabără Octavian-Adrian 03.12.2022 22:37
    NU AM BINECUVÂNTARE SĂ FIU COBAI...
  • Mircea Dragan 03.12.2022 23:30
    Corect. Yes manii s-au conformat, Yes manii vor zdohni. 7,6 milioane.
  • dejuan 04.12.2022 03:31
    Romania s-a desteptat.
    Doar 133 de sinicigasi s-au gasit sa se injecteze in Saptamana 21-27 Nov 2022.

    https://www.cnscbt.ro/index.php/raportare-saptamanala-vaccinare-impotriva-covid-19

    https://www.cnscbt.ro/index.php/raportare-saptamanala-vaccinare-impotriva-covid-19/3360-raportare-vaccinari-anti-covid-19-saptamana-21-27-11-2022/file

    Pacat de cei 10 089 de copii care au fost dusi la faizar pediatric.
  • Nick Cohen 04.12.2022 07:43
    Genocid clar ! Si totusi nici un Procuror nu declanseaza nici o investigatie, nu pune politrucii si medicii sub acuzare ! Ba chiar iohanis si complicele in crima Arafat sunt pe cai mari .
  • Tabără Octavian-Adrian 04.12.2022 07:44
    @CARBID
    Multumesc pentru link. Stiam de modul in care vede Bryan Ardis problema si mi se pare cel mai aproape de adevar, la fel cum sarpele a facut omenirea sa piarda viata vesnica din Eden - comuniunea cu Dumnezeu, in acelasi mod actioneaza si acum. Nu degeaba au avertizat parintii din Sfantul Munte (vazatori cu Duhul), sa nu primim vaccinul in 2020...Aceasta e doar o cernere, cea mai simpla, fiind incipienta. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.
  • Tabără Octavian-Adrian 05.12.2022 12:53
    @CARBID
    Vreti sa incepem de la bazele medicinei? Sa o luam cu tot ce inseamna aceasta stiinta? Sa redescoperim apa calda si sa peroram? Va stau la disspozitie...Cred Doamne si marturisesc ca Tu esti cu adevarat Hristos, Fiul lui Dumnezeu, celui Viu, care ai venit in lume sa ii mantuiesti pe cei pacatosi, dintre care cel dintai sunt eu.
  • Carbid 11.12.2022 21:51
    Doamne ajută!
    Vroiam doar sa mai adaug că ar fi util sa citiți tabloul clinic al bolii covid făcut de dl Virgiliu Gheorghe de la Imunomedica. Din ce am citit acolo, se poate observa clar că NU e o gripă sau răceală, și din cei afectați din jurul meu (inclusiv soția) am constat clar că numai o raceală banală sau gripă nu a fost!

    https://www.imuno-medica.ro/cercetare-articole/Studiu-COVID-19-Optiuni-terapeutice-pentru-fiecare-stadiu-al-bolii-18

    Sau
    https://www.activenews.ro/stiri/Virgiliu-Gheorghe-a-produs-un-STUDIU-asupra-Covid-19.-INTERVIU-si-STUDIU-IMUNOMEDICA-AICI-164618
  • Teo Cezar 14.12.2022 20:30
    Acel nemernic de rector să plece să dispară. Cum se numește derbedeul??? Să știe toată lumea. Mai este pe funcție?? Toți acei nemernici care au condiționat vaccinul cu păstrarea locului de muncă trebuie judecați penal și condamnați. Nu puteți scapa așa
    ușor nemernicilor
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova