Anca Radu: CAZUL DAVID POPOVICI: TOATĂ APA DIN BAZIN S-A FĂCUT VACCIN

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că David Popovici s-a supus experimentului cu poțiuni magice, mi-e absolut egal — în ce îl privește, mă fascina strict capacitatea de a face performanță, lăudabilă în continuare.

Când însă iese în conferință și prima grijă este să alăture din senin invitației adresate copiilor de a îndrăzni să se apropie și ei de sportul de performanță imboldul să se și injecteze, cu tot regretul, toate medaliile alea devin niște simple fise pentru automatul de cafea, căci așa se întâmplă când vinzi ieftin — nimeni niciodată nu-ți poate minimaliza performanța așa cum o poți face de unul singur, printr-un gest prostesc și interesat, măsură a unui caracter mizerabil în formare.

ACOLO UNDE MEDICII NU AU VOIE

Celor revoltați că am avut îndrăzneala să critic ieșirea absurdă a unui înotător excepțional care se crede medic vă atrag atenția că în țara în care un copil de 17 ani dă sfaturi altor copii despre riscurile inutile cărora să li se expună prostește, medici cu greutate, profesori cu o carieră impresionantă în domeniul medical au fost făcuți troacă de porci pentru că au îndrăznit să-și spună părerea, între timp dovedită corectă, despre poțiunile magice. Dacă aveți impresia că doar performanța sportivă contează, să vă ferească Dumnezeu să încăpeți pe mâna unor medici care aplică protocoale orbește și fac recomandări fără discernământ.

Oricât de mult aș admira rezultatele fabuloase ale acestui tânăr, medicii ultracenzurați și umiliți în ultimii doi ani pentru că și-au exprimat punctul de vedere, corect la milimetru, despre exact același subiect pe care se pronunță acum acest copil, într-un moment când nici ministrul Sănătății nu mai îndrăznește să facă propagandă unor poșirci inutile acolo unde nu sunt mortale de-a binelea, rămân prioritari în lista mea, chiar dacă nu-i medaliază și premiază nimeni. Sigur că nu pot să nu reacționez atunci când dreptul de parafă al unor profesioniști cu greutate pălește în fața datului din mâini și din picioare, fie și cu doborâre de recorduri mondiale.

PS: (...și pentru că am preluat de la Alis Popa un inventar de sportivi "plecați" pe nepusă masă, plus un link la articolul ActiveNews despre baschetbalista "plecată" și ea în aceeași manieră, mi-a intrat la somn contul Facebook timp de o oră și la revenirea miraculoasă nu mai exista inventarul cu pricina. Ceea ce ne spune că e subiectul cel mai incomod al momentului. S-a reținut!)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Ilie Șerbănescu: Avem o țară, dar, oare, mai este a noastră? Ce putem schimba? Poate, doar jupânul!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
 • Spring 17.08.2022 09:47
  Sa traiesti Anca! Atitudinea depaseste demersul a o mie de barbati p......cati!
  Sa fie spre luminarea neamului nostru!
 • Mircea Dragan 17.08.2022 17:42
  Asta inseamna '''fii ca David?''
 • Elina 17.08.2022 10:01
  Mda,...s-a fasait si ''sageata''... Pacat!
 • Sascha 17.08.2022 10:05
  Felicitări pentru articol ! În sfârșit,cineva cu mintea limpede,care spune lucrurilor pe nume și are curajul (că să rămânem în "domeniu") să înoate împotriva curentului. Un mare sportiv,un multiplu campion,nu trebuie,obligatoriu, să fie și un mare caracter(mai ales la o vârstă fragedă...). Dar să te lași cumpărat și să te deprinzi atât de timpuriu cu mâncatul de r...t, e și ăsta un "record". Păcat...
 • GITTA 17.08.2022 10:22
  Asa este,Si trecerea brusc de la ceea ce ar fi putut fi o mare mandrie nationala la o mare dezamagire,e crunta!Acest baiat este doar talentat.Si nu este destul de talentat pentru a compensa prostia de a influenta copiii sa se "scalde" in serurile experimentale covid.
  Ma intreb daca poate spune asta parintilor sportivilor care s-au stins si/sau au ramas nenorociti pe viata?Sau macar daca stie de ei,tineri,sanatosi,sportivi ca si el?!Si daca stie,ii pasa?!
  Sportivul nostru care ar fi putut fi o mandrie este doar un baietel prostut.Si,meschin.Pacat!
 • Spring 17.08.2022 10:47
  Nigeria va deveni un teren de testare pentru tehnologia (MICROSOFT)
  ID digital

  Proiectul Nigeria Digital Identification for Development (ID4D) este finanțat în comun de Banca Europeană de Investiții, Banca Mondială și Agenția Franceză pentru Dezvoltare.

  Microsoft courts Nigeria digital ID4D – Vanguard News
  https://www.vanguardngr.com/2022/08/microsoft-courts-nigeria-digital-id4d/

  Nigeria will be a testing ground for Microsoft’s digital ID tech
  https://reclaimthenet.org/nigeria-will-be-a-testing-ground-for-microsofts-digital-id-tech/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-vaccine-passports-surveillance-capitalism-covid-gates/

  „Microsoft Corporation a făcut o mulțime de investiții și intervenții în dezvoltarea capacităților și securitatea cibernetică.
  Pe lângă sprijinirea guvernelor în domeniul dezvoltării capacităților, Microsoft se întâlnește cu părțile interesate acolo unde acestea trebuie să elimine lacunele identificate.
  Oamenilor le vine greu pentru a-si face upgrade și actualizarea lor înseși, care este benefica spre a actualiza abilitățile lor.
  Acesta este motivul pentru care trebuie să luăm foarte în serios protecția datelor și securitatea cibernetică.”

  http://computing.news/

  Agenția este responsabilă pentru emiterea numerelor unice naționale de identificare ale nigerienilor și menținerea bazei naționale de date de identificare.
  Nigeria ID4D este finanțată de Banca Mondială, Banca Europeană de Investiții și Agenția Franceză pentru Dezvoltare.

  În timp ce proiectul NIGERIA ID4D și sistemul național de numere unice de identificare pus în aplicare de Abuja încearcă să abordeze frauda de identitate, astfel de sisteme cauzează de fapt mai mult rău decât bine – așa cum se vede în exemplul sistemului de identificare digitală Aadhaar din India.
  Creatorul lui Aadhar, miliardarul indian Nandan Nilekani, a fost catalogat de Gates însuși drept un „erou”.

  Mark of the Beast now active in India as government requires biometric scanning for food purchases and government benefits
  https://surveillance.news/2018-05-01-mark-of-the-beast-now-active-in-india-as-government-requires-biometric-scanning-for-food.html

  Tehnocratul din spatele Microsoft a fost vocal în aducerea „abordării Aadhaar în alte țări”, inclusiv in Nigeria.

  https://naturalnews.com/2021-11-19-how-digital-id-will-control-your-life.html

  Vizitați CyberWar.news pentru mai multe știri despre pericolele sistemelor de identificare digitală.
  http://cyberwar.news/

  Urmăriți acest videoclip care vorbește despre guvernul nigerian care blochează accesul smartphone-urilor la 73 de milioane de nigerieni care nu au un număr unic național de identificare.

  https://www.brighteon.com/831daa23-966f-47ce-a67d-4afb8a001b89
 • Constantinescu Valentin-Ionut 17.08.2022 11:37
  fara sa fac reclama in online ziare.com si g4media apar cate 10 articole pe zi despre acest inotator.
  daca intrebati un ofiter de informatii e un caz scoala model de manual de razboi psihologic.
  daca intrebati medicul unde s-a vaccinat,testat cu aparatul poligraf posibil sa aveti mari surprize.
  daca intrebati un inginer.asta nu are raspunsuri.inginerul e precum cainele.are privirea inteligenta sar nu stie sa se exprime.
  Sunt Inginer.
 • Augusta 17.08.2022 11:58
  De Simona Halep care a promovat inteparea ati uitat? Ea e mai mare decat acest tanar si ar fi fost normal sa fie si mai inteleapta. Or fi fost manipulati, dar nu au nicio scuza.
 • lsyandex 17.08.2022 14:01
  Dacă s-a vaccinat și a făcut-o pe bune, nu la chiuvetă, sigur a făcut JJ.
  JJ are și el o grămadă de probleme, dar parcă nu cu inima. Dacă făcea Pfizer era „adio” până acum, fiindcă își paradea inima, nu mai avea capacitate de efort. Halep pare să-și fi revenit, din păcate a pierdut un an și jumătate în condițiile în care deja a împlinit 30 de ani. Măcar Serena a pierdut așa de mult timp la o astfel de vârstă fiindcă a născut.
  Însă eu bănuiesc că oamenii din jurul lui l-au protejat și nu l-au vaccinat pe bune. Un sportiv de asemenea talie nu e singur, are o întreagă echipă în jurul lui, și el decide foarte puține lucruri. Inclusiv dacă se vaccinează sau nu. Puțini sunt ca Djokovici, să aibă tăria de a-și asuma, împreună cu echipa, riscul nesupunerii.
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 14:32
  Foarte bun articol care pune zdravan punctul pe i, felicitari! Oare de ce campionii nostri nu sunt precum campionul Djokovic care a trecut cu brio si testul credintei? Pacat, toate lucrurile bune vin din credinta si fara credinta "deșertăciunea deșertăciunilor, a zis Ecclesiastul, toate sunt deșertăciuni!"
 • Tic 17.08.2022 15:01
  Băiatului asta i se potrivește vorba aia :hop și nea Ion, ca și el e om!
  De tăcea, deștept rămânea!
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:06
  La fix!
 • Teo Cezar 17.08.2022 15:34
  Gata, l-au imbrobodit si pe asta nemernicii. Nu avem nevoie de sfaturile lui de rahat mizerabil. Mars robotule!!!
 • Teo Cezar 17.08.2022 15:36
  Exceptional materialui, multumim ,respect
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:04
  -Eu m-am vaccinat, va recomand tuturor "moartea subita".
  -Eu m-am sufocat, va recomand tuturor masca.
  -Eu m-am lockdown-at, va recomand tuturor claustrofobia.
  -Eu m-am distantat, va recomand tuturor alienarea.
  -Eu renunt la benzina, va recomand tuturor trotineta.
  -Eu economisesc apa, va recomand tuturor jegul.
  -Eu mananc lacuste "bio", va recomand tuturor foamea.
  -Eu renunt la calorifer, va recomand tuturor frigul.
  -Eu renunt la curent electric, va recomand tuturor intunericul.
  -Eu m-am informat din surse oficiale, va recomand tuturor minciuna.
  -Eu cred in stat, va recomand tuturor prostia.
  -Eu accept orice, va recomand tuturor lasitatea...
  ...si va fi un necaz asa de mare cum n-a mai fost de la intemeierea lumii si nici nu va mai fi.
 • Adrian Dan 17.08.2022 18:06
  Bravo Anca! Tot ce ai spus este sau va fi adevărat! Felicitări!
 • Carbid 18.08.2022 12:25
  Ce seamană in această poză cu Obama!!?
 • P.M. 18.08.2022 12:55
  Dacă chiar se vaccina pe bune, nu ar fi reușit astfel de performanțe;oricum, un caracter infect, un copil prost, needucat, mândru că el știe multe, chiar și medicină.
  Ar trebui să citească listele cu sportivi decedați subit, înotători care au leșinat;dar nu, el știe medicină.
 • Bendis Hestia 18.08.2022 17:54
  Cine se uita pe Linkedin afla ca tatal lui David Popovici este:

  Mihai Popovici
  Independent Pharma Consultant
  Zona metropolitană București
  Peste 500 de contacte

  .. alte detalii foarte interesante
  https://ro.linkedin.com/in/mihaipopovici
 • Zeta 18.08.2022 21:14
  OMG!!! quelle horreur!!!
 • Zeta 18.08.2022 21:26
  Am revenit după ce am mai citit. Înțeleg că vinde/vindea otc-uri (medicamente fără rețetă), deci nu medicamente "de-alea grele" pline de chimicale și tehnologii. Însă... asta nu înseamnă că nu vrea să se facă remarcat de Big Pharma
 1. Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

 2. Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

 3. Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

 4. Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

 5. 21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

 6. Aruncă-l pe Goe din tren!

 7. Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

 8. Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

 9. ONU A BETONAT FUNDAȚIA GULAGULUI DIGITAL. Se cere Vaccinarea Universală și Poliția Internetului. Doar 11 țări s-au opus declarației privind ”Prevenirea, Pregătirea și Răspunsul în caz de Pandemie” (PPPR)

 10. Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

 1. Isteria Dronelor: Regimul Iohannis încearcă să inducă Starea de Război în România

 2. MEGA-SEISM ÎN BISERICĂ: HOMOSEXUALITATEA a devenit CRITERIU DE PROMOVARE în BOR, iar episcopia Oradiei este un exemplu evident. Avem de-a face cu o adevărată rețea: REȚEAUA HOMOSEXUALILOR. Nimeni nu ne poate reseta într-atât!

 3. După mii de studii care arată că masca e nesănătoasă, Rafila vrea să ne-o pună din nou pe față

 4. Doza finală: Simona Halep suspendată 4 ani pentru dopaj

 5. Bombă de presă! Hellvig, candidatul comun al PSD și PNL la prezidențiale

 6. Dr. Geanina Hagimă: Creierul bestiei care coordonează acțiunea Covid este virusat. Noile date FDA ale serurilor experimentale tocmai aprobate

 7. Monștrii elitei globaliste - Forumul Economic Mondial, Fundația Gates, Clinton Inc., Adunarea Generală a ONU – se întâlnesc la New York pentru a pune la cale modalități de a jefui omenirea de drepturi în numele farsei climatice

 8. Trump promite că va pune capăt traficului de copii și exploatării sexuale a copiilor în America: „Stau împotriva cabalei sataniste a pedofililor care conduc lumea” - VIDEO

 9. A apărut IMNUL NEVACCINAȚILOR, al celor care cred în perfecțiunea creației lui Dumnezeu: ”Suntem perfecți, nu suntem defecți / Să ne înțepați, boală să ne dați...” Cadoul Familiei Udrea pentru Români - VIDEO

 10. ITIA închide cazul Halep: Toate rezultatele și premiile obținute în perioada martie – august 2022 VOR FI ANULATE, inclusiv titlul de la Toronto

Ultima oră

01:15

22 septembrie: Sfântul Ierarh Martir Teodosie de la Brazi, mustrătorul nedreptei conduceri, un exemplu de ierarh al Bisericii Ortodoxe

23:30

21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

23:00

Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

22:30

Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

22:05

Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

22:00

Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

21:25

Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

20:55

A început Bucuria Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași! Prin IBMF, Iașiul devine centrul cântului bizantin din țară - VIDEO

20:30

Muzicieni și credincioși pentru Mănăstirea Turnu: Concert Caritabil TRONOS, TRONOS JUNIOR și RIBALE WEHBE pentru reconstrucția Mănăstirii Turnu, aproape distrusă după un incendiu devastator. Veniți Sâmbătă, 23 Septembrie, la Ploiești! - VIDEO

20:15

Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

19:30

Ar putea redeveni România una dintre marile țări producătoare de hârtie din celuloza de stuf? Antrepenorul Iulius Octavian Popa crede că da: Delta Dunării este o regiune unică și cu particularități pe care nu le are nici o regiune în Europa

18:45

Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

17:37

Cora Muntean: La mulți ani, George Simion! VIDEO: De la Lansarea Europarlamentarilor AUR la Jos Ciolacu și Jos Cenzura CNA!

17:15

Cetatea lui Vlad Țepeș la 564 de ani de la atestarea documentară. Nicușor Dan: Am fost fascinat de București când am venit prima oară, la un concurs de matematică, la 14 ani

16:25

8 decese în urma infecției cu virusul West Nile în România și 53 de cazuri confirmate. Se repetă situația din 2017? Atunci au fost înregistrate tot 8 decese și 52 de cazuri