Anca Radu: CAZUL DAVID POPOVICI: TOATĂ APA DIN BAZIN S-A FĂCUT VACCIN

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că David Popovici s-a supus experimentului cu poțiuni magice, mi-e absolut egal — în ce îl privește, mă fascina strict capacitatea de a face performanță, lăudabilă în continuare.

Când însă iese în conferință și prima grijă este să alăture din senin invitației adresate copiilor de a îndrăzni să se apropie și ei de sportul de performanță imboldul să se și injecteze, cu tot regretul, toate medaliile alea devin niște simple fise pentru automatul de cafea, căci așa se întâmplă când vinzi ieftin — nimeni niciodată nu-ți poate minimaliza performanța așa cum o poți face de unul singur, printr-un gest prostesc și interesat, măsură a unui caracter mizerabil în formare.

ACOLO UNDE MEDICII NU AU VOIE

Celor revoltați că am avut îndrăzneala să critic ieșirea absurdă a unui înotător excepțional care se crede medic vă atrag atenția că în țara în care un copil de 17 ani dă sfaturi altor copii despre riscurile inutile cărora să li se expună prostește, medici cu greutate, profesori cu o carieră impresionantă în domeniul medical au fost făcuți troacă de porci pentru că au îndrăznit să-și spună părerea, între timp dovedită corectă, despre poțiunile magice. Dacă aveți impresia că doar performanța sportivă contează, să vă ferească Dumnezeu să încăpeți pe mâna unor medici care aplică protocoale orbește și fac recomandări fără discernământ.

Oricât de mult aș admira rezultatele fabuloase ale acestui tânăr, medicii ultracenzurați și umiliți în ultimii doi ani pentru că și-au exprimat punctul de vedere, corect la milimetru, despre exact același subiect pe care se pronunță acum acest copil, într-un moment când nici ministrul Sănătății nu mai îndrăznește să facă propagandă unor poșirci inutile acolo unde nu sunt mortale de-a binelea, rămân prioritari în lista mea, chiar dacă nu-i medaliază și premiază nimeni. Sigur că nu pot să nu reacționez atunci când dreptul de parafă al unor profesioniști cu greutate pălește în fața datului din mâini și din picioare, fie și cu doborâre de recorduri mondiale.

PS: (...și pentru că am preluat de la Alis Popa un inventar de sportivi "plecați" pe nepusă masă, plus un link la articolul ActiveNews despre baschetbalista "plecată" și ea în aceeași manieră, mi-a intrat la somn contul Facebook timp de o oră și la revenirea miraculoasă nu mai exista inventarul cu pricina. Ceea ce ne spune că e subiectul cel mai incomod al momentului. S-a reținut!)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Spring 17.08.2022 09:47
  Sa traiesti Anca! Atitudinea depaseste demersul a o mie de barbati p......cati!
  Sa fie spre luminarea neamului nostru!
 • Mircea Dragan 17.08.2022 17:42
  Asta inseamna '''fii ca David?''
 • Elina 17.08.2022 10:01
  Mda,...s-a fasait si ''sageata''... Pacat!
 • Sascha 17.08.2022 10:05
  Felicitări pentru articol ! În sfârșit,cineva cu mintea limpede,care spune lucrurilor pe nume și are curajul (că să rămânem în "domeniu") să înoate împotriva curentului. Un mare sportiv,un multiplu campion,nu trebuie,obligatoriu, să fie și un mare caracter(mai ales la o vârstă fragedă...). Dar să te lași cumpărat și să te deprinzi atât de timpuriu cu mâncatul de r...t, e și ăsta un "record". Păcat...
 • GITTA 17.08.2022 10:22
  Asa este,Si trecerea brusc de la ceea ce ar fi putut fi o mare mandrie nationala la o mare dezamagire,e crunta!Acest baiat este doar talentat.Si nu este destul de talentat pentru a compensa prostia de a influenta copiii sa se "scalde" in serurile experimentale covid.
  Ma intreb daca poate spune asta parintilor sportivilor care s-au stins si/sau au ramas nenorociti pe viata?Sau macar daca stie de ei,tineri,sanatosi,sportivi ca si el?!Si daca stie,ii pasa?!
  Sportivul nostru care ar fi putut fi o mandrie este doar un baietel prostut.Si,meschin.Pacat!
 • Spring 17.08.2022 10:47
  Nigeria va deveni un teren de testare pentru tehnologia (MICROSOFT)
  ID digital

  Proiectul Nigeria Digital Identification for Development (ID4D) este finanțat în comun de Banca Europeană de Investiții, Banca Mondială și Agenția Franceză pentru Dezvoltare.

  Microsoft courts Nigeria digital ID4D – Vanguard News
  https://www.vanguardngr.com/2022/08/microsoft-courts-nigeria-digital-id4d/

  Nigeria will be a testing ground for Microsoft’s digital ID tech
  https://reclaimthenet.org/nigeria-will-be-a-testing-ground-for-microsofts-digital-id-tech/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-vaccine-passports-surveillance-capitalism-covid-gates/

  „Microsoft Corporation a făcut o mulțime de investiții și intervenții în dezvoltarea capacităților și securitatea cibernetică.
  Pe lângă sprijinirea guvernelor în domeniul dezvoltării capacităților, Microsoft se întâlnește cu părțile interesate acolo unde acestea trebuie să elimine lacunele identificate.
  Oamenilor le vine greu pentru a-si face upgrade și actualizarea lor înseși, care este benefica spre a actualiza abilitățile lor.
  Acesta este motivul pentru care trebuie să luăm foarte în serios protecția datelor și securitatea cibernetică.”

  http://computing.news/

  Agenția este responsabilă pentru emiterea numerelor unice naționale de identificare ale nigerienilor și menținerea bazei naționale de date de identificare.
  Nigeria ID4D este finanțată de Banca Mondială, Banca Europeană de Investiții și Agenția Franceză pentru Dezvoltare.

  În timp ce proiectul NIGERIA ID4D și sistemul național de numere unice de identificare pus în aplicare de Abuja încearcă să abordeze frauda de identitate, astfel de sisteme cauzează de fapt mai mult rău decât bine – așa cum se vede în exemplul sistemului de identificare digitală Aadhaar din India.
  Creatorul lui Aadhar, miliardarul indian Nandan Nilekani, a fost catalogat de Gates însuși drept un „erou”.

  Mark of the Beast now active in India as government requires biometric scanning for food purchases and government benefits
  https://surveillance.news/2018-05-01-mark-of-the-beast-now-active-in-india-as-government-requires-biometric-scanning-for-food.html

  Tehnocratul din spatele Microsoft a fost vocal în aducerea „abordării Aadhaar în alte țări”, inclusiv in Nigeria.

  https://naturalnews.com/2021-11-19-how-digital-id-will-control-your-life.html

  Vizitați CyberWar.news pentru mai multe știri despre pericolele sistemelor de identificare digitală.
  http://cyberwar.news/

  Urmăriți acest videoclip care vorbește despre guvernul nigerian care blochează accesul smartphone-urilor la 73 de milioane de nigerieni care nu au un număr unic național de identificare.

  https://www.brighteon.com/831daa23-966f-47ce-a67d-4afb8a001b89
 • Constantinescu Valentin-Ionut 17.08.2022 11:37
  fara sa fac reclama in online ziare.com si g4media apar cate 10 articole pe zi despre acest inotator.
  daca intrebati un ofiter de informatii e un caz scoala model de manual de razboi psihologic.
  daca intrebati medicul unde s-a vaccinat,testat cu aparatul poligraf posibil sa aveti mari surprize.
  daca intrebati un inginer.asta nu are raspunsuri.inginerul e precum cainele.are privirea inteligenta sar nu stie sa se exprime.
  Sunt Inginer.
 • lsyandex 17.08.2022 14:01
  Dacă s-a vaccinat și a făcut-o pe bune, nu la chiuvetă, sigur a făcut JJ.
  JJ are și el o grămadă de probleme, dar parcă nu cu inima. Dacă făcea Pfizer era „adio” până acum, fiindcă își paradea inima, nu mai avea capacitate de efort. Halep pare să-și fi revenit, din păcate a pierdut un an și jumătate în condițiile în care deja a împlinit 30 de ani. Măcar Serena a pierdut așa de mult timp la o astfel de vârstă fiindcă a născut.
  Însă eu bănuiesc că oamenii din jurul lui l-au protejat și nu l-au vaccinat pe bune. Un sportiv de asemenea talie nu e singur, are o întreagă echipă în jurul lui, și el decide foarte puține lucruri. Inclusiv dacă se vaccinează sau nu. Puțini sunt ca Djokovici, să aibă tăria de a-și asuma, împreună cu echipa, riscul nesupunerii.
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 14:32
  Foarte bun articol care pune zdravan punctul pe i, felicitari! Oare de ce campionii nostri nu sunt precum campionul Djokovic care a trecut cu brio si testul credintei? Pacat, toate lucrurile bune vin din credinta si fara credinta "deșertăciunea deșertăciunilor, a zis Ecclesiastul, toate sunt deșertăciuni!"
 • Tic 17.08.2022 15:01
  Băiatului asta i se potrivește vorba aia :hop și nea Ion, ca și el e om!
  De tăcea, deștept rămânea!
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:06
  La fix!
 • Teo Cezar 17.08.2022 15:34
  Gata, l-au imbrobodit si pe asta nemernicii. Nu avem nevoie de sfaturile lui de rahat mizerabil. Mars robotule!!!
 • Teo Cezar 17.08.2022 15:36
  Exceptional materialui, multumim ,respect
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:04
  -Eu m-am vaccinat, va recomand tuturor "moartea subita".
  -Eu m-am sufocat, va recomand tuturor masca.
  -Eu m-am lockdown-at, va recomand tuturor claustrofobia.
  -Eu m-am distantat, va recomand tuturor alienarea.
  -Eu renunt la benzina, va recomand tuturor trotineta.
  -Eu economisesc apa, va recomand tuturor jegul.
  -Eu mananc lacuste "bio", va recomand tuturor foamea.
  -Eu renunt la calorifer, va recomand tuturor frigul.
  -Eu renunt la curent electric, va recomand tuturor intunericul.
  -Eu m-am informat din surse oficiale, va recomand tuturor minciuna.
  -Eu cred in stat, va recomand tuturor prostia.
  -Eu accept orice, va recomand tuturor lasitatea...
  ...si va fi un necaz asa de mare cum n-a mai fost de la intemeierea lumii si nici nu va mai fi.
 • Adrian Dan 17.08.2022 18:06
  Bravo Anca! Tot ce ai spus este sau va fi adevărat! Felicitări!
 • Carbid 18.08.2022 12:25
  Ce seamană in această poză cu Obama!!?
 • Bendis Hestia 18.08.2022 17:54
  Cine se uita pe Linkedin afla ca tatal lui David Popovici este:

  Mihai Popovici
  Independent Pharma Consultant
  Zona metropolitană București
  Peste 500 de contacte

  .. alte detalii foarte interesante
  https://ro.linkedin.com/in/mihaipopovici
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal