Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Avocatul Mirnes Ajanović, președintele Partidului Bosniac, despre „praful saharian”. VIDEO în bază

Foto: Avocatul Mirnes Ajanović, președintele Partidului Bosniac, despre „praful saharian”. VIDEO în bază

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce autoritățile ne asigură prin intermediul mijloacelor de propaganda media că particulele de „praf saharian” căzute cu tonele peste România și Grecia sunt absolut normale, Partidul Bosniac (BOSS) a emis, în contextul ploilor „sahariene” din 2022, un comunicat, bazat pe dovezile Institutului de Inginerie Chimică din Bosnia, prin care a solicitat  Consiliului de Miniștri să analizeze oficial impactul prafului asupra sănătății. Reprezentanții partidului au comparat nisip adus special din Sahara cu praful căzut peste Bosnia-Herțegovina. Rezultatul este spectaculos: „În comparație cu nisipul saharian și nisipul saharian din ploaie, s-a constatat că ploaia murdară conține arsenic de 44 de ori mai mult, bariu 660, nichel 2500, zinc 64 și fier de 23 de ori mai mult”.  Între timp, „experții” din România tac mâlc!
 
Citiți și ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO  
 
Redăm comunicatul și documentul emis de Institutului de Inginerie Chimică din Bosnia cu datele analizei:
 
Comunicat de presă – Analiza conținutului de „ploi murdare” cu nisip saharian de către Institutul de Inginerie Chimică

„Datorită interesului mare al publicului din străinătate față de anunțul Partidului bosniac (BOSS), care a prezentat compoziția chimică a „ploii murdare” cu nisip saharian din Europa și Bosnia și Herțegovina, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul multor cetățeni din cauza concentrațiilor crescute de metale în ploaie, BOSS a tradus comunicatul de presă despre analiză în engleză și l-a trimis presei străine pentru a investiga în continuare acest subiect.

Vă reamintim că Personalul Național de Criză din BiH a înaintat Laboratorului de Teste al Institutului de Inginerie Chimică Tuzla un eșantion de nisip din sudul Tunisiei și un eșantion de nisip din Dobošnica Donja lângă Lukavac prelevat pe 7 aprilie 2022 după „ploaia murdară", pentru a efectua o analiză comparativă a nisipului saharian real cu nisipul rezultat în urma ploii, a declarat avocatul Mirnes Ajanović, președintele Partidului BOSS-Bosniac.
 
Vedeți și Geoingineria climatică, în acțiune: ”Scut solar” pentru blocarea luminii solare, injecții cu aerosoli stratosferici, eliberarea de baloane cu sulf – oameni de știință avertizează: astfel de măsuri de geoinginerie sunt ”extraordinar de periculoase”

Institutul de Inginerie Chimică a transmis analiza sa în data de 24 mai 2022 sub numărul 361-02/22 (pentru analiză s-au plătit 725,40 KM), în care s-a stabilit că în proba testată din BiH se află 24 de elemente și că, în legătură cu Regulile privind determinarea cantității de substanțe nocive și periculoase în Ținutul FBiH, conținutul de arsenic, bariu, nichel și zinc a fost determinat la o valoare mai mare decât valoarea limită permisă. În comparație cu nisipul saharian și nisipul saharian din ploaie, s-a constatat că ploaia murdară conține arsenic de 44 de ori mai mult, bariu 660, nichel 2500, zinc 64 și fier de 23 de ori mai mult.
 
De asemenea, s-a stabilit că probele conțin aluminiu în nisipul din Sahara la nivel de 14,2 mg/kg, în timp ce nisipul din ploaia murdară din BiH conține 10342 mg/kg, adică de 728 de ori mai mult aluminiu.

Pentru a ajunge la concluzia finală cu privire la cauza acestei compoziții chimice a prafului după precipitare este necesar să se efectueze analize suplimentare din mai multe localități diferite prin ordin de la instituțiile statului și cu procedurile de prelevare prevăzute de lege.
 
Citiți și Planul nebun de a ni se lua Soarele prin injectarea de aerosoli stratosferici cu avioane speciale. Chemtrails există - STUDII OFICIALE

 

Președintele BOSS, avocatul Mirnes Ajanović, a trimis o solicitare Consiliului de Miniștri al BiH, cu Raportul Institutului de Inginerie Chimică, cu cererea de a se implica și de a efectua imediat o analiză cuprinzătoare pe teren în Bosnia și Herțegovina, inclusiv o analiză toxicologică pentru a stabili dacă s-a înregistrat o absorbție în organisme, pentru a obține rezultate oficiale ale analizelor și, dacă este necesar, a acționa în timp util pentru a proteja cetățenii și ecosistemele.”
 
Vedeți și ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică: CHEMTRAILS - DOCUMENTAR TRADUS în ROMÂNĂ
 
ANALIZA INSTITUTULUI:

 
 
VIDEO:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • eu-noi 25.04.2024 16:58
    Retzeta si directia de propagare catre spatiul ortodox (conform hartzii din background), nu par sa fie coincidente. Fizicianul Max Born amintea in scrierile sale despre o bomba mult mai periculoasa decat bomba atomica: bomba cu cobalt - care ajuta la extirparea a tot ce inseamna viata (flora, fauna etc.), ireversibil... Deci, praful saharialn poate fi un vector pentru celelalte elemente care l-au "imbogatzit". Cu ajutorul tehnologiilor de meteo- forecasting, se poate elibera continutul in atmosfera, chiar de la sol, iar acesta pleaca spre zonele incomode. Acolo se depune usor, cu actiune latenta... De ce sa se mai chinuie cu "chemtrails"?...P.S. aceasta a fost o schitza SF. Orice asemanare cu realitatea poate fi intamplatoare...
  • Tic 25.04.2024 18:07
    Slava bosna!Ce să mai zic?
  • Bizzu 25.04.2024 18:32
    Sunt un dobitoc! Mai mult de jumătate de secol am crezut în minciunile profesorilor mei din școală care m-au învățat că nisipul este în proporție de cca. 98% dioxid de siliciu. Iar restul compoziției este inofensivă. Musai profesorii ăia au fost niște putiniști de ne-au putut minți în halul ăla! (Dumnezeu să le dea sănătate sau odihnă veșnică - după caz).
    Iar acum aflu că ”nisipul” ăsta care vine cică de la mama lui din Africa, adică original cu patalama la mână, conține SUB 50% ce trebuie. În schimb conține un cocktail de tot felul de grozăvii dintre care mi-a atras atenția cel mai mult STRONȚIUL. Acum aș fi foaaarte interesat să aflu dacă nu cumva avem de-a face cu năstrușnicul de Sr90, adică zăpăcitul ăla radioactiv. Care are o perioadă de înjumătățire nu foarte mare. Adicătelea vine el pe șestache, te execută canceros, aspirat direct în plămâni numai cât să mori turbo, iar apoi dispare ca măgaru-n ceață.
    Deduc eu că MUSAI trebuie să mă duc din nou la școală. Știți voi, aia a lui schwab de la Davos unde se învață că bărbații pot să nască, că e bine să mănânci gândaci și că e musai să te vaccinezi. Poate așa învăț și eu compoziția corectă a nisipului...
    https://www.researchgate.net/profile/Katsina-Bala/publication/266740663/figure/tbl1/AS:669395521110020@1536607737338/Chemical-composition-of-sand-samples.png
  • Radu Comsuta 25.04.2024 19:11
    Așadar asta era idea. Vor să ne otrăvească cu metale grele.
  • LaurStefan 25.04.2024 21:49
    Alois Irlmaier...profetiile. Cautati si cititi. Apar si rusii si un PRAF GALBEN. Pe de alta parte eu nebunul o tin pe a mea: reducerea populatiei, a carbonului, scaderea temperaturii, intunecarea luminii soarelui...mie tot a terraformare imi sună. De cine sau pentru cine? ...vom vedea. Sper sa fiu doar un nebun.
  • Bizzu 26.04.2024 18:17
    @LaurȘtefan: Speranța moare ultima, de obicei în noroi că acum a plouat. Și NU, NU ești nebun. Exact aceeași întrebare o puneam eu acum câteva luni într-un context ceva mai larg: porcii trebuie omorâți pentru că pesta porcină, păsările trebuie omorâte pentru că gripa aviară, vacile trebuie omorâte pentru că pârțurile lor afectează încălzismul clismatic, pădurile trebuie tăiate pentru că ikea, kronospan, schweighofer și alți jefuitori, agricultura trebuie distrusă pentru că psihopatie davosiană și, la final pe post de cireașa de pe tort: omenirea trebuie redusă cu 90% pentru că Aleister Crowley, Albert Pike și alți sataniști adoptați ca mentori de mafia khazară de inspirație baal-ică căpătată prin Babilon acum vreo 2500 de ani. Prin urmare: de cine - cam știm, dar întrebarea finală este PENTRU CINE, și răspunsul n-are nici o treabă cu civilizația UMANĂ așa cum o definim noi (încă) azi. Dar mai bine să n-ajungem la capătul de jos al vizuinei iepurelui, că acolo peisajul este dincolo de capacitatea minții umane de a gestiona RĂUL pur-sânge.
  • Un Strain 25.04.2024 22:54
    Toate au fost si sunt calculate in cel mai mic detaliu.... Poate începem sa înțelegem de ce eram obligati sa ne scarpine nenea doftoru in năsuc.... Incep sa se lege ideile conspirationistilor... Dar na, cine sa ii mai creada...
  • Zonal 25.04.2024 22:59
    Acest "praf saharian" este pulverizat prin chemtrails zilnic, cel putin de prin 2010. In fiecare dimineata observam pe masina acest praf. Daca speli masina si o lasi vreo trei zile, o gasesti plina de acest praf. De cateva ori am luat cu servetelul si avea aceeasi textura cu cel de acum. De data asta au turnat mai mult din galeata, asta e tot.
  • MariaX 26.04.2024 08:40
    Bună, să iei praful (nisipul) cu servetelul umed de pe o mașină și apoi îl pui in apă, iar după ce se lasă acel praf in apă, să îl atrageți cu un magnet și veți vedea cum se plimbă particulele metalice după el. Mult succes!
  • Asdf123 26.04.2024 09:40
    Am un prieten chimist, mi-a trimis date scoase din NOAA.
    Chiar e praf saharian, dar trecand peste orase, colecteaza toate mizeriile industriale.

    Pacat ca nu pot pune poze, ca va aratam.
  • azazel 26.04.2024 21:06
    Elementele alea nu trebuie neaparat sa fie de la prafu saharian. o fi din atmosfera orasului si din aerosolii aruncati cu avioanele
  • dejuan 26.04.2024 22:39
    Daca ati fi urmarit harta radar cu precipitatiile din zilele acelea, ati fi vazut o animatie cu un ciclon care se rotea pe Romania si antrena si aer de deasupra Marii Negre. Mi se pare ca tocmai pocnisera rusii cu o racheta FABuloasa niste mercenari straini incartiruiti prin Odesa. S-ar putea sa fie "cenusa" razboiului.
  • Neanae 27.04.2024 22:17
    Praful saharian pleacă CURAT ȘI PLIN DE MINERALE! Pleacă dus de curenți.
    Dacă curentul e “pulverizat” cu metale grele și alte particule bizare e altă mâncare de pește, dar nu cred, NU E VINA SAHAREI ȘI A VÂNTULUI!!!

    ATENTIE, SE VREA O DEVIERE A ATENȚIEI, TOCMAI, FIINDCĂ PROBLEMA MAJORĂ E ÎMBOLNĂVIREA VACCINATILOR ȘI A IEȘIRII LA IVEALĂ A ADEVĂRULUI …

    NU MAI VORBIM DE DEZASTRUL DIN UCRAINA, UNDE SUTELE DE MILIARDE DE DOLARI ÎNCĂ UZI DE CERNEALA DE LA TIPOGRAFIE NICI NU MAI CONTEAZĂ, ÎNSĂ CINEVA VA TREBUI SĂ RASPUNDA DE SUTELE DE MII DE MORȚI D E G E A B A!

    Așa ca praful din Sahara E PRAF IN OCHII ORBILOR!!!
  • Dorel Timpa 28.04.2024 07:08
    Praf saharian pe naiba, asta e otrava aruncată din avioane, exact ca și otrăvurile cu care au provocat pandilia covidiota
  • Augusta 28.04.2024 19:24
    Info vechi (2011) dar noi, caci abia le-am aflat:

    https://www.youtube.com/watch?v=pbnTkCTz5VI
    SOFIA SMALLSTORM - Chemtrails And The SYNBIO Agenda (2011)

    3 noiembrie 2011
    Pe măsură ce lumea naturală moare în jurul nostru, ce îi va lua locul? Ingineria planetară include măsuri de bioremediere pentru a ne aduce copaci și culturi modificate genetic. Și cum rămâne cu oamenii înșiși? Cum suntem transformați din interior spre exterior? Prezentat la Conspiracy Con 2011, această prezentare power point de 1 oră de către Sofia Smallstorm prezintă descoperiri primare și științifice ascunse în mufele mass-media alternative mainstream.

    Oamenii din întreaga lume observă pulverizarea cu aerosoli (numite și „probe chimice”) și nori ciudați creați de om. Cerul alb filtrează lumina soarelui, deoarece copacii din țară se îmbolnăvesc și mor. Solul și apa sunt testate la nivel ridicat pentru metale grele, iar fibre artificiale cad peste noi din cer. Pulverizarea cu aerosoli este doar experimentarea cu vremea? Ce înseamnă fibrele autoreplicabile găsite la pacienții Morgellons? De ce se găsesc materiale proiectate în probele de mediu din aer? Toate acestea sugerează un program de inginerie planetară care afectează și vizează toate ființele vii.

    Biologia sintetică este cea mai interesantă nouă frontieră a științei, combinând genetica, robotica și nano-tehnologia cu inteligența artificială, hibridând forme naturale și țesuturi de inginerie dincolo de visele noastre cele mai sălbatice. Explozia tehnologică crește vertiginos, iar inteligența artificială va depăși în curând propriile noastre capacități. Cum va fi organizată lumea noastră atunci? Ne vom preda mașinilor? Sau vom fi devenit noi înșine hibrizi tehnologici? [descriere din sursă]

    http://aboutthesky.com
    http://MorgellonsResearchGroup.com



    Nano Dust *Este în noi toți* partea I și II (Ulf Diestelmann, Montreal 2017) https://odysee.com/@wickedtruths:2/Nano-Dust-part-I---II-(Ulf-Diestelmann, -Montreal,-2017):
  • Nata 30.04.2024 10:49
    Sub lifta asta de la conducere nici nu se va face nimic! Lifte sunt cei care nu simt romaneste. Vierme in praf sa ajunga impreuna cu toti cei care ar fi trebuit sa aiba curiozitatea si bunul simt sa verifice ce se intampla cu acest "praf saharian" mai ales in conditiile in care exista un fond general de ura impotriva umanitatii, crime la nivel mondial - vezi plandemia, dorinta de razboaie nimicitoare, hrana modificata genetic si imbacsita de antibiotice, lipsita de vitaminele esentiale functionarii normale a unui organism uman, stres in care sunt oamenii tinuti transformati in detzinutzi, frica si obsesia mortii din "stirile" mass media, din filme psihopate, cu figuri grotesti in filmele animate pentru copii, cu perversiunile sexuale incurajate si promovate fara nicio rusine pana si la copii, educatie de mana a 14-a... anormali.
    Apele si aerul au ramas cat au ramas, dar rautatea si prostia lor a inceput sa le otraveasca.

    In timpul acesta s-au cernut conducatorii adevarati pentru statul si poporul care i-au ales. Si sunt putini, iar conducatorii romani nu se numara printre ei. De fapt e incorect sa spun "romani" caci nu au fost romani la suflet - au furat, au lins la straini si au dus o tara - fara datorii - la faliment si imprumuturi. Astia sunt lichele.
  • Nata 30.04.2024 10:51
    Sub lifta asta de la conducere nici nu se va face nimic! Lifte sunt cei care nu simt romaneste. Vierme in praf sa ajunga impreuna cu toti cei care ar fi trebuit sa aiba curiozitatea si bunul simt sa verifice ce se intampla cu acest "praf saharian" mai ales in conditiile in care exista un fond general de ura impotriva umanitatii, crime la nivel mondial - vezi plandemia, dorinta de razboaie nimicitoare, hrana modificata genetic si imbacsita de antibiotice, lipsita de vitaminele esentiale functionarii normale a unui organism uman, stres in care sunt oamenii tinuti transformati in detzinutzi, frica si obsesia mortii din "stirile" mass media, din filme psihopate, cu figuri grotesti in filmele animate pentru copii, cu perversiunile sexuale incurajate si promovate fara nicio rusine pana si la copii, educatie de mana a 14-a... anormali.
    Apele si aerul au ramas cat au ramas, dar rautatea si prostia lor a inceput sa le otraveasca.

    In timpul acesta s-au cernut conducatorii adevarati pentru statul si poporul care i-au ales. Si sunt putini, iar conducatorii romani nu se numara printre ei. De fapt e incorect sa spun "romani" caci nu au fost romani la suflet - au furat, au lins la straini si au dus o tara - fara datorii - la faliment si imprumuturi. Astia sunt lichele.
  • Nata 30.04.2024 10:52
    Sub lifta asta de la conducere nici nu se va face nimic! Lifte sunt cei care nu simt romaneste. Vierme in praf sa ajunga impreuna cu toti cei care ar fi trebuit sa aiba curiozitatea si bunul simt sa verifice ce se intampla cu acest "praf saharian" mai ales in conditiile in care exista un fond general de ura impotriva umanitatii, crime la nivel mondial - vezi plandemia, dorinta de razboaie nimicitoare, hrana modificata genetic si imbacsita de antibiotice, lipsita de vitaminele esentiale functionarii normale a unui organism uman, stres in care sunt oamenii tinuti transformati in detzinutzi, frica si obsesia mortii din "stirile" mass media, din filme psihopate, cu figuri grotesti in filmele animate pentru copii, cu perversiunile sexuale incurajate si promovate fara nicio rusine pana si la copii, educatie de mana a 14-a... anormali.
    Apele si aerul au ramas cat au ramas, dar rautatea si prostia lor a inceput sa le otraveasca.

    In timpul acesta s-au cernut conducatorii adevarati pentru statul si poporul care i-au ales. Si sunt putini, iar conducatorii romani nu se numara printre ei. De fapt e incorect sa spun "romani" caci nu au fost romani la suflet - au furat, au lins la straini si au dus o tara - fara datorii - la faliment si imprumuturi. Astia sunt lichele.
  • DANA Q 01.05.2024 15:54
    Pai,criminalii ce sa faca??? tac mîlc, doar asta au facut si în plandemie.Ma mir ca nu ne/au sugerat sa/l folosim ca si condiment,pe pîine.Dupa cît îi duce mintea si dupa cîte actiuni si legi anti romani au dat. nici nu m/as mira decît dac/as vedea romanii iesind pe strazi,precum puhoaiele,înnecînd totul în cale.
Ultima oră

19:30

Corupția și mafia homosexuală din BOR și Sistem, expuse la Realitatea Plus. Postul TV difuzează controversatul film ”21 de Rubini” chiar a doua zi de Paști

19:04

Marea Resetare: Reîntoarcerea Fascismului

18:30

CLIMA! Înapoi la războiul împotriva umanității: Adevărul gol-goluț. DOCUMENTAR VIDEO tradus în română

15:00

Corneliu Vlad: Înainte era mai bine?

12:00

6 mai 1990: PODUL DE FLORI - FOTOGRAFII ISTORICE de la cel mai emoționant eveniment românesc de după 21 decembrie 1989

11:00

6 mai: Sfântul și Dreptul Iov, Mult Răbdătorul

23:20

BUCURAȚI-VĂ! HRISTOS A ÎNVIAT!

23:00

Nașterea în Ceruri a savantului Sextil Pușcariu, hăituit de ocupanții bolșevici ca Silviu Brucan (5 mai 1948)

21:30

5 mai: Sfânta Muceniță Irina. La Mulți Ani!

20:30

5 mai: Sfântul Efrem cel Nou, cunoscut ca grabnic ajutător și tămăduitor

11:49

Zelenski de Paști: "Dumnezeu are un galon cu steagul ucrainean pe umăr" – Expoziție de icoane pe lăzi de muniție

00:00

ÎNVIEREA cu Eminescu, sufletul Neamului Românesc: Hristos a Înviat!

23:00

Părintele Justin: Creștinul ortodox este împăratul cerului și al pământului. Singura grijă aceasta este: să-L ai mereu pe Hristos înviat în inima ta! HRISTOS A ÎNVIAT!

22:00

Florin Palas: Învieri întemnițate, evocate de mărturisitoarea Aspazia Oțel Petrescu: ”L-am văzut pe Mântuitorul înălțându-se din grotă. Și am simțit bucuria aceea intensă. Să vă spun drept, nu este ușor de suportat o asemenea bucurie, este copleșitoare”

21:00

Când Mântuitorul a coborât de ÎNVIERE în minele și iadul TEMNIȚELOR BOLȘEVICE, alături de Părintele Justin și alți martiri ai neamului românesc: O lumină a trecut peste inima mea și am strigat tare: HRISTOS A ÎNVIAT, FRAȚILOR!