Ambasadorul rus în SUA: Ucraina vrea să provoace un Război Mondial

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: Anatoli Antonov/Politico

Foto: Anatoli Antonov/Politico

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul de la Kiev întreprinde acțiuni provocatoare menite să implice Statele Unite și alți membri NATO într-o coliziune frontală cu Rusia, a declarat ambasadorul rus în SUA, Anatoli Antonov, conform TASS.

Comentând declarațiile politicienilor și parlamentarilor americani, care au cerut să se ofere guvernului de la Kiev ocazia de a folosi arme americane împotriva instalațiilor militare și energetice din adâncul Rusiei, Antonov a declarat:
 
"Astfel de declarații provocatoare sunt extrem de periculoase și nechibzuite. Apelurile lansate de rusofobi înseamnă un singur lucru - o implicare suplimentară a SUA în conflictul din Ucraina de partea regimului agonizant al lui Zelenski".

"Nivelul reacției isterice la succesele noastre pe front crește exponențial la Washington, nu cu ziua, ci cu ora. Politicienii și parlamentarii continuă să ne testeze răbdarea. În fiecare zi auzim noi propuneri de extindere a asistenței militare pentru junta de la Kiev", a declarat Antonotv.
 
"Este evident că Kievul vrea să facă tot ce poate pentru a provoca Statele Unite, precum și alte țări NATO, la acțiuni pripite și a obține o coliziune frontală între Rusia și membrii blocului."

"Aici trebuie să adăugăm și imboldul statelor occidentale de a doborî avioane ale Forțelor Armate ruse", a mai spus Antonov.
 
"Permiteți-mi să subliniez: regimul de la Kiev a încetat de mult timp să mai ceară permisiunea stăpânilor occidentali pentru a purta război împotriva țintelor civile de pe teritoriul rusesc. Raiduri barbare cu ajutorul produselor mortale ale complexului militar-industrial NATO sunt efectuate pe teritoriul țării noastre aproape în mod regulat", a conchis ambasadorul.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
 • Margineanu Valeriu 23.05.2024 07:33
  Cred ca este de preferat un conflict total azi cu acest stat terorist rus decât a suporta în viitor iarăși cizma bolșevicilor pusa pe grumazul Europei.
 • brian duffy 23.05.2024 10:47
  atunci te astept la incorporare
 • Tic 23.05.2024 10:51
  Bolșevism in Rusia?Să avem pardon ,UE este lagăr bolșevic!
 • Sabin G ► Tic 23.05.2024 11:33
  Eu zică ca e mult mai rău de atât…. bolșevicii nu au avut ca țintă reducerea populației planetei ci doar exterminarea adversarilor politici
 • Mars.60 Stefan ► Tic 23.05.2024 12:34
  UE este lagar nazist. Ziklon B = Chemtrails, "praf saharian", vaxxuri, codex alimentarius, omg, etc.
 • Nata 23.05.2024 10:55
  Din pacate de cizme Romania tot nu scapa. Ca ii spune ruseasca, americana sau europeana e aceeasi poveste. O colonie amarata care incepuse sa se scuture prin plata datoriilor externe si care a incaput pe mana unor hoti apatrizi. Romania trebuia sa fie neutra nu sa permite partide minoritare ca UDMR care tradeaza pe fata unitatea tarii si nimeni nu spune nimic, unde Tara se coieste isi inchipuie ca este un spatiu separat, probabil chiar pe alta planeta, unde Basarabia se da mare in-dependenta, unde Bucovina si restul nu sunt anexate patriei - cu un pitic ucrainian drogat si la propriu si la figurat plin de obraznicie care isi permite sa afirme ca a salvat Bucovina de sub stapanirea romaneasca. Asta e Romania azi condusa de un strain tradator, un haur, un udmr mentionat mai sus, si alta fauna. Iar "boborul" doarme somnul cel de veci si se gudura pupand in spate strainii.
 • Sabin G 23.05.2024 11:31
  Valerica tu ai băut apă după doctorul Goebbels ca doar el era cu războiul total ?
 • Sabin G 23.05.2024 12:15
  Valerica tu ai băut apă după doctorul Goebbels ca doar el era cu războiul total ?
 • Wolf Edmond 23.05.2024 12:19
  Dacă nu ne-am fi dus alături de Wermacht-ul fascist până la periferia Moskovei, bolșevicii nu ar fi venit niciodată la noi. Nu poți să tragi ursul de mustăți și apoi să te plângi că te-a mușcat. Până la Nistru dacă mergeam, era suficient. Bolșevicii care au făcut ravagii în rândul patrioților români, ucigându-i pe capete sau închizându-i în temnițe, vorbeau perfect limba română și nu erau ruși.
  Acuma înțelegi de ce Istoria României ar trebui scoasă din programa școlară de către unii care „vor binele comunității”?
  Orice conflict poate avea o rezolvare pașnică dacă, bineînțeles, se dorește acest lucru. Războaiele sunt necesare doar pentru binele complexului militaro-industrial și a unor mari finanțiști globali.
 • Mars.60 Stefan ► Wolf Edmond 23.05.2024 12:27
  Subscriu. Doar smecherii care privesc de departe razboiul in care au investit profita, cei care-l simt pe pielea lor, niciodata. Popoarele lumii sunt jertfite pe altarele baalilor.
 • Sabin G ► Wolf Edmond 23.05.2024 13:24
  Din ciclul copiii spun lucruri trăznite… doar ca tu ești adult
 • Mars.60 Stefan 23.05.2024 12:20
  Si ce ma doare pe mine de "grumazul Europei" careia i se rupe de Romania, nici in mahalaua aia de Schengen nu ne-au primit dupa 34 de ani de jaf in tara noastra.
  A propos: Cizma americana pute mai putin decat cea ruseasca?
 • Mircea Dragan 23.05.2024 09:00
  Are dreptate ambasadorul. Noi le dam arme pe ascuns iar derbedeul ala de Zelenski anunta public ca : multumeste Riomaniei ptr rachetele trimise. Ba pune si un film in care se vede cum trag ucraienii cu ele in rusi. Si nu e prima data.
 • Sabin G 23.05.2024 11:36
  Dar de ce le dăm arme și mai ales de ce pe ascuns?… de cine se feresc cei ce le dau arme, ca doar rușii nu sunt atât de prosti sa nu afle…
 • Mars.60 Stefan ► Sabin G 23.05.2024 12:30
  De propriul popor se feresc. Daca se impute treaba, ei sunt "curati", nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase...
 • Mars.60 Stefan 23.05.2024 12:08
  Ce i-ar mai placea piticului ucrainean drogat sa ne atace Rusia.
 • Sabin G 23.05.2024 11:30
  Acest ambasador greșește profund cand spune ca Ucraina vrea să provoace un război mondial…corect e nu doar Ucraina…
 • Mars.60 Stefan 23.05.2024 12:36
  Corect. Ucraina e doar bomboana de pe coliva...
 • Orizont 23.05.2024 12:24
  https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/bulletin-10-46-pm-edt-blinken-officially-authorizes-ukraine-to-attack-inside-russia
 • Bizar 23.05.2024 17:59
  Nu Ucraina ci Khazari care pierd incet puterea si lumea incepe sa le vada uratenia sufletului .Zelenski ii khazar precum MikeyMouseYalaHaBibi . Ei au condus lumea spre haosul actual cu toate ONG-urile si cu toate guvernele manipulate .
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires