Alis Popa: VACCINAȚII SUNT VICTIME

De Alis Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am remarcat un lucru...

Cu toții suntem oripilați că posesorii de ser magic, afectați grav de situație, tac și înghit, deși era normal să iasă la înaintare și să acuze.

Totuși, în loc să-i încurajăm să-și spună povestea și să le arătăm că suntem de partea lor, că vina o poartă în primul rând nemernicii care au creat pandalia și au promovat-o mediatic, sărim cu gura la ei, reproșându-le ba c-au semnat, ba că nu s-au informat, ba că nu gândesc, orice, numai să demonstrăm că ei și-o merită, iar noi am avut dreptate!

Cum ar veni, lovim tot în victimă, să tragă până la capăt, dacă tot a fost fraieră și s-a lăsat păcălită! Iar ne luptăm noi între noi, în timp ce păpușarii și slugile lor contemplă spectacolul, bine-mersi?

Atenție, consimțământul viciat nu e consimțământ! Dacă ai fost mințit, păcălit, greșit informat, amenințat, constrâns etc., în fața legii nu contează că ai semnat ori că ți-ai dat „acordul”!

În plus, dacă e să fim sinceri, noi chiar am făcut destul ca să nu se ajungă aici? Am informat, am explicat convingător, fără patimă, pentru fiecare, pe limba lui? Sau am obosit, ne-am plictisit, ne-am enervat și am renunțat mai repede decât ar fi trebuit?

Hai să schimbăm un pic perspectiva, să ne oblojim unii altora rănile sufletești, să trecem peste orgolii, altfel adevărații vinovați niciodată nu vor plăti!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Ilie Șerbănescu: Avem o țară, dar, oare, mai este a noastră? Ce putem schimba? Poate, doar jupânul!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (40)
 • Zeta 17.08.2022 10:37
  Demult, cineva mi-a zis că să nu mai dau sfaturi dacă nu mi se cer (cunoștințelor mele, apropiaților). Și așa am făcut în majoritatea cazurilor. Iar cei ce mi le-au cerut le-au urmat sau nu. Au considerat că sunt bune sau nu.
  ACUM, doar o singură cunoștință mi-a urmat sfatul și nu s-a tratat genic experimental.
  Pe g4media din sept și până în ianuarie am fost ferventă combatantă, cu toate cenzurile lor. Poate pe unii i-am convins, sau nu.
  Acum, fiecare e pe cont propriu și n-ai să vezi să "îi mângâi pe.cap" când se vaită. Sunt majori și "vaccinați".
  Să-și spună spovedania în altă parte. Eventual completă ca să fie primită (și cu durerile pe care le au acum și cu ce gândeau atunci).
  Psigologul, preotul, doctorul se plătesc.
 • ion ion 7995 17.08.2022 11:20
  cum adica, consimțământul viciat nu e consimțămân? Daca ar fi asa, Adam si Eva ar fi si acum in Eden
 • Mircea Dragan 18.08.2022 08:50
  Nu este consimtamant viciat din moment ce au semnat ca au fost informati.
 • Titus M. 17.08.2022 11:34
  Nu sunt victime vaccinatii , sunt niste persoane care au hotarat ca este mai bine sa plece capul sa pasca linistiti
 • UN_OM 17.08.2022 11:51
  '... consimțământul viciat nu e consimțământ !', cine validează acest adevăr după ce ți-ai pus semnătura pe acel formular ???
 • Andri 17.08.2022 11:55
  Nu ignorati darul constiintei, ca Dumnezeu nu ne-a facut prosti si nu ne vrea prosti.
  Faptul ca multi au inghitit mascarada cu plandemia si s-au ploconit ei, tine de alegerea lor. Fiecare a avut de ales. Fiecare a avut libertatea gandirii.
  Sunt victime? Da, dar ale cui? Ale unor factori exteriori, gen Arahat si Fauci si tot neamul lor, sau victime ale propriilor frici, propriilor pofte (ca nu au vrut sa renunte la comfortul lor si au pregerat sa se intepe), propriilor patimi, ca nu au avut curajul de a se opune curentului social?
  E putin cam emotional articolul dvs. Duhovniceste nu ii trimitem la pieire pe niciunul, nu stim planurile lui Dumnezeu. Dar cele spuse acum prin cartile sfinte si prooroci nu arata promitator. Ne rugam si plangem pentru ei, cand ei ne batjocoresc ca suntem conspirationisti (vorbesc din experienta).
  Stiti de ce nu are baza articolul dvs? Pentru ca intepatii sunt mandri de alegerea lor si nu se vor salvati.
 • Cotco-emy 17.08.2022 12:43
  Da,asa e,subscriu! Cei care au ales să se înțepe,cu mare bucurie s-au recenzat si înghit in continuare propaganda următoare cu clima.Nu pun nimic la îndoială,daca aud ca cineva a facut miocardita sau a murit după vaxx,imediat spun ca nu are leg cu vaxx.Nu mai lupt pt ai mei,prieteni,din familie,neamuri,am renuntat,m-am resemnat....Nu ma asculta nimeni,ne certam mereu si se lasa cu jigniri...Am stat de multe ori si m-am gandit de ce nu pun la îndoială propaganda puterii si pe criminalii de la davos,schwab si toata gașca lor si am gasit un singur raspuns:poate ca asa vrea Dumnezeu si asa trebuie sa se întâmple.
 • Nespalat pe creier 17.08.2022 13:58
  Exact! Intepatii nu se vor salvati.Aveti impresia ca s-au trezit si au nteles ceva dupa toata mascarada? Nu! Prea putini au inteles. Majoritatea dintre ei asteapta a patra doza. Si sa avem rabdare sa le spunem despre vaccinuri? Ma faceti sa rad. In primul rand , au avut timp sa inteleaga si in al doilea rand , nu accepta explicatii. Sunt spalati pe creier , din pacate. Chiar sunt de plans si ar trebui sa ne rugam sa le lumineze Dumnezeu mintile.
 • Mircea Dragan 20.08.2022 21:07
  Eu nu-i inteleg pe ''intepati''. Socrul meu a fost taximetrist. In perioada ''pandemiei'' a continuat sa transporte persoane si a facut chiar covid. L-am ajutat sa se trateze si i-am explicat ce risca daca se inteapa. Dupa ce a renuntat la taximetrie s-a injectat pe ascuns . Fara sa se consulte si fara sa-l forteze cineva. Cine si cum l-a convins sa faca prostia asta ?
  Eu ca fost covidat cu Delta si inca 2 variante care au urmat am constatat ca infectia asta se comporta extrem de neobisnuit.
  La Delta am facut ceva gen febra la un anumit muschi al mainii (simetric la ambele membre). Parea ca efectiv muschiul a fost fortat la efort sustinut o perioada lunga de timp (de aici durerea dar numai la atingere). De la brau in jos am simtit o amorteala asemanatoare febrei dupa ce alergi o groaza de km.
  La prima subvarianta am facut un fel de diaree dar extrem de ciudata. Am eliminat mare parte din mucusul care protejeaza interiorul intestinilor.
  La a doua subvarianta in iulie m-am simtit rau si am avut greata. Am tusit si mi-a curs nasul 1 luna.
  Treaba cu covid nu-i gluma. De fiecare data am avut medicamente si nu a constituit un pericol.
 • oldshatt 17.08.2022 12:30
  Toate comentariile antevorbitorilor emana trufia invingatorului, Cineva intelept spunea: "mai degraba pace decat adevar".
  Nu faceti decat sa judecati la gramada si asta nu mi se pare crestineste. Probabil de aceea Apocalipsa isi urmeaza calea...
 • Andri 17.08.2022 16:14
  Nu a invins nimeni, cum trageti concluzia asta? Am repetat la alte articole si repet: otraviti cu grafen suntem toti, sistematic, prin toate mijloacele posibile.
  Nu se bucura nimeni dintre noi de caderea asta. Cred ca traim timpuri cand e cazul sa tinem ochii larg deschisi si sa evitam sa ne “smerim” cand satana sta cu cutitul la gatul nostru. E razboi pe fata. Dumnezeu ne priveste cu foarte multa mila. In Biserica fiind, ne rugam unii pentru ceilalti ignorând statutul de vaxxat/nevaxxat. Dar asta nu ne scuteste pe fiecare de raspuns.
 • oldshatt ► Andri 18.08.2022 07:17
  Daca ai reusit sa te opui presiunilor impuse de globalisti privind vaccinarea, inseamna ca ai castigat o lupta cu sistemul. Poti fi smerit dar nu las, lupta cu Satana e permanenta. Si eu, sunt de acord cu autoarea articolului, o mare parte din ce-i intepati sunt victime... din diverse motive. A judeca la gramada e o greseala.
 • Zeta 17.08.2022 17:27
  1. Fiecare cu păcatele lui
  2. Am mai zis, de sufletul meu NUMAI eu am grijă.
  3. E vorba de supraviețuire și timp mai mult ptr pocăință
  4. cine e înțeleptul din care ați citat?
  5. Citatul are o mare doză de compromis și din cauză că nu s-a lăsat adevărul să fie auzit la timp am ajuns unde suntem azi, nu numai în cazul zemei genice.
  6. Grămada cere vârf! și judecata lumească a vârfului. Însă "grămada" tace și preferă "pacea".
 • oldshatt ► Zeta 18.08.2022 07:30
  Ptr 4 si 5: gresala mea, am inlocuit dreptatea cu adevarul. Citatul l-am dat din minte, l-am auzit de la mai multi Parinti. In esenta este: "Ci lasă cuvântul și se face mare pace; că pacea este de patru ori mai mare decât dreptatea" . (SfântulIoan Scărarul despremânie - Filocalia nr .9)
  De acord cu 1,2,3.
  Poate m-am inselat eu dar citind articolul care este (din punctul meu de vedere ) un indemn la reconciliere: apoi parcurgand comentariile, am avut senzatia ca nu prea isi doreste nimeni asta...
 • Zeta 17.08.2022 17:27
  1. Fiecare cu păcatele lui
  2. Am mai zis, de sufletul meu NUMAI eu am grijă.
  3. E vorba de supraviețuire și timp mai mult ptr pocăință
  4. cine e înțeleptul din care ați citat?
  5. Citatul are o mare doză de compromis și din cauză că nu s-a lăsat adevărul să fie auzit la timp am ajuns unde suntem azi, nu numai în cazul zemei genice.
  6. Grămada cere vârf! și judecata lumească a vârfului. Însă "grămada" tace și preferă "pacea".
 • Josephine 20.08.2022 12:16
  De fapt, citatul acela spunea: "Pacea este mai presus decat dreptatea", nu decat Adevarul. Adevarul trebuie marturisit in orice imprejurare. Dreptatea insa o va face Dumnezeu cand va voi, nu trebuie sa fim noi cei care pedepsesc sau se bucura de raul semenilor. Si pe mine ma deranjeaza si ma sperie comentariile celor care se bucura cand aud ca a mai suferit cineva "moarte subita" sau alte efecte adverse. Am si eu membri de familie si prieteni care s-au vaxx din inconstienta/superficialitate/ conformism/constrangere/ prostie/frica etc etc , dar cat traim exista o sansa de trezire si pocainta pentru fiecare. Pana la final - oricare ar fi el - ma rog sa fie bine pentru fiecare victima a 'intunecatilor' si sa ne apere Domnul si sa ne lumineze mintea, iar dreptatea sa o aplice cu mila. Iar pentru ca am ajuns sa "apreciez" si pt mine perspectiva unei morti dupa o boala lunga - desi ma chinui cat pot sa am un stil de viata sanatos- in detrimentul unei morti subite, fara timp de pocainta, ma rog si pentru fratii intepati sa nu-i ia Domnul nepocaiti...
 • Mircea Dragan 22.08.2022 21:18
  Ce judecata la gramada? Nu-ti este rusine sa legi astea de religie?Yes man-ii ghiocei au fost la un pas sa ne condamne la moarte prin initierea legii inteparii obligatorii. Unde era alegerea mea daca imputitii astia de schelalaie pe forumuri si fac coada la medic cu afectiuni extrem de ciudate ptr varsta lor imi impuneau , ma stigmatizau si erau de acord cu segregarea promovata de guvern ? Era bine cand eu priveam usa Malului sau marketului si mergeam la micul magazin de cartier sa-mi iau paine in timp ce ei ''invingatorii'' isi scanau ''victoriosi'' certificatul la intrare si-si vedeau linistiti de viata lor ?
  Moartea au ales-o? Moarte sa aiba!
 • Mircea Dragan ► Mircea Dragan 24.08.2022 19:31
  Acoperire ''vaccinala''! Mama lor de criminali. Acoperire de morti subite cum suna?
 • CoRin 17.08.2022 14:50
  Totul a fost un târg! Intre cei ce au acceptat indiferent de motive sa fie cobai și sistemul evident criminal. Eu unul nu am auzit nici unul dintre cei înțepați din familie, cunoscuți, colegi sa recunoască ca au făcut o prostie = tot ce le-a spus ca se întâmplă daca se multi vaccinează nu s-a împlinit. De ce pentru ca, percepția mea, sunt prea mândrii...Vor fi carnea de tun pentru următoarele "experimente" . Acum și-au dat acordul pentru a fi ei sănătoși și cei din jurul lor (sac!) sau alte "t" motive sa fie înțepați cu ceva experimental. mai își vor vinde sufletul pentru nimic. Raul se cuibărește încet , încet în sufletul omului ascuns în "intenții" bune. Bătălia, am mai spus-o, nu este pe trupuri, puteau baga ceva în mâncare sau arunca din avion - ei au nevoie sa ii crezi ce îți spun și sa faci târgul. Asa stăpânul lor final ar produce ultima mândrie: Doamne toți sun ai mei - nimeni nu te mai asculta și crede în Tine! I-mi permit un sfat: fraților înțepați spovediți-vă "slăbiciunea alegerii " preoților cu sinceritate doar asa veți putea reseta totul de la "0" Cat despre ispititori, nici nu vreau sa ma gândesc, își vor găsii plata, nu cred ca ii poate scapă nimeni...
 • Mircea Dragan 17.08.2022 17:39
  Nici cand le dadeau mici sau 100 de lei ptr a se injecta nu si-au pus intrebari?
 • oldshatt 18.08.2022 07:32
  Sunt mandri sau le este prea frica sa recunoasca greseala...
 • Zeta ► oldshatt 18.08.2022 17:08
  Nu e mândrie ce zici ci trufie. Iar frică să recunoască? De ce? Gâtul nu li-l ia nimeni. Aaaa, poate frica de "represalii". Nici asta nu ar trebui că doar ei cred în "autorități". Nu de aia s-au înțepat, pentru că au crezut orbește "guvernului"? Ooof, ce zbucium în sufletul lor. Înțeleg perfect. E rezultatul lecțiilor neînvățate și "reușitei în viață" pe baza compromisurilor și coloanei vertebrale (a)plecate.
 • Mircea Dragan ► Zeta 20.08.2022 20:54
  Unii sunt niste fricosi iar ceilalti niste pupincuristi. Paguba-n ciuperci daca mor (in 1-3 ani nu ramane un intepat) . Scapam de o masa de cretini. Sigur si eficient. Saru' mana Gheorghita!
 • Teo Cezar 17.08.2022 15:51
  Capul face... capul trage. Daca au ales sa se intepe sa fie sanatosi, au facuto pe ,,barba,,lor. Spalati pe creier clar . bagati si doza patra!!!
 • Mircea Dragan 17.08.2022 17:34
  ''Cu toții suntem oripilați că posesorii de ser magic, afectați grav de situație,''
  FALS. Eu nu-s oripilat. Daca refuzam toti inteparea puteam avea antivirale in farmacii in oct- noiembrie 2021 si nu mureau cate 600 de oameni pe zi.
 • Zeta 18.08.2022 18:28
  Și eu consider la fel. Însă antiviralele și tratamentul te costă din propriul buzunar pe când terapia genica cică e gratis. Dacă ne-ar fi cerut bani pe ea nu mai aveam atâția vaxați. Aici a fost ultimul moment în care românul (puțini au fost cei care s-au țepat fiindcă aveau încredere că statul le vrea binele) trebuia sa înceapă să gândească.
 • Mircea Dragan ► Zeta 18.08.2022 21:42
  Tratamentul ptr 1 persoana costa cam 35 de lei. Eu m-am tratat de Delta in noiembrie 2021 cabd Werner impreuna cu Gheorghita si Ministrul Sanatatii au vrut sa ma omoare. Nu pun aici numele ca-l scot din farmacii (este si acum). O adresa de e-mail daca vrei sa ti-l trimit.
 • Kara 17.08.2022 19:20
  Doar unii dintre ei sunt victime. Probabil 5% sau mai putin.
  Am sa dau niste vecini ca exemplu: anul trecut parintii au fost presionati de catre fiu sa se intepe. Tatal a decedat in primavara dupa un atac cerebral (sau ceva asemanator fiindca nu i-au facut autopsia). A murit in fotoliu uitandu-se la televizor. Cand m-am intalnit cu mama sa luna trecuta, era foarte suparata si recunostea ca sotul a murit din cauza intepaturilor. Ea nu se simte bine iar fiul dupa al 3-lea jab are deja probleme de sanatate.
  Restul de intapati sunt datorita materialismului, fricii, ignorantei, mentalitatii de stup si a disonantei cognitive.
  Problema e ca psihopatii plandemiei sunt pusi pe fapte mari in continuare si cei afectati de jab ar trebui sa fie vocali ca va fi si mai rau decat pana acum. Asa cum au facut "exercitiul" Event 201 in 2019, anul trecut au facut exercitiul "Monkeypox And The 2021 NTI Exercise", unde se va intra in carantina din 2023, cu 271 mil. de morti si 3, 2 mld. de "infectati".
  https://www.laurawellsresearch.com/post/monkeypox-and-the-2021-nti-exercise-bill-gates-johns-hopkins
  Monkeypox-ul e de fapt reactia la vaxx pe care vor sa o musamalizeze.
  https://expose-news.com/2022/05/29/monkeypox-coverup-for-aids-caused-by-covid-vaccine/
 • Mircea Dragan 18.08.2022 08:53
  Victime exista dar sunt putine. Cunosc pe unu' care-i pidosnic si si-a dus mama fortat la intepare. Po ponarul ala-i criminal.
 • Kara ► Mircea Dragan 21.08.2022 04:49
  Asa-i. Includ in acest procentaj si bietii batrani internati in azile si cei care au avut nevoie de o operatie de urgenta sau internare si au dat peste un medic psihopat care i-a intepat in prealabil.
 • Patriot Roman 17.08.2022 19:50
  Pe Active news am citit un art,scris despre vaccinati care ii urau pe navaxatzi si le doreau raul! Iar navaccinatii nu le doreau raul si aveau compasiune fata de cei vaxxati ! Un studiu facut in UE. Boanchis de la National recunoaste ca a gresit ca sa vaccinat si a indemnat-o si pe mama lui la vaxx.Iar apoi in citeva luni mama sa a murit de un cancer la plamini f.agresiv,el mentionind ca mama sa nu a avut niciodata probl.cu plaminii si ca moartea mamei sale o atribuie vaxxului arnM. Consider art.acesta nedocumentat suficient, ca sa fiu diplomat (adica mincinos!) si care pare a arunca din nou anatema asupra noastra a nevaccinatilor ca vz Doamne tot noi aia prigonitii sintem cei rai cu cei ce si-au luat tzeapa vaccinindu-se! Adica nu vaxxatzi erau aia care ne doreau moartea si sa ajungem la ATI pe mana lu Arafat ca sa ne dea dauna totala..Dna Alis Popa pare a da cu piatra tot in noi cei navaccinati dupa umila mea parere..Chiar asa subtil si cu manta piatra aruncata de dna Alis Popa mie imi pare aruncata tot in cei nevaccinati..
 • Leonesse 18.08.2022 08:29
  Grăita-i bine, monșer. Atitudinea pt cei înțepați e doar compasiune și chiar milă, chiar dacă ei nu înțeleg și își râd de nevax în continuare. De convins unul care are 3 doze nici o șansă. Nu ma bucur de necazul lor, plange inima ca vad oamenii chinuindu-se și murind , neînțelegând de ce. Am și eu un familie ,înțepați. Dacă ii argumentez mamei mele ( convinsa în mulți ani dinainte ce se petrece în lumea asta) ca unul din veri e acum în spital cu AVC din cauza vax .. e intr-o negare totală. Nu pot atinge subiectul despre efectele devastatoare ale vax în fața surorii mele pentru ca e dureros când o văd că a îmbătrânit brusc după unica doză de J&J. Deși știam înainte ca afirmase ca se va vaccina doar dacă face institutul Cantacuzino un vax bun. Șocul a fost imens. Să-i spun în față ceva?? E mult prea dureros ! Nu pot să ii judec , deși am de-a face cu oameni convinși vaccinați ( prieteni, colegi, clienți). Munca de convingere trebuia făcută cu oamenii înainte. Chiar mult înainte de plandemonie.. În plina pandemie și lock down doar câțiva i-am putut convinge despre ce este vorba în propoziție. Cei spălați pe creier de tembelizor... f greu au fost de convins. 98% nu .. Au fost și sunt în continuare surzi, și orbi.. și acum sunt confuzi și de aceea sunt muți și nu vor sa vorbească despre efectele devastatoare ale dozelor asupra lor. Dumnezeu sa ii lumineze! Pentru atei nici sa te rogi, nu poți câteodată.. E tot alegerea lor, pe care Dumnezeu o respectă ( respectându-le liberul arbitru). Spun din experiențe recente. Și totul merge înainte. Dumnezeu sa ne lumineze și sa ne înțelepțească.
 • P.M. 18.08.2022 05:58
  Este probabil ca vaccinații să fie victime;totuși, o victimă nu ar trebui să se ia la trântă cu vinovatul/ții?cu atât mai mult cu cât domnul avocat Piperea încurajează acest demers;cu alte cuvinte, dumnealui invită victimele să se judece cu vinovații, dumnealui având disponibilitate.

  Dar nuu, ei, în mândria lor, sunt convinși că prin atitudinea lor, protejează bunicuțe, nepoței;cât sadism au putut inocula în mințile odihnite acei scârbavnici care au lansat acest slogan!de parcă noi vroiam să moară bunicile și nepoții.

  Le zic și eu cum ziceau unii dintre ei celor ce nu vroiau să se ducă la sinucidere;pardon, la vaccinare:
  duceți-vă în peșteri!acolo vă protejați în primul rând pe voi.
 • Mircea Dragan 22.08.2022 21:56
  Aia cu protejarea bunicutelor a fost maxima. Statul care si-a batut joc de bunicute ne implora pe noi sa ne intepam sa protejam bunicutele. Pai nu mai bine se intepau bunicutele?
 • Zeta 18.08.2022 06:57
  3 fotbaliști din Bundesliga "victime" ale terapiei genice au fost diagnosticați cu cancer testicular

  https://thecovidblog.com/2022/08/17/yeah-thats-normal-three-young-german-federal-league-bundesliga-soccer-players-diagnosed-with-testicular-cancer-in-the-last-three-months/
 • Leonesse 18.08.2022 12:16
  Da, foarte bun acest site! E dureros , ca si dupa ce sunt diagnosticati cu cancer , unii nu-si dau seama. Fac si urmatoarea doza!!!
  "Meanwhile, Australian MP Prue Car is the other recent post-injection cancer case we’ve covered. She was diagnosed with a kidney tumor in July. Incredibly, after the diagnosis, Mrs. Car received a booster shot. She posted an update on Instagram yesterday, reporting that she had “major surgery” to remove the kidney tumor." - de pe acelasi articol din site-ul thecovidblog.com O cunosinta dupa ce a facut covid - varianta delta , fiind foarte batrana si vaccinata de 2 ori. A suferit foarte mult 2 luni de zile a tras-o.. Si in ianuarie la 2 luni de cand a scapat - a facut a treia doza!!!
 • ioansperling 18.08.2022 16:24
  Nu m-as hazarda sa-i judec prea tare pe cei care au fost inselati cu "vaccinul" ca razboiul e in desfasurare si in ce judeci in aceia cazi! Unii il cred inca pe Putin pe cal alb, altii pe Trump, sau pe Jelinschi!
  Unii cred ca scumpirile sunt ca urmare a razboiului. Altii cred alta...La sfarsit abia vom vedea cati nu am fost inselalti!
 • Andri 18.08.2022 19:51
  Sa ne rugam Domnului sa ne intareasca sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte. Slava Domnului!
 • Zeta 18.08.2022 22:25
  Încă o victimă, din Noua Zeelandă, mai mult ca sigur înțepată deoarece din ian 2022 a întrat la abator grupa de vârstă 5-15 ani

  Avea doar 12 ani și a murit la spital după ce i s-a făcut rău/colăpsat în parc la alergare

  https://www.nzherald.co.nz/nz/baradene-college-student-death-12-year-old-collapses-during-run/XJVCWWML5MWQL2SSIBDLOM75OU/
 • INJECTIA FINALA 24.08.2022 05:46
  Sunt fratii nostri, i'au ucis
  Iohaniss, Gheorghita, Arafati$$
  Televizorul, Arma nucleara
  A tras continuu, nu putea fi clara
  Judecata Omului tras pe sfoara

  Cine sa creada c'o putere uriasa, criminala
  BIG Pharma si acolitii lor planetari
  Controleaza totul, toarna smoala
  In creierul spectatorilor "proletari"

  Ii plang pe fratii mei rapusi
  De dracii nemilosi si dusi
  In Raiul inocentilor genocidati

  Rugati'va si pentru noi, iubiti frati !
 1. Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

 2. Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

 3. Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

 4. Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

 5. 21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

 6. Aruncă-l pe Goe din tren!

 7. Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

 8. Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

 9. Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

 10. ONU A BETONAT FUNDAȚIA GULAGULUI DIGITAL. Se cere Vaccinarea Universală și Poliția Internetului. Doar 11 țări s-au opus declarației privind ”Prevenirea, Pregătirea și Răspunsul în caz de Pandemie” (PPPR)

 1. Isteria Dronelor: Regimul Iohannis încearcă să inducă Starea de Război în România

 2. MEGA-SEISM ÎN BISERICĂ: HOMOSEXUALITATEA a devenit CRITERIU DE PROMOVARE în BOR, iar episcopia Oradiei este un exemplu evident. Avem de-a face cu o adevărată rețea: REȚEAUA HOMOSEXUALILOR. Nimeni nu ne poate reseta într-atât!

 3. După mii de studii care arată că masca e nesănătoasă, Rafila vrea să ne-o pună din nou pe față

 4. Doza finală: Simona Halep suspendată 4 ani pentru dopaj

 5. Bombă de presă! Hellvig, candidatul comun al PSD și PNL la prezidențiale

 6. Dr. Geanina Hagimă: Creierul bestiei care coordonează acțiunea Covid este virusat. Noile date FDA ale serurilor experimentale tocmai aprobate

 7. Monștrii elitei globaliste - Forumul Economic Mondial, Fundația Gates, Clinton Inc., Adunarea Generală a ONU – se întâlnesc la New York pentru a pune la cale modalități de a jefui omenirea de drepturi în numele farsei climatice

 8. Trump promite că va pune capăt traficului de copii și exploatării sexuale a copiilor în America: „Stau împotriva cabalei sataniste a pedofililor care conduc lumea” - VIDEO

 9. A apărut IMNUL NEVACCINAȚILOR, al celor care cred în perfecțiunea creației lui Dumnezeu: ”Suntem perfecți, nu suntem defecți / Să ne înțepați, boală să ne dați...” Cadoul Familiei Udrea pentru Români - VIDEO

 10. ITIA închide cazul Halep: Toate rezultatele și premiile obținute în perioada martie – august 2022 VOR FI ANULATE, inclusiv titlul de la Toronto

Ultima oră

01:15

22 septembrie: Sfântul Ierarh Martir Teodosie de la Brazi, mustrătorul nedreptei conduceri, un exemplu de ierarh al Bisericii Ortodoxe

23:30

21-22 septembrie 1939: Unul dintre cele mai odioase acte de terorism de stat. 252 de persoane au fost ucise fără judecată sub Dictatura lui Carol al II-lea. Autoritățile au expus cadavrele victimelor pe STRĂZILE orașelor țării

23:00

Mărturie Athonită: Fericitul Părinte Dimitrie Bejan, de la Oranki la Aiud, cu îngerul pe umăr: „Am botezat peste 100.000 de ruși pe Frontul de Est” (26 octombrie 1909 – 21 septembrie 1995)

22:30

Austria a început să vândă primele alimente imprimate 3D – sunt invocate motive ecologice

22:05

Profesor emerit de epidemiologie: Apar cancere în exces, într-un număr nemaivăzut până acum, după vaccinările anti-Covid. TURBO CANCERE

22:00

Victor Grigore: Tucker Carlson a încercat să-i spele imaginea lui Andrew Tate, proxenetul virtual arestat la noi

21:25

Crearea închisorii digitale: OMS face eforturi pentru introducerea grabnică a certificatelor digitale globale de sănătate, care vor restricționa libertățile în statul polițienesc medical totalitar

20:55

A început Bucuria Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași! Prin IBMF, Iașiul devine centrul cântului bizantin din țară - VIDEO

20:30

Muzicieni și credincioși pentru Mănăstirea Turnu: Concert Caritabil TRONOS, TRONOS JUNIOR și RIBALE WEHBE pentru reconstrucția Mănăstirii Turnu, aproape distrusă după un incendiu devastator. Veniți Sâmbătă, 23 Septembrie, la Ploiești! - VIDEO

20:15

Congresul SUA nu are timp pentru Zelenski

19:30

Ar putea redeveni România una dintre marile țări producătoare de hârtie din celuloza de stuf? Antrepenorul Iulius Octavian Popa crede că da: Delta Dunării este o regiune unică și cu particularități pe care nu le are nici o regiune în Europa

18:45

Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă un Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin, tratament oferit de Dr. Peter McCullough

17:37

Cora Muntean: La mulți ani, George Simion! VIDEO: De la Lansarea Europarlamentarilor AUR la Jos Ciolacu și Jos Cenzura CNA!

17:15

Cetatea lui Vlad Țepeș la 564 de ani de la atestarea documentară. Nicușor Dan: Am fost fascinat de București când am venit prima oară, la un concurs de matematică, la 14 ani

16:25

8 decese în urma infecției cu virusul West Nile în România și 53 de cazuri confirmate. Se repetă situația din 2017? Atunci au fost înregistrate tot 8 decese și 52 de cazuri