Alianța Familiilor: Semnați petiția de solidarizare cu familia Furdui din Germania!

De ActiveNews  /  

Foto: facebook.com/sustinemfamiliafurdui

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța Familiilor se implică în soluționarea tragediei familiei Furdui, ai cărei copii au fost confiscați de autoritățile germane chiar în săptămâna Patimilor, printr-un abuz parcă tras la indigo după cazul familiei Bodnariu din Norvegia sau după cazul Smicală din Finlanda - acesta din urmă având, după ani de zile, un deznodământ fericit. Pentru a contribui la susținerea familiei Furdui, despre care ActiveNews a relatat aici, sunteți invitați să semnați această petiție
 
Iată și comunicatul transmis de Alianța Familiilor:

NOTĂ: Vă rugăm să semnați în număr cât mai mare și să dați mai departe ca Petiția să fie semnată de cât mai mulți.

COMENTARIU: Tragedia Familiei Petru și Camelia Furdui este deja bine cunoscută în tot spațiul românesc din toată lumea. Confiscarea copiilor lor, pe 26 aprilie, de către statul german, reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Părinții celor șapte copii minori între un an și 15 ani, familia Furdui se remarcă în comunitatea română din Walsrode unde locuiesc, prin modul exemplar în care își duc viața creștină și încercă să-și educe copiii într-un spirit creștin și al valorilor creștine.

Opinăm că familia naturală este sacrosantă, iar statul nu își poate aroga autoritatea de a lua acțiuni drastice și ilegale de acest gen la adresa familiei. Conform Declarației Universale a Drepturilor Omului, cât și a Convenției Internaționale a Drepturilor Copilului, statului nu i se permite să dezmembreze familia naturală decât în circumstanțe extreme și pe motive bine întemeiate.

Durerea familiei a fost amplificată și de faptul că minorii au fost dispersați în trei grupuri diferite, inclusiv copilul de un an care a fost dat în plasament. Dezaprobăm și tacticile ilegale pe care autoritățile germane le-au folosit să separe copiii de la părinții lor. Notăm că dezmembrarea familiei a fost făcută fără mandat judecătoresc și, deci, ilegal.

Ne exprimăm încrederea că autoritățile judecătorești germane, cunoscute pentru competența și imparțialitatea lor, vor elibera cât de curând copiii din custodia ilegală a autorităților germane și îi vor da înapoi părinților lor.

Încurajăm autoritățile române să intervină pe lângă autoritățile germane pentru eliberarea cât mai grabnică a copiilor. Încurajăm, de asemenea, românii din toată lumea să rămână solidari cu familia Furdui și să păstreze zilnic familia și copiii în gândurile și discuțiile lor.

LINK: Comunicat de presă
 
SEMNAȚI PETIȚIA!

ARTICOLUL 16 DIN DECLARAȚIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI 

Articolul 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului afirmă: „Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbatul și femeia, fără nici o restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”. Familia română își cere drepturile. Aceste drepturi le pledăm, le-am pledat din 2006 încoace, și vom continua să le pledăm. Sunt cele mai prețioase dintre drepturi, dar și cele mai abuzate azi. Prețuiți-le!

URMĂRIȚI-NE ȘI PE FACEBOOK!

Publicăm comentariile noastre de joi și pe Facebook. Vă rugăm să ne urmăriți și să deveniți prietenii noștri pe Facebook

VREȚI SĂ FIȚI INFORMAȚI?

Buletinul informativ AFR apare în fiecare Marți și e dedicat mai mult știrilor de ultima oră, iar publicația AFR online apare în fiecare Joi și e dedicată mai mult comentariilor și opiniilor. Cei care doriți să primiți săptămânal știri și comentarii la zi privind valorile și evenimentele legislative, politice și sociale care vă afectează familiile, atât la nivel național cât și la nivel unional și international, sunteți invitați să vă abonați la buletinul informativ săptămânal AFR. Cum? Înregistrându-vă numele și adresa electronică pe pagina home a sitului nostru electronic Alianta-familiilor.ro

FACEȚI-NE CUNOSCUȚI!

Faceți-ne cunoscuți familiilor și prietenilor d-voastră. Dați mai departe mesajele noastre și incurajați-i să se aboneze. Vă mulțumim.  

ANUNȚURI

Cei care doriți să faceți anunțuri prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie și valori vă rugam să ni le transmiteți la: office@alianta-familiilor.ro. 

Alianța Familiilor din România.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

STATUIA LUI AVRAM IANCU MUTATĂ ILEGAL DIN CENTRUL TURZII

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

00:30

29 septembrie: Sfântul Chiriac Sihastrul

00:05

29 septembrie: Nașterea Părintelui Arsenie Boca. Autobiografia Sfântului Ardealului

23:35

Propunere de canonizare a Cuvioșilor Dionisie Ignat și Petroniu Tănase de la Sfântul Munte Athos

22:36

Spiritism la Casa Albă: Joe Biden a vrut să discute cu Moarta (VIDEO)

21:45

Un medic a găsit structuri geometrice precum „dreptunghiuri și piramide inversate” în vaccinurile ARNm degradate – Disputele oamenilor de știință

20:40

Mihaela Cârlan: Un accident cerebral din senin. Nu treceți pe lângă oamenii care plâng pe stradă, fără să vă ceară nimic, ca pe lângă garduri ori copaci...

19:30

Răzvan Ionescu: CASCADORII PATRIARHULUI

18:35

Pedofilia promovată la nivel guvernamental. Ministrul spaniol al Egalității: copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

17:45

Lăcomia de averi și sărăcia de minte pe deasupra au făcut ca țara întreagă să se sature demult de acești pretinși aleși ai ei - Mihai Eminescu pe 28 septembrie 1882

16:35

Tucker Carlson: A aruncat Joe Biden în aer conductele lui Putin din Marea Baltică?

16:00

„Părăsiți imediat Rusia!”. Ambasada Statelor Unite la Moscova, anunț alarmant pentru cetățenii americani

15:30

Afectat de criza energetică, Nicușor Dan oprește apa caldă la Primărie și stinge toate calculatoarele după program. DECLARAȚIA ZILEI

15:15

Un bebeluș de o lună, din SUA, a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce a primit o transfuzie de la un vaccinat. Cercetători români au demonstrat că serul poate fi detectat în sânge la 15 zile după inoculare, în pofida afirmațiilor Crucii Roșii

14:29

Viorel Patrichi: Italia dă jos femeile din pod. Ce-are Giorgia Meloni și n-are Giorgio Simion

14:10

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM: La 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, primarul din Turda îi aruncă statuia Eroului Național din centrul orașului în mod complet ilegal. FOTO / VIDEO ACTUALIZARE