Alexandru Arșinel, dublu vaccinat, infectat și dublu spitalizat, suferă de Sindromul Caramitru: „Am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii nu îi dau de cap”

De Părău Vlad  /  

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Arșinel (82 de ani) nu-și revine după problemele de sănătate cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2 ulterioară injectării cu două doze de „vaccin” Covid. Deși internat în două rânduri în spital, medicii nu-i găsesc cauza afecțiunii de care suferă. Celebrul actor se plânge de oboseală cronică și bănuiește că i s-ar trage de la plămâni.

„Cu sănătatea sunt așa și așa. Sincer vă zic, nu sunt bine. Și totul se trage de când am fost infectat cu COVID, din păcate. Voi face săptămâna viitoare un set de analize și vom vedea ce va fi”, le mărturisea Alexandru Arșinel pe 17 septembrie reporterilor ziarului Gândul

La două luni după ce s-au vaccinat, Alexandru Arșinel și Marilena, soția sa, au fost diagnosticați cu Covid-19, iar pe 18 aprilie au fost internați la Institutul „Matei Balș”. Atât el cât și soția au făcut prima doză a serului Pfizer în ianuarie și rapelul la începutul lunii februarie.

În ciuda  vaccinului „sigur” și „eficient” Arșinel a suferit o serie de complicații după Covid și a mai fost internat pentru îngrijiri suplimentare în această vară.
 
La ultima internare l-a întâlnit în spital și pe Ion Caramitru, la rândul lui vaccinat cu „schema completă”, care a făcut brusc o infecție în sânge inexplicabilă și netratabilă și, din păcate, a murit după mai multe săptămâni de spitalizare.

„Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit la asta, mai ales când am făcut vaccinul și, după, m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. (...) M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru, pe care l-am îngropat, și nu puteam să cred că o să dispară așa repede”, i-a povestit Alexandru Arșinel realizatorului TV Cătălin Măruță, potrivit RomâniaTV.net

Arșinel a mai spus că trebuie să meargă regulat la medic pentru mai multe investigații pulmonare, după ce și-a revenit cu greu din infectarea cu coronavirus ulterioară vaccinării Covid.

Starea sa de sănătate nu este tocmai bună, dar nici după o mulțime de controale și analize, medicii nu au reușit să-i pună un diagnotic, notează și WOWbiz.ro

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum”, s-a destăinuit Arșinel sursei citate.

Într-un alt interviu, marele actor a mărturisit că a început să obosească mai des și mai repede, că se confruntă cu probleme de auz și că îl macină dorul de scenă. El a adăugat că soția lui, Marilena, de asemenea vaccinată și infectată., nu este nici ea într-o stare prea bună de sănătate: „Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi.

Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, și-a încheiat Alexandru Arșinel noua sa destăinuire către reporterii WOWbiz.ro

Născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca, Baia (azi, Suceava), Arșinel este un actor român de comedie, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. A studiat la IATC (1962). A fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. Mărturisea într-un interviu recent că, în ciuda faptului că actualul primar general al Capitalei nu i-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujește de aproape 60 de ani, noul director de la „Constantin Tănase” l-a asigurat de continuarea colaborării și chiar are în pregătire un spectacol în care ar trebui să apară dacă sănătatea îi va permite. Îi dorim și noi însănătoșire grabnică!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • o.c. 22.09.2021 12:46
    Federal Govt HHS Whistleblower Goes Public With Secret Recordings. "Vaccine is Full of Sh*t".: https://www.youtube.com/watch?v=ky0SnRfzBns
  • Gabiu 22.09.2021 14:02
    Serul experimental numit impropriu vaccin contine printre multe altele oxid de grafen si particule metalice care compromit oricarui suficient de credul sa-l faca sistemul imunitar si in principal sangele. Dupa care se mira toti ca prostii ca nu stiu ce boala au. N-au cum sa afle multi pentru ca tehnologia din injectii este noua si mult mai distrugatoare decat chimicalele pt. sida sau cancer. Problema este sa nu-ti injectezi ceva ce nu cunosti si e facut in laboratoare secrete. Simplu.
  • ArmanoDelacruz 22.09.2021 19:05
    Arsinel va muri de cine stie ce boala asociata. Caramitru a fost magar cand in primavara a deschis TNB doar ptr injectati dar piesa a fost bine aleasa :Dineu cu Prosti.
  • Rusi 23.09.2021 14:43
    Ce idiot! Si sunt multi ca el.
Ultima oră

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO