Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocata Alexandra Șinc a murit subit, la 49 de ani. Ea urma să împlinească 50 de ani pe 9 mai. Într-un interviu pentru JURIDICE, cu Mihaela Olaru, fosta procuroare a afirmat că a fost hotărâtă să se vaccineze de îndată ce a fost posibil.

„Mihaela Olaru: Spuneți-mi, v-ați vaccinat?

Alexandra Șinc: Da! Datorită profesiei...în primul val de vaccinare

Mihaela Olaru: Deci n-ați făcut-o neapărat că trebuia să faceți asta. Ați crezut?
 
Alexandra Șinc: Nu, eu n-am făcut din asta o problemă ideologică(...) Am făcut o problemă practică.. Mie mi s-a părut că în situația mea, la vârsta mea, există riscuri mai mici dacă îl fac, decât dacă nu-l fac. Am mai întrebat și medici pe care-i cunosc...Nu am identificat vreun potențial pericol. Nu sunt genul care mi-e frică(...) Eu am respectat toate restricțiile(...) Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate.
 
Poate măcar în cazul ei foștii colegi îi vor investiga moartea subită. VIDEO:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (37)
 • BLUE 26.01.2023 10:28
  CELE MAI SINCERE FELICITĂRI!!!ACUM,nu mai ai nici un risc:ești vaxxată!!!Nu mai ai frică de nimic, nu??? SIGUR acu nici o boală nu te mai atinge!!!
 • Andri 26.01.2023 10:35
  Iata spalarea pe creier. Daca era OM cu adevarat, ar fi fost o pierdere. Dar in ziua de azi, cine a mai ramas OM? Care e definitia omului?
 • Andri 26.01.2023 10:35
  Si Dumnezeu s-o ierte pentru intentiile bune care au pavat iadul.
 • Leonesse 26.01.2023 10:49
  Acum nu mai e nici un pericol. Are alte treburi, nu avocatura pe Pământ. Când s-o trezi nu știu cât va accepta ca e pe lumea cealaltă! Dumnezeu s-o ierte!
 • Cc Cc 26.01.2023 10:51
  Păcat. Mai mult discernământ vis a vis de un ser experimental din partea unui procuror n-ar fi stricat. Dumnezeu s-o odihnească în pace.
 • Carbid 26.01.2023 12:14
  NU a fost, nu este si nu va fi un ser experimental aceasta zeamă!
  Aceasta "incadrare" i s-a dat pentru exonerarea de raspundere...care nici ea nu e valabilă, pentru ca zeama e arma biologică!
 • Cc Cc ► Carbid 26.01.2023 12:36
  Tu știi asta, eu știu asta, dar ea n-a știut asta. Dar știa, că e ser experimental; măcar să-și fi făcut calculul de risc având în vedere aceasta, și ar fi trăit acum.
 • DanielSimion 26.01.2023 11:44
  Pentru toti care v-ati vaccinat pentru ca acul seringii nu a patruns in inima voastra impietrita, nimic nu ati castigat. Din preaplinul inimii voastre graieste gura voastra. La ce-ti foloseste, omule, atata rautate, atat egou ?! Sunteti exact ca adunatura fariseilor in jurul femeii pacatoase, gata sa fie lapidata de toti nevaccinatii! Incercati sa vedeti fata Domnului Hristos cand scria cu degetul in tarana si lasati atitudinea de neprihaniti a acuzatorilor. Ati ajuns sa judecati doar cu doua masuri: vaccinati si nevaccinati. Asta au si dorit, cei care va conduc: sa va dezbine. Si au reusit. Ce e tragic e faptul ca voi credeti (nevaccinatii cu inima impietrita) ca ati castigat. Oare?! Voi nu veti muri?! Sau poate ca deja sunteti morti.... " Vaccinatii sa se roage pentru nevaccinati, iar nevaccinatii pentru vaccinati, pentru ca astfel, Dumnezeu vazand comuniunea noastra in rugaciune, sa se milostiveasca si sa trimita harul peste noi, toti." Mitropolitul Neofit de Morfou. Voi, care ridicati piatra, nu aveti rude, prieteni, cunoscuti, amici care s-au vaccinat? V-ar lasa nepasatori moartea lor?! Lupta este abia la inceput. Cu o astfel de traire in inimile voastre ce ziceti, duceti razboiul pana la capat ?! Si o ultima intrebare, pentru voi cei cu doar doua masuri: ce ziceti, sunt sau nu vaccinat ?! Dar are vreo importanta?
 • Andri 26.01.2023 12:28
  Interesant discursul dumitale. Ceea ce ii acuzi pe ceilalti, asta faci tu. Tot discursul tau e dezbinare.
 • DanielSimion ► Andri 26.01.2023 16:55
  In primul rand, o erata la ce am scris eu: Pentru toti cei care NU v-ati vaccinat in loc de Pentru toti cei care v-ati vaccinat. Da, presupun ca "discursul" meu se putea vedea si din aceasta perspectiva, pe care o invocati dvs, daca nu as fi citat din Mitropolitul Neofit de Morfou. Acolo este un indemn la o stare, la o atitudine, pe care eu am apreciat-o si pe care o impartasesc din plin si care numai la dezbinare nu indeamna. Eu nu consider ca dezbin, doar pun o oglinda in fata nevaccinatilor talibani. Pentru ca exista mai multe categorii de nevaccinati. Daca nu v-ati vaccinat numai pentru a nu avea reactii adverse de sanatate, e varianta sinonima a celor care s-au vaccinat pentru a nu avea probleme de sanatate. Unii au ales o varianta, altii alta, dar tema alegerii a fost aceasi, teama de probleme de sanatate si teama de moarte. Iar la cei atat de inraiti pe cei care s-au vaccinat si satisfactia lor la aflarea deceselor acestora nu poate sa indice decat ca apartin acestui grup de nevaccinati. Oricum, comentariul dvs la "discursul" meu se poate rezuma extrem de simplu : q.e.d. Sau, dupa cum spunea Sfantul Paisie Aghioritul, musca si albina vad total diferit atunci cand privesc acelasi lucru.
 • Marian Mari 26.01.2023 14:36
  Ai dreptate, și ma rog pentru rudele și prietenii mei vaccinați. Pentru toți ceilalți, ma rog sa crape sigur și eficient.
  Tu știi prin ce trec eu și prin ce am trecut eu în ultimii doi ani din cauza lor?! Cum m-au arătat cu degetul și au aruncat cu pietre în mine? Cum m-au dat afară ca pe un câine, după ce m-au ținut trei luni închis într-o camera, doar pentru ca nu am vrut sa ma vaccinez?
 • DanielSimion ► Marian Mari 26.01.2023 15:28
  Eliberati-va de povara pe care o duceti in spate. Iertati. E greu, dar se poate ! Si eu am avut parte de situatii dificile si m-a durut absurditatea deciziilor si indiferenta oamenilor la acestea, daca nu-i afectau - credeau ei...-direct. Dar nu va foloseste la nimic daca ati rezistat la vaccin, dar v-ati lasat cuprins de ura. Vreau sa va atrag atentia ca rugaciunea ar trebui facuta pentru si nu impotriva oamenilor. Ochii catre Hristos! Ce a spus Domnul pe cruce ? Tata, iarta-i ca nu stiu ce fac.
 • Ionut Pantiru 26.01.2023 14:41
  Prietene, eu nu m-am vaccinat nu pentru că acul n-a pătruns prin inima mea împietrită, ci pentru că acul satanei și slugilor lui n-a pătruns prin platoșa Duhului care m-a ferit. Spui că sunt rău și egoist? Sunt absolut de acord: din răutate am sfătuit pe toți apropiații mei să nu se vaccineze și să nu se îmbotnițeze și din egoism extrem i-am încurajat să nu le fie frică de propaganda iudelor de pe TV. Ne îndemni să ne rugăm? Tot ce-am făcut față către față sau prin telefon, platforme de socializare, manifestații și mitinguri a fost O RUGĂCIUNE. Căci "nu tot cel ce îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în Împărăția Cerurilor, ci cela ce face voia Tatălui Meu" (Mt. VII, 21). Care e voia lui Dumnezeu? să-l salvăm pe aproapele nostru de la moarte sau boală, mărturisind ADEVĂRUL. Ne întrebi dacă ești vaccinat? cu "vaccinul" înțelepciunii nu ești.
 • DanielSimion ► Ionut Pantiru 26.01.2023 15:45
  Ar fi bine sa nu ne jucam cu cuvintele. Nu cred ca ma socotiti prietenul dvs, chiar daca afirmati aceasta. Si mai usor cu platosa Duhului, ca s-ar putea sa nici nu stiti despre ce vorbiti. Daca v-ati identificat intre cei rai si egoisti, nu eu am facut-o. Singur ati facut-o. Eu m-am adresat unei anumite categorii de nevaccinati. Daca v-ati identificat cu ea, alegerea dvs. Iar referitor la atitudinea dvs de a-i sfatui pe toti apropiatii dvs sa nu se vaccineze, la fel am procedat si eu pana la discutia purtata cu duhovnicul. La intrebarea mea daca fac rau ca nu ma vaccinez, Parintele nu mi-a spus nici sa ma vaccinez, nici sa nu ma vaccinez, mi-a respectat liberul arbitrul si capacitatea de decizie. Mi-a zis doar atat: eu nu ma vaccinez! Credeti ca voia Tatalui este sa ne bucuram de moartea cuiva, indiferent cine ar fi acesta ?
 • P.M. ► DanielSimion 27.01.2023 06:16
  @@@DANIELSIMION
  Citez:
  ,,Parintele nu mi-a spus nici sa ma vaccinez, nici sa nu ma vaccinez, mi-a respectat liberul arbitrul si capacitatea de decizie. Mi-a zis doar atat: eu nu ma vaccinez!''

  Comentariu: dacă v ar fi spus invers, cum a ți fi procedat?
  Liberul arbitru nu ar trebui adus în discuție în acest caz;într o problemă care ține de MÂNTUIRE trebuie adoptată o soluție fermă;acest părinte trebuia să fie tranșant și să spună clar că vaccinarea este LEPĂDARE.
 • DanielSimion ► P.M. 27.01.2023 11:16
  Liberul arbitru este unul dintre marile daruri pe care ni le-a dat Dumnezeu. Iar fara liber arbitru, fara libertate, nu poate exista iubirea. Nu poti iubi cu pistolul la tampla. Asta este una dintre dilemele in care se pierd multi oameni: daca Dumnezeu este atat de bun de ce ne lasa sa gresim ?! Pentru ca ne-a dat tot de ce aveam nevoie ca sa nu gresim, dar, in marea lui noblete si iubire ne-a dat si libertatea de a decide noi daca Il urmam sau ne ducem dupa mintuca noastra. Dumnezeu nu obliga pe nimeni. Decizie este la noi, dar chiar si asa, tot Bunul Dumnezeu ne scoate de prin toate vagaunile prin care ne pierdem. Pentru ca este Tata. Daca mi-ar fi spus invers Parintele duhovnic, ar fi fost o problema! Mare! Pentru ca viata mea duhovniceasca alaturi de Parinte nu a inceput si nu se va sfarsi cu vaccinul. Si in 23 de ani de cand sunt langa dansul am putut sa simt si sa vad lucrarea pe care o are asupra mea si a familei mele.
 • DanielSimion ► Ionut Pantiru 26.01.2023 17:24
  “Cred ca a ingaduit Dumnezeu caderea pentru ca noi ne socoteam tari pe noi insine, ne socoteam foarte tari. Aveam o educatie a suferintei mai mult decat altii. Noi eram pregatiti pentru suferinta, spusesem cuvinte mari in privinta asta. Si Dumnezeu a ingaduit caderea ca sa ne arate cat suntem de slabi si sa iesim mai buni. Si eu cred ca am iesit mai buni” - Marturisitorul Gheorghe Calciu Dumitreasa. Asa ca mare grija la ce am facut noi pe platforme de socializare, pe la telefoane si pe la mitinguri. Ca nu noi facem ceva. Sunt bune si astea, dar cu smerenie si sa nu ne inchipuim ca rasturnam noi lumea cu actiunile noastre. Marturisire, fapta si smerenie! Si sa fim intelegatori cu neputintele celor din jurul nostru.
 • Gligor ► DanielSimion 27.01.2023 05:31
  Apreciez argumentele dvs.
 • Zeta 26.01.2023 19:23
  Wow, ce vă mai "doare" de sufletele unora. Uite care-i treaba. Eu mă rog ptr toți însă MEREU cu mențiunea ca Dumnezeu să îngăduie rugămintea mea pentru cine merită. Să hotărască El.
 • DanielS ► Zeta 26.01.2023 20:39
  Cui va rugați? Ca nu se prea simte ca lui Dumnezeu.
 • Zeta ► DanielS 26.01.2023 22:15
  @daniels ești clona lui @daniel Simion de te .... cui mă rog eu?
  De unde apăreți frate atâția "evangheliști"?
 • DanielSimion ► Zeta 27.01.2023 11:02
  Pentru ambele semnaturi Daniel Simion si DanielS este o singura persoana, difera doar cu ce cont am intrat. Nu va amagiti, nu sunt clona si nu am intrat ca sa dezbin. Urmaresc de mult acest site, inca din 2020, pentru ca era printre extrem de putinele, din Romania, care era impotriva discursului "oficial" absurd si totalitar. Am luat decizia de a posta pentru ca m-a mahnit foarte mult ca o actiune care a sustinut si a indemnat la pastrarea verticalitatii multora dintre noi sa inceapa sa devina o contabilitate sinistra a mortilor subite. care, pana la a fi dovedite clar, sunt doar supozitii ca sunt cauzate de vaccin. Pentru ca, inainte de a fi o problema de sanatate, vaccinul a fost o problema de libertate si de adevar. Aceasta vorbind din punct de vedere lumesc, ca sa ma exprim asa. Iar din punctul de vedere duhovnicesc (dar nu toata lumea il impartaseste, din pacate), o problema de lepadare. Dar acest aspect de lepadare l-am stiut doar cei care cautam fata lui Dumnezeu si cercetam lumea manastirilor si schiturilor si avem duhovnic. Sunt ortodox.
 • Zeta ► DanielSimion 27.01.2023 13:45
  Și de ce să ai 2 conturi? Unul nu e suficient? Sau dacă sunt 2 sau mai multe intervenții, în aceeași discuție, de pe toate, face ca să fiți "mai mulți" de aceeași părere și cel în opoziție să pară că e pe dinlături. De aia? E cam "bullying" practica asta cu mai multe conturi.
 • Gligor ► Zeta 27.01.2023 05:23
  Cu alte cuvinte, nu va rugati pentru toti, ci doar pentru cei care merita (dintre toti). Daca Iisus S-a rastignit pentru toti, oare nu toti merita? Poate ca nu toti merita, dar toti merita atentie din partea lui Dumnezeu si asta este invatatura Lui pentru noi toti..
  Din moment ca ati cerut lui Dumnezeu sa directioneze rugaciunea dvs numai pentru cei care merita, inseamna ca nu stiti ca cei care nu merita se exclud ei inisis de la a primi binecuvantarea pentru ca nu vor s-o primeasca, desi Iisus S-a rastignit si pentru ei. Dumnezeu nu binecuvanteaza selectiv pentru ca El nu poate sa nu iubeasca pe toti.
  45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.(Mt5,45)

  Daca eu cer lui Dumnezeu sa nu dea atentie celui care ma dispretuieste, inseamna ca eu nu sunt mai bun ca acela. Deci eu merit atentie?
 • P.M. 27.01.2023 06:05
  @@@DANIELSIMION, o să citez din ,, capodopera'' postată și am să comentez:

  ,,Pentru toti care v-ati vaccinat pentru ca acul seringii nu a patruns in inima voastra impietrita, nimic nu ati castigat. ''
  Cum mesajul este îndreptat către nevaccinați, trebuie să observați că este o greșeală categoriei căreia transmiteți mesajul.
  Scurt comentariu:ba da, am câștigat TIMP pentru următoarele bătălii.

  ,,Ati ajuns sa judecati doar cu doua masuri: vaccinati si nevaccinati. Asta au si dorit, cei care va conduc: sa va dezbine.''

  Comentariu:dezbinarea asta este din vechi timpuri;ar trebui să vă amintiți împărțirea societății pe categorii:
  -bugetari contra
  -tineri contra bătrâni,
  -țigani contra români,
  -atei contra credincioși,
  -șoferi contra pietoni,
  etcetera.
  Scopurile principale sunt cu totul altele, dezbinarea fiind un scop secundar.

  ,,Vaccinatii sa se roage pentru nevaccinati, iar nevaccinatii pentru vaccinati, pentru ca astfel, Dumnezeu vazand comuniunea noastra in rugaciune, sa se milostiveasca si sa trimita harul peste noi, toti."

  Comentariu:nu știu dacă rugăciunea ajută;deoarece vaccinarea este LEPĂDARE, este posibil ca rugăciunea să fie o insultă la adresa Tatălui Ceresc.

  ,,Voi, care ridicati piatra, nu aveti rude, prieteni, cunoscuti, amici care s-au vaccinat?''

  Comentariu:ba da, am din toate categoriile enumerate, dar nu i am pus eu, nu i am sfătuit eu să se ducă la sinucidere.Mai mult de atât, dacă ar fi fost după unele persoane, ar fi impus vaccinarea cu forța, obligatorie.
 • DanielSimion ► P.M. 27.01.2023 12:04
  Ma bucur ca ati observat greseala mea. Inseamna ca ati citit atent. Am facut o erata la comentariul meu, erata care se afla in raspunsul catre ANDRI. Extrem de sugestiv termenul pe care il folositi: contra. Dvs vedeti contra. Eu vad, tineri si batrani, atei si credinciosi, soferi si pietoni. In plus, este un nonsens sa spui contra, pentru ca inseamna sa fi chiar contra ta. Si cel tanar va deveni batran, si ateul poate sa se converteasca si credinciosul poate sa cada si soferul poate sa fie pieton. Indemnul ca vaccinatii sa se roage pentru nevaccinati si cei nevaccinati pentru vaccinati nu vine de la mine, a fost un gand mult prea frumos ca sa-l am eu, in aceea perioada atat de agitata. Vine de la Mitropolitul Neofit de Morfou (am si mentionat aceasta). Daca dvs considerati ca la spusele Mitropolitului Neofit (va indemn sa-i cercetati cuvantarile, inclusiv cele din pandemie) trebuie sa venim noi cu comentarii, inseamna ca ne punem deasupra acestor oameni mult mai induhovniciti decat noi. Si care sunt purtatori de har. Cadem in pacatul trufiei si neascultarii. Cum primiti dvs porunca Domnului Iisus de a ne ruga pentru dusmanii nostri ? Problema vaccinarii a fost, inainte de toate, o problema de libertate si de adevar. De marturisire. Asta a fost o prima etapa. Vor urma si altele. Sa ne dea Bunul si Milostivul Dumnezeu puterea sa nu ne lepadam, pana la capat! Tot un indem al Mitropolitului Neofit; sa ne rugam" Hristoase al meu, da-mi rabdarea si credinta Sfintilor!" pentru ca vor veni vremuri in care nu vom rezista fara acestea. Si impreuna, cu totii; nu dezbinati. Separarea clara de erezie, de pacatele contra Duhului Sfant! Sa intelegem ca fara de Dumnezeu nu putem face nimic! Iar Dumnezeu e Iubire.
 • Mircea Dragan 26.01.2023 12:26
  ''Nu am identificat vreun potențial pericol. '' Corect!! Sigur si eficient!!!
  Dar daca nu se intepa si atunci nu s-ar fi ajuns la circul televizat cu ''protejeaza pe mamae'' nu era mai bine?
  A primit ce a cerut.
 • Felix2022 26.01.2023 12:59
  De la cineva care știe să citească legile și solicită aplicarea corectă a acestora ar fi trebuit de citit măcar prospectul și materialul documentar aferent unde scria clar faptul că serul este parte a unui experiment.
  Dumnezeu să îi ierte pe cei ce au crezul în idoli cu chip cioplit care proclamau că vaccinul este sigur și eficient...
 • Mircea Dragan 26.01.2023 16:15
  Aia de au crezut in injectii li s-a furat creierul cand erau mici. :)
 • Zeta ► Mircea Dragan 26.01.2023 19:25
  Hi, hi, hi :))))
 • DanielS ► Zeta 26.01.2023 20:42
  Asta e modul Dvs de a va ruga?!
 • Zeta ► DanielS 26.01.2023 22:16
  Da!!!! Clonă, Dispari!
 • Tic ► Zeta 27.01.2023 02:56
  Mie îmi întorc și acum "prietenii" vaccinați, avertizați de mine, spatele. Daca cumva ne întâlnim, evita subiectul, schimba vorba. Mai ales când le spun ce grea a devenit viața după închideri, după ce economia a întrat în comă. Ba, unul dintre ei îmi spune ca mai are vreo 10 ani de trăit (are 70),asa ca i se fâlfâie. Nu are copii. Oricum și ceilalți au o atitudine necinstit fata de subiect, nu doar prin prisma injectării propriu zise. Dar mai ales ca prin gestul lor au creditat toate urmările nefaste pt întreaga societate. Asa ca spirit civic și solidaritate nu s-au găsit la ei, și nici acum când o dau la întors. Nu mai vb de responsabilitate și unitatea pe care ni le reclama noua, celorlalți. Se poarta de parca nimic nu s-ar fi întâmplat, ba din contra tot ei pretind sa primească de la noi înțelegere. Asa ca pe noi sa ne scutească de moralizare narcisistii ascunși sub masca bunului cetatean și creștin pe deasupra.
 • NDorin 26.01.2023 22:47
  Este scris si ni s-a spus că in vremurile de pe urmă "celor cărora le va fi frică că își vor pierde viața aceia și-o vor pierde"!
 • DanielS 27.01.2023 21:10
  Daniel Simion este contul de fb, cu toate ca nu este decât un cont cu numele meu și data de naștere, n-am nicio alta informație. Nu ma interesează rețelele de socializare. L-am făcut acum mulți ani pentru ca sa pot vedea ce posta fiica mea. DanielS este contul de activenews pe care l-am făcut, acum câteva zile, de pe telefonul soției care are un iPhone, eu având doar un telefon cu taste, vechi de vreo 10 ani, poate și mai mult. De la servici intru pe prima semnătura, de acasă pe cea de-a doua. Acum un an mi-a făcut fratele cadou un laptop extrem de scump cu toate ca știa ca nu folosesc aceste instrumente. Și nu-l folosesc, cu toate ca este supărat ca nu-i prețuiesc darul. Nici internet nu as fi băgat, dar soția lucrează d-acasă. Eu am lucrat numai de la birou, nu vreau sa amestec lucrurile. Încerc sa ma țin in normalitate, măcar și cu lucrurile acestea mărunte.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 28.01.2023 17:21
  condoleante
 • Arb 05.05.2023 01:35
  Ma-ntreb, toate vedetele astea TV, gen Smiley, Esca,samd, n-au mustrari de constiinta pentru campaniile provaxx ?
  Cred ca f multi s-au vaccinat din cauza indemnurilor lor...."dac-a zis Esca/Smiley/Bartos/samd......"

  Citi dintre acesti influenceri s-au vaccinat?
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu