Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocata Alexandra Șinc a murit subit, la 49 de ani. Ea urma să împlinească 50 de ani pe 9 mai. Într-un interviu pentru JURIDICE, cu Mihaela Olaru, fosta procuroare a afirmat că a fost hotărâtă să se vaccineze de îndată ce a fost posibil.

„Mihaela Olaru: Spuneți-mi, v-ați vaccinat?

Alexandra Șinc: Da! Datorită profesiei...în primul val de vaccinare

Mihaela Olaru: Deci n-ați făcut-o neapărat că trebuia să faceți asta. Ați crezut?
 
Alexandra Șinc: Nu, eu n-am făcut din asta o problemă ideologică(...) Am făcut o problemă practică.. Mie mi s-a părut că în situația mea, la vârsta mea, există riscuri mai mici dacă îl fac, decât dacă nu-l fac. Am mai întrebat și medici pe care-i cunosc...Nu am identificat vreun potențial pericol. Nu sunt genul care mi-e frică(...) Eu am respectat toate restricțiile(...) Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate.
 
Poate măcar în cazul ei foștii colegi îi vor investiga moartea subită. VIDEO:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
  • BLUE 26.01.2023 10:28
    CELE MAI SINCERE FELICITĂRI!!!ACUM,nu mai ai nici un risc:ești vaxxată!!!Nu mai ai frică de nimic, nu??? SIGUR acu nici o boală nu te mai atinge!!!
  • Andri 26.01.2023 10:35
    Iata spalarea pe creier. Daca era OM cu adevarat, ar fi fost o pierdere. Dar in ziua de azi, cine a mai ramas OM? Care e definitia omului?
  • Andri 26.01.2023 10:35
    Si Dumnezeu s-o ierte pentru intentiile bune care au pavat iadul.
  • Leonesse 26.01.2023 10:49
    Acum nu mai e nici un pericol. Are alte treburi, nu avocatura pe Pământ. Când s-o trezi nu știu cât va accepta ca e pe lumea cealaltă! Dumnezeu s-o ierte!
  • Cc Cc 26.01.2023 10:51
    Păcat. Mai mult discernământ vis a vis de un ser experimental din partea unui procuror n-ar fi stricat. Dumnezeu s-o odihnească în pace.
  • Carbid 26.01.2023 12:14
    NU a fost, nu este si nu va fi un ser experimental aceasta zeamă!
    Aceasta "incadrare" i s-a dat pentru exonerarea de raspundere...care nici ea nu e valabilă, pentru ca zeama e arma biologică!
  • Cc Cc ► Carbid 26.01.2023 12:36
    Tu știi asta, eu știu asta, dar ea n-a știut asta. Dar știa, că e ser experimental; măcar să-și fi făcut calculul de risc având în vedere aceasta, și ar fi trăit acum.
  • DanielSimion 26.01.2023 11:44
    Pentru toti care v-ati vaccinat pentru ca acul seringii nu a patruns in inima voastra impietrita, nimic nu ati castigat. Din preaplinul inimii voastre graieste gura voastra. La ce-ti foloseste, omule, atata rautate, atat egou ?! Sunteti exact ca adunatura fariseilor in jurul femeii pacatoase, gata sa fie lapidata de toti nevaccinatii! Incercati sa vedeti fata Domnului Hristos cand scria cu degetul in tarana si lasati atitudinea de neprihaniti a acuzatorilor. Ati ajuns sa judecati doar cu doua masuri: vaccinati si nevaccinati. Asta au si dorit, cei care va conduc: sa va dezbine. Si au reusit. Ce e tragic e faptul ca voi credeti (nevaccinatii cu inima impietrita) ca ati castigat. Oare?! Voi nu veti muri?! Sau poate ca deja sunteti morti.... " Vaccinatii sa se roage pentru nevaccinati, iar nevaccinatii pentru vaccinati, pentru ca astfel, Dumnezeu vazand comuniunea noastra in rugaciune, sa se milostiveasca si sa trimita harul peste noi, toti." Mitropolitul Neofit de Morfou. Voi, care ridicati piatra, nu aveti rude, prieteni, cunoscuti, amici care s-au vaccinat? V-ar lasa nepasatori moartea lor?! Lupta este abia la inceput. Cu o astfel de traire in inimile voastre ce ziceti, duceti razboiul pana la capat ?! Si o ultima intrebare, pentru voi cei cu doar doua masuri: ce ziceti, sunt sau nu vaccinat ?! Dar are vreo importanta?
  • Andri 26.01.2023 12:28
    Interesant discursul dumitale. Ceea ce ii acuzi pe ceilalti, asta faci tu. Tot discursul tau e dezbinare.
  • DanielSimion ► Andri 26.01.2023 16:55
    In primul rand, o erata la ce am scris eu: Pentru toti cei care NU v-ati vaccinat in loc de Pentru toti cei care v-ati vaccinat. Da, presupun ca "discursul" meu se putea vedea si din aceasta perspectiva, pe care o invocati dvs, daca nu as fi citat din Mitropolitul Neofit de Morfou. Acolo este un indemn la o stare, la o atitudine, pe care eu am apreciat-o si pe care o impartasesc din plin si care numai la dezbinare nu indeamna. Eu nu consider ca dezbin, doar pun o oglinda in fata nevaccinatilor talibani. Pentru ca exista mai multe categorii de nevaccinati. Daca nu v-ati vaccinat numai pentru a nu avea reactii adverse de sanatate, e varianta sinonima a celor care s-au vaccinat pentru a nu avea probleme de sanatate. Unii au ales o varianta, altii alta, dar tema alegerii a fost aceasi, teama de probleme de sanatate si teama de moarte. Iar la cei atat de inraiti pe cei care s-au vaccinat si satisfactia lor la aflarea deceselor acestora nu poate sa indice decat ca apartin acestui grup de nevaccinati. Oricum, comentariul dvs la "discursul" meu se poate rezuma extrem de simplu : q.e.d. Sau, dupa cum spunea Sfantul Paisie Aghioritul, musca si albina vad total diferit atunci cand privesc acelasi lucru.
  • Marian Mari 26.01.2023 14:36
    Ai dreptate, și ma rog pentru rudele și prietenii mei vaccinați. Pentru toți ceilalți, ma rog sa crape sigur și eficient.
    Tu știi prin ce trec eu și prin ce am trecut eu în ultimii doi ani din cauza lor?! Cum m-au arătat cu degetul și au aruncat cu pietre în mine? Cum m-au dat afară ca pe un câine, după ce m-au ținut trei luni închis într-o camera, doar pentru ca nu am vrut sa ma vaccinez?
  • DanielSimion ► Marian Mari 26.01.2023 15:28
    Eliberati-va de povara pe care o duceti in spate. Iertati. E greu, dar se poate ! Si eu am avut parte de situatii dificile si m-a durut absurditatea deciziilor si indiferenta oamenilor la acestea, daca nu-i afectau - credeau ei...-direct. Dar nu va foloseste la nimic daca ati rezistat la vaccin, dar v-ati lasat cuprins de ura. Vreau sa va atrag atentia ca rugaciunea ar trebui facuta pentru si nu impotriva oamenilor. Ochii catre Hristos! Ce a spus Domnul pe cruce ? Tata, iarta-i ca nu stiu ce fac.
  • Ionut Pantiru 26.01.2023 14:41
    Prietene, eu nu m-am vaccinat nu pentru că acul n-a pătruns prin inima mea împietrită, ci pentru că acul satanei și slugilor lui n-a pătruns prin platoșa Duhului care m-a ferit. Spui că sunt rău și egoist? Sunt absolut de acord: din răutate am sfătuit pe toți apropiații mei să nu se vaccineze și să nu se îmbotnițeze și din egoism extrem i-am încurajat să nu le fie frică de propaganda iudelor de pe TV. Ne îndemni să ne rugăm? Tot ce-am făcut față către față sau prin telefon, platforme de socializare, manifestații și mitinguri a fost O RUGĂCIUNE. Căci "nu tot cel ce îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în Împărăția Cerurilor, ci cela ce face voia Tatălui Meu" (Mt. VII, 21). Care e voia lui Dumnezeu? să-l salvăm pe aproapele nostru de la moarte sau boală, mărturisind ADEVĂRUL. Ne întrebi dacă ești vaccinat? cu "vaccinul" înțelepciunii nu ești.
  • DanielSimion ► Ionut Pantiru 26.01.2023 15:45
    Ar fi bine sa nu ne jucam cu cuvintele. Nu cred ca ma socotiti prietenul dvs, chiar daca afirmati aceasta. Si mai usor cu platosa Duhului, ca s-ar putea sa nici nu stiti despre ce vorbiti. Daca v-ati identificat intre cei rai si egoisti, nu eu am facut-o. Singur ati facut-o. Eu m-am adresat unei anumite categorii de nevaccinati. Daca v-ati identificat cu ea, alegerea dvs. Iar referitor la atitudinea dvs de a-i sfatui pe toti apropiatii dvs sa nu se vaccineze, la fel am procedat si eu pana la discutia purtata cu duhovnicul. La intrebarea mea daca fac rau ca nu ma vaccinez, Parintele nu mi-a spus nici sa ma vaccinez, nici sa nu ma vaccinez, mi-a respectat liberul arbitrul si capacitatea de decizie. Mi-a zis doar atat: eu nu ma vaccinez! Credeti ca voia Tatalui este sa ne bucuram de moartea cuiva, indiferent cine ar fi acesta ?
  • DanielSimion ► Ionut Pantiru 26.01.2023 17:24
    “Cred ca a ingaduit Dumnezeu caderea pentru ca noi ne socoteam tari pe noi insine, ne socoteam foarte tari. Aveam o educatie a suferintei mai mult decat altii. Noi eram pregatiti pentru suferinta, spusesem cuvinte mari in privinta asta. Si Dumnezeu a ingaduit caderea ca sa ne arate cat suntem de slabi si sa iesim mai buni. Si eu cred ca am iesit mai buni” - Marturisitorul Gheorghe Calciu Dumitreasa. Asa ca mare grija la ce am facut noi pe platforme de socializare, pe la telefoane si pe la mitinguri. Ca nu noi facem ceva. Sunt bune si astea, dar cu smerenie si sa nu ne inchipuim ca rasturnam noi lumea cu actiunile noastre. Marturisire, fapta si smerenie! Si sa fim intelegatori cu neputintele celor din jurul nostru.
  • Gligor ► DanielSimion 27.01.2023 05:31
    Apreciez argumentele dvs.
  • Mircea Dragan 26.01.2023 12:26
    ''Nu am identificat vreun potențial pericol. '' Corect!! Sigur si eficient!!!
    Dar daca nu se intepa si atunci nu s-ar fi ajuns la circul televizat cu ''protejeaza pe mamae'' nu era mai bine?
    A primit ce a cerut.
  • Felix2022 26.01.2023 12:59
    De la cineva care știe să citească legile și solicită aplicarea corectă a acestora ar fi trebuit de citit măcar prospectul și materialul documentar aferent unde scria clar faptul că serul este parte a unui experiment.
    Dumnezeu să îi ierte pe cei ce au crezul în idoli cu chip cioplit care proclamau că vaccinul este sigur și eficient...
  • Mircea Dragan 26.01.2023 16:15
    Aia de au crezut in injectii li s-a furat creierul cand erau mici. :)
  • NDorin 26.01.2023 22:47
    Este scris si ni s-a spus că in vremurile de pe urmă "celor cărora le va fi frică că își vor pierde viața aceia și-o vor pierde"!
  • DanielS 27.01.2023 21:10
    Daniel Simion este contul de fb, cu toate ca nu este decât un cont cu numele meu și data de naștere, n-am nicio alta informație. Nu ma interesează rețelele de socializare. L-am făcut acum mulți ani pentru ca sa pot vedea ce posta fiica mea. DanielS este contul de activenews pe care l-am făcut, acum câteva zile, de pe telefonul soției care are un iPhone, eu având doar un telefon cu taste, vechi de vreo 10 ani, poate și mai mult. De la servici intru pe prima semnătura, de acasă pe cea de-a doua. Acum un an mi-a făcut fratele cadou un laptop extrem de scump cu toate ca știa ca nu folosesc aceste instrumente. Și nu-l folosesc, cu toate ca este supărat ca nu-i prețuiesc darul. Nici internet nu as fi băgat, dar soția lucrează d-acasă. Eu am lucrat numai de la birou, nu vreau sa amestec lucrurile. Încerc sa ma țin in normalitate, măcar și cu lucrurile acestea mărunte.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 28.01.2023 17:21
    condoleante
  • Arb 05.05.2023 01:35
    Ma-ntreb, toate vedetele astea TV, gen Smiley, Esca,samd, n-au mustrari de constiinta pentru campaniile provaxx ?
    Cred ca f multi s-au vaccinat din cauza indemnurilor lor...."dac-a zis Esca/Smiley/Bartos/samd......"

    Citi dintre acesti influenceri s-au vaccinat?
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

  10. Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale