Alertă la Pentagon: Mii de militari ai Armatei SUA refuză vaccinul COVID-19. De ce se tem și ce va urma

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de membri ai serviciului militar SUA refuză sau renunță la vaccinul COVID-19, în timp ce comandanții lor nu mai știu ce să facă pentru a convinge militarii trupele să se vaccineze, potrivit CBS News.

Unele unități militare susțin că doar o treime dintre militari sunt de acord cu vaccinul. Liderii militari care caută răspunsuri cred că au identificat un potențial mod de a-i convinge: o desfășurare iminentă a forțelor.

Generalul-maior al Forțelor Aeriene Jeff Taliaferro, director adjunct al operațiunilor pentru Statul Major, a declarat că „anumite date sugerează că doar două treimi din membri serviciului care au oferit vaccinul au acceptat”.

Aceasta este mai mare decât rata pentru populația generală, pe care un sondaj recent realizat de Kaiser Family Foundation a estimat-o la aproximativ 50%. Dar numărul semnificativ de forțe care nu mai vor  să se vaccineze este deosebit de îngrijorător, deoarece trupele americane trăiesc, lucrează și luptă strâns în medii în care distanțarea socială și purtarea măștilor sunt dificile.

Rezistența militarilor față de vaccin pe măsură ce trupele sunt trimise în toată țara pentru a administra vaccinuri în centrele de vaccinare și în timp ce liderii se uită la forțele americane pentru a da un exemplu națiunii.

"Încă ne luptăm cu mesajele și cum îi influențăm pe oameni să opteze pentru vaccin", a declarat generalul de brigadă Edward Bailey. El a spus că în unele unități doar 30% dintre militari au fost de acord să se vaccineze, în timp ce în alte unități procentele variază între 50% și 70%.
 
Comandamentul forțelor supraveghează unitățile majore ale armatei, cuprinzând aproximativ 750.000 de militari.

Capii serviciilor au militat energic pentru vaccin. Au organizat reuniuni, au scris mesaje de forță, au distribuit date științifice, au postat videoclipuri și chiar au publicat fotografii cu liderii care se vaccinau.

Pentagonul afirmă că nu știe exact câți militari refuză vaccinul.

Oficialii serviciilor militare individuale susțin că ratele de refuz variază foarte mult, în funcție de vârsta, unitatea, locația, statutul de membru al serviciului. Administrația pentru alimente și medicamente a permis utilizarea de urgență a vaccinului, care în prezent este voluntară.

"Nu putem încă să facem vaccinul obligatoriu", a declarat săptămâna trecută viceamiralul Andrew Lewis, comandantul celei de-a doua flote a marinei. Dar oficiali ai Pentagonului speră ca în curând să se schimbe această situație. "Pot să vă spun că probabil vom face vaccinarea obligatorie cât mai curând posibil, la fel cum facem cu vaccinul antigripal.", a opinat viceamiralul.
 
Un sondaj efectuat în decembrie 2020 de către Blue Star Families, o organizație de advocacy militară non-profit, a constatat că 53% din familiile militare americane nu doresc să primească vaccinurile experimentale COVID-19.
Din cele 53 de procente din familiile militare care au răspuns că nu vor primi vaccinul, aproape trei sferturi au menționat o neîncredere în procesul de dezvoltare sau în calendarul prea rapid al punerii pe piață a vaccinului, transmite o publicație de profil. Kathy Roth-Douquet, CEO Blue Star Families, a afirmat că „ceea ce am văzut este că familiile militare își exprimă îngrijorarea cu privire la vaccin. Vedem că oamenii nu au încredere în vaccin. Ei au îngrijorări puternice cu privire la procesul de dezvoltare și calendarul acestuia.”, transmite sursa citată.
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Dromihete 22.02.2021 13:16
    Foarte important! Am mai spus-o si o mai repet! Se pregateste un NOU NURENBERG! Proces de implicatie planetara pentru crime impotriva umanitatii...Va rog sa studiati si sa ascultati materialul video de mai jos, dar sa fiti atenti si la implicatiile acestuia(de asemenea puteti gasi materiale folositoare ce completeaza subiectul livrate de catre utilizatori prin,linkuri in sectiunea de comentarii)
    https://www.bitchute.com/video/kZAHIhkF6GuQ/
  • Saiana 25.02.2021 15:55
    Nu stiu care va fi deznodamintul , dar pina vine decizia , daca ne vaccineaza pe toti , la ce mai e bun , doar sa ramina in istorie care va fi stearsa si aia?Cred ca trebuia facut demersul de pe la jumatatea lui 2020 cind deja se aflase ca virusul a fost facut ptr vaccin si nu invers.Deja e prea tirziu.
  • Dromihete ► Saiana 25.02.2021 17:38
    De ce sa "ne" vaccineze pe toti? Sa inteleg ca tu de fapt nu iti doresti dar nu te poti opune? Dar ce te opreste sa te opui, daca tu nu iti doresti, folosit ca inlocuitor pentru a vrea (adica tu nu vrei)? Asa zisa, autocreata sau falsa creata problema nu exista, dar tu nu te poti opune?...Pai daca gandim toti asa, la ce sa mai facem umbra degeaba pamantului? Il maniem de Dumnezeu! Si meritam judecata Lui cea dreapta...tu esti mimoza sau om? Tu esti in stare sa gandesti cu capul tau sau nu? Tu esti in stare sa iei decizii pentru tine sau nu? Pentru ca daca nu poti sa iei decizii pentru tine, atat timp cat "consumi" resurse (pentru ca asa se pune problema acum, noi consumam resursele lor, totul este al lor si ei ne tolereaza) si nu esti in stare sa iei o decizie pentru tine, este clar ca o vor lua ei in locul tau! Problema reala este ca noi nu suntem tolerati, dar acesta este natarivul care este dezvoltat prin aceasta minciuna si deceptie planetara a plandemiei, care este doar un test de obedienta si prin narativul salvarii planetei, care in realitate insemna distrugerea planetei, din moment ce toate plantele au NEVOIE de CO2 pentru a supravietui si ele sunt baza lantului trofic...Bagati-va fratilor/ surorilor mintile in cap! Daca sunteti confuzi, luati-o din clasa 1-a cu 1+1 = 2, in multimea numerelor naturale, ca la asta ne referim...Sa lasam numerele reale, ca inca avem muci la nas (nu este cu tenta jignitoare afirmatia, ma autoinclud in acesta categorie, dar raportat la timpul cosmic si la exstenta Pamantului, noi suntem copiii care aia acum deschid ochii, suntem cu totii naivi si creduli, consecintele incep sa ne INTEPE pe toti) Sper totusi ca intepatura sa fie cat mai rapida si cat mai adanca, pentru ca daca nu ne trezim curand in numar mare, s-a terminat!

    Imi cer scuze ultizatorului CRLBXL, ca-i folosesc materialul fara incuviintare din partea lui, dar problema se pune in felul de mai jos, venind direct de la sursa, ca sa zic asa:

    Treziti-va, frati romani !
    https://www.youtube.com/watch?v=SdgNWYlf7-8&feature=emb_logo
  • Saiana 25.02.2021 15:56
    Nu stiu care va fi deznodamintul , dar pina vine decizia , daca ne vaccineaza pe toti , la ce mai e bun , doar sa ramina in istorie care va fi stearsa si aia?Cred ca trebuia facut demersul de pe la jumatatea lui 2020 cind deja se aflase ca virusul a fost facut ptr vaccin si nu invers.Deja e prea tirziu.
  • Orizont 22.02.2021 16:07
    Asistenta medicala vorbeste despre FRAUDA "testelor" RT-PCR si demența colectiva a testarilor INUTILE !

    https://brandnewtube.com/watch/watch-this-nurse-say-s-how-it-is-bad-language-edition_VVaAcOSQENCtWzm.html
  • Saiana 25.02.2021 15:51
    Daca soldatii , adica armata nu se poate opune acestei exterminari prin vaccinuri atunci oamenii de rind nu au nici o sansa...pina cind nu vor fi afectati direct oamenii nu vor sa deschida ochii.Armata reprezinta cea mai puternica forta de pe pamint in fiecare tara , ei trebuie sa apere granitele si poporul ...daca nu sint in stare sa se apere nici pe ei...atunci...se vor lasa dominati de indiferenta si ignoranta? ....atunci fratilor...vom ramine in istorie ...doar prin comentariile de pe net...dar si alea vor fi sterse.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO