Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Aeroportul Timișoara

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un angajat SRI al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a fost găsit mort în propriul birou. Fostul angajat SRI, care își desfășura activitatea în cadrul departamentului IT, a mort subit la vârsta de 62 de ani. El a fost descoperit după ce s-a alertat familia lui. Evenimentul nefericit nu a fost comunicat public, informează RTV. Informațiile au apărut pe surse după un alt deces subit consemnat tot pe Aeroportul Timișoara.

Moartea subită a bărbatului s-ar fi produs în urmă cu o săptămână, în seara de sâmbătă spre duminică, 21 – 22 ianuarie 2023. Conform altor surse, de fapt fostul angajat SRI ar fi murit subit cu două săptămâni în urmă, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2023 și s-ar fi numit Iulian B..

În cele din urmă, directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul, la solicitarea ziarului Adevărul. Daniel Stamatovici a precizat că bărbatul în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program.

Angajatul SRI ar fi decedat în urma unui infarct. Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon, familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. Astfel, în urma verificărilor, IT-istul a fost găsit fără suflare.

„La ora 7 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat directorul.

Fostul angajat SRI lucra part-time și pentru o companie de transport. „Cred că de asta a rămas peste noapte. Era angajat al aeroportului, dar făcea și mentenanța la ceva echipamente pentru o firmă care își desfășoară activitatea pe aeroport. Fiind aici, oamenii au apelat la serviciile lui pentru a le repara echipamentele din când în când. Atunci am aflat și noi că avea contract part-time cu ei”, a mai declarat Daniel Stamatovici pentru „Adevărul”.

Anul trecut a mai murit subit un angajat SRI: profesor la Academia SRI, istoricul Cristian Niță, de 47 de ani, cu o experiență de peste 20 de ani în intelligence, a decedat tot în urma unui infarct.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Mircea Dragan 29.01.2023 12:53
    A murit de epuizare. Se gandea cum sa prinda spioni. Nu a fost de la ''''vaccin'''', nu!
  • Constantinescu Valentin-Ionut 29.01.2023 15:02
    condoleante
  • Constantinescu Valentin-Ionut 29.01.2023 15:11
    condoleante
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI