Adrian Pătrușcă: Zeii decăzuți din Olimpul COVID: „Nu mai sus de sandală”, Doctore!

De EVZ | evz.ro  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Adrian Pătrușcă de la EVZ, publicație cu care ActiveNews a stabilit un parteneriat, demantelează felul în care, de dragul unui iluzoriu bine comun, am fost mințiți să acceptăm restricțiile pe care le credeam temporare și  cum  Tătaru, Imbri, Cercel, Rafila și alți politruci medicali români au devenit pentru noi  zeități, cu un Fauci pe post de Zeul Suprem. Redăm mai jos editorialul semnat de Adrian Pătrușcă în EVZ:  
 
Printre clinchete vesele de fiole de vaccin și zvon gros de buhai propagandistic, care au dat acestor Sărbători un farmec unic, a trecut nebăgată în seamă probabil cea mai importantă știre a anului.Într-un interviu acordat în ajun de Crăciun ziarului New York Times, doctorul american Anthony Fauci a recunoscut că a înșelat în mod deliberat opinia publică în legătură cu COVID-19.

El spune că a oferit o estimare inferioară a nivelului de imunitate colectivă ce trebuie atins pentru oprirea pandemiei, deoarece s-a gândit că, dacă ar fi spus adevărul, americanii ar fi fost descurajați.

De aceea, estimarea sa a fost făcută „parțial pe baza noilor date științifice” și „parțial pe instinctul meu că țara este în sfârșit pregătită să audă ceea ce cred cu adevărat”.

„Când sondajele au arătat că aproximativ jumătate dintre americani s-ar vaccina, am spus că imunitatea colectivă poate fi atinsă la 70-75% (din populație). Apoi, când noi sondaje au arătat că 60% sau mai mult s-ar vaccina, m-am gândit «Pot să împing (cifra) puțin mai sus», și atunci am mers la 80-85%.”

Fauci recunoaște că oamenii de știință „nu știu cu adevărat care este cifra corectă”, deși el personal estimează că „intervalul real se situează între 70 și 90%”.

„Însă nu voi spune 90%… I-aș putea descuraja pe americani”.

Dincolo de acest galimatias, care pare a fi o caracteristică a oamenilor de știință scoși la suprafață de vremurile tulburi, Fauci spune limpede că a mințit pentru că opinia publică nu era capabilă să suporte adevărul.

Atitudinea lui Fauci amintește flagrant de momirea unui cățel cu zăhărelul, până ce acesta se apropie, face sluj, linge mâna și stăpânul îl poate vârî în lanț. Libertatea e plină de pericole: mașini, hingheri, riscul de a te molipsi de independență de la maidanezii fără botnițe… Stăpânul știe ce e mai bine pentru patrupedul său.

Nu este prima oară când Fauci recunoaște că a mințit opinia publică în timpul pandemiei.

La începutul crizei, la fel ca majoritatea autorităților sanitare (inclusiv OMS), Fauci a descurajat purtarea măștii, afirmând că ea nu este necesară decât atunci când cineva are simptome de COVID.

(Vi-l amintiți și pe Tătaru al nostru cu „Măștile fac rău oamenilor sănătoși”?)

Apoi Fauci s-a răsucit cu 180 de grade, devenind partizanul înrăit al măștii, ca parte a sfintei treimi ce poate opri răspândirea COVID, alături de distanțare și spălare pe mâini.

În iunie, prins la înghesuială de ziariști, care l-au întrebat despre motivul răzgândirii, Fauci a răspuns că, la început, autoritățile sanitare erau „îngrijorate de faptul că echipamentele de protecție individuală, inclusiv măștile M95 și cele chirurgicale, erau foarte puține”.

„Și am dorit să ne asigurăm”, a continuat doctorul, că acestea „sunt rezervate personalului medical”.

În septembrie, Fauci a supralicitat:

„Exista sentimentul că persoanele care și-ar fi dorit să aibă măști în comunitate, oamenii de pe stradă, ar fi putut face stocuri, agravând și mai mult penuria de măști. În acest context, am spus că nu recomandăm măștile.”

Citind aceste rânduri, ai sentimentul că Fauci minte cum respiră. Fără mască.

Însă dr. Anthony Fauci nu este un fitecine. Este probabil vocea cea mai sonoră și mai respectată din lume în privința pandemiei. În Statele Unite, popularitatea sa este uriașă. În recentul top realizat de Gallup, privind cel mai admirat bărbat al anului, el se situează pe locul IV, după Donald Trump, Barack Obama și Joe Biden.

De la începutul pandemiei, ni se interzice obsesiv și agresiv să nu ne mai dăm cu părerea și ni se cere să ascultăm de „experți”. De medici. Doar ei se află în posesia adevărului deplin și absolut. Doar ei ne pot da lumină.

Iată însă că și „experții” mint. Uneori grosolan. Dezinformează. Manipulează.
 
Toate măsurile politico-administrative de ciumpăvire dramatică a drepturilor și libertăților omului au fost impuse cu forța represivă invocându-se avizul „experților”.

Unul dintre „experți” (doctorul Emilian Imbri) nu s-a ferit să vorbească despre necesitatea unei „dictaturi medicale”.

Pentru a li se conferi și mai multă autoritate, medicii au fost ridicați în slavă, mitizați, numiți „eroii din linia întâi”, de-o opincă cu bunicii noștri de la Oituz și Mărășești, ba chiar asemănați cu divinitățile (amintiți-vă afișele stradale cu doctori și asistente purtând aure de sfinți).

Dacă alde Tătaru, Imbri, Cercel, Rafila și alți politruci medicali sunt zeități, atunci Fauci este Zeul Suprem. Iar acesta, dintr-o prostie arogantă, care îl face să se creadă infailibil, s-a demascat ca impostor și mincinos. Odin, prăbușit din Walhalla în mahala. Quetzalcoatl, șarpele jumulit. Lucifer, degradat la rang  de Aghiuță.

Însă aici nu este vorba doar de Fauci, ci de întregul „establishment medical” care a fost scos în față cu agresivitate în ultimul an pentru a impune Dictatura COVID. Și care s-a compromis iremediabil, depășindu-și competențele și bătând câmpii. Emițând cu o ușurătate diabolică judecăți politice, economice, culturale, religioase care au întors pe dos civilizația occidentală, transformând-o în Gulag.
Lecția cazului Fauci este simplă: ori de câte ori un medic își depășește competențele, transformându-se într-un mic Ceaușescu, priceput la toate și demolator, ar trebui imediat pus la punct cu cuvintele lui Apelles:

„Nu mai sus de sandală”, Doctore!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Constantin Miramar 08.01.2021 06:58
  https://www.spookscentral.com/component/tags/tag/brother.html

  https://www.spookscentral.com/component/tags/tag/brother.html
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare