Adevărata față a USR: În aplauzele ”familistei” Clotilde Armand și reclamată de fiica ei, lesbiană, Elena Lasconi zboară de pe lista europarlamentarelor din motive de ”homofobie”, pentru că ar fi votat DA la Referendumul pentru Familie - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

Fiica și mama Lasconi / Colaj: Reacțiunea

Fiica și mama Lasconi / Colaj: Reacțiunea

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele USR, Cătălin Drulă, a transmis duminică, pe Facebook, că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare, urmând să aibă loc în această seară o ședință a conducerii de partid pentru formalizarea acestei decizii, transmite Digi 24, după ce difuzase o știre cu titlul dement denotologic: „VIDEO. Fiica Elenei Lasconi, mărturie în lacrimi după declarațiile homofobe ale mamei sale: Sunt șocată și dezgustată”.

Fiica presupus lesbiană a primăriței USR, care e posibil să fi renunțat din motive politice sau personale să mai candideze la europarlamentare, a acuzat-o pe mama sa, într-o scenetă video forțată, de „discriminare jegoasă” a homosexualilor și de „homofobie”.

Toată circoteca se transformă însă într-un PR în favoarea parteneriatelor pentru homosexuali pe fondul unei campanii publice pe fonduri norvegiene declanșată pe această temă cu începere de la 1 noiembrie și despre care am scris aici: Homosexuali din toate țările se pregătesc să se unească la București - Congres al activiștilor LGBT cu peste 450 de participanți. O campanie pentru ”căsătoriile homosexuale” sugerează că asistentele din România sunt lesbiene și pompierii homosexuali. FOTO

Despre ce este vorba, acum: fosta vedetă Pro TV Elena Lasconi, până azi cap de listă USR la alegerile europarlamentare și primar USR la Câmpulung Muscel, și-a adus aminte abia acum că ar fi votat ”DA” la Referendumul pentru Familie din 2018. „Eu sunt creștină, sunt ortodoxă și consider că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat”, a susținut Lasconi cu o întârziere de 5 ani, la Prima TV.

Ceea ce părea o încercare de „rebrănduire” a USR ca „partid de dreapta” în perspectiva alegerilor de anul viitor sau o lucrătură abil construită pentru niște scopuri absconse a stârnit o furtună a activiștilor homosexuali din USR, între care se remarcă și „familista” penală Clotilde Armand, care a sărit prima la jugulara colegei sale, după ce propria fiica a Elenei Lasconi, autodeclarată lesbiană sau trisexuală, și-a repudiat mama în câteva filmări de ”1984” sau chiar ”Ferma Animalelor”.

„Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris „familista” Clotilde Armand pe Facebook, adăugând: ”Dacă nu înțelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcție publică”.

Ramona Strugariu, copreședintele partidului pro-homosexual al lui Dacian Cioloș, REPER, a punctat și ea, afirmând că ”are în schimb o mare problemă cu faptul că în aceste condiții, doamna Elena Lasconi deschide lista candidaților la europarlamentare a unui partid care face parte din cea mai liberală familie europeană și a unui grup politic care apără drepturile omului în fiecare zi”.

Ulterior a intervenit și șeful formal al USR. „Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL.”, a scris Drulă pe Facebook.

Știrea a entuziasmat-o pe fiica Elenei Lasconi care se declară pe Instagram, sub numele Oana (Kandly), a fi „Transylvanian anticapitalist in Paris LGBTQ+ ally socialist (cu emoticon cu secera și ciocanul - n.n.) * union friend * plant mom * gaming veteran * wannabe musician * aspiring writer la linktr.ee/kandly” (un fel de shaorma cu de toate).

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de LGBTQ+ din România care suferă în fața ignoranței și urii”. 

Ulterior aceasta a revenit cu un „statement” și mai drastic, care arată și lipsa unei atenții de spcialitate, și în care afirmă că propunerea de a se legifera mai clar căsătoria între femeie și bărbat „miroase a stat autoritaro-ortodoxo-Putinist”.

Cenușă în cap

Certată public, Elena Lasconi s-a scuzat, tot pe Facebook, precizând că ea este pentru „un parteneriat legal între persoane de același sex”, ceea ce e primul pas spre „căsătoria” homosexuală:

„Cu ce e compatibilă politica? După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale.

Îmi pare rău. Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex.

Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. (...) Am prieteni gay pe care îi respect, îi admir și îi susțin. Ei știu asta. Lecția pe care trebuie să o învățăm în viața asta este iubirea.

Mi se pare dureros să știi și să simți cu toată ființa ta că iubești oamenii și să constați că primești înapoi ură. Și pentru ce?

Sunt pentru căsătoria dintre o femeie și un bărbat și pentru un parteneriat legal între persoane de același sex.

Cred în drepturile omului și în valorile europene la fel ca echipa din care fac parte.”, a mai spus ea între altele.

Ce a spus inițial fiica presupus lesbiană a primarului USR:

Într-un mesaj video penibil publicat sâmbătă pe Instagram, fiica primăriței USR, Oana Lasconi, ca „membru al acelei comunități” (homosexuale) s-a declarat cu lacrimi în ochi „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” de declarațiile „jegoase” ale mamei sale:

„„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi, însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități.

Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată.

Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu.

Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore. Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol.

Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită.

Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”.

Dacă nu e scenariul unui film prost regizat de Alexandru Solomon atunci e tragic.VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • o.c. 05.11.2023 17:54
    usr nu e partid politic, e o secta satanista.
  • Arcas 05.11.2023 21:40
    În acest caz va trebui să citim USR, uniunea sataniștilor din România!
  • Ionel Palanic 05.11.2023 19:17
    Fata asta trebuie exorcizata urgent, pana nu este prea tarziu.
  • IC XC NI KA 05.11.2023 21:57
    Dar pe fiică cine a născut-o? LGBTQ+?
    Sau mama sa pe care o renegă?

    Nu știe că mama sa a fost la vot?
    Și dacă nu știe de ce nu știe? Pe ce planetă e?
    Dar dacă știe că a fost la vot de ce nu știe ce a votat și a aflat acum? Pe ce planete e?

    Dar mama sa pe ce planetă e - ce educație i-a dat? Și comuniune are cu ea? Crede cumva că poate culege altceva decât seamănă? Crede că poate culege smochine din mărăcine și struguri din spini?

    Fiica știe ce înseamnă creștin, dar legea iubirii de “consideră că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită”?

    Pe ce planetă e când vorbește de creștinism și de legea iubirii? De viața fericită si liniștită? Când nu respecți legea de circulație si nu acorzi prioritate de dreapta, ce viață liniștită si fericită poți să ai în timp ce mașina căreia nu i-ai acordat prioritate vădește iminenta accidentului?

    Legea iubirii e tocmai legea care nu te poate lasă să te duci în PRĂPASTIE, e tocmai legea, care din iubire, de data asta și de mamă, vine și te învață că care e rânduiala familiei lăsată de Dumnezeu în legile FIRII.

    Și tot legea asta a iubirii te atenționează că ești pe CALEA CĂTRE PRĂPASTIE d a c ă tu așa vrei. Și îți spune asta cu f mare milă si durere, care tot din legea iubire izvorăsc si FĂRĂ renegare din partea iubirii.

    Din ce parte vine renegarea? Eei așa să știți cu toții că partea aceea care vehiculează renegarea nu la ea este iubirea Adevărată.

    E NUMAI o părută iubire.

    Iubirea adevărată nu reneagă. Doar iubește.

    Doamne, miluiește.
  • Aly09 06.11.2023 02:23
    Normal ca USR o scoate caci ei sustin LGBTQIA+, adica pe lesby de Oana Lasconi fiica lui Elena Lasconi.
    Asta se intampla cand familia ai scapat-o din control si pe fiica ta ai lasat-o prada globalistilor.
    Au splata-o pe creier cu este bine este defapt rau si ce este rau este defapt bine, totul pe invers

    O sa treaca Elena Lasconi de la USR la SOS ori AUR
    Caci PSD+PNL = aceeasi mizerie, aceeasi ciuma(galbena+rosie)

    AUR si SOS sustin familia traditionala

    Si Elena Lasconi ce s a ajuns de la jurnalista la PROTV direct la primar, dar in USR s-a baat rezista
    Are familie dezorganiata, are fiica #rezist, descreierata, pe invers, cum zic ei ca este bine sa fie ne iubim intre noi de acelasi sex, fetita ei este privilegiata care a primit totul de parinti si acum are o parere si simte nevoia sa vomite parerea iar idiotii o promoveaza.


    Daca nu esti de acord cu ei si cu cele 35353 de genuri si sexe ii discriminezi. Nu ai voie alta parere decat a lor. Cica degustata, vai de kuru tau si ce probleme ai tu in viata. Daca ai palpitatii mai vezi si ce cred altii nu fi un snowflake si zbiera cand nu merge nu vrei tu.
    Stai draqului acolo unde ești la Paris ca occidentalii numai rele va învață, femei cu femei și bărbații cu bărbații, si mai este si trans(persoana ce are si cocos si jumara in acelasi) plus ca mai sunteti din voi si zoofili tot din categoria LGBTQIA+ mai faceti sex si cu animale, bleahhhhhhh, asta asa ca am umor, draq sa va pieptene :))))

    Trezirea Omenire !!!

    Lucifer isi scoate armata la atac prin nebuni !!!
    Dumnezeu lupta contra lor prin noi asta normali !!!
  • Teo Cezar 09.12.2023 13:51
    Foarte adevărat
  • Alexandru ND 06.11.2023 02:26
    O greșeală pe care o facem, părerea mea, este că vorbim de familia tradițională și nu de familia normală. Pe această confuzie au mizat și leprele care, la Referendum au manipulat lumea să nu meargă să voteze: chipurile, familiile monoparentale ar fi excluse, noi milităm doar pentru familia completă au zis ei...mai mult, au insistat că se dorește doar familia așa cum era pe vremuri, credincioasă, evlavioasă, etc. Bineînțeles, ar fi de dorit aceasta pentru toate familiile de români, dar asta nu înseamnă că familie adevărată nu o reprezintă și mama care, din diverse motive, e nevoită să își crească singură copilul/copiii. O familie normală, fără a fi tradițională, este cea formată chiar din membri atei, dar în care bărbatul este soțul și tatăl iar femeia este mama/soția. Deci să spunem mereu Familia Normală. Părerea mea.
  • o.c. 06.11.2023 09:46
    familia normală este mai potrivit spus. în felul acesta se face și mai clar distincția între normal și anormalul pe care-l propun neomarxiștii.
  • Tic 06.11.2023 11:16
    Subscriu. Cuvântul "tradițional" este folosit de demenți în mod abuziv și aluziv peiorativ, cu sensul de "înapoiat".
    Normal!
  • Mars.60 Stefan 06.11.2023 11:27
    Inteleapta remarca! Subscriu cu tot respectul si convingerea.
  • radugon 06.11.2023 13:40
    Oana Lasconi e un fel de Pavlik Morozov „pe invers”.
  • radugon 06.11.2023 13:59
    Deși, dacă dăm crezare unor surse, și Pavlik era destul de „corect politic”: „In the March 1988 issue of Yunost (Youth), a long article on Communist leaders in the 1930s attacks the Morozov myth directly, asserting that the saint was really a sinner - and it is suggested that he denounced his father in revenge for punishment as the man discovered that Pavel had a gay relationship.” (http://andrejkoymasky.com/liv/fam/biom6/morozo01.html)
  • Rusi 06.11.2023 17:07
    USR sau Reper nu sunt partide politice, ele sunt gasti care se bazeaza pe fel de fel de infractiuni.Cel mai rasunator exemplu este Clotilde Armand care a ajuns la primarie prin fraudarea alegerilor iar justitia nu face nimic.
  • Simplu-Mihai 06.11.2023 22:41
    ,,kakaya" justiție????stimate Rusi
    Asta a noastră-i o glumă proastă!
    E ca-n bancu cu pălinca ardeleanului si-a lu' Gheorghe de peste Carpati:
    -Frate,am făcut o țuicăăă prima-ntâi,38 dă grade!
    -Apăi mă, Gyho aia-i temperatură dă guturai,nu pălincă!
    Mda uite aici ajunge omul când nu-i atent cum trece timpul și se trezește doar când aia mică a ajuns femeie!
    O compătimesc pe E.Lasconi,nu-i ușor și carieră și mamă și singură,doar că nu înțeleg ce caută pe la emanații laboratoarelor! Dacă și-a asumat așa zisa lor doctrină,atunci are exact ce-a semănat.Dumnezeu nu bate niciodată cu paru',nu e creștinesc să te bucuri de răul aproapelui tău,păcat de-o viață irosită...
  • Teo Cezar 09.12.2023 13:48
    Este și circ dar și pr. Acest USR această găselniță democratica este cel mai mare rău pentru România
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO