Actorul Ion Caramitru a murit după o lună de spitalizare din cauza unei infecții inexplicabile. Era vaccinat anti-Covid

De Părău Vlad  /  

„O, biet actor! O, biet artist! Rolurile mor, viața e un teatru trist!”...

„O, biet actor! O, biet artist! Rolurile mor, viața e un teatru trist!”...

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie 2021, informează Gândul.ro. Avea 79 de ani și era vaccinat anti-Covid încă din ianuarie.

Fostul director al Teatrului Național din București și actor în rol central în timpul evenimentelor din decembrie 1989 era internat de aproape o lună în Spitalul Elias din Capitală, unde medicii îi descoperiseră o infecție în sânge rezistentă la antibiotice. Totuși, nu aceasta ar fi fost cauza care a dus la moartea sa. Mai multe surse au dezvăluit că actorul ar fi suferit de un accident vascular cerebral (AVC), unul din efectele adverse ale injectării cu seruri experimentale Covid.

Citește și: Misterele infectării lui Ion Caramitru

Vă mai amintiți? Caramitru anunță redeschiderea Teatrului Național PENTRU VACCINAȚI cu piesa „Dineu cu proști”. Unul dintre oaspeții de seamă ai „dineului” din luna mai a fost chiar premierul Florin Cîțu, vaccinat și el, la fel ca amfitrionul Ion Caramitru, care declara pe 21 ianuarie că s-a vaccinat anti-Covid și că cei care nu se vaccinează sunt „persoane lipsite de logică” - VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Maresalul 05.09.2021 20:05
    Cu tot respectiul, dar sa nu cadem in patima manipularilor alarmiste Covid din prima parte a pandemiei. Atunci, toti care mureau cu rezultat positiv la testul PCR pentru Covid, automat mureau “de Covid”.

    Acum sa nu cedam tentatiei sa ii consideram pe toti cei vaccinati care mor din varii motive (mai ales la 79 de ani), ca fiind morti “din cauza vaccinului”. Cu cat va creste numatul vaccinatilor, mai ales daca majoritatea vaccinatilor sunt batrani sau cu boli cronice, cu atat va creste si numarul/frecventa celor care mor vaccinati fiind.

    Evident, toate cazurile de decese suspecte trebuie investigate, si ar trebui sa ne atraga atentia in mod deosebit cele din randul tinerilor.

    Dumnezeu sa ne salveze pe toti!
  • Vlad Pârău 05.09.2021 20:14
    Cu tot respectul, nu am scris nicăieri că I.C. a murit „din cauza vaccinului”, doar am menționat că avea vaccinul făcut. E un fapt recunoscut de Ion Caramitru telefonic pentru Libertatea, iar Andrei Caramitru spunea mai demult pe Facebook că „în familia mea suntem 100% vaccinați”. Doamne, ajută!
  • Enya 05.09.2021 20:06
    Evident ca din cauza vaxx-ului! Unele marionete s-au "vaxxinat" doar cu ser fiziologic, pacalind oile, altele realmente, din convingere! Stiu ca nu e frumos sa vorbim de rau tocmai azi, dar, fratii mei, suntem intr-un razboi PE VIATA SI PE MOARTE in care astfel de oameni au contribuit la totalitarismul nazist medical!!! Fara acestia, nu s-ar fi putut instaura!

    Pentru cine are fb:

    https://www.facebook.com/libertatea/videos/ion-caramitru-s-a-vaccinat-anti-covid-cei-care-anunță-că-nu-fac-vaccinul-pentru-/2860193394237862/

    Dumnezeu sa-l ierte pentru tot.
  • Toth Florin 05.09.2021 20:24
    Andrei Caramitru era foarte jmecher si arogant pe 6 august, o luna mai tarziu il ingroapa pe tac-su rece iar eu in coincidente de genul asta nu cred !!!!
  • Toth Florin 05.09.2021 20:26
    apropo de vaccin, bourla ala a spus ca jumatate din vaccinuri sunt placebo, adica nu sunt vaccinuri in traducere.
  • Zero5 05.09.2021 20:43
    Vaccinat sau nu, la 80 de ani prea putin mai conteaza. Problema de acuma e: crematoriu sau biserica?
    Suna cinic, dar e relevant pentru mentalitatea neo marxistilor....
  • ioansperling 05.09.2021 21:23
    Incetati vă rog sa vorbiti despre lot placebo si de "vaccinare" ca despre un test! Nimanui nu-i trebuie un test pe intreaga populatie a pămantului si nimanui nu-i trebuie o doza suplimentara peste prima pana nu s-au definitivat rezultatele de la prima doza!
    Acest "vaccin" ne "incarca" cu ceva (poate grafen, poate altceva) si se pare ca cu cat mai mult cu atat mai bine! Cei care mor rapid sunt "daune colaterale"!
    Graba de a ne vaccina pe toti cat mai repede cu cat mai multe doze arata o frica ca s-a putea sa ne impotrivim inainte sa ajunga la "doza eficienta"...habar nu am pentru ce, dar ma gandesc ca ajunsi la acel punct suntem "manevrabili" intr-un fel sau altul si nu le mai este frica de noi!
  • Aljones 05.09.2021 22:10
    Sa îi fie tarana usoara. Ca actor a fost mare. Ca om. Dumnezeu o sa-l judece ci nu noi. Clar ca a fost vaccinist convins, banu, si alte functii. Sa nu uitam de ce parte a fost el la revolutie si Ce a facut el atunci. Astia Care mai suntem cu capul pe umeri trebuie sa luam aminte la Ce se intampla peste tot in lume si Sa ramanem realisti .
  • o.c. 05.09.2021 23:25
    despre colegul lui de platou, poetul național, se știe sigur că a lucrat pt Moscova. eu zic că e sigur să spunem că și el tot de acolo primea indicații.
  • Marian44 06.09.2021 08:55
    De ce nu se imbolnavesc, de ce nu ajung la ATI sau de ce nu mor legati de pat tot la ATI urmatorii: doctorii,
    detinutii din inchisori si gardienii lor, curierii, politistii, procurorii, pompierii, sri-stii, dna-istii, judecatorii, vamesii, jandarmi, politicienii, guvernantii, in general ELITA sau autoritatile de oriunde din lume.
    Ii invit pe romani sa priveasca cu MARE atentie documentarul din link - https://www.youtube.com/watch?v=1ej7QG2vJcE
  • mariusmioc 06.09.2021 10:32
    Ce spuneam în 10 iulie: „există teorii, eu nu pot să spun că nu sînt chiar așa de specialist dar am citit teorii pe internet, care sînt cenzurate, că aceste vacsinuri, punînd organismul să îți provoace anticorpi, este un efort pentru organism și atuncea organismul nu mai are puterea pentru imunitatea generală. Deci se concentrează numai pe anticorpii ăștia contra proteinei spike a c0r0navirusului și dacă apar alte infecții, de alte chestii, deja nu are putere. Imunitatea e slăbită față de alte chestii. Și atuncea mor oamenii de alte infecții”. https://mariusmioc.wordpress.com/2021/07/15/coruptia-din-sistemul-medical-si-vacsinarea-video/
  • Toader O 06.09.2021 11:27
    dumnezeu sa-l ierte . . Vaccinat sau nevaccinat ..
  • Dromihete 06.09.2021 20:02
    -1
  • Preda Mihailescu 29.12.2022 13:38
    S-a infectat cu un fiu, Dumnezeu sa il ierte!
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova