ActiveNews a împlinit 8 ani. Cadoul pentru noi și Dvs: Discursul și cântul vibrant al tinerei Alexandra Spireanu și mesajul Părintelui Hariton Negrea din Piața Victoriei. LIBERTATE!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


LIBERTATE!

De ziua marelui gânditor Petre Țuțea, ActiveNews împlinește 8 ani de la înființare. 6 octombrie este totodată și ziua Sfântului Apostol Toma, considerat cel mai curajos dintre apostoli. Iar ziaristul trebuie să fie precum un apostol, ne învăța bunul Părinte Justin Pârvu. „Gazetarul trebuie să fie omul liber care să exprime cuvântul nu al lui, ci al nației. Gazetarul trebuie să aibă mereu în față nevoile nației. El nu scrie de dragul artei. Orice rând scris într-o gazetă, într-o revistă, într-o carte, trebuie să aibă în vedere starea aceasta a nației. El e un apostol, al nației, gazetarul!”, ne spunea Duhovnicul Neamului.

De ziua noastră, care e și a Dvs, cititorii noștri, dăm slavă Domnului și Mântuitorului nostru și Preacuratei Sale Maici pentru harul ce-l coboară asupra noastră, asupra tuturor românilor, împreună cu sfânt acoperământul Maicii Domnului răsfirat asupra României, ca să răzbim cu bine și prin încercările vremurilor cu iz de dictatură de azi. Sus avem inimile și speranțele, mai ales când vedem tineri ca vibranta Alexandra Spireanu, pe care v-o prezentăm azi, în filmarea de mai sus, urmată mai jos de un cuvânt de întărire al Părintelui Arhimandrit Hariton Negrea de la Petru Vodă rostit la marele protest din 2 octombrie 2021 din Piața Victoriei. Și apoi, pentru că frumoasa acțiune s-a desfășurat chiar de ziua Sfintei Justina, vă oferim și o înregistrare la fel de dătătoare de bucurie de la Mănăstirea unde stareță este Maica Justina Bujor, cu o cântare compusă de maicile de la Paltin Petru Vodă, la prăznuirea Sfinților Ciprian și Justina. Mulțumim tuturor autorilor și colaboratorilor noștri și vă oferim în final și expoziția fotografică online de la Concursul desfășurat anul trecut de ActiveNews. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

La Mulți Ani, dragi cititori ActiveNews!

LIBERTATE!

Părintele Hariton Negrea către Guvernanți: „Să vă ferească Dumnezeu să vă atingeți de copii!”

Cântarea lui Adam - Maicile de la Mănăstirea Paltin Petru Vodă:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
 • Sweeping 06.10.2021 23:59
  La Mulți Ani, dragi jurnaliști ai celui mai aproape de cititori ziar - ActiveNews! Vă mulțumesc pentru că existați și spuneți Adevărul mereu!
  Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și Maica Domnului să vă acopere de tot răul sub preasfântul Ei Acoperământ! Amin! Amin!
 • Enya 07.10.2021 00:25
  La multi ani, Ziarule! :)
  La multi ani, Victor Roncea!

  La multi ani si noua, tuturor! :)

  LIBERTATE PENTRU TOTI
 • Tina Turner 07.10.2021 01:08
  Va urmăresc cam de pe la începuturi ! Și o sa continui ! La multi ani !
 • hannah 07.10.2021 01:22
  V-am descoperit anul acesta si ma bucur ca s-a intamplat. Poate suna ciudat, dar de cate ori deschid Active News Romania, ma simt acasa (avand in vedere ca locuiesc departe de tara in care m-am nascut). Sper sa va mai "rasfoiesc filele" mult timp de acum incolo! De aceea va doresc tuturor celor ce contribuiti la existenta acestui Ziar Active News Ro. La multi ani!!! Sa fiti cu totii sanatosi si cu putere, pentru ca avem nevoie de voi!
  Bunul Dumnezeu sa va vegheze!
  Cu tot dragul....Eu, cea care va citeste zilnic.
 • Elike Idomar 07.10.2021 03:03
  La multi Ani, Active News! Sunteti cei mai tari din Romania!
 • Thor Power 07.10.2021 08:16
  La mulți ani!!! Felicitări pentru curajul, demnitatea și iubirea fata de semeni prin activitatea pe care o desfășurați. Avem nevoie de dvs. Multumesc și la mulți ani!!!
 • Ciolacof George Daniel 07.10.2021 08:19
  La mulți ani și Domnul sa ne binecuvinteze pe toti
 • INJECTIA FINALA 07.10.2021 08:19
  Activi, vrednici, talentati,
  Va iubim ca pe niste frati
  De muze, intraripati,
  Pentru Adevar, galopati,

  Tineri sau seniori, truditori
  Demasca zilnic pe tradatori
  Ochii lor realisti - visatori,
  Privesc la Cer, increzatori

  In sanul Bisericii, jertfitori
  Romaniei eterne, slujitori
  Sunt salba de sori
  Mirabile, magnifice flori!

  LA MULTI ANI, ACTIVENEWS!
  LA MULTI ANI, LECTORILOR SAI!
  DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE OCROTEASCA PE TOTI!
 • senateo 07.10.2021 08:24
  Recunostinta pentru activitatea gazetareasca.
 • OMAGA 07.10.2021 09:40
  La Multi Ani, ActiveNews!
 • Cc Cc 07.10.2021 09:44
  La mulți ani Activenews! Cu Dumnezeu înainte, Victore!
  Și mulțumiri pt angajament și loialitate!
 • Năzuim spre Înviere 07.10.2021 11:54
  La Multi Ani Active News. Pentru noi sânteți o raza de speranță.
  Luptați întotdeauna cu dârzenie pentru adevăr credință si dreptate! Fiți mereu pavăza de nădejde a acestui Neam si nici când sa nu primiti a cădea in capcana prea blestematului Iuda!
  Dumnezeu sa se milostivească de Neamul nostru Românesc cel mult trudit si încercat. Poporul ARE nevoie sa se trezească!
  Fiți trâmbița duhovniceasca de trezire a celor ce inca dorm intru neștiință! La multi ani intru MULTĂ PUTERE și izbândă împotriva vrăjmașilor si trădătorilor acestui Neam!
 • Eli 07.10.2021 13:04
  La Multi Ani!
 • Orizont 07.10.2021 14:07
  La multi ani !
 • Caro 07.10.2021 14:16
  La multi ani binecuvantati,sa ne traiti si sa ne calauziti pr
  intre hatisuri si urzeli!
 • LibertateavinedeSus 07.10.2021 20:17
  La multi ani și continuați cu același curaj! Activenews- echivalentul ziarului "Timpul", arma marelui român,Eminescu.
 • nenimenea 07.10.2021 21:39
  Ce voce!!
 • AntonWildy 07.10.2021 22:58
  La Multi Ani ActiveNews si minunatei echipe de ziaristi, junalisti si aparatori ai demnitatii Romaniei!
 • ActiveNewsRo 08.10.2021 02:28
  Vă mulțumim tuturor, dragi prieteni! Să stăm aproape unii de ceilalți și de-acum înainte!
  Doamne, ajută!
 • manu_fx 08.10.2021 10:35
  La mulți ani Activenews, faceti o treaba excelenta. Felicitari colectivului pentru curaj si puterea de a lumina neamul romanesc. Fiti binecuvantati!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei