AVALANȘĂ DE DECESE SUBITE: Șase medici canadieni au murit la scurt timp unul după altul de la începerea injectării cu a patra doză de vaccin Covid în sistemul medical din Canada

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


6 medici canadieni au murit în 2 săptămâni după ce la un complex spitalicesc din Canada a început injectarea angajaților cu a patra doză de COVID, transmit USANews și Health Impact News.

Presa alternativă nord-americană a fost în alertă în această săptămână, raportând în trepte cum mai mulți medici, tineri și sănătoși, ba chiar și sportivi profesioniști, mureau doar la câteva zile, unul după altul. Au căzut ca muștele, comentau ziariștii, la fel ca noi, în urmă cu un an.

Trei medici canadieni au murit subit după a patra doză, relata Natural News pe 26 iulie, oferind date despre situația deceselor din Canada - vaccinată în proporție de peste 90% - de la inventatorul Steve Kirsch și Expose News.

Al șaselea medic canadian, în vârstă de doar 44 de ani, a murit subit, anunța și The Gateway Pundit pe 30 iulie.

Veștile au început să curgă după ce o asistentă de la rețeaua de spitale Trillium Health Partners-Mississauga din Toronto, a transmis canalului de Instagram Independent Journalismtrei medici din acel spital au murit „subit” în aceeași săptămână după ce spitalul a început să impună a patra injecție Covid pentru angajații lor.

Potrivit deținătoarei contului, o asistentă îngrijorată i-a împărtășit o copie a memorandumului care a fost trimis de conducerea spitalului.

„Trei medici de la spitalele Mississauga au murit săptămâna aceasta”, i-a spus asistenta deținătoarei canalului. „Primul memo a venit luni, al doilea marți, al treilea joi. [Cauza] decesului nu a fost împărtășită în memoriu, dar de câte ori au murit 3 medici într-o săptămână, la câteva zile după ce spitalul a început să administreze a patra injecție personalului?”, scria aceasta

Cei trei medici care au murit în aceeași săptămână au fost Dr. Lorne Segall (pe 17 iulie), Dr. Stephen McKenzie (pe 18 iulie) și Dr. Jakub Sawicki (pe 21 iulie).

The Gateway Pundit a contactat spitalul și a vorbit cu Amit Shilton, managerul de relații și servicii media, care a declarat că nu poate confirma decesul lor, „din motive personale”.

Cu toate acestea, a doua zi, Trillium Health Partners a publicat în cele din urmă o declarație și a confirmat decesul celor trei medici.

„Cu profundă tristețe, THP deplânge pierderea a trei dintre medicii noștri care au decedat recent”, a anunțat spitalul pe Twitter.

„Dr. Jakub Sawicki, Dr. Stephen McKenzie și Dr. Lorne Segall au fost medici respectați care și-au dedicat viața îngrijirii pacienților și comunității lor”, a adăugat Spitalul.

Aceste decese au urmat anunțului privind moartea doctorului Paul Hannam, șeful departamentului de medicină de urgență și director medical al programului de la North York General Hospital (NYGH).

Se pare că Dr. Hannam avea o stare de sănătate excelentă, întrucât era sportiv, marinar olimpic și alergător de maraton. Orice legătură cu vaccinurile COVID-19 pe care le-ar fi luat a fost negată vehement de spital și de mass-media oficială.

Dr. Paul Hannam, șeful secției de medicină de urgență și director medical al programului de la North York General Hospital (NYGH), a murit în mod neașteptat sâmbătă, în timp ce ieșise la o banală și obișnuită alergare, potrivit colegilor săi.

Apoi, Dr. Candace Nayman, în vârstă de numai 27 de ani, rezidentă la Spitalul de copii McMaster din Hamilton și, de asemenea, triatlonistă, a murit, tot subit și „în mod neașteptat” în această săptămână.

Tânăra doctoriță sportivă a leșinat în timp ce înota la un concurs de triatlon și a murit patru zile mai târziu, joi, 28 iulie 2022.

Al cincilea medic din sistemul GTA care a murit în iulie „radia de pozitivism” și „a trăit o viață vibrantă și activă” - dar foarte scurtă - se afirma în cronicele mortuare.

Apoi, ieri, Gateway Pundit a raportat că medicul de familie Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, în vârstă de 44 de ani, din Saskatchewan, a murit și el „în mod neașteptat” la sfârșitul săptămânii trecute, pe 23 iulie.

Potrivit unui anunț publicat de Autoritatea de Sănătate din Saskatchewan (SHA), Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, medic de familie din Melville, a decedat subit. Spitalul nu a furnizat nicio informație în plus cu privire la cauza decesului.

Conform diferitelor rapoarte, Mazlouman a fost găsit mort la o piscină locală din Esterhazy, Saskatchewan, sâmbătă.

Aceasta este o adevărată avalanșă de „decese subire" în comunitatea medicală din Canada care impune încă vaccinurile COVID-19 ca o condiție pentru angajarea în sistemul medical.

Cât timp va mai continua publicul să creadă că aceste „decese subite” ale unor medici, tineri și sănătoși, ba chiar și sportivi, nu au „nimic de-a face cu vaccinurile COVID-19”, se întreabă sursele de media americane citate.

Citiți și Atacuri asupra tinerilor: Un avocat sportiv din Craiova, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea 44 de ani. Atac de cord inexplicabil la un alt tânăr de 40 de ani din Craiova. „Asistăm la o crima perfectă în masă”

DISCUȚIE VIDEO PE ACEASTĂ TEMĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Mircea Dragan 31.07.2022 23:31
  Deci Pfizer sau oricare alt mare fabricant de asa seruri nu-si asuma nici o responsabilitate privind efectele adverse dar solicita celui injectat sa si le asume. Dar ala injectat stie ce contine ''vaccinul''? Numai Citu stia ca acesta contine concerte si cafele.
  Ei pot pune in ele inclusiv cianura!
 • aspenter2002 01.08.2022 02:51
  https://youtu.be/iI7ON6LSom8
 • adria 01.08.2022 02:53
  1. În 2003, Sabrina Shannon, o elevă de 13 ani din Ontario, Canada, a suferit o reacție anafilactică fatală. S-a stabilit că declanșatorul reacției a fost proteina din lactate - PROBABIL rezultatul contaminării încrucișate de la cleștele folosit pentru a servi cartofii prăjiți pe care adolescenta i-a mâncat la cantina școlii.

  Ca urmare a acestui SINGUR caz, guvernul provinciei Ontario a adoptat o lege pentru protejarea elevilor alergici, lege care se aplică tuturor școlilor. Denumită „Legea Sabrinei”, ea cere ca fiecare școală din Ontario să stabilească și să mențină o politică de prevenire și de intervenție în caz de șoc anafilactic. Pentru fiecare elev cu alergii cunoscute, școala trebuie să creeze un plan individual de acțiune. De asemenea, toate cadrele didactice sunt obligate să urmeze în ficare an un program educațional pe această temă.
  Legea Sabrinei a fost modelul pentru alte școli din America de Nord și din întreaga lume.
  https://www.allergicliving.com/2010/07/02/sabrinas-law-the-girl-and-the-allergy-law/

  2. De asemenea, de câte ori un produs într-un supermarket este infectat cu salmonela, se dă alarma la nivel național și produsul respectiv este retras imediat din toate magazinele alimentare !
  . . .
  Reacțiile severe la aceste seruri experimentale covid, netestate, sunt însă ignorate, canalele oficiale păstrează o tăcere absolută și se neagă cu înverșunare orice legătură între moartea subită și injecție.
  Câte Sabrine mai trebuie să moară?
 • Rusi 01.08.2022 15:50
  Cand are de gand justitia sa se ocupe de Citu, Arafat si ceilallti complici de genocid care are loc in Romania?
 • Gabiu 01.08.2022 19:23
  Ce justitie ? Aia care nu mai exista ? Vrei sa spui ca doar poporul mai poate lua act de justitie cand este amenintata insasi existenta lui. Daca poporul mai asteapta de la niste intermediari sa se faca dreptate isi merita soarta.
 • Mircea Dragan 01.08.2022 19:54
  Cand va primi plangeri penale de la cei afectati sau morti de la ''vaccin''.
 • FlorinN 01.08.2022 23:09
  Nu o sa observe nimeni cat timp MSM tace, sau chiar din contra propovăduiește contrariul ca o moara stricata. E mult mai simplu sa minți pe cineva decât să-l convingi ca a fost mințit.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România