AUSTRALIA: Cu ce au început polițiștii să tragă în oameni... pentru sănătatea lor. Statul TOTALITAR australian A TĂIAT INTERNETUL în Victoria

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția australiană a spart un miting organizat la Melbourne în condiții de lockdown fugărindu-i pe protestatari și trăgând în ei cu proiectile de cauciuc. Pe lângă faptul că le-au încălcat cetățenilor dreptul fundamental la libertatea întrunirilor, este greu de înțeles de ce polițiștii trag în niște oameni care fug de ei și nu spre ei. Unii mai și cad la pământ, după cum se vede în filmare, apoi polițiștii se duc să-i „ridice”. Totul, desigur, pentru a-i feri pe cetățeni de propriile decizii „greșite” și a le „proteja” sănătatea prin orice mijloace, inclusiv cu arma-n mână. 
Că veni vorba de „armament”, în imaginea de mai jos e prezentat „proiectilul” folosit de forțele de ordine: un fel de grenadă de cauciuc.
Dar nu-i musai să ieși în stradă ca să simți brațul cel lung al dictaturii din Australia: în statul Victoria s-a început deja restrictionarea accesului la Internet. Mai mult, sunt blocate constant transmisiile in direct (live-urile) ale celor de pe retelele de socializare. Se pare ca intreruperile au loc cu dedicatie, in anumite orase: City, Werribee, Point Cook, Brighton, Kew, Armadale, Croydon, Box Hill ș.a..
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Zero5 23.09.2021 17:45
    Exista solutii. Eu am comandat doua, nu se stie niciodata cand e nevoie...
    https://arbaleta.ro/product-category/arbalete/
  • Toth Florin 23.09.2021 18:14
    australia se apropie foarte mult de un 21 decembrie 1989, trag in oameni pentru ca a inceput sa le fie frica, de asta !!!!
  • manu_fx 23.09.2021 19:13
    In curand se pare ca va fi care pe care. Anarhie pura... Problema e ca de furia populatiei nu te mai scapa nimeni. Iar inventivitatea omului exclus din societate s-ar putea sa surprinda.
  • Alexia 24.09.2021 01:27
    Observând violența forțelor polițienești se poate concluziona, ca reprezinta zona de testare a celor mai absurde si violente măsuri împotriva populatiei, poate si pentru ca acolo sunt un amestec din toate religiile, o mare parte a populatiei este descendenta a comuniștilor englezi si multi imigranți...astfel încât violența creste exponențial..este de ajuns o scânteie..
  • Alexia 24.09.2021 01:29
    Revin cu o corecție.. coloniști englezi nu comuniști englezi :)
  • Enya 24.09.2021 15:28
    ZYRAXES,

    Domnule, referitor la primul reply pe care i l-ati dat lui ZERO5. Sunt de acord cu tot mesajul, aveti dreptate, mai putin cu ceva: nu instig la anarhie, dar nu trebuie sa ne fie frica sa ne exprimam parerile, asa cum sunt ele!

    Sistemul ne-a indoctrinat ca numai el are voie (cu arme pe care sa le foseasca impotriva cetatenilor, cu pareri, cu dictatura, cu decizii, cu razboaie, absolut toate inutile si demente etc), iar noi doar sa ne supunem si sa nu cumva sa ne desteptam ca avem dreptul sa-i tragem NOI pe ei la raspundere!

    Ce pot sa ne faca? Sa ne bage la inchisoare? Inca exista Constitutie! Deci, nu pot! Sa ne omoare?

    1. O viata avem, si ea trebuie traita demn si in libertate, nu cum dicteaza o mana de psihopati vanduti, drogati, alcoolici, nelegitimati electoral de popor (nu uitati procentul cu care ne-au incalecat vietile, care este in afara legii, desi ei ne indobitocesc ca e in regula. Tot ce fac ei acum este in afara legilor lumesti, dar si a celor divine)!

    2. Ne omoara pe noi, dar ceilalti vor fi liberi! Dar nu cred ca mai risca nimeni acum experimente pe o populatie invatata cu libertatile dobandite automat (prin nastere, dar si de la divinitatea pe care nu o pot anula niste criminali si eroi) si de care s-a bucurat deja zeci de ani si pe care nu o mai lasa, deci, din mana!

    Cei care vorbesc liber in viata reala sau pe net, indiferent de site-uri, nu fac decat sa-si sustina drepturile inalienabile!

    Psihopatii care decid acum nu o fac pe baza legilor (cand se vor trezi cu milioane de procese, se va vedea la cine e dreptatea), ci PE BAZA FRICII pe care o inoculeaza prin mass-media jegoasa, prin declaratiile anumitor borfasi de la putere si a Mengelilor2.0 care au inventat un virus ca sa puna in mana "politicienilor" teroarea nazista totalitarista medicala, prin influenceri mituiti, prin postaci de joasa speta care pentru o mana de banuti isi vand si mamele etc.

    Oamenii se nasc liberi, sunt liberi si trebuie sa se exprime liber!

    Anarhia nu o fac cativa care ameninta cu revolutia (desi e maxim de legala si normala, ca sa ma exprim manelistic, pentru ca daca era doar dupa faraoni, regi, presedinti si politicieni, omul era si acum cu botnita la cules si spanzurat in afumatoare, cand voia dreptate si libertate), anarhia e creata de sistem, partidele de golani (alea denumite pompos "politice") si golanii insisi prin slugile lor platite, cele cu trese pe umar, caschete si arme, ILEGAL, in mana. De ce ilegal? Pentru ca le folosesc impotriva oamenilor care i-au ales, care ii platesc! Impotriva oamenilor care vor doar dreptate, drepturi si libertate!

    Oamenilor, pamantenilor, atata vreme cat nu faceti rau nimanui si nu incalcati Constitutia (nu OUG-urile borfasilor care sunt ilegale!), aveti dreptul la EXPRIMARE!


    FRICA UCIDE!

    FRICA MANIPULEAZA!

    FRICA ANULEAZA SI MANJESTE ADEVARUL!

    FRICA te face sa-ti predai drepturile si libertatile fundamentale borfasilor si criminalilor pe care nu i-a mandatat nimeni sa schimbe viata si mersul natural de pe Terra in cel mai terifiant experiment de pana acum: inbotnitarea noastra fizica, profesionala, personala, colectiva, spirituala pana la ultima suflare si marcarea cu nanocip si ADN strain sau modificat!

    Asta e arma lor, FRICA, pe care o inoculeaza ca pe o otrava in sufletele oamenilor pe toate caile!

    Fiti liberi si autentici! Viata si corpul ne apartin! Precum si libera exprimare!


    P. S. Americanii au dreptul la arme (autoaparare). Sunt ei in ilegalitate?
  • Enya 24.09.2021 15:49
    1. Proces impotriva politicienilor si a medicilor, sa demonstreze in instanta, stiintific, existenta inexsitentului sars-cov2!

    2. Reluarea autopsiilor! Singurele care demonstreaza ca nu exista sars-cov2!
  • Enya 24.09.2021 16:03
    Avem dreptul sa aflam cine a interzis autopsiile, incalcand, dictatorial, CONSTITUTIA.

    Va fi unul dintre criminalii care va sta in randul intai la Nurnberg2.0.
  • Dromihete 24.09.2021 16:47
    Enya, ai mult prea multe drepturi incalcate! Aproape TOATE! Repornirea autopsiilor nu mai este o certitudine, se poate regiza si acesta chestiune, cum se regizeaza si "infectarile, mortalitatea, cauzalitatea etc" lucrurile sunt evidente, nu avem cum sa mai credem o boaba din ce ni se spune, avem nevoie de dovezi solide, verificate din surse multiple si independente, din surse ce nu fac parte din "aparat". Sa nu insistam sa ne mai legam de detalii care nu isi au sensul si sa nu mai pierdem vremea cu nimicuri care ne consuma energia, lucrurile sunt cat se poate de CLARE! Este genocid controlat si razboi hibrid, pervers impotriva umanitatii, pe toate planurile si e nevoie sa retaliem, toti, cu mic cu mare, cat inca se mai poate salva ceva!
  • Enya 24.09.2021 19:42
    Pana se organizeaza oamenii pe comunitati mici si medii poate ca mai dureaza un pic. Dar eu vorbesc despre altceva, despre a vorbi liber si fara teama, chiar daca pare ca poti fi vulnerabil. O dictatura vaneaza pana in creasta muntilor, ideea nu este sa ne izolam, ci SA NE APARAM!

    A, ca in mod automat ne vom indrepta catre NATURA sfanta cu toate beneficiile ei, asta e altceva, dar eu nu vreau sa fiu vanata si sa ma apar cu cativa oameni ca mine in jur.

    Noi trebuie sa ne aparam drepturile, libertatile, vietile, proprietatile, viitorul din miliarde de puncte ale planetei, cati suntem, astfel ca nici tradatorii pamanteni si nici reptilele, sau ce mama naibii baleste la Terra si corpurile si sufletele noastre, sa nu poata sa infrange!

    Iar pentru asta, primul pas este sa VORBIM LIBER si sa transmitem si altora, sectantilor covid de exemplu, sau indecisilor, sau ignorantilor ceea ce aflam, ceea ce credem noi ca e bine pentru toata lumea!

    Sunteti sigur ca este adevarata stirea cu avocatii luati pe sus? Imi pare a minciuna, a imprastiere a terorii, ca oamenii sa stea cuminti in banca lor.

    Domnule Zyraxes, nici o grupare mai mare sau mai mica nu va rezolva problema pentru ca problema este omul! Tot ce se intampla acum e din cauza noastra, a tuturor, am devenit o specie mizerabila care nu prea mai meritam nici viata, libertatea si nici Terra! Numai ca singura conditie nu este sa ne sclavageasca o mana de psihopati tot din specia noastra, solutia este ori autodistrugerea si renasterea unei alte civlizatii mai bune cu toate speciile de pe pamant dar si cu casuta-pamant, ori o maturizare fortata la nivel de individ, o evolutie personala constienta care sa ne zguduie din toate incheieturile!

    A ne uni in grupulete care sa fie vanate de psihopati jegosi care vor fi pus bocancul pe Terra, popoare, drepturi, tot, nu este o solutie.

    Cand fiecare individ va evolua, atunci nu va mai accepta nici aberatiile, dictatura, minciuna, santajul, manipularea etc. Va miros imediat impostura si va elimina din jurul sau orice element cu tendinte totalitariste. Si uite-asa, om cu om TREZIT va insemna un intreg pamant eliberat de minciuna!

    Va spun eu cand va face specia umana un salt spectaculos si va elimina in mod automat tot ce e dabolic si criminal acum: cand va deveni vegana. Ceea ce facem noi animalelor, semenii nostri sunt pe punctul de a ne face noua: viata in sclavie absoluta, mizerabila, dureroasa, cu torturi permanente, cu botnite si cipuri, cu hrana modificata genetic, cu castrari impotriva vointei personale, cu violuri, furturi de copii (pui) de la mamele lor, cu injectari de hormoni si vaxxuri obligatorii si cu sfarsit de cosmar, in abatoare, in durere si frica maxime!

    Toate acestea le facem noi zi si noapte celorlalte specii vii de pe Terra, de ce ne plangem ca alte specii au dat drumul la sfarsitul nostru in colaborare cu jegurile umane tradatoare care au existat dintotdeauna pe pamant?

    P.S. Haiducia functioneaza cel mult la nivel personal si de familie!

    Da, ne retragem in munti si in Natura, dar doar pentru ca realizam ca acolo e locul nostru, nu in "smart-city"-urile nicusorilor parte din planul inrobirii totale, si nu ca sa abandonam orasele. Tot pamantul este al nostru, si cei care trebuie sa se ascunda in gaura de sarpe sunt "EI", tradatorii de neamuri si popoare!

    Pentru ca se aproprie Nurnberg2.0!
  • Enya 24.09.2021 19:45
    Dromi, de acord cu ce spui, dar autopsiile raman cheia! Nu le pot manipula pe toate! ADEVARUL va iesi la suprafata, daca n-ar fi asa, atunci totul s-ar prabusi! Totul, orice!

    Autopsiile spun adevarul, CA NU EXISTA SARS-COV2!
Ultima oră

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”