

Deputatul PSD Alexandru Rafila a transmis recent că trebuie declanșată de pe-acum o campanie în forță pentru vaccinarea copiilor români, deși este cunoscut faptul că
virusul Covid practic nu îi afectează decât pe bătrâni și pe cei cu
comorbidități, într-un procent foarte mic, de altfel. Rata de vindecare pentru copii a fost calculată la peste 99,99%, certifică publicația britanică The Telegraph. Ca și în cazul propagandei false anterioare, Rafila susține fără absolut nici o acoperire științifică aberațiile că „eficacitatea vaccinului este chiar
mai mare în cazul copiilor decât în cazul adulților, că se apropie de
sută la sută, că nu sunt reacții adverse, că vaccinul este sigur pentru
copii”. Aceasta în contextul în care presa
americană deja a relatat despre decesul a doi copii testați cu serurile experimentale. Vaccinarea copiilor ar putea începe vara
aceasta, anunță și imberbul Valeriu Gheorghiță. "Este cât se poate de clar că este
un vaccin sigur și eficient, inclusiv la grupa de vârstă 12-15 ani", susține acesta fără o minimă decență profesională.
Pentru a ne lămuri, am apelat la cunoscuta doamnă doctor Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal "Sfântul Ierarh dr. Luca " Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău. Într-un comentariu pentru ziarul Național, publicat ieri și de ActiveNews, doamna doctor deja a afirmat că „Nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor.” „Nu are sens să vaccinăm în masă copiii cu un vaccin pe care nu l-am testat suficient, pentru că în fața lor sunt 70-80 de ani de viață.”, a declarat medicul specialist.
În exclusivitate pentru ActiveNews, doamna doctor ne-a declarat pe această temă:
„Nu poți administra la copii un vaccin care nu a fost testat timp de cel puțin 5 ani de zile, dacă nu mai mult. De ce? Pentru că ei au în fața lor mulți ani de viață pe care nimeni nu ar dori ca ei să îi trăiască în condițiile unei boli autoimune, neurodegenerative sau în condițiile unei imunodeficiențe.
Acești copii nu vor face niciodată forme grave de coronavirus. De ce să ne temem pentru ei? De ce să ne grăbim? Acești copii, fie vaccinați , fie nevaccinați, vor face boala și o vor transmite (sau vor fi vectori asimptomatici), dacă nu s-au imunizat cumva în prealabil pe cale naturală. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla.
Adică vaccinarea lor în masă nu va contribui la oprirea transmiterii. În schimb ne asumăm niște riscuri care nu merită. Ei nu vor proteja pe nimeni, iar pentru ei înșiși nu au nevoie de protecție, fiindcă ei nu fac decât forme ușoare, oricum, sau asimptomatice. De ce să nu testăm îndelung un vaccin înainte de a-l administra la copii, sau la tinerii până în 30 de ani?
Sunt copiii noștri, tinerii noștri...De ce ar plăti un preț care ar putea fi prea mare în raport cu beneficiile?”, subliniază doamna doctor Secară.
The Telegraph: „Copiii sănătoși nu au nevoie de injectare”
Săptămâna trecută, scriitoarea britanică Molly Kingsley, editorialistă The Telegraph și fondatoarea organizației pentru apărarea sănătății copiilor „NoiPentruEi” - UsForThem -, a scris la rândul ei un comentariu cu privire la acest subiect grav.
Intitulat „Copiii sănătoși nu au nevoie de injectare”, comentariul subliniază că rata de vindecare pentru copii a fost calculată la peste 99,99%. În ce privește siguranța vaccinului pentru copii, autoarea afirmă:
„Pur și simplu nu putem fi 100% siguri. Studiul clinic cu vaccin Pfizer a inclus un grup de doar 2.260 de copii, despre care știm că este puțin probabil să fie suficient de mare pentru a depista unele efecte secundare rare.
Știm deja că, în câteva cazuri, vaccinul a făcut rău. Sunt evenimente excepționale și majoritatea adulților de toate vârstele vor face pe bună dreptate vaccinul, calculând că beneficiile depășesc riscul. Dar ecuația în cazul copiilor este diferită.”
„Recrutarea copiilor în
studiile clinice este, în acest stadiu, neetică în temeiul Convenției
privind drepturile omului și biomedicină – care prevede în mod clar că,
în cazul în care nu există un beneficiu direct pentru individ,
consimțământul poate fi dat numai în circumstanțe excepționale și, mai
important, în cazul în care cercetarea implică doar un risc minim.”, mai afirmă aceasta.
„Apoi, există o întreagă serie de probleme sociale de luat în
considerare. Ar fi copiii vaccinați tratați diferit față de copiii
nevaccinați – de exemplu, privind accesul la facilități? Sau la școală?
Sau când li se acordă scutiri de la alte măsuri Covid – măști, teste,
izolare? Cel mai important – cum și unde se va sfârși acest lucru: cât
de des le vom cere copiilor să-i protejeze pe adulți?”, conchide autoarea.
Părinții români au datoria să-și protejeze copiii de aceste experimente cu rezultate necunoscute.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Problema este insa total eronata, asa cum este prezentata in general. Vina principala nu este a autoritatilor mituite cu sute de mii sau milioane de euroi incasati individual, ci a omului obisnuit, a gandirii rudimentare gen "lasa ba ca nu mi se intampla tocmai mie" a comoditatii si, nu in ultimul rand, a prejudecatilor. Prostia umana ne-a adus in pragul celei mai monstruoase dictaturi ce se prefigureaza la nivel global. Slugile platite isi fac treaba, profitand de nerozia multimii.
Informatie exista destula, din fericire nu au inceput sa cenzureze tot, ce folos insa daca nu exista si creier care s-o disemineze!
Pentru orice om rational era evident ca un vaccin experimental facut pe genunchi in cateva luni, ce be este bagat aproape cu forta pe gat, nu poate decat sa trezeasca suspiciuni. Asta facand abstractie de compozitia lui. Orice om normal la cap isi da seama ca, daca cineva vrea sa-ti faca un bine cu forta, scopul real acelui bine este de fapt altul. Nu-ti trebuie notiuni de medicina sau teorii ale conspiratiei ca sa ajungi la concluziile astea!
Am discutat ieri cu un parinte care are doi copii. El era mandru ca s-a vaccinat cu sotia, insa avea temeri in privinta vaccinarii copiilor. Nu intelegea de ce. Era convins ca, odata ce s-au vaccinat adultii se va termina totul... L-am linistit, i-am spus ca de abia a inceput distractia...