ATAC INCALIFICABIL LA PRESA LIBERĂ: Radu Moraru amendat cu o suma record de 100.000 de lei de CNA pentru că a spus adevărul despre VACCINARE. Vedeți aici ce a deranjat. VIDEO

De Părău Vlad și Victor Roncea  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a sancționat, joi, cu o amendă de 100.000 de lei postul Nașul TV pe motiv de „încălcare a dispozițiilor legislației audiovizuale referitoare la vaccinarea” Covid. Actul se constituie într-un atac incalificabil la adresa uneia dintre ultimele redute ale presei libere din România. Nașul TV a adunat până acum suma de 500.000 de lei în amenzi (5 miliarde de lei vechi) din partea organului represiv CNA, plin de relicve reșapate ale bolșevismului.
 
ActiveNews își exprimă solidaritatea cu Nașul TV și condamnă practica represivă a locotenenților corectitudinii politice vacciniste, recte useriste, cu cumul de pensii și salarii. Mai sus prezentăm opinia lui Radu Moraru despre noua amendă, din emisiunea de azi, iar în baza textului una dintre demonstrațiile făcute de jurnalist despre „beneficiile” vaccinarii, care, cu siguranță, deranjează cenzorii Regimului arafatist-iohannist.

Potrivit unui comunicat al CNA transmis AGERPRES, postul Nașul TV a fost amendat pentru încălcarea dispozițiilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum și a prevederilor art. 64 alin. (1) lit. b), art. 40 alin. (5) și ale art. 30 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual.

La stabilirea cuantumului sancțiunii, „membrii Consiliului au ținut cont de gravitatea faptei și de efectele acesteia, precum și de sancțiunile primite anterior pe o perioadă de un an și de modul în care postul Nașul TV s-a raportat la acestea”, scrie agenția de presă.

Printre titlurile afișate pe ecran se numără: "Credeți că oamenii nevaccinați vor rămâne fără niciun drept în societate?"; "Medicii care au alte păreri decât cele oficiale, dați afară din sistem!"; "De ce credeți că se fac vaccinuri fără testări înainte?", se arată în comunicat.

Dacă aceste titluri - dintre care, după cum se vede, două sunt întrebări adresate publicului - sunt cele care au atras amendarea televiziunii respective, amenda este total nejustificată, pentru că titlurile sunt adevărate și se bazează pe știri care au venit dinspre oficialități și au circulat liber în spațiul public. Să le analizăm pe rând:

„Ar putea oamenii nevaccinați rămâne fără nici un drept în societate”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat pe 20 octombrie că pe nevaccinați îi așteaptă „o sumedenie de restricții”, iar înăsprirea restricțiilor impuse de CNSU au presupus excluderea nevaccinaților din aproape toate spațiile publice: restaurante, concerte, târguri de Crăciun, instituții publice, magazine considerate „neesențiale” - mari sau mici -, segregare prin instalarea de garduri cu gratii trase pe mijlocul culoarelor din supermarketuri. Deși în toată Uniunea Europeană, cetățenii care prezintă test Covid negativ beneficiază de aceleași libertăți ca oamenii vindecați sau vaccinați de Covid, în România testații au fost decăzuți din drepturi prin ultimele hotărâri CNSU. Se așteaptă votarea în Parlament a unei legi care condiționează accesul la locul de muncă, deci sursa de venit a cetățenilor, de un pașaport de vaccinare. S-au înmulțit vocile care îndeamnă la vaccinarea obligatorie a populației, un alt proiect legislativ pe această temă stagnând de mai mult timp în parlament. Este deci rezonabil să bănuim, bazându-ne pe ceea ce vedem în viața de zi cu zi, că nevaccinații vor rămâne fără drepturi? Absolut da. Aceasta este o deducție logică, iar nu o teorie a conspirației, amendabilă de CNA.

„Medicii care au alte păreri decât cele oficiale, dați afară din sistem!”

Ideea îi aparține șefului DSU și adevăratului comandant al pandemiei din România, Raed Arafat. Acesta a spus că medicii care fac afirmații în mass-media care nu corespund abordării guvernamentale în privința vaccinării Covid ar trebui să aibă microfonul tăiat. O altă idee a fost suspendarea dreptului de liberă practică a medicilor cu gândire diferită de cea a sistemului pe o perioadă de 6 luni sau pe durata stării de alertă (care s-a întins pe mai mult de 18 luni). Este aceasta o afirmație deplasată? Doar în măsura în care Raed Arafat și alți politruci precum Emilian Imbri și Răzvan Cherecheș sunt deplasați.

„De ce credeți că se fac vaccinuri fără testări înainte?”

Este o întrebare, nu o afirmație. De altfel o întrebare foarte îndreptățită. O astfel de vaccinare fără testare a costat viața istoricului Sorin Iftimi din Iași, ca să dăm doar un singur exemplu.
În cazul vaccinurilor Covid, este unanim cunoscut faptul că acestea au primit aprobare de urgență în doar câteva luni de zile, existând studii insuficiente și incomplete, pe când alte produse similare primeau autorizare, înainte de pandemie, în ani de zile. Totodată, au existat multe persoane care au fost împinse la vaccinare fără a fi deloc sau insuficient testate și evaluate dacă sunt apte sau nu, dacă suferă de alergii sau afecțiuni care să facă vaccinarea contraindicată, dacă au sau nu vârsta minimă legală pentru administrarea unui anumit vaccin. Este rezonabil să ne întrebăm de ce nu au existat testări riguroase înainte de vaccinare? Absolut da, mai ales dacă asta se poate solda cu periclitarea stării de sănătate sau cu pierderea vieții persoanelor vaccinate. Sau nu sănătatea este pe primul loc?
 
Vedeți și Radu Moraru către Marcel Ciolacu: Vrei nu vrei, vremea vaccinului trece. Și vaccinații și nevaccinații tot cu ARBIDOL se tratează de Covid. Demonstrația și Filmarea Zilei de la NAȘUL TV

Consiliul Național al Audiovizualului a mai amendat și alte posturi de televiziune în afară de Nașul TV pentru aceeași pricină, raportarea lor la subiectele pandemice și la campania de vaccinare politic decisă și implementată. 

O amendă de 5.000 de lei a primit și postul România TV, deoarece nu a respectat prevederile art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul audiovizualului la difuzarea emisiunilor: "România Exclusiv" din 09.10.2021, "România de Poveste" din 10.10.2021, "Ediție Specială" din 12.10.2021, precum și "Știrile România TV de la ora 14.00" și "Breaking News, ora 16.00" din data de 14.10.2021. Printre titlurile afișate pe ecran se află "Crește furia populară în momentul critic al pandemiei"; "Cum vrea Cioloș vaccinarea obligatorie a românilor"; "Resetarea pregătită de Cioloș și neomarxiști în România".
 
Vedeți și Radu Moraru: Planul diabolic și criminal a fost dezvăluit: Vaccinarea - CODUL QR - Dictatura Biometrică. Pașapoartele de vaccinare sunt pașapoartele biometrice profețite de Părintele Justin Pârvu. VIDEO
 

Cei care doresc să-și manifeste solidaritatea față de Nașul TV au la îndemână un gest simplu și avantajos de ambele părți: comandarea cărții Politicienii și-au găsit Nașul de la Librăria Sophia. Puteți urmări emisiunile Nașul TV pe pagina de Facebook Să vorbim despre tine! sau descărcând aplicația pentru telefoane cu Android de pe pagina web Nașul TV. De asemenea, vă puteți abona la canalul de Telegram, aici: https://t.me/NasulTv.

IATĂ DE CE ESTE AMENDAT RADU MORARU - DEMONSTRAȚIA CĂ VACCINAREA NU ARE SENS:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
  • total 25.11.2021 21:33
    Dl Radu Moraru, un mare patriot, un ziarist exceptional! Amenzi date in stilul amenzilor date oamenilor simpli hartuiti de masurile cnsu, (impotriva poporului, fara justificare medicala) .
    Date fara discernamat, aceste amenzi uriase arata disperarea regimului ! Unde este solidaritatea micilor intreprinzatori romani? de ce nu comanda si platesc reclame la NASUL TV? Baga bani cu nemiluita in msm media, cumparate de catre master-ii acestei plandemii, platindu-le reclame la preturi mari ? Care in fiecare zi din 30 in 30 minute ne innebunesc cu vaccinarea noastra si a copiilor nostrii?
    Oameni buni, patroni, haideti sa ajutam singura televiziune care are curajul de a infatisa adevarul atat cat reusim sa il distingem in ceata minciunii!
    Cu mic cu mare, dupa puteri, sa sprijinim, presa libera, NASUL TV, ACTIVE NEWS, toti ziaristii care nu fac altceva decat cu riscuri mari, se lupta pentru adevar !
    Sa fim solidari, sunt fratii nostrii! In acest fel, ne ajutam unii pe altii ! Haideti sa ne trezim, sa lasam egoismul deoparte , este momentul sa ne unim, suntem romani!
  • Lolek Bolek 25.11.2021 21:41
    New Innovative Vaccines Are Safe, Says Top Israeli Virologist:

    https://www.algemeiner.com/2020/11/24/new-innovative-vaccines-are-safe-says-top-israeli-virologist/

    Could DNA vaccines be the next tool in the world’s battle against COVID-19?

    https://www.jpost.com/international/could-dna-vaccines-be-the-next-tool-in-the-worlds-battle-against-covid-19-680371

    Articolele explica destul de clar ce inseamna un "vaccin software".

    [...]“Whereas people around the world may be concerned and debating whether this DNA vaccine is a good idea,” Gershoni continued, “we have been blessed in Israel with RNA vaccines. So under no circumstances should theoretical arguments about DNA safety be used in Israel. They are simply not relevant.”[...]

    Asteptam sa vedem cat de "binecuvantati" au fost, la final, cei din tara experimentului Pfizer (mARN).

    Legat de acest Tel Aviv University’s Prof. Jonathan Gershoni, prieten cu T. Fauci, vizionati materialul de mai jos, incepand de la min 1:00:45

    https://www.trunews.com/stream/democrat-disorder-lawlessness-in-usa-as-thieves-loot-retailers

    Cat despre CNA = o gasca de sclavi obedienti, ce stau cu limba scoasa catre osul din mana stapanului.

    Puteti sa le aratati orice dovada, cainele nu musca mana stapanului, el doar musca la comanda.
  • total 25.11.2021 21:55
    Ce legatura are postarea dvs cu articolul ? Intrebam si eu,....
  • Lolek Bolek ► total 25.11.2021 23:23
    Niciuna, orice asemanare este absolut intamplatoare.
  • total 25.11.2021 22:03
    Ce legatura are postarea dvs cu articolul ? Intrebam si eu,....
  • Filipan Daniel Marius 25.11.2021 21:54
    Dar cu stirile care baga INTENTIONAT SPAIMA SI GROAZA IN POPULATIE - 600 DE MORTI DE COVID - inseamna de cele mai multe ori o suta si 500 din alte cauze, nu prezinta mortalitatea generala medie pe perioada respectiva raportata la media ultimilor ani ... cu astia nu au nici o treaba ... nu informeaza populatia despre mixul dovedit ca ajuta imunitatea D3, C, Zinc, Quercitina (merge si o ceapa ca inlocuitor), folosirea pulsoximetrului zilnic ... ce se intimpla de doi ani nu are nimic de-a face cu sanatatea . Falimenteaza micile afaceri in timp ce "marii" plasati strategic obtin profituri fabuloase !
    Stirile oficiale sunt cel mai mare dusman al populatiei in acest moment !
  • Rothschild 25.11.2021 22:12
    Si de asta ne vor pe toti vaccinati. Dr Luis De Benito demonstreaza ca vaccinurile Covid instaleaza o adresa de computer MAC in vaccinati.
    Adresa MAC (Media Access Control) este o identificare unica pe care producatorii de dispozitive electronice il aloca unui card sau produs care face parte dintr-o retea

    https://beforeitsnews.com/eu/2021/11/study-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-computer-address-inside-the-vaxxed-2679750.html
  • Orizont 25.11.2021 22:22
    Motivele invocate NU au nici un fel de acoperire . Cel mai mult derajeaza expunerea "certificatului" ca sistem al FIAREI 666 si a sistemului biometric in paralel cu presiunile satanistilor de la Bruxelles si santajul cu banii din PNRR . Vedeti ca se lucreaza de zor cu "digitalizarea" administratiei si centralizarea bazelor de date , iar certificatul QIUAR trebuia sa accelereze masiv procesul de captare a cetateanului in Gulagul electronic...
    Sistemul cauta sa evite situatia TREZIRII si radicalizarii pe suport ideologic-religios a unei mase suficient de mare din popor incat situatia sa devina incontrolabila ... De asta l-au si pus pe Rafila sa tempereze abordarea "Certificatului verde" si il vor scoate pe Arafat din schema deciziilor.

    https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-25204869-document-normele-privind-identificarea-cetatenilor-distanta-prin-mijloace-video-monitorul-oficial-cum-realiza-video-identificarea.htm
  • Sweeping 26.11.2021 00:54
    Donatii pentru Nasul TV, asta trebuie sa facem!

    Dar pandemia nu exista! Trebuie demontata toata propaganda mincinoasa! Sa il amendeze si pe prof. Michel Chossudovsky de la GlobalResearch!!!

    Șeful Institutului pentru cercetari globale prof. Michel Chossudovsky a demonstrat ca pandemia nu exista, aici:


    https://www.globalresearch.ca/fake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic/5761960


    [...]Concluzii finale

    Testul RT-PCR este Smoking Gun. Invalidează Totul.

    Nu există un „caz confirmat de Covid-19”. Întreaga bancă de date este invalidă.

    La momentul redactării acestui articol, numărul așa-numitelor „cazuri confirmate de Covid-19” tabulate este de ordinul a 260 de milioane la nivel mondial. Aceste numere sunt total lipsite de sens.

    Niciuna dintre aceste date nu poate fi clasificată drept „Confirmat”.

    Testul PCR nu identifică noul virus, iar fragmentele genetice ale unui așa-numit coronavirus „similar” 2003 (SARS-1) nu pot fi folosite ca mijloc de identificare a virusului care provoacă Covid-19 și nici nu pot fi utilizate. pentru a identifica variantele mortale ale noului coronavirus din 2019.

    Mai mult, conform studiului Freedom of Information (FOI) citat mai sus, izolatul noului coronavirus este neconfirmat.

    Susținută de o complexitate de minciuni, narațiunea covid-19 este extrem de fragilă. Acest consens se bazează pe știință falsă și pe o bancă de date total invalidă de presupuse „cazuri confirmate de Covid-19”.

    Nu există pandemie.

    Și în absența unei pandemii de Covid-19, nu există nicio justificare științifică pentru implementarea „Vaccinului” Covid-19 care a dus la o tendință mondială de decese și răni:

    Cum a reușit Big Pharma să dezvolte un vaccin (sponsorizat de OMS, GAVI, Fundația Gates și colab.) cu mandatul „de a proteja oamenii” împotriva unui virus care nu a fost izolat/purificat dintr-o „probă nealterată prelevată dintr-un pacient bolnav”?

    Vaccinul în legătură cu Ce? Virusul nu a fost identificat.

    În plus, SARS-CoV-2 2019 a fost clasificat ca similar cu SARS-CoV 2003, ceea ce înseamnă că SARS-CoV-2 2019 nu este un virus nou.

    Legitimitatea proiectului de vaccin Covid depinde de validitatea a sute de mii de cazuri false pozitive RT-PCR la nivel mondial, combinate cu date false de mortalitate legate de Covid. ( Vezi Michel Chossudovsky, Există virusul)

    Ce se afla inainte?

    Guvernele naționale au anunțat un al cincilea val, concentrându-se pe presupusele „variante mortale” ale SARS-CoV-2, inclusiv varianta Delta.

    Varianta este o escrocherie. Cum identifică „variantele”. Testul PCR nu detectează virusul și nici variantele virusului.

    Nu există niciun izolat al noului coronavirus înregistrat. Mai mult, testul PCR „personalizat” al OMS folosește ca proxy un virus SARS-CoV similar din 2003 (care, fără îndoială, a suferit mutații extensive în ultimii 19 ani).

    „Ar trebui reintroduse restricțiile”. ... varianta Delta prezintă un „risc mai mare de spitalizări”

    Aceste anunțuri sunt menite să justifice continuarea măsurilor de politică represivă, accelerarea programului de vaccinare, precum și reprimarea mișcării de protest.

    Nu există o pandemie. Finalul jocului este tirania.

    Pandemia este folosită pentru a impune o nouă ordine mondială.

    Când minciuna devine adevăr, nu există nicio mișcare înapoi.

    Primul pas este dezmembrarea aparatului de propagandă.

    Consensul Covid al Elitei este extrem de fragil.

    Nu există o pandemie. Nu au un picior pe care să stea.

    Acel Consens trebuie rupt.
  • __ 26.11.2021 10:02
    @SWEEPING: cu stimă, faptul că repeți că nu există virus nu înseamna că e si adevărat. Când o să faci boala cauzata de el o să îi simți unicitatea, genomul, dacă nu înțelegi că este secvențiat inclusiv la noi în țară (la Iași chiar s-au facut teste înlocuitoare de RT-PCR). Sper să nu ai gena ADAM9 (cazuri rare) și să mori (să "get swept away" yourself, cum s-ar zice).


    Cine are copii știe că ăștia ar vrea să te naști cu seringa (lor) în b*uci , daca s-ar putea. La nașteri nu dau doi bani pe tine (la stat), dar ulterior le pasă de nu mai pot, waileu!, pe de-alde înțepatelea. Să fii Androidul lor, înțepat, să se simtă plini, dumnezei. Câteodată e acceptabil, câteodată e inacceptabil să fii tratat medical din oficiu. Un medic nu e un supraom nicidecum, ba chiar e limitat de competențele sale. Foarte limitat. Spălat pe creier în unele cazuri. Medicina e vastă, fără margini, nu e matematică (deși nici măcar aceasta nu are limite).

    Greu sa fii naș!
  • Enya 26.11.2021 11:16
    Da, SWEEPING,

    E infiorator ca in toata farsa asta, asa-zisul virus ucigas NU exista si nici n-a fost demonstrat stiintific vreodata ca exista pentru ca n-a fost izolat/purificat fizic si chimic in laborator.
  • manu_fx 26.11.2021 11:46
    Nu e pandemie, e plandemie. De-aia s-a modificat definitia pandemiei, care inainte putea fi declarata atunci cand erau 70 de milioane de morti la scara planetara si acum a fost declarata dupa ce au gasit vreo cateva cazuri in lume. In schimb virusul exista, este arma biologica, s-a platit mult de catre tarile civilizate, ca sa gaseasca prin Wuhan tot felul de lilieci, pe care sa studieze virusul si sa-l faca mai puternic, mai contagios, etc (gain of function). Acest virus, impreuna cu disparitia brusca a antiviralelor pentru populatiei, cu introducerea testelor false PCR, cu falsificarea certificatelor de deces, cu protocoalele criminale de covid, cu netratarea cazurilor de bolnavi cronici au produs cifrele necesare pentru a acoperi definitia de pandemie. Restul sunt exagerari, razboi psihologic si psihotronic, propaganda desantata la televizor, pentru isterizarea populatiei. Agenda merge inainte, scopurile sunt altele, toate la umbra acestei pandemii.
  • Enya ► manu_fx 26.11.2021 13:29
    Manu, daca ar fi fost arma biolgica si lilieci infestati si alte gogorite, nu mai vedeai picior de ciocanitoare si privighetoare si uliu si vrabiuta si orice fel de pasare din aer si de pe pamant! Ca doar le-ar fi rapus "ucigasul" imediat!
  • __ ► Enya 27.11.2021 13:06
    lasă asta, Enya, mai bine fă cânați du peurc și trimite-ne prin Fan Courier, că sunt gustoâi, că iată, timpul ne scurt și ne vine Crăciunul,o, lerui Doamne, ler!
  • manu_fx ► Enya 30.11.2021 14:53
    E ceva adaptat pentru om. Altfel n-ar fi atat de multe cazuri de "o forma de pneumonie". E posibil ca el sa fi fost creeat in alta parte (SUA) si dus in Wuhan cu jocurile olimpice din sept. 2019, dar asta nu are nici o relevanta. Cert e ca e o plandemie, asa cum arata filmul Contagion. La final, acest virus a fost creeat cu scopul de a transforma genetic omul prin injectii cu nanotehnologie.
  • mariusmioc 26.11.2021 01:46
    Din 2012 am atras atenția că CNA e o primejdie pentru democrație: https://mariusmioc.wordpress.com/2012/04/25/cna-o-institutie-pentru-limitarea-democratiei/
    Cînd desființăm instituția asta?
  • outofactivenews 26.11.2021 10:12
    Din nefericire, dl Moraru greseste in prezentare. Amesteca/confunda infectarea cu sars-cov2 cu/si boala covid (coronavirus disease). Covid nu se transmite, nici nu se ia, fiind un cumul de simptome si complicatii, ca rezultat al infectarii cu sars-cov2. Te poti infecta cu virusul dar sa nu dezvolti boala. Atat timp cat o persoana nu dezvolta boala, nu stie daca a fost infectat sau nu, decat daca face niste analize de laborator specifice. Poate fi purtator sanatos al acestui tip de coronavirus. Extremele nu sunt benefice nimanui si in acest caz aceasta prezentare da curaj idiotilor utili precum smurdificatorul universal, de neinlocuit, Raed Arafat si tuturor sclavetilor sa puna etichete precum "antivaccinisti" oamenilor prudenti, care vor sa aleaga ceea ce este mai bine pentru ei.
  • NDorin 26.11.2021 11:37
    CNA-ul va trebui desființat! De la inceput a fost creat ca o sculă in mâna diferiților derbedei vremelnici aflați la putere!
  • Rusi 26.11.2021 15:05
    CNA este un pericol pentru democratie, o organizatie nazista. Membrii ei trebuie de urgenta anchetati si bagati la puscarie.
  • DANA Q 28.11.2021 20:28
    Scursorile securiste mi/au sters comentariul chiar în momentul cand am apasat pe TRIMITE.Îmi pare rau dar nu cred c/o sa mai comentez ceva,atata vreme cat curvele din secu nu renunta la a mai baga pumnul în gura oamenilor de buna credinta ,patrioti si iubitori de tara si neam.HUO securistilor.Rusine sa va fie.
  • Teo Cezar 01.12.2021 22:27
    Da este un atac icalificabil la presa libera. Radu Moraru spune adevarul. Derbedeii de la cna il taxeaza ca adevarul supara. Respect Radu Moraru!!
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”