AȘA MI-AU BATJOCORIT CRIMINALII MAMA. Protocoalele înțelepților Covidului Arafat și Tătaru: OMORÂTĂ CU ZILE ȘI BĂGATĂ GOALĂ ÎNTR-UN SAC NEGRU. Tulburătoarea relatare de acum 2 ani a fiului unei pensionare de 65 de ani. REMEMBER!

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am scos-o pe mama de la morga spitalului de boli infecțioase din Cluj Napoca.

Experiența foarte trista, traumatizată.

O sa povestesc nedreptățile, indiferenta, neglijență, lipsa de comunicare a personalului medical si abuzurile savarsite.

Au numai drepturi, dar obligații au numai ... pacienți.

Mama mea, Nagy Ana, a fost internată cu răceala, bronho-pneumonie, si a murit de covid.

Daca era anul trecut cand nu se știa de aceast covid ... azi traia. Au facut tratament pentru covid iar infectia de la plămâni. nu au tratat-o cu ce era necesar.

Au fost 5 zile cand nu i-au dat antibiotice pentru bronho-pneumonie, dar i-au dat medicamente pentru covid ...

A stat în spital din data de 3 august până in 31 august 2020 cand a decedat.

A luat în 28 de zile de spitalizare 3 infecti intraspitalicesti grave, care au contribuit si ele la decesul mamei mele.

Am cerut necropsie -autopsia si se spune că la bolnavi de covid nu se face autopsia ca asa e protocolul dat de Ministerul Sanatatii...

Mama avea 65 ani. De 2 ani era la pensie ...

Am cerut prin adresa depusa in 12 august sa mi se elibereze copii dupa analize, teste, fisa de observatie si RMN, CT pentru a solicita, a cere o opinie separata, independenta de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș Bucuresti si eventual pentru un transfer acolo.

Nici pana in ziua cand am ridicat trupul nu am primit aprobarea si documentele solicitate.

Trebuiau aprobate pe ordin ierarhic, manager spital, manager servici medicale, administrativ, doctori terapie intensive, infectioase etc …

Cand am scos trupul mamei, au chemat si un echipaj de la jandarmerie care sa se asigure ca nu vor fi incidente.

Aceasta e procedura, personalul medical vrea sa se asigure ca nu sunt incidente, discuti, si alte evenimente generate de rude, de apartinatori cand ridica trupurile celor dragi de la morga spitalului. Jandarmeria a plecat dupa ce am luat trupul mamei.

Si uite asa tristetea, durerea, disperarea, neputinta, frustrarea, intrebarile au ramas in viata mea, a fratelui meu, a tatalui si a altor cunostinte, rude, prieteni

Am insistat sa o vad, sa o privesc cat era internata, am sunat aproape zilnic cand raspundeau la telefon, am incercat sa pastrez legatura, sa ma informez, sa aflu vesti … aproape toate erau incurajatoare, bune, era speranta, nadejde, noi familia, prieteni, cunostintele ne rugam, mijloceam, posteam facandu ne si noi partea noastra si speram ca Dumnezeu e in ajutorul si sprijinul nostru.

Dar dezamagirea, tristetea si disperarea au atins limite greu de suportat cand am dus hainele mamei ca sa fie imbracata cu un costum drag ei, sa fie incaltata cu pantofi. Personalul, autopsierul si doctorita epidemiologa care supraveghea predarea trupului mamei, au refuzat catgoric, neputand fi induplecati, afirmand si sustinand ca asa e protocolul de la Ministerul Sanatati de la ISU, de la Arafat -ca in cazurile de deces de virus covid, morti nu se imbraca.

Mama, biata mama, era dezbracata complet si asa … au tras fermoarul sacului cu fund dublu si au pus capacul sicriului peste ceea ce era – trupul si zambetul trist a mamei mele

Ce sa fac, ce sa facem, cum sa procedam ca familie, ca prieteni, ca si cunostinte, ca opinie publica …

Incredibile vremuri traim.

Vă rog, ajutați-mă!

Nagy Ovidiu Marian”, Septembrie 2020

Toate fotografiile teribile care au însoțit relatarea tulburătoare de acum doi ani, aici:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Enya 07.09.2022 23:08
  M-a pocnit drept in inima acest articol, tremur!!!

  Criminalii de politicieni si eroi care au creat si votat certificatul "verde" nazist si care au facut GENOCID prin asasinate cu sange rece, de urgenta judecati de Tribunalele Popoarelor, condamnati la moarte, executati si ingropati dezbracati, in saci negri, fara preoti, fara familii!

  Iar complicii (militienii, jandarmii, armata care a iesit pe strazi cu degetul pe tragaci - N-O SA VA IERT NICIODATA PENTRU MONSTRUOZITATEA SI CRIMA ASTA!!!, directorii de scoli, portarii, patronii de magazine si toti cei care au conditionat vietile oamenilor de certificatul nazist), injectati fortat cu "vaccinurile" cu care au fost distrusi pe vecie pamantenii si dati demonilor pentru eternitate!!

  Intepati pana la hibridizare completa cu genele demonilor asa cum au facut ei cu oamenii "vaccinati" care nici acum nu realizeaza ce le-au facut acesti neonazisti!!!

  GENOCIDUL e inca in desfasurare, iar asasinii sunt in aceleasi functii si in aceleasi spitale, platiti cu totii cu bani grei si nederanjati inca de popoare!!!!!!!!
 • Sabin G 08.09.2022 20:41
  E ușor sa dați vina pe alții... as putea sa va întreb stimata doamna dacă cei pe care i-ați votat se aflau la conducerea țării in momentele care v-au fost provocate aceste stări cel puțin neplăcute?
 • Bendis Hestia 07.09.2022 23:19
  Domnule Nagy Ovidiu Marian, dacă vă țin nervii angajati-vă un avocat și dați-i in judecată pe toți!

  Domnilor avocați din România, dacă exista documente - aceste protocoale criminale de la Ministerul Sănătății, de la ISU, de la Arafat ..- nu ii puteți da in judecată pe acești asasini in masa care au creat aceste protocoale??? Este ca la Auschwitz, și aceia au avut protocoale!

  Bestiile de la noi trebuie judecate pentru crime impotriva umanității și spânzurate in piața publică! Un glonte in ceafă ar fi prea elegant pentru ei!
  Să nu aud ca nu este crestinească pedeapsa cu moartea - aici nu se aplică - ăștia nu sunt oameni!
 • Rusi 09.09.2022 16:35
  Arafat si toti complicii lui trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România