ARAFAT: Trebuie tăiat microfonul tuturor celor care nu susțin vaccinarea. Nou derapaj grav împotriva legii supreme a statului, a drepturilor omului și legilor fundamentale ale Uniunii Europene. Nu mă oprește pe mine Constituția României 2

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat sâmbătă Yasser Arafat, șeful DSU.

„Acum, cu tot dreptul de liberă exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a spus Arafat.

În opinia sa, „suntem la momentul în care să facem așa”, conform Agerpres (maghiară / română). „Măcar două - trei luni, după care putem să continuăm cum vrem, dar în acest moment trebuie oprit microfonul, cel puțin cel oficial, de la televiziuni, de la radiouri.”

Vuvuzelele sistemului, Hotnews și Digi 24 (captură foto), care altfel se pretind deontoloage și apărătoare ale drepturilor tuturor, mai puțin, probabil, a drepturilor majorităților, nu au comentat derapajul anti-constituțional al funcționarului public. Nici alte organizații pretins neguvernamentale, care se agită pentru libertățile oricui dar numai ale românilor nu, nu s-au grăbit să reacționeze, darămite să se revolte, pe potriva incitării fără precedent - din 1989 și până azi - la încălcarea legii supreme a statului român dar și a convențiilor europene și internaționale la care România este parte.

Arafat este deja la a doua violare verbală a Constituției României. În urmă cu mai puțin de 10 zile, într-un răspuns către Avocatul Poporului, secretarul de stat a declarat că „nu mă oprește pe mine Constituția”, document fundamental al statului român care prevede și că „Nimeni nu este mai presus de lege”.

Pentru posturile necomentatoare și pentru știința arafatienilor, aducem la cunoștință:

Articolul 30 al Constituției României, legea supremă în stat, pe care fiecare funcționar și cetățean român este obligat să o respecte cu strictețe, stipulează:

Art. 30 – Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Articolul 10 al Convenției Europene a Drepturilor Omului, consfințește, de asemenea:

Libertatea de exprimare

„1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie și libertatea de a primi sau a comunica informații ori idei fără amestecul autorităților publice și fără a ține seama de frontiere. (...)”

Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, reiterează, de asemenea:

Articolul 11 - Libertatea de exprimare și de informare

„(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie și libertatea de a primi sau de a transmite informații sau idei fără amestecul autorităților publice și fără a ține seama de frontiere.

(2) Libertatea și pluralismul mijloacelor de informare în masă sunt respectate.”

Articolul 19 al Declarației Universale a Drepturilor Omului subliniază:

„Orice om are dreptul la libertatea opiniilor și exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum și libertatea de a căuta, de a primi și de a răspîndi informații și idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.”

Poveste asta cu tăiatul microfonului tuturor celor care nu participă la cântarea în struna autorităților statului a mai avut loc în România, pe parcursul a 45 de ani. S-a numit comunism. Regim care l-a primit pe Arafat în baza planurilor Securității legate de statele arabe. Cine este Arafat? A ajuns Arafat deasupra Constituției României?

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (27)
  • Razvan Adrian 16.10.2021 21:01
    Si cine sunt acei specialisti care ar trebui sa aiba microfonul pornit? cei pe care ii alegi tu? Dar cine esti tu arafate sa decizi care e mai specialist decat altul?
  • Enya 16.10.2021 21:05
    NURNBERG2.0, rechizitoriul procurorilor, al 2-lea capat de acuzare la adresa inculpatului:

    "... si a dat ordin prin circulare interne (interzicand inclusiv ca informatia sa ajunga la public prin amenintarea cu repercusiuni), prin care s-a substituit legilor Medicinei legale si Constitutiei, interzicand medicilor din toata tara sa mai efectueze AUTOPSII.

    AUTOPSIILE, fiind singura modalitate stiintifica si medicala prin care se stabileste cauza unui deces, ar fi fost marturia de necombatut ca NU exista sars-cov2 (pe care nu l-a demonstrat niciodata ca exista), deci nu exista covid, deci nu exista pandemie, deci nu pot fi luate in seama testele impostoare PCR, deci nu ar fi trebuit sa se inchida spitalele si nici nu ar fi fost omorati pacienti carora li s-au dat asa-zise tratamente pentru un virus inexistent care au interferat cu bolile lor cronice, ducand la deces, si nici n-ar fi murit in urma sedarii, intubarii fortate si hiperoxigenarii, deci nu putea si nu trebuia legalizata vaxxarea obligatorie!

    Drept urmare, propunem condamnarea la moarte prin injectie letala, ca in cele mai democratice state ale lumii, USA, pentru declansarea si crearea DEMOCIDULUI asupra poporului roman, pentru anularea Constitutiei (fundamentul democratiei si forul suprem de prevenire a aparitiei dictatorilor psihopati grav bolnavi psihic ce trebuie exclusi din societate si internati pe viata in stabilimente speciale) care a dus la cele mai grave eliminari ale drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, incepand cu dreptul divin si inalienabil de a respira liber, a circula liber, a cumpara hrana, a munci, pana la acela de a dispune de propriul corp si a lua decizii medicale prin consimtamant informat si neconstrans, in urma propriului discernamant si a vointei personale!"
  • Catalin1972 16.10.2021 21:22
    Nu mai e nicio îndoială, președintele și principalele partide (cu excepția AUR) accepta ca Arafat e deasupra Constituției...Singura soluție sunt alegerile anticipate !
  • ioansperling 16.10.2021 21:24
    După dex:
    "TERORÍSM s. n. 1. Totalitatea actelor de violență comise de un grup sau de o organizație pentru a crea un climat de insecuritate sau pentru a schimba forma de guvernământ a unui stat."
    Pentru mine unul toate actele antidemocratice, interventiile poliției inclusiv sunt acte de terorism pentru ca se incearca schimbarea democratiei ( cată era ea) cu o dictatura medicala!
    Arafat este un terorist si trebuie arestat rapid fiind un pericol social! 
  • Radu Comsuta 16.10.2021 21:54
    Cum adică, omul ăsta nu are lege?? Ăsta e genul de discurs al unui maniac cu probleme psihice grave. Locul lui e în ospiciul de la Mărcuța într-o cămașă de forță, nu să conducă o țară. Ei, bravos națiune, că ai ajuns să te conducă toți nebunii!!
  • Orizont 16.10.2021 21:54
    Poate aflati mai multe despre asta : Ministerul sanatatii din Spania recunoaste ca NU are nici o dovada concreta a existentei virusului SarvsCov2

    https://theexpose.uk/2021/10/14/spain-ministry-of-health-confirms-it-has-not-isolated-the-sars-cov-2-virus-and-admits-tests-by-themselves-are-not-usually-sufficient-to-determine-the-disease/

    https://videopress.com/v/UIVbY36Q

    https://biologosporlaverdad.es/los-verificadores-de-la-verdad-dejan-en-evidencia-al-ministerio-de-sanidad-espanol/

    https://plandemic.co/2021/10/01/isolated-over-a-virus-that-was-never-isolated-in-the-first-place/

    https://www.orwell.city/2021/07/SARS-CoV-2-has-not-been-isolated.html
  • marian.magureanu@googlemail.com 16.10.2021 21:57
    Operațiunea Arafat

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1710704262653595&id=100011421137403
  • Sweeping 16.10.2021 22:14
    Interviu : doza 3 de la Pfizer contine si substanta toxica luciferaza si oxid de grafen si „celule canceroase de la un copil avortat in 1973".



    https://humansarefree.com/2021/10/pfizer-whistleblower-vaccine-glows-luciferase-graphene-oxide.html
  • Sweeping 16.10.2021 22:17
    Cazurile COVID din Florida au scăzut cu 88% în ultimele șase săptămâni, FĂRĂ OBLIGATIVITATI DE VACCINARE SAU DE PIRTARE A MASTILOR (DE CARNAVAL)

    https://humansarefree.com/2021/10/florida-covid-cases-plunged-88-percent-past-six-weeks.html
  • Lilisor 16.10.2021 22:18
    Pe asta nu îl da nimeni în judecata? Sau poate ca ce spune, este constitutional?
  • Enya 16.10.2021 22:42
    "Procesul medicilor (oficial Statele Unite ale Americii împotriva lui Karl Brandt și alții) a fost primul din cele 12 procese de crimă de război ale medicilor germani pe care autoritățile americane le-au ținut în zona lor de ocupație din Nürnberg, Germania, după încheierea Al doilea război mondial. Aceste procese au avut loc în fața instanțelor militare americane, nu în fața Tribunalului Militar Internațional, ci au avut loc în aceleași camere la Palatul de Justiție. Procesele sunt denumite în mod colectiv "Procesele ulterioare din Nürnberg", în mod oficial "Procesele criminalilor de război în fața tribunalelor militare din Nürnberg" .

    Douăzeci dintre cei douăzeci și trei de acuzați au fost medici (Viktor Brack, Rudolf Brandt și Wolfram Sievers au fost oficialii naziști) și au fost acuzați că au fost implicați în experimentarea umană a naziștilor și în asasinarea în masă, sub masca eutanasiei. Josef Mengele, unul dintre medicii de frunte ai nazismului, a evitat capturarea.

    Din cei 23 de inculpați, 7 au fost achitați și 7 au fost condamnați la moarte; restul au primit sentințe de închisoare de la 10 ani până la închisoare pe viață."
  • Sascha 16.10.2021 22:47
    Încă puțin,Arafate și Dumnezeu, Cel pe care L-ai batjocorit, fără încetare și fără rușine,o să-ți "taie microfonul" și ție. De tot !!!
  • Sdv 16.10.2021 23:42
    Marssssssss sclavule!!! Sa ti se taie tie ceva....ca tot o ai degeaba FRUMOASO!!!
    Du-te de unde ai venit nemernicule/nemernico! CINE ESTI TU, MÃ??????
  • Othanael 17.10.2021 00:00
    Aroganta si tupeul globalistilor creste direct proportional cu obedienta maselor.
  • Enya 17.10.2021 00:37
    Mai, fratilor, voi ati dat click pe link-ul de mai sus al lui Marian Magureanu??????? Abia acum am vazut si eu putin din video (se poate vedea in Mozilla si fara cont)!!

    Se explica cum sunt omorati oamenii la ATI prin intubarea fortata, cum ii spuneam eu mereu, prin hiperoxigenare!!! Urgent, urgent, urgent vizionati-l cu totii!

    Inca o dovada pentru NURNBERG2, criminalilor!!!
  • Enya 17.10.2021 00:42
    Dumnezeule mare!!! Uitati dovada uciderii romanilor in sectiile de ATI prin sedarea, intubarea fortata si hiperoxigenarea!!! Uitati cum ii omoara, apoi ii baga la covidul (inexistent)!!! Si cum spune raspicat ca aceste asasinate se incadreaza la CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!!

    Dati mai departe acest video!!!!
  • Nata 17.10.2021 02:02
    https://www.brighteon.com/aba5b752-f919-4ddd-878d-eba5b27a7ab4
    este in engleza din pacate dar merita tradus pana la capat
  • Enya 17.10.2021 02:39
    N-am mai avut liniste si cu inima in gat am facut un efort sa transcriu declaratia domnului din video-ul din link-ul de mai sus, astfel incat toti oamenii sa vada ADEVARUL!!!!
  • Enya 17.10.2021 02:44
    Profesor dr. Gabriel Lupan

    " La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului arafat!

    Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta!

    Sunt 20 ani de cand auzim numai "Centrul de formare de la Tg.Mures", "Centrul de formare Prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva" din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta. Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Tg. Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, "Medicina de Urgenta - ATI" de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest.

    Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism... nu, domnule, medicina de urgenta!
    Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea, omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros.

    Personal, si-a facut! Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis!

    Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru - pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient.

    E, aici esti deja la mana lor. AICI APARE SMECHERIA!

    Daca ai dispnee, dificultati in respiratie, datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta.

    Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina.

    DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT.

    Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram care se numeste aer. Are un procent de 21 la suta și în aer mai avem unul la suta dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21 la suta. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.
    Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme. Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 - 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 - 1,8 ca să îl omor.

    Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede. Pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc. Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.
    Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor! In mod normal, daca dai oxigen pur pt. o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 - 30 de min e ok, limita medicala. Pt administrarea de oxigen pur, este de 24 de ore. Pt ca oxigenul e un gaz coroziv. Produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci. Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, "domne, ma sufoc", atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii. E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici "domne, ma sufoc"! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se produc, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, a dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata! Pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci!

    E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau alltceva (dar cel mai ieftin e cu oxige pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort. Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic... Au fost bine de tot furajati, salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea, nu se va face lumina. Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor de oxigen provider instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar asta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii! Pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește. Dar la pat, nu mai poate face efort. Ca nu mai are suprafață de schimb alveoleo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort.
    Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul.

    Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 - 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați.

    Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-i comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp??? Când se termina banii, ce o sa se întâmple??? Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, arafat.
    Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranță naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

    Fiți binecuvantati și aveți grija sa nu alunecati."
  • Enya 17.10.2021 03:53
    Filmuletul a fost urcat si pe yt acum cateva ore:

    https://m.youtube.com/watch?v=-ALddac5JBc&feature=youtu.be
  • A.C. 17.10.2021 04:11
    Inca din martie 2020, un doctor din New York, tanar, inteligent, atragea atentia ca pusul pe ventilator al bolnavului infectat cu ce se spune ca e coronavirus, e o uriasa eroare medicala, caci bolnavilor li se forteaza plamanii necolapsati cu oxigen sub mare presiune. Pe scurt, sunt omorati din cauza protocoalelor medicale.
    Facem 2 ani in curand de atunci!!! De-abia acum ne trezim ca sunt bolnavii omorati in spitale de protocoalele medicale?! Peste un an si jumatate de la start. Uitati-va, daca doriti, pe internet si veti gasi, pe site-uri alternative cu preponderenta, inregistrari din 2020 care prezinta acelasi lucru.
  • A.C. 17.10.2021 04:56
    Propun sa intrebam organizatia care l-a subventionat pe domnul Arafat in anii de dezvoltare SMURD.
    Chiar ieri am citit Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene. Pai, bre, domnule Arafat, ca altfel dati exemple, bre, din tarile Uniunii, nu citirati si dumneata, bre, cartea asta, carta, cum ii zice?
    Ca acolo zice clar, bre, ca toate tarile si toate autoritatili din ele trebuie sa respecte, bre, LIBERTATEA DE EXPRIMARE!!!
    Nu hotarasti mata si NIMENI ce, cum, cand si cat se spune despre nimic! Ca s-a mai incercat asta si nu a mers, bre!
  • Enya 17.10.2021 05:30
    Doamna A.C., nu pe mine trebuie sa ma convingeti, eu urlu de la bun inceput despre genocid si despre asasinarea pacientilor in spitale, n-ati vazut cate majuscule folosesc ca sa pot exprima macar o particica din ce simt despre aceasta cea mai mare frauda si minciuna medicala a umanitatii?!? Toate mesajele mele de pe fb incepand cu februarie - martie 2020 (care nu mai exista pentru ca am fost banata de n ori, pana am dat cu telefonul de pamant si nu am mai vrut sa stiu de fb) si cele de aici dovedesc asta. Nu am crezut nici macar o singura secunda minciuna covid! Am spus inca de la primele informatii ale propagandei aparute ca este un atentat asupra omenirii, finalul NWO, finalul speciei umane!
  • Rusi 17.10.2021 14:27
    Asta trebuie arestat si condamnat la puscarie.
  • 4929 COX 17.10.2021 15:06
    bre ,da esti dus tare cu ...pluta ! mergi la control .....cu capu` !
  • Panaghia 17.10.2021 17:54
    Nu știu ce popor suntem de trebuie sa suportăm in fruntea țării o mână de venetici nemernici, proști și rău intenționați?!?Pe mercenarul ăsta de aranhat nu poate să îl pună nimeni la punct?Nu mai există nici-un cadru din fostele servicii care sa ii scoată dosarul la suprafață,căci știm cu toții de ce au fost aduși la studii,în timpul lui Ceaușescu, studenții arabi...Erau comandouri de mercenari,comandouri menite să îl apere pe Ceaușescu ..., chiar ne facem că nu știm cine au fost teroriștii cu" păr creț", îmbrăcați în salopete negre la Revoluție?!?Unii dintre ei au fost recompensați chiar, majoritatea au ajuns doctori ... Voi ,oamenii din servicii,chiar așa lași sunteți sau vânzarea în favoarea cui da mai mult este motto-ul vostru de viață?!?Sau v-a amenințat cineva cu " sapa și lopata"?!? Chiar și așa,mai bine mori din înalt că un vultur decât strivit că un șarpe... Generația mea a murit că sa își poată face glasul auzit și pentru LIBERTATE,străinule Arafat ,mars afară din tara noastră,hominidule!
  • OMAGA 17.10.2021 23:07
    Tupeul acestui venetic nu mai are margini!
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  6. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale