ALERTĂ: BARNEVERNET ÎN ROMÂNIA! Copiii vor putea fi smulși din familiile lor și izolați de Stat pe criterii Totalitarist-Sanitare. Proiect de Lege la Camera Deputaților. PROTEST MARȚI ȘI MIERCURI LA PARLAMENT! Familia Bodnariu se opune

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din 18 și 19 aprilie 2023 se află spre adoptare în procedură de urgență, chiar în timpul sărbătorilor de Paști, un Proiect de Lege - PL-x Nr 145/2023,  inițiat de Guvern (traseul legislativ AICI) privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”. ACTUALIZARE: Discuțiile pe marginea proiectului încep de marți și sunt planificate până miercuri dar există și posibilitatea ca votul să aibă loc chiar marți, pe repede înainte. Potrivit surselor noastre majoritatea partidelor, în frunte cu PSD, susțin proiectul controversat, acesta fiind de altfel prevăzut și în PNRR, întocmit de USR.

Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este în aparență unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (OCDL) atrage atenția că în realitate se va putea ajunge la un veritabil „Barnevernet” al României, motiv pentru care se impune să luăm atitudine.

Starea de Libertate și ale organizații ale societății civile românești cheamă românii și MARȚI și MIERCURI LA PARLAMENT, pentru a protesta în alveola de vizavi de Casa Poporului, din Parcul Izvor, începând cu ora 8.00. Pompiliu Diplan transmite într-o înregistrarea video încă disponibilă AICI (Și Facebook și YouTube ne-au cenzurat vizionarea direct pe site a filmării după cum se vede în imaginea de alături): „TREBUIE SA LUPTAM CU DINȚII! VENIȚI SI VOI!  Acest PL-x trebuie sa cadă!”.

El atrage atenția, împreună cu profesoara Olimpia Popa de la Alianța Părinților, că în cazul în care acest proiect de lege trece pe derulare rapidă, cum se intenționează, copiii vor putea fi luați cu forța din sânul familiilor - la fel ca în CAZURILE BORDAȘIU-FURDUI-SMICALĂ sau cel mai nou, semnalat și de Episcopia Europei de Nord, al Herminei Gheorghe, aflată chiar acum în greva foamei la Copenhaga - inclusiv în situația în care nu vor fi vaccinați conform reglementărilor OMS, care prevăd introducere de seruri ARNm în schema de vaccinare obligatorie.

De altfel Familia Bodnariu are un mesaj pe această temă, pe care îl puteți viziona în finalul acestui material. Ei se tem că același mod de intervenție abuzivă a statului în familie - care le-a afectat atât de grav propria familie - va deveni realitate și pentru țara noastră (video mai jos).

Dar ne putem aștepta chiar la mai mult, în viitor - după modelul actual neobolșevic din SUA, copiii să fie smulși de Guvern și ascunși de familiile lor în cazul în care „vor” să-și „schimbe sexul” și părinții nu doresc această „binefacere” criminală a copilului.

„Vă rugăm să distribuiți acest mesaj celor care sunt preocupați de familie și de relații familiale sănătoase! Fiecare „voce” contează!”, mai scrie OCDL furnizând o serie de informații valoroase care urmeză după Scrisoarea societății civile românești, care poate fi trimisă de orice român DEPUTAȚILOR chemați la ordin mâine și poimâine pentru a apasă robotic pe un buton care poate schimba dramatic viața tuturor familiilor din România:

„Domnilor Deputați,

Fără îndoială, aveți o masă de Paști bogată. Românii au cumpărat cozonac cu felia și carne cu suta de grame.

Prin PLx-145/2023 vreți să dați impresia că vă pasă de copiii care se culcă flămânzi plasându-i în "grija” statului. Care "grijă’? A statului care a adus părinții în situația în care se află?

Vreți să instituționalizați copiii dacă nu sunt vaccinați cu schema completă! După ce ați constrâns populația să se vaccineze cu seruri experimentale care au provocat mii de morți subite și invalidități mai îndrăzniți să puneți problema vaccinării de orice fel?

Vreți să luați copiii ai căror părinți lucrează în străinătate! Câte locuri de muncă ați înființat în țară ca să nu fie nevoiți să plece?

Vreți să luați copiii din familii sărace! După ce ați distrus micii producători, ați falimentat afacerile de familie și ați provocat artificial o criză alimentară! Pedepsiți părinții pentru situația în care i-ați adus?

Pedepsiți copiii fermierilor care sunt nevoiți să-și verse pe câmp cisternele cu lapte pentru că nu le-ați creat condiții să-l poată vinde, ori să-și lase pe câmp recolta de fructe și legume pentru n-ați făcut nimc ca să aibă piață de desfacere și ați favorizat exclusiv importurile?

- ați vândut aproape tot ce se putea vinde și vă pregătiți să vindeți ce a mai rămas
- nu vreți să desființați pensiile speciale, pe care noi, săracii, le ducem în spate, cum ducem și toate privilegiile de care beneficiați
- ați achiziționat milioane de doze ineficiente și periculoase de așa-zis vaccin anti covid
- ați împrumutat sume uriașe pe care le vor plăti și generațiile următoare, fără niciun progres economic

Pl-x 145 nu este despre prevenirea separării copilului de familie, ci este despre cât de puțin e nevoie pentru extragerea copilului din familie! Preveniți separarea copilului de familie luându-l din familie?  Nimic din ceea ce este prezentat ca ajutor nu este ajutor, ci o formă de impunere și monitorizare.

Domnilor deputați! Nu puteți pedepsi cetățenii pentru că i-ați sărăcit! Preveniți separarea copilului de familie asigurând bunăstarea familiei! Nu votați PL-x 145/2023!”

O Petiției Online este lansată deja în acest sens.

OCDL: Noua lege „Barnevernet” în România? Ingerința statului în viața de familie

La propunerea Guvernului, s-a supus votului Parlamentului României propunerea legislativă PL-x nr. 145/2023 având ca obiect „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”.

În procedură de urgență, chiar după sărbătorile pascale, Camera Deputaților (camera decizională) va avea pe ordinea de zi votarea formei actuale a Proiectului de Lege.


Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, atragem atenția că în realitate se are în vedere și se va putea ajunge la:

- prezumția de „culpabilitate” a părinților
- „instituționalizarea” masivă a copiilor
- creșterea rolului statului în „apărarea interesului copiilor” în detrimentul părinților
- implementarea unor măsuri abuzive, lipsind pârghiile legale și judiciare de control, prevenire și remediere
- restrângerea mediului familial doar la părinți, fiind exclusă familia naturală extinsă
- implementarea unui sistem de tip „big brother”, intitulat „Observatorul Național al Copilului”, care poate viza orice copil din România

Situațiile care pot conduce la intervenția statului în viața de familie sunt atât de extinse, încât majoritatea familiilor din România pot fi „beneficiare” ale acestui Proiect de Lege, cu sau fără voia lor, în mod întemeiat sau abuziv, dar „legal”.

Astfel, cu titlu de exemplu, familiile vizate sunt cele în care se identifică oricare din următoarele situații (pe lângă multe altele care sunt cuprinse în textul Proiectului de Lege, care poate fi găsit în linkul din deschidere):

- situația economică precară a familiei
- condiții de locuit precare existente în familie
- starea de sănătate precară a unui membru al familiei
- starea de dizabilitate a unui membru al familiei
- nivelul de educație scăzut al membrilor familiei
- anumite comportamente ale copilului, cum ar fi: comportament delincvent; consum de alcool și droguri; tentativă de suicid; abandon școlar etc., chiar dacă părinților nu li se poate reproșa nimic raportat la comportamentul copilului lor (!)

Întrebare de verificare: te regăsești tu sau un membru al familiei într-una dintre situațiile de mai sus? Dacă răspunsul este afirmativ, poți fi vizitat de un asistent social pentru verificări, respectiv întocmirea unui „plan de acțiuni”, în mod legal (dacă se va adopta Proiectul de Lege în versiunea actuală).

Poate tu ești o excepție, dar sigur cunoști nenumărate familii care se regăsesc în ipotezele de mai sus, dar care nu justifică intervenția invariabilă a statului în viața acelei familii.

În concluzie, nu dorim un „Barnevernet” (Norvegia) în țara noastră. Nu dorim un „Jugendamt” (Germania) în România. Nu dorim alte cazuri „Bodnariu” sau „Furdui” - sau „Smicală” - chiar pe teritoriul țării noastre. De aceea:

SOLICITĂM:

să nu fie votată propunerea de lege PL-x nr. 145/2023 în forma ei actuală întrucât:


- atentează la relațiile familiale
- crește rolul statului în viața de familie în detrimentul părinților și a familiei extinse
- deschide calea unor evidente abuzuri
- contravine Constituției României
- contravine intereselor poporului român

- Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți a realizat o analiză juridică a Proiectului de Lege și va pune la dispoziția deputaților din Parlamentul României argumente juridice care să evidențieze capcanele acestui Proiect de Lege, precum și neconstituționalitatea acestuia și, astfel, să blocheze adoptarea acestuia în versiunea actuală.

Susțineți demersul O.C.D.L. prin completarea prezentului Formular - link mai jos - și distribuirea lui familiilor și comunităților din proximitatea dumneavoastră, precum și pe canalele media!

O susținere cât mai largă va mări șansele de reușită în blocarea acestui Proiect de Lege în versiunea actuală. Vă mulțumim!”, conchide organizația creștină.

În acest scop, OCDL vă invită să completați Formularul de mai sus, atât în nume propriu (ca persoană fizică, preocupată de viața de familie în România), cât și în calitate de reprezentant al unui ONG sau altă entitate/comunitate juridică, cu impact în societate.

Marius și Ruth Bodnariu au trecut printr-o încercare grea acum 7 ani de zile. Protecția copilului din Norvegia, Barnevernet, le-a luat în mod abuziv, dar legal, copiii din căminul lor. După multă suferință, familia Bodnariu a fost reîntregită și a revenit în România, într-un loc mai sigur.

Însă acum ei se tem că același mod de intervenție a statului în familie va deveni realitate și pentru țara noastră.

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL PE TOATE CĂILE!

Nu dorim un „Barnevernet” în România!

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • george314 17.04.2023 18:22
    https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2023/01/LG-2.pdf

    (3) În funcție de starea de sănătate a familiei, copilul este în situație de risc de separare dacă familia care se ocupă de creșterea și îngrijirea lui se află în una dintre următoarele situații de vulnerabilitate:

    a) are unul sau mai mulți membri neînscriși pe lista unui medic de familie;

    b) are unul sau mai mulți copii nevaccinați cu schema obligatorie;

    c) are unul sau mai mulți copii polispitalizați;

    d) are unul sau mai mulți membri cu boli cronice și/sau transmisibile.

    (1) În funcție de situația economică și condițiile de locuit ale familiei, copilul este în situație de risc de separare dacă familia care se ocupă de creșterea și îngrijirea lui se află în una dintre următoarele situații de vulnerabilitate:

    b) părintele unic susținător sau ambii părinți sunt plecați la muncă în străinătate;

    c) are unul sau mai mulți copii care au revenit în țara de origine după o experiență de peste
    un an de migrație;

    e) are cel puțin un membru al familiei care nu are acte de stare civilă;

    f) nu dispune de spațiu locuibil suficient raportat la numărul de persoane, respectiv locuința este supraaglomerată;

    (4) În funcție de nivelul de educație al familiei, copilul este în situație de risc de separare dacă familia care se ocupă de creșterea și îngrijirea lui se află în una dintre următoarele situații de vulnerabilitate:

    a) are unul sau ambii părinți analfabeți;

    b) are unul sau mai mulți copii de vârstă școlară care nu au fost înscriși într-o formă de învățământ sau care nu frecventează cursurile unei forme de învățământ obligatoriu;

    c) are unul sau mai mulți copii cu performanțe școlare slabe sau cu frecvență școlară
    redusă;

    d) are unul sau mai mulți copii cu cerințe educaționale speciale.
  • Leustean 17.04.2023 21:59
    Adăugați la lista Art. 5, alin. 2, litera e: “Are cel puțin un membru al familiei care nu are acte de stare civilă.”
    Cu acest articol de lege, statul își pregătește instrumentul cu care ne va constrânge sa acceptam buletinul digital
  • Enya 17.04.2023 19:04
    Si? Mai mergeti la vot?

    Eu m-am trezit (abia) din 2020. Dupa luni de teroare si activism de toate felurile care m-a pus pe butuci, Adevarul mi-a dat una peste ceafa: "Idioato, astia te omoara, iar tu sa le dai din nou in mana arma impotriva ta?" Si nici la alegerile locale din vara, nici la cele din dec. eu nu am mai participat.

    Anul 2020 a fost anul inceperii ruperii contractului obtinut fraudulos dintre firma privata Corporatia Romania si dublura mea, paiata mea, fictiunea legala Actul de identitate cu cod CNP care credeam ca sunt chiar eu.

    Am refuzat sa mai legitimizez "statul" mafiot roman, CRIMA ORGANIZATA sub paravanul unei corporatii.

    Sunt si voi deveni libera!
  • Mircea Dragan 17.04.2023 20:29
    Si dupa ce-i iau de la familii ce fac cu ei? Ei nu stiu ca acestia au drepturi? Daca suna la telefonul copilului?
  • FlorinN 18.04.2023 11:14
    Cum ce fac cu ei după ce ii iau? O sa-i dea spre "adopție" "familiilor" netraditionale din Olanda, Germania, Norvegia, etc. Sau, cum s-a mai întâmplat de multe ori pe la noi, vor fi dați demonilor precum Jeffrey Epstein sau asociaților acestuia. Sau prelevare de organe, ca și asta s-a mai întâmplat pe la noi. E foarte clar ce fac cu ei după de ii fura din sânul familiilor iubitoare în care s-au născut. Și sa ma scutiți cu acele contra exemple, de le numeri pe degetele de la o mana, în care familia biologica era nasoala, ca m-am saturat de ele, ca progresiatii numai asta știu când vine vorba de asa ceva, parca sunt roboti teleghidati (NPC).
  • S. Retter 20.04.2023 22:04
    https://rumble.com/v2ha91y-trans-pedo-cult-your-children-belong-to-us.html
  • Leustean 17.04.2023 22:11
    Văd ca a fost lansată o petiție :
    https://www.petitieonline.com/cere_deputailor_s_nu_voteze_plx_1452023
  • Leustean 17.04.2023 22:34
    * “ sa mergem la protestele de MARTI și MIERCURI”
  • Enya 17.04.2023 23:35
    SOLUTII IMPOTRIVA ACTIUNILOR GOLANILOR CRIMINALI FALS DENUMITI POLITICIENI

    In 10 ani de zile, din 2020 pana in 2030, se deruleaza marea resetare. Si-atunci, lege cu lege (bineinteles ca toate ilegale si fara acordul poporului), facute sau nefacute public, vor sa ne fure practic toate drepturile si libertatile.

    1. TREBUIE SCOS PLODUL DIN SISTEM!

    Spun “plod” pentru ca pentru ei copilul ala este marfa vie, un plod, un bun viu si nimic altceva! Si vor cu orice pret sa aiba autoritate asupra lui pentru ca plodul ala este viitorul transumanizat al Noii Ordini Mondiale si trebuie vaccinat, marcat in frunte in vreme ce statul face orice doreste cu el! Cu cat parintii il tin mai mult in sistemul lui Lucifer, in afara de faptul ca sistemul li-l educa sexual, anal si li-l indobitoceste pana in gat cu toate sistemele digitale, prostiile, imoralitatea si minciuna numita istorie, cu atat mai mult statul le cere parintilor semnaturi, hartii, declaratii, toate acestea fiind contracte prin care parintele face SC Corporatia Romania SA tutorele copilului lui!

    Din acest moment, cine are ochi sa citeasca acest text, inca de maine nu-si mai duce copilul la scoala! Daca nu, si amana si amana, intr-o zi va afla ca plodul lui s-a vaccinat singur din “propria vointa”, constrans de fapt de satanistii din scoala, a doua zi dupa aceea va fi la urgente fara ca parintele sa aiba drept de vizita, iar a treia zi va fi mort!

    2. Parintii care urmeaza sa aiba copii de acum incolo

    SA NU LE MAI FACA CERTIFICATE DE NASTERE NOU-NASCUTILOR!

    Aceste certificate sunt frauda a “statului” prin care sistemul preia controlul total asupra libertatii copilului si-l transforma in sclav - proprietate a Corporatiei Romania!

    Stiu, e greu de acceptat, insa va trebuie sa ne informam si sa realizam ca din momentul in care copilul se naste cu documente (contracte emise de crima organizata statala draceasca), copilul nu-si mai apartine nici lui, nici parintilor. Parintii predau cu mana lor drepturile parintesti sistemului ocult!

    Pe Certificatul Constatator al Nascutului Viu, numele si prenumele copilului sunt trecute cu majuscule, iar din acel moment copilul e mort, devine o entitate fictiva, un set de date, marfa vie, bun al statului tranzactionat la bursa, societate comerciala prin care crima organizata cu supranumele de stat face imprumuturi uriase in numele lui (prin intermediul contului escrow pe care acelasi “stat” i-l deschide fraudulos inca de la nastere, fara voia, acordul parintilor si al copilului).

    Daca n-ar fi asa, de ce atunci cand te duci la primarie si le ceri Certificatul Constatator al Nascutului Viu, SC Primaria SRL nu ti-l da, iar daca o fortezi prin judecata, iti da doar o copie?
    Daca hartia aia nu ti-o da in original, inseamna ca hartia aia este fundamentul problemei! De-acolo pleaca sclavia copilului si a viitorului adult care, din acel moment, devine o persoana, un cetatean al cetatii, nu fiinta vie in carne si oase care s-a nascut suverana din vointa si puterea Creatorului!

    Numai cine nu are acte statale este un om liber!

    Este extrem de simplu sa scoti copilul din scoala satanista! Asta poti s-o faci oricand!

    3. Nu trebuie sa luptam cu efectele sistemului diabolic (si anume cu ce fac golanii aia in SC Parlamentul SA), ci cu cauzele care au dus la aceste efecte.

    Golanii aia care au comis GENOCIDUL 2020-2023 si care inca n-au fost judecati, condamnati la moarte si executati pentru crime impotriva umanitatii joaca niste piese de teatru in cladirea care este a poporului si emit niste “legi” din postura de administratori de firme si nu de functionari publici ai unui stat suveran care NU mai exista, asa cum pretind ca ar fi, asadar, ii somez pe patrihotii visurilor si sperantelor noastre sa le ceara, urland, cum le place lor, la microfonul parlamentului si la microfonul protestelor sistemului urmatoarele acte:

    ACTUL DE INFIINTARE AL STATULUI ROMAN, CARE NU EXISTA!!!!!!!!!!!

    si

    ACTELE DE INFIINTARE ALE PRIMARIILOR, CARE NU EXISTA!!!!!!!!

    (si in subordinea carora se afla protectia copilului care va deveni barnevernetul romanesc)

    Si s-a inchis cercul! I-am prins pe sobolani la cotitura!

    4. BOICOTAREA PE VIATA A ALEGERILOR ELECTORALE!
  • Enya 18.04.2023 01:49
    La punctul 3, avocatii piperea, sosoaca, chitic, neacsu, radu, marina, chiracu, terhes sa dea "statul" roman in judecata si sa ceara sa-si demonstreze legalitatea prin actele de infiintare ale statului devenit Corporatie si ale tuturor institutiilor care chipurile ii apartin (ministere, primarii, anaf, consilii judetene, administratia prezidentiala, inspectorate scolare, prefecturi etc).

    Deci, nu doar din gura, ci palpabil, in justitia lor!

    Sa vina macar o data cu o actiune impotriva sistemului pe care au si rezolvat-o favorabil poporului roman! Pana acum nu a fost decat un ocean de gargara. Acta, non verba!
  • Enya 17.04.2023 23:36
    Ce sunt petitiile:

    In acest moment, petitiile sunt alta forma de tergiversare pentru ca sunt facute de oamenii sistemului. Ba mai mult, acestia isi fac rost si de semnaturi pentru agendele lor. Sunt extrem de meschine si periculoase. Nu rezolva nimic.
  • Cotco-emy 18.04.2023 15:49
    Enya,ok si acum ce sa facem,sa nu mai semnam nici petitia asta?? Pai,ne fura copiii,confirm ,,legii,, lor sataniste!!

    Avem CNP,am votat,nu i-am dat în judecată sa le cerem actele de înființare ale statului român si ale primăriilor,pt ca n-am stiut sa le cerem asa ceva,pt ca avem treburi etc

    Poate ca ăștia ne fura numele,semnăturile din această petitie si o vor lipi pe habar n-am ce acte de subjugare satanista pt noi sau sa ne fure organele,casele,ochii,tot ce avem.

    Dar,un hot e in ,,legalitate,, cu acțiunile lui de furt? Niciodata!

    In acest moment noi nu putem sta pasivi,sa tacem si sa băgăm capul in nisip,apoi ei ne vor fura copiii,pt ca TACEREA este acord!

    Daca noi tacem si nu spunem NU suntem de acord cu ce vreti voi sa faceti,mafiotilor! ei vor considera tăcerea noastră=acceptare!

    Fratilor,trebuie să intrăm peste ei in guvern sa-i luam de gât și sa-i dam afara odata,fără judecată,hoțește,jucam ca ei si sa-i legăm bine,fedeles si sa-i aruncam in temniță!

    Sa stea acolo sa astepte judecată vreo 20 de ani,apoi sa fie judecati corect cu temniță pe viata.

    Trebuie să LUPTAM!
    Nimeni nu mai are viitor! Au avut ei ,,grija,, de asta!

    Hristos a înviat!

    Doamne ajuta!
  • Enya ► Cotco-emy 18.04.2023 20:27
    ADEVARAT A INVIAT!

    Emy, petitia este o forma de pasivitate prin care eu, sclavul sistemului, nu fac nimic! Semnez din fata computerului sperand ca se va schimba ceva. Petitia este o alta forma de prosteala precum sunt protestele organizate de oamenii sistemului!

    Solutia este sa-ti scoti copilul din scoala pentru ca satanele astea sunt disperate sa vaccineze copiii cu genomul luciferian!

    Alte solutii le-am scris mai sus, iar la ele adaugam ceva ce nu mai poate fi ocolit: PROTESTUL REAL!

    Dar fara sa mai vad picior de opozitie controlata, aceleasi figuri de 3 ani incoace care au facut tot posibilul ca oamenii sa nu prostesteze cu adevarat!!! Toti organizatorii astia ai sistemului i-au chemat pe romani la proteste DUPA ce s-au stins energia colectiva, ura si furia oamenilor, i-au plimbat sambata si duminica la cladiri goale si gata cu “protestul”!

    Vreau sa ies in strada alaturi doar de fratii mei romani, fara securistii de la microfon!!!!! Toti aia cu boxe pana la ultimul sunt securisti!!!!! Sa nu-i mai vad in veci pe tradatorii astia care distrug cea mai mare forta care ar putea darama sistemul satanist - clocotul maselor!!!

    In mod normal, romanii ar trebui sa intre peste ei in parlament! Dar in nici un caz cu shosho, aurelian si restul securistilor organizatori cu vuvuzele si steagurile corporatiei Romania, ci cu topoare si furci!

    Si sa-si scoata copiii imediat din sistem! ACUM! Pentu ca acum e prigoana impotriva copiilor!

    Parintii care au aflat despre fictiunea legala, persoana CNP si de faptul ca ne-au transformat in marfuri vii, sclavi, trebuie sa-si scoata IERI copiii din scoala! Daca ii lasa acolo si de-aici inainte, inseamna ca ei vor in continuare ca acest sistem sa functioneze, sa-si tina copiii inregimentati, sa le faca buletin si sa fie sclavi ca ei!

    Ia sa-si scoata romanii copiii din scoala, sa vezi cum sistemul da inapoi cu “legile” lui!

    Urgent trebuie scosi copiii din scoala sistemului pentru ca intr-o zi vor veni acasa injectati!
    “Mami, m-am vaccinat, m-au vaccinat!”

    Fratilor, tineti-va copiii un an pe bara sa vedeti ce n-ati vazut, si-anume cum se contorsioneaza sistemul!!!!!!!

    Si-apoi nu-i mai duceti deloc in scoala satanista a lui satan! Educati-i acasa, asta e singura solutie viabila, iar daca o respingeti, aici se incheie totul!

    Oameni buni, intelegeti ca trebuie sa facem ceva RADICAL ca sa potolim CRIMINALII!

    Pana nu o sa acceptati ca acesti golani CRIMINALI ce se numesc fraudulos politicieni trebuie judecati, condamnati si executati pentru GENOCID si crime impotriva umanitatii, dati afara in suturi din parlament si guvern si continuati sa-i vedeti ca pe niste politicieni si eventual si cu respect in voi, nu se va schimba nimic in bine, dimpotriva, ne vor omori pe toti!

    Si atata vreme cat va veti inchina la iluzia numita vot, sistemul legitimizat de voi prin vot ne va omori pe toti!

    In prezent, cu sau fara legea asta, stapanul copilului care are Certificat de Nastere la starea civila este STATUL pentru ca parintele l-a dat in grija sa. In aceasta situatie, parintele este doar ingrijitor, iar statul demonic, decidentul! Ei oricum iti pot lua copilul oricand doresc!

    Aceasta ”lege” indeplineste 2 functii:

    - sa va aduca la cunostinta, in caz ca ati uitat sau ca nu stiti, ca statul e stapanul copilului!
    - si sa va pregatiti sa i-l dati statului, FARA IMPOTRIVIRE, pentru efectiv orice motiv, inclusiv acela ca fiind “neimunizat”, prezinta pericol in societate!

    Nu exista stat de drept! Exista o firma privata cu structura de CRIMA ORGANIZATA, validata si tinuta la putere de judecatorii si avocatii sistemului juridic al lui Lucifer!

    Dati jos ochelarii de cal! Si opriti-va in a mai face temenele unui stat inexistent, unei structuri mafiote criminale care ne omoara! GENOCIDUL 2020-2023 a foat doar inceputul!!!
  • Cotco-emy ► Enya 18.04.2023 21:50
    Enya ai dreptate,ai dreptate si iar ai DREPTATE!

    Stiam ca ai dreptate si zici bine si adevarat in general,dar ma gândeam ca na,mai ai erori si poate nu-i asa cum zici mereu.

    Azi am rămas masca...nu-mi venea sa cred...

    O urmăream pe dna Sosoaca live la Luis si zice sa ne calmam,ca stie ea bine ce zice ca e cu legile si ca legea asta cu furtul de copii e buna,cu mici modificari...

    CUM E BUNA,BAAA??

    Eu am citit-o pe toata si scrie asa: ca statul iti fura copilul din familie(am zis pe direct,nu vicleneste cum scrie acolo) daca:
    - un părinte rămâne șomer
    - un copil are doar un părinte
    - daca nu are suprafața locuinței de cati mp vor ei
    -părinții nu au studii
    -părinții sunt săraci
    -un părinte se îmbolnăvește
    -conditii de invatat de care vor ei
    Etc

    Va dati seama ca,practic,ei pot fura toți copiii români din familii si sa-i dea străinilor pt monștrii care fac sex cu copilașii,pt furarea organelor si pt orgii sataniste si alte fapte criminale???

    Pt mine si pentru orice om normal la cap este CLAR ca buna ziua,ca satanistii vor copii,vor ingerasii noștri,ca ei,străinii nu mai fac copii,sunt egoiști și foarte ocupați sa adune grămezi de bani.
  • Badass 18.04.2023 02:34
    Legea asta nu va trece sigur. E scrisa aiurea tocmai pt a nu trece. Verificați bine alte legi trecute zilele astea. Sigur e ceva mult mai grav și mai real. Ceva în legătură cu "războiul"
  • INJECTIA FINALA 18.04.2023 15:54
    Cu Forța, ne răpesc copiii

    Sunt Pruncii noștri, ai mei și ai tăi
    Domnițele de mâine și flăcăi
    Guwernul se silește a'i răpi
    A'i face bălării, a'i căsăpi

    Sunt Pruncii minunați ai lui Hristos
    Să nu'i lăsăm pe drumul dureros
    Să'i apărăm cu spada, la nevoie
    Să ne fure copiii, Iohanul n'are voie

    Sunt viitorul nostru și al țării
    Chiar chezășia vieții și a mării
    De frumuseți și bunătăți divine

    Stopați Demonul care vine !
  • Dan Dumitru 18.04.2023 16:41
    Dupa ce am citit propunerea legislativa in cauza dar si cea referitoare la orsul de 15 min. imi dau seama cu ce viteza se implementeaza Marea Resetare. Ce mai poate fi de facut? Poate sa ne retragem in munti......
  • Enya 18.04.2023 20:28
    Niciodata nu ne retragem in munti doar ca sa fugim de Lucifer si sagetile lui pamantene!

    Ne facem o viata superba acolo, dar doar dupa ce am invins sistemul satanist si am revenit la viata normala asa cum a creat-o Dumnezeu! Altfel e lasitate! Trebuie sa fim uniti si sa ne curatam mai intai pamanturile de satan! Apoi, putem sa ne construim ce viata vrem si unde vrem in tara asta superba!

    Am ajuns intr-un punct in care daca nu ne unim si nu luptam cu criminalii astia din SC Parlamentul SRL, SC Guvernul SRL si SC Primaria SRL, ne vor invinge pe toti!

    Securistii tradatori de natie, Dumnezeu si propriile familii care au distrus si vandut tara asta cred ca inca nu realizeaza ca daca poporul asta iese in strada si face ce trebuie, nu mai ramane picior din matrixul lor satanist!
  • Xenacris 18.04.2023 22:41
    Legea propusă de a ușura smulgerea copiilor din familiile lor are și alta fațetă pe lângă cele descrise în articolul de mai sus. In USA această organizație de așa zisa protecție a copilului este de fapt cea care facilitează traficul de copii, primul step este că îi ia de la părinți, apoi aceștia dispar fara urma, poliția nu își dă interesul sa îi găsească, parintilor li se interzice accesul la informații despre copii lor pentru a nu avea șanse să îi salveze. Circa 500 000 copii / an dispar in USA prin acest sistem bine pus la punct cu politicieni perversi. Sunt foarte multi bani băgați în asta și foarte multa corupție. Copiii sunt răpiți pentru a fi folosiți pentru recoltare de organe, prostituție, sclavi pentru sex, tortura și sacrificiu pentru producerea de adenochrom.
    Puteți viziona filmul documentar "Save the Babies: A Documentary on CPS Child Trafficking" la https://rumble.com/v1leopf-save-the-babies-a-documentary-on-cps-child-trafficking.html
    Daca puteți , luptați sa nu lăsați să pătrundă și în România acest sistem.
    Acum un an militarii ruși au găsit după un bombardament si au salvat mii de copii ținuți în Ukraine pentru trafic de persoane, fiind descoperiți pe proprietăți americane, chiar ale lui Biden cred. Daca traficul de copii a suferit pierderi in Ucraina, acum vor incerca sa balanseze cu cei din România pentru zona asta de Est a Europei...
    Semnați petitia , dați mai departe și informați și pe alții, mergeți la protest mâine...
  • Xenacris 18.04.2023 22:42
    Legea propusă de a ușura smulgerea copiilor din familiile lor are și alta fațetă pe lângă cele descrise în articolul de mai sus. In USA această organizație de așa zisa protecție a copilului este de fapt cea care facilitează traficul de copii, primul step este că îi ia de la părinți, apoi aceștia dispar fara urma, poliția nu își dă interesul sa îi găsească, parintilor li se interzice accesul la informații despre copii lor pentru a nu avea șanse să îi salveze. Circa 500 000 copii / an dispar in USA prin acest sistem bine pus la punct cu politicieni perversi. Sunt foarte multi bani băgați în asta și foarte multa corupție. Copiii sunt răpiți pentru a fi folosiți pentru recoltare de organe, prostituție, sclavi pentru sex, tortura și sacrificiu pentru producerea de adenochrom.
    Puteți viziona filmul documentar "Save the Babies: A Documentary on CPS Child Trafficking" la https://rumble.com/v1leopf-save-the-babies-a-documentary-on-cps-child-trafficking.html
    Daca puteți , luptați sa nu lăsați să pătrundă și în România acest sistem.
    Acum un an militarii ruși au găsit după un bombardament si au salvat mii de copii ținuți în Ukraine pentru trafic de persoane, fiind descoperiți pe proprietăți americane, chiar ale lui Biden cred. Daca traficul de copii a suferit pierderi in Ucraina, acum vor incerca sa balanseze cu cei din România pentru zona asta de Est a Europei...
    Semnați petitia , dați mai departe și informați și pe alții, mergeți la protest mâine...
  • Enya 19.04.2023 09:43
    Exceptionala informatie ati adus aici despre "protectia" copilului din USA! Sper sa citeasca mesajul dvs. cat mai multi romani! O sa urmaresc documentarul, am vazut descrierea, multe se intampla langa Bohemian Grove, locul demonilor si demonizatilor de a tortura si extrage adrenochrome prin tortura si ritualuri satanice!
  • Nonamenovax 17.06.2023 15:15
    Ce sa mai zici, luam toate timpeniile de afara.. de fapt ni se impun cu ajutorul tradatorilor "alesi"... Nici macar culesi nu sint...
  1. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  2. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

13:42

Ochiade discromate: Capela Sturdza din Baden-Baden – o bijuterie ortodoxă

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături