ACTUALIZARE: PL-X 145 A FOST ADOPTAT CU 222 DE VOTURI! CHEMAREA PĂRINȚILOR în APĂRAREA COPIILOR: ORA 8, LA PARLAMENT, CONTRA FĂRĂdeLEGII PL-X 145! TRANSMISIE ÎN DIRECT - VIDEO ACTUALIZARE

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 14:45: Proiectul de lege privind separarea copilului de familie( PL-X 145) a fost adoptat în Parlament cu 222 de voturi, 48 contra și 2 abțineri. De asemenea, a fost adoptat și PL x 47/2023 - așa-zisa lege pentru orașele de 15 minute, precum și PL-x nr. 143/2023 - cel cu guvernanța corporatistă.

AICI VOM TRANSMITE ÎN DIRECT PROTESTUL PĂRINȚILOR! Trageți clopotele internetului și distribuți această CHEMARE: Marți, 09.05.2023, s-a dat pe ascuns unda verde in comisiile raportoare (Comisia pentru munca si Comisia pentru sanatate) extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023 care ar legifera zeci de motive aberante (vedeti Art 4 si Art 5 din acest proiect de lege!) pentru care Statul ar considera majoritatea covarsitoare a copiilor din Romania a fi in risc de a fi smulsi din familie chiar de catre Stat!

Vedeți ce s-a întâmplat azi, aici: ALERTĂ CIVICĂ: PL-x 145 - Legea Răpirii Copiilor - aprobată ilegal pe Whatsapp în Camera Deputaților ca să intre miercuri în plen. PROTEST 10 MAI, ORA 8, LA PARLAMENT - Actualizări VIDEO

Desi presedintele Comisiei pentru munca, deputatul PSD-ist Solomon, a spus (si e inregistrat audio si video cand a spus acest lucru) ca pe data de 15 mai va fi organizata o dezbatere in cadrul acestei comisii pe tema PL-x 145/2023, marti (pe ascuns!) a fost data unda verde acestui proiect de lege extrem de nociv!

Deputatul PSD-ist Solomon (presedintele Comisiei pentru munca), alaturi de deputatul PNL-ist Tataru (presedintele Comisiei pentru ”sanatate”, sinistrul care a bagat romanii morti, goi, in saci negri de gunoi - VIDEO mai sus despre cum se pregateste confiscarea copiilor nevaccinati) si-au batut joc de milioane de parinti si de copii din Romania dand unda verde, pe ascuns, extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023.

MAINE,10.05.2023, urmeaza votul in plenul Camerei Deputatilor, PL-x 145/2023 fiind trecut pe Ordinea de zi la nr 3! Daca se va vota in plen, atunci asta va fi (pentru cine este capabil sa inteleaga acest lucru) o DECLARATIE DE RAZBOI a partidelor din coalitia de guvernare impotriva majoritatii parintilor si copiilor din Romania.

Iar cine nu va fi capabil sa inteleaga acest lucru, va intelege atunci cand, pe modelul Barnevernetului, ii vor fi smulsi copiii si/sau nepotii din familie pentru diverse motive aberante pe care acum vor sa le legifereze in Art 4 si Art 5 din proiectul de lege PL-x 145/2023!

Miercuri, 10.05.2023, TOTI parintii care ne iubim copiii mai presus de orice vom fi, CU ORICE PRET, prezenti in fata Palatului Parlamentului pe parcursul intregii zile (incepand cu ora 08.00 dimineata) pentru a le cere deputatilor SA RESPINGA LA VOT extrem de nocivul proiect de lege PL-x 145/2023!

Partidele care vor vota o asemenea nenorocire vor recunoaste, in mod public, ca ne considera dusmanii lor pe toti parintii si copiii din Romania, dusmani pe care ei vor sa-i nenoroceasca votand, prin intermediul PL-x 145/2023, pentru crearea unui Barnevernet autohton!

Iar pentru noi, parintii si copiii din Romania, ce vor fi cei care ar demonstra, votand extrem de nocivul PL-x 145/2023, ca ne considera dusmanii lor?

DOVEDITI CA VA IUBITI, MAI PRESUS DE ORICE, COPIII SI NEPOTII ! VENITI MIERCURI, INCEPAND CU ORA 08.00, IN FATA PALATULUI PARLAMENTULUI (INTRAREA DINSPRE PARCUL IZVOR)!

Stoian George Daniel / VIDEO: Pompiliu Diplan, Luis Bratu, Av. Marina Ioana Alexandru

Vedeți și PL-x 145/2023 și Abuzurile îngrozitoare ale statului ”preventiv și protecționist” italian asupra unei familii de români căreia i s-au răpit copiii. Emisiune Starea de Libertate - ActiveNews: Cazul Familiei Mirabela și Gheorghiță Pauleț. VIDEO

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Wolf Edmond 10.05.2023 13:51
    Adoptarea copiilor de către homosexuali și separarea copiilor de părinții naturali fac parte din atacul concentrat pe distrugerea familiei tradiționale. Copilul fără părinți poate fi educat cum vor tutorii săi contrafăcuți.
    Familia, Statul și Dumnezeu îi deranjează teribil pe „progresiști.”
    Orice ar face un individ și oricât de ticălos ar fi, în Familie găsește întotdeauna înțelegere, sprijin, dragoste și consolare. Invers, dacă Familia îi e agresată individul va lupta pentru apărarea ei. Familia e o entitate puternică.
    Indiferent cărei nații îi aparții și pe ce meleaguri străine umbli, când ești în nevoie atunci te întorci în Țara ta de baștină, pe pământul căruia îi aparții și unde nu mai ești singur ca printre străini și unde cineva din mulți sau măcar o instituție a statului căruia îi aparții îți va acorda sprijin și consolare. Invers, dacă cineva atacă Țara ta, atunci și tu o vei apăra împreună cu conaționalii tăi pentru că împreună sunteți puternici.
    La orice liturghie ar merge individul, în Biserică intră slab și iese puternic pentru că acolo se întâlnește cu Dumnezeu și cu membrii comunității religioase din care face parte, precum și cu preotul care e unul din cei mai buni consilieri spirituali. Invers, dacă cineva atacă religia ta și comunitatea ta religioasă atunci tu îl vei combate împreună cu frații de credință cu succes pentru că împreună sunteți puternici.
    Dacă împreună cu fiecare entitate mai sus enumerată individul este mai puternic, imaginați-vă cum e să facă parte din toate trei.
    Omul și mai ales copilul fără Familie, fără Patrie și fără Dumnezeu este ca o frunză pe ape: singur, înstrăinat și vulnerabil. Așa ne vor cei care conduc. Singuri, înstrăinați, vulnerabili și microcipați. Ca să poată face orice din noi.
  • UN_OM 10.05.2023 17:17
    Numai 52 de deputați onești,,restul ...'ysmene'.
  • Tic 10.05.2023 22:33
    Tare rău îmi pare ca nu sunt în țară, acasă. Dar le trimit tuturor celor cunoscuți articolul.
  • Stefan Mihoc 10.05.2023 22:59
    Am ajuns și noi, cu copiii după noi, de la Sibiu, din păcate tocmai ce se spărsese adunarea.
    Nu ar fi trebuit să stăm cu atât mai mult, să să ne adunăm și mai mulți, tocmai după ce am aflat rezultatul?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)