ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 18.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 128. 

ACTUALIZARE 11.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 115. 

ACTUALIZARE 09.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 101. 

ACTUALIZARE 07.04.2021: Câți bani a primit președintele Colegiului Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

ACTUALIZARE 06.04.2021: Numărul medicilor semnatari a depășit 70.

ACTUALIZARE 05.04.2021: Dr. Răzvan Constantinescu îl acuză de minciună pe președintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu. Prof. dr. Ioan Cordoș nu s-a retras ci susține mai abitir Apelul celor 60 de medici contra DICTATURII COVID: MASCA A DUS LA CREȘTEREA INFECTĂRILOR

ACTUALIZARE 04.04.2021: Numărul medicilor semnatari a ajuns la 61. De asemenea, dr. Dragoș Dinulescu, unul dintre inițiatorii Apelului ne-a rugat să operăm o modificare și anume: „să ștergem din listă numele colegei noastre doamna dr. Monica Pop, întrucât dumneaei s-a răzgândit și, deși inițial a semnat comunicatul de presă (există dovada scrisă a corespondenței cu dumneaei) acum afirmă ca nu l-a semnat. Deci, haideți să-i facem pe plac și să o ștergem din listă.”.

ACTUALIZARE 03.04.2021: La grupul inițial de MEDICI PENTRU ADEVĂR s-au alăturat și alte cadre medicale, numărul lor depășind deja 50 de doctori și farmaciști, în ciuda amenințărilor și diversiunilor președintelui Colegiului Medicilor (de care ne vom ocupa în ediția noastră de miercuri). Lista rămâne deschisă. Puteți semna și aici, la rubrica de comentarii, dar și să vă transmiteți adeziunea printr-un mesaj la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com. Vom reveni cu noi nume ale unor medici care își respectă întru totul jurământul dat.

ActiveNews a primit la redacție un comunicat al unui grup important de medici români care își asumă cu responsabilitate afirmații grele despre actuala stare de teroare din România. Medicii, care așteaptă și alți colegi curajoși alături de ei, se adresează autorităților, cărora le cer între altele eliminarea obligativității purtării măștilor, a monitorizării temperaturii și a interdicțiilor aberante de circulație, care îngrădesc de altfel un drept fundamental al omului, a manipulărilor în masă prin introducerea de psihoze colective cât și a încetării promovării vaccinurilor Covid. La fel după cum a atras atenția și ActiveNews cu privire la propaganda mincinoasă și periculoasă pentru vaccinuri experimentale, medicii semnatari confirmă ceea ce am subliniat și noi, și anume că „Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune.” „Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor”, se mai afirmă în Comunicatul important pe care îl prezentăm integral mai jos:

 

COMUNICAT DE PRESĂ


Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!
Încetați starea de teroare!



Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.


În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:


1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.

Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

 

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac "medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație!
Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic.

Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

 

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid oficiale, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.


7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile!De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești, împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.

 
 
Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
Monica Coteț, medic anestezist (Maine, SUA)
Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
Carmela Aghazadeh, medic primar interne și cardiologie (Suedia)
Iulian Șerban, medic primar chirurg
Mihaela Baciu, medic primar pediatru
Caterina-Miladi Grif, medic primar obstetrică-ginecologie
Horia Trifan, medic primar neurochirurg
Daniela Voicu, medic primar endocrinolog
Gheorghe Tăbăcaru, medic primar obstetrică-ginecologie
Mihai Tetraru, medic primar psihiatru (Franța)
Adrian Ilie, medic primar psihiatru
Radu Nevinglovschi, medic primar psihiatru
Gabriela Gelețu, medic primar chiurgie OMF
Otilia Dobîrcianu, medic primar de chirurgie plastică
Geanina Dragnea, medic primar obstetrică-ginecologie
Maria Dan, medic primar medicină de laborator
Sergiu Josanu, medic primar chirurgie generală
Andra Buceac, medic specialist ORL
Dinu Dușceac, medic specialist cardiolog
Iorgu Dragoș Matei, medic specialist psihiatru
Alexandru Ișfan, medic primar oftalmolog
Ana-Mia Petcoviciu, medic specialist neurochirurg
Loredana Speriosu, medic specialist ORL
Cristina Ardelean, medic specialist oncolog
Mihaela Radu, medic anestezist (Germania)
Laurenția Andronache, medic primar recuperare medical
Marcela Cristea, medic primar medicină de laborator
Marieta Carmen Toma, medic primar anatomopatolog
Oana Mihaela Secară, medic primar igienă
Ioana Mariana Niță, medic primar laborator
Raluca Coman, medic primar igienă
Casandra Olga Tăbăcaru, medic primar ORL
Diana Pătrășcanu, medic primar cardiolog
Alexandrina Șerban, medic primar neurochirurg (Germania)
Cristina-Patricia Rojas, medic specialist endocrinolog
Laura Răcilă, medic specialist psihiatrie pediatrică
Diana Ulkusal, medic primar recuperare medicală
Diana Harpa, medic specialist medicină internă
Ida Berar, medic radiolog (Franța)
Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
Cristina Mariș, medic primar medicină de familie
Lavinia Nițoiu, medic specialist medicină de familie
Răzvan Ionescu, medic specialist medicină de familie
Irene Rădășan, medic specialist medicină de familie
Oana Cristina Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
Monica Dulamita, medic specialist medicină de familie
Cosmin-Mihai Modreanu, medic specialist medicină de familie
Anca-Veronica Vasile, medic specialist medicină de familie
Lăcrămioara Cârstea, medic specialist medicină de familie
Andreea Maria Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
Ramona Munteanu, medic de familie (Spania)
Ana Gora, medic de familie (Franța)
Nestor Tache, medic generalist
Dragoș Ioan Fota, medic generalist
Svetlana Grigoriță, medic generalist (Italia)
Bogdan-Iliuță Ciubotariu, medic rezident pneumologie
Lavinia Ispas, farmacist
Iulia Florică, farmacist
Maria Anca Muntean, farmacist
Andrei-Gabriel Dumitrașcu, farmacist
Mihaela Voinea, farmacist
Carmen Leonte, farmacist
Crina Mondoca, farmacist
Monica Paraschiv, farmacist (Ungaria)
Anca Ormenișan, farmacist
Dragos Dinulescu, medic dentist
Mircea Pușcașu, medic dentist
Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
Cristina Metea, medic dentist
Florentin-Daniel Berneanu, medic specialist chirurgie oro-dentară
Iulia Popescu, medic dentist
Viorel Negulescu, medic dentist
Daniela Dumitrescu, medic dentist
Laurențiu Gheorghe, medic dentist
Galina David, medic dentist
Alina Gabriela Iordache, medic dentist
Mihaela Domuță, medic dentist
Constanța Hudema, medic dentist
Brândușa Câmpean, medic dentist
Mădălina Ruxanda, medic dentist
Diana Lazea, medic dentist
Suciu Tănăsie, medic dentist
Irina Coliban, medic dentist
Rareș Limboșeanu, medic dentist
Daniel Aninoiu, medic dentist
Andra Ioana Viciu, medic dentist
Alexandru Ciorcilă, medic dentist
Oana Limboșeanu, medic dentist
Imola Török, medic dentist
Georgeta Bota, medic dentist
Cornelia Gheorghiu, medic dentist
Alexandru Stănescu, medic dentist
Anamaria Florina Codreanu, medic dentist
Ghizela Bodor, medic dentist
George Margașiu, medic dentist
Roxana Popescu, medic dentist
Anca Bacaintan, medic dentist
Vlad Curtuzan, medic dentist
Andreia Ruxanda, medic dentist
Sonila Stefoni, medic dentist
Mihaela Mitrea, medic dentist
Cristian Coman, medic dentist
Alexandra Miu, medic dentist
Zoica Dina, medic dentist
Ioan Sperling, medic
Danialina Lepădatu, medic
Ana Zafiu, medic pensionar
Ioan Zafiu, medic pensionar
Elena Stavilă, medic pensionar
Iulia Urzica, asistent medical principal
Maria Brăguță, asistent principal de laborator
Cornel Cătălin Magda, asistent medical generalist
Ioan Dorin Udrea, asistent medical generalist
Costin Ivan, asistent medical generalist
Nina Ursu, asistent medical generalist
Elena-Sabina Simulescu, asistent medical generalist
Georgiana Guiu, asistent medical generalist
Gabriela Enache, asistent medical generalist
Marinela Florentina Cozma, asistent medical (Anglia)
Geanina Chelaru, asistent medical (Anglia)
Claudia Felicia Stan, asistent medical generalist (Luxemburg)
Petre Udrea, asistent medical generalist, student la medicină
 
 
Lista rămâne deschisă

Nota red.: Pentru alăturare puteți folosi și rubrica de comentarii a ActiveNews și, de asemenea, să trimiteți un mesaj la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com și dragosdinulescu@yahoo.com.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (70)
  • Ramona Munteanu 02.04.2021 14:20
    Semnez și eu.
  • ActiveNewsRo 02.04.2021 16:07
    Vă rugăm să trimiteți un mesaj și la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com
  • ina Pop 08.04.2021 23:41
    unde semnezi ?
  • Dr. Nevinglovschi Radu 02.04.2021 14:41
    Lăudabilă inițiativă. Cum pot adera și eu la această petiție? Vă mulțumesc!
  • ActiveNewsRo 02.04.2021 16:07
    Vă rugăm să trimiteți un mesaj și la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com
  • Enya 02.04.2021 14:44
    Daca te rogi de astia sa “inceteze” e ca si cum te-ai ruga de un hot sa nu te fure, de un violator sa nu te violeze sau de un psihopat sa nu te ucida. Adica vor asculta de tine imediat. -)

    Trebuie mers la cauza, nu la efecte! Ca la orice boala pe care vrei sa o vindeci, nu doar sa o tratezi!

    Cauza aceste pandemii? Cica virusul sars-cov2.
    Daca virusul e cauza, iar in numele lui s-au calcat in picioare toate drepturile omului si se fac crime impotriva umanitatii, atunci sa se si demonstreze existenta lui! Prin izolarea fizica si chimica in laborator, clasificarea lui, tot tacamul, haideti, ca stiu medicii din lista de mai sus cum sa formuleze cererea dovedirii!

    Termoscannerele, mastile, "tratamentele" din spitale, vaccinurile, terorizarea populatiei etc. sunt doar EFECTE! Dar CAUZA acestor efecte este sars-cov2.
    Daca tot fac ceva, sa fie cu cap, sa aiba castig de cauza!

    Asadar, acest grup de medici curajosi sa gaseasca un avocat adevarat si patriot si sa-i dea in judecata pe toti cei care au semnat ordinele anticonstitutionale in numele unui virus care nu a fost dovedit stiintific si sa ceara fix asta: paratii sa prezinte in instanta dovezile stiintifice ale existentei sars-cov2! Ei, ca medici, pot sustine inexistenta acestui virus, pentru ca ei stiu ADEVARUL si pot demonstra, iar pentru avocat va fi floare la ureche sa ceara ce e de cerut! Dar cei care au instaurat dictatura politico-medicala nu au cum demonstra tocmai pentru ca "virusul" nu exista!

    Numai si numai asa se mai poate face ceva, se mai poate stopa NWO! Prin a-i obliga sa dovedeasca faptul ca exista sars-cov2! Orice alte umpluturi care se cer in speta, inseamna tradare cu buna stiinta!

    Daca vor pierde procesul, pentru ca justitia e in cea mai marte a sistemului, tot e bine pentru ca va fi un precedent pentru toti avocatii si medicii cinstiti din lume care au mai ramas si care vor face la randul lor acelasi lucru: sa dea in judecata guvernele, presedintii, ministrii, OMS etc. pt. dovedirea existentei sars-cov2!
    Cineva, intr-un tribunal necorupt, tot va castiga!
  • __ 02.04.2021 18:48
    Păi cum credeți că se ia dacă nu există?
    Specimene de RNA pot exista 35 de zile in tractul respirator.
    ( https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0379073820305156?dgcid=rss_sd_all )
    Deci, conatatăm că există și e nevinovat.

    - Salt-N-Piperea
  • Orizont 02.04.2021 15:06
    https://vaccineimpact.com/2017/vaccinated-vs-unvaccinated-guess-who-is-sicker/
  • Dinu Dușceac 02.04.2021 15:30
    Dinu Dușceac, medic specialist cardiolog, doctor in medicina
  • Orizont 02.04.2021 15:52
    Multumim , sper ca se vor alatura tot mai multi .
  • ActiveNewsRo 02.04.2021 16:07
    Vă rugăm să trimiteți un mesaj și la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com
  • JoeB 02.04.2021 15:37
    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/02/covid-19-fear-destroys-freedom.aspx?ui=49cb2260b6b57233cfb5b33620737e8df96b8baee251907251fefb91464b920e&sd=20200910&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210402&mid=DM836013&rid=1122080249. Excepțional ☝️
  • JoeB 02.04.2021 15:47
    https://vaccineimpact.com/2021/uk-refuses-to-suspend-astrazeneca-covid-shots-as-other-nations-have-95-new-deaths-recorded-this-week-in-the-uk-following-az-covid-shots/
  • ioansperling 02.04.2021 17:09
    Desigur ca ma alătur si eu si preiau articolul pe blog.
    Cred ca e necesar sa apara "nume" mari din medicina si din viata de toate zilele ca sa se miste ceva in cei care nu s-au hotarat pe ce parte se situeaza! Cei care deja sunt "hipnotizati" nu-si mai revin nici daca in fruntea listei ar sta Hristos (Doamne iarta-ma!)
  • Enya 02.04.2021 19:35
    Catalin Prodan,

    Nu mai raspanditi minciuni, nu a fost izolat nici un virus, asa-zisul sars-cov2 nu exista!
  • __ 02.04.2021 20:58
    Curentul electric există?
    Un electron din priză, am calculat acuma, e de aproximativ 100 de milioane de ori mai mic decât un virion de SARS-CoV-2.
    Gravitația există?
    "Orinoco flow" există? Nu cred, ar avea nevoie de gravitație. Gravitația nu există, nu e demonstrată.
    ( https://www.youtube.com/watch?v=LTrk4X9ACtw - Enya - Orinoco Flow (Official 4k Music Video) )

    - Gravitron Flowrin
  • Orizont 02.04.2021 21:36
    Gelu Visan spune raspicat la RTV, vineri seara, ca masura inchiderii magazinelor la ora 18 este SPECIAL luata de Guvern/Arafat pentru MARIREA NUMARULUI DE INFECTARI . Imagini cu cozi uriase si aglomeratie - Ori nu exista nici un virus , ori este un sabotaj criminal . Spune ca SRI-ul este implicat in toate operatiunile de deturnare a protestelor.
  • __ ► Orizont 02.04.2021 22:58
    știi vreo entitate care să te facă să îți pierzi mirosul și gustul? Sau să rămâi cu "ceață mintală" o lună după vindecare ("long covid")? Doar știm oameni. Cu scuzele de rigoare că ne (mă) citesc doamnele și domnii medic șî sunt pe lângă subiect.
    Pe mine nu mă afectează negativ aproape deloc prankdemia asta deși am șase copii destul de mici, deci n-aș zice că sunt criminali ci leneși...
  • Orizont ► __ 03.04.2021 23:34
    @Catalin Prodan .Nu stiu ce sa mai cred. Am intors-o si invartit-o pe toate partile si da rezultat cu virgula de fiecare data.
  • Laura Pătrășcanu 02.04.2021 20:05
    Sunt asistent medical, dar as vrea sa semnez și eu. Mulțumesc
  • ActiveNewsRo 03.04.2021 15:06
    Vă rugăm să trimiteți un mesaj și la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com
  • Geanina Dragnea 02.04.2021 21:42
    Dr. Dragnea Geanina - medic primar obstetrica - ginecologie
    Sunt de acord cu tot ce se afirma in acest comunicat si voi trimite mesaj de adeziune si pe e-mail.
    Aceasta mascarada trebuie sa inceteze cat mai repede pentru a nu mai crea alte victime.
  • Enya 02.04.2021 21:59
    Domnule ORIZONT,

    Interesele sunt altele (nu infectari inexistente):
    - restrangerea si mai apriga a libertatilor
    - obisnuirea oamenilor cu sclavia si arestul (deocamdata) la domiciliu
    - se apropie Pastele
    - cineva comenta pt yt ca nu au terminat de instalat 5G, asa ca au nevoie de liniste, sa nu fie vazuti
    - altele pe care nu le stiu

    (nu reusesc cu nici un chip sa raspund sub comentariu)
  • Orizont 02.04.2021 22:34
    @ENYA Absolut - Cum am urlat tot anul trecut, scopul principal este un COLAPS economic , asa cum vor sa faca in intreaga Europa, pentru a introduce sistemul 666 ! Tot ce vedem ca se intampla este implementat de catre structurile securiste tradatoare care cunosc foarte clar planul si executa la comanda externa - Adunatura de oligofreni de la Guvern are doar rol de decor si distragere a atentiei.
    Exista un cumul de substante ATENT alese in acel "protocol" care produce situatia grava a acelor "sufocari" care cer oxigen si ventilatoare - CODEINA produce umplerea cu secretii a plamanilor...
    Si nu prea vad filmari cu aglomeratia de la ATI - Macar ceva incropit pe genunchi asa cum au incercat anul trecut la spitalul militar.
  • Geanina Dragnea 02.04.2021 22:29
    Dr. Dragnea Geanina - medic primar obstetrica - ginecologie
    Sunt de acord cu tot ce se afirma in acest comunicat si voi trimite mesaj de adeziune si pe e-mail.
    Aceasta mascarada trebuie sa inceteze cat mai repede pentru a nu mai crea alte victime.
  • Enya 02.04.2021 22:55
    Gata, am gasit comentariile scrise de 2 persoane diferite (nu-mi apartin) referitoare la 5G, iar mai jos aveti explicatia dr. Thomas Cowan:

    “Ce ati omis este ca in aceea perioada (“gripa spaniola”) toata lumea a fost electrificata… atunci s-au instalat stalpi de electricitate in toata lumea. La fel si tehnologia radar. Cand au dat drumul retelei… oamenii au inceput sa moara. Oamenii nu aveau nici un fel de precedent legat de campurile magnetice pe care reteaua electrica o produce. Ce spui tu ca virusul a devenit mai virulent sau a dat inapoi au fost simple ajustari ale voltajului. A fost nevoie disperata de tehnologia asta ca cei ce trebuiau sa castige razboiul sa il castige. Toti care au fost electrosensibili au crapat. Ceilalti s-au adaptat. Ce se intampla acum si ce s-a montat in toata lumea? 5G Campuri magnetice a carui frecventza afecteaza molecula de oxigen facand-o imposibil de absorbit de catre organism. Ce se intampla astazi este o trecere de la un sistem de tehnologie wire la altul wireless. Cei incompatibili cu acest sistem o sa moara. Inca nu s-a dat drumul complet retelei. Ea este montata si s-au facut cateva probe. Wuhan e primul oras unde s-a experimentat noua tehnologie pe oameni(google it). Unii au crapat altii au rezistat. Cat de curand se va apasa butonul On peste tot in lume. Bucurati-va de 5G toti electrorezistentii pamantului. Am fost si suntem iradiati, in numele progresului. Traiasca tehnologia!“


    “Perversiunea maxima este sa spui ca:
    1) toata industria 5G lauda frecventa 60GHZ pt. faptul ca, datorita absortiei de catre molecula de oxigen, nu exista pericol de interferenta sau de interceptare;
    2) molecula de oxigen, odata ce absoarbe toata acea radiatie la 60GHz, devine imposibil de legat de hemoglobina, de unde si simptomul de privare extrema de oxigen din asa-zisa “infectie cu covid.“

    https://go.siklu.com/blog/60ghz
  • Enya 02.04.2021 22:58
    Si acum, conferinta dr. Thomas Cowan

    https://www.youtube.com/watch?v=cyMT5HR7Ds0&t=610s


    “NU E VIRUS, E OTRĂVIRE (chimică sau electromagnetică)

    Despre viruși, otrăviri și radiații electromagnetice.
    Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate - Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

    Dr. Thomas Cowen, medic, a susținut o prelegere, iar în ultimele 10 minute și-a expus părerea despre pandemia coronavirus:

    Daca vreti sa mentionez cateva chestiuni despre toata acasta situatie cu Corona virus. Ok... obtii rezultatele testelor dar trebuie sa cunosti si detaliile.
    In 1918 dupa masiva pandemie de Gripa Spaniola, Steiner a fost intrebat ce a fost cu toata treaba aia si el a spus:

    Virusii sunt pur si simplu excretiile unei celule toxice. Virusii sunt bucatele de ARN sau ADN si inca cateva proteine care ies din celula in momentul in care celula e otravita.
    Ei nu cauzeaza nimic, nu genereaza nimic."

    In primul rand as vrea sa faceti acest exercitiu de imaginatie: daca erai un medic de delfini si
    de sute de ani, ma rog, pentru o perioada lunga, cercetai delfinii de la cercul Arctic, delfinii sunt bine, sanatosi, si deodata primesti un telefon si ti se spune ca toti sau o mare parte din delfini sunt pe moarte... vino si investigheaza, dar poti pune o singura intrebare, cati dintre voi vor spune: vreau sa investighez delfinii si genetica lor? Nimeni! Pentru ca ar fi o prostie.
    Cati dintre voi ar spune, vreau sa vad acest delfin si celalalt delfin, daca au un virus pentru ca chestia asta poate e contagioasa si poate de aceea se imbolnavesc toti acesti delfini... ok.. o persoana ar spune asa... sau
    Cati dintre voi ar intreba (scuzati limbajul) a pus cineva cacaturi aici in apa?? gen cum ar
    face Exxon.. cati ati pune intrebarea asta? Cineva?? Toti, da? Pentru ca asta este fix ce s-ar fi intamplat, celulele sunt otravite si ele incearca sa se purifice excretand deseurile pe care noi le numim virusi.

    Daca studiezi teoria actuala despre virusi numita exozomi si ultimele noutati de la NIH care descriu complexitatea virusilor, vei veda ca teoria se potriveste total cu ceea ce este cu adevarat un virus.
    Am un exemplu dramatic aici. Cand eram copil, chiar langa casa aveam o mlastina plina de broscute care ma deranjau noaptea cu zgomotul lor de a trebuit sa sigilez ferestrele, dar in primavara s-a facut o mare actiune si apoi, la scurt timp, toate broastele au murit. Cati dintre voi credeti ca broastele au avut o boala genetica? Cati credeti ca broastele au avut un virus? Cati credeti ca cineva a pus DDT in apa? Da. Fix asta s-a intamplat. S-a pus DDT in apa. Bolile sunt de fapt otraviri.

    Deci, ce s-a intamplat in 1918? Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic in electrificarea pamantului. In 1918 si toamna lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pamantesc.
    In momentul in care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, multi sunt otraviti, multi mor, iar restul intra intr-o animatie stagnata in care, in mod interesant, traiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.

    Apoi, al doilea razboi mondial cu pandemia aferenta, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au impanzit pamantul. Atunci, Pamantul a devenit inconjurat de un camp radar, fenomen la care oameni au fost expusi pentru prima data in viata.

    In 1968 a fost gripa Hong Kong, cand, pentru prima data in stratul protector al pamantului, Centura Van Allen s-au plasat sateliti care emit pe frecvente radio, si in 6 luni am avut o noua pandemie virala. De ce virala? Pentru ca oameni sunt otraviti, ei elimina toxine care arata precum virusii, de unde oamenii concluzioneaza ca este o epidemie de gripa. (Centura Van Allen, in principiu, integreaza campurile cosmice de la Soare cu Pamantul, cu Luna, cu Jupiter, etc.. centura Van Allen integreaza toate aceste campuri si le distribuie catre toate fiintele vii de pe Pamant).

    In epidemia din 1918, departamentul Sanatatii din Boston decide sa investigheze fenomenul
    si cat de contagioasa este aceasta gripa spaniola, asa ca fie ca ma credeti sau nu, s-au luat secretii nazale de la sute de oameni si s-au injectat in oameni care nu sufereau de gripa si nici unul nu s-a imbolnavit. Au repetat de multe ori experimentul si nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au facut aceste teste chiar si cu caii care sufereau de gripa spaniola.
    Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, acestia au stranutat, apoi au pus sacii contaminati cailor neafectati de gripa si nici un cal nu s-a imbolnavit. Poti citi despre asta in cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documenteaza fiecare pas facut in electrificarea pamantului si cum, in consecinta, de fiecare data, apare o nou an pandemie de gripa in toata lumea.
    Sunt lucruri inexplicabile: cum a ajuns boala din Kanssas pana in Africa de Sud in 2 saptamani si lumea intreaga a avut simptome in aproape acelasi timp, in ciuda faptului ca modalitatea de transport erau calul si vaporul si nu prea exista o explicati logica, si cand intrebi, se motiveaza ca pur si simplu nu se stie cum s-a intamplat.
    Sa ne gandim putin, cu toate undele radio si toate frecventele pe care unii dintre voi le aveti
    in buzunar, la incheietura mainii, acum poti trimite un semnal in Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci, oricare dintre voi care nu crede ca exista un camp electromagnetic care comunica global in doar cateva secunde inseamna ca nu prea se concencentreaza pe ce vorbim aici.

    As vrea sa evidentiez faptul ca in ultimele 6 luni, s-a facut un imens salt cuantic in electrificarea pamantului si sigur multi dintre voi stiti despre ce vorbesc: se numeste 5G, acum existand 20 de mii de sateliti care emit radiatii 5G, similare cu emitatoarele de radiatii din buzunarele voastre, la mana, pe care le folositi tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sanatatea. Imi pare rau sa o spun, nu este compatibil cu sanatatea. Acestea sunt niste dispozitive care destructureaza apa din celulele noastre. Si pentru cei dintre voi care ar spune, bine, dar noi nu suntem fiinte electrice, suntem doar materie fizica, atunci de ce faci examen EKG, EEG sau teste de evaluare a conducției nervoase (electromiografia)? Pentru ca noi suntem fiinte cu electricitate, iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.

    Va intreb: care este primul oras din lume care a fost complet impanzit de retelele 5G?
    Publicul: Wuhan
    Dr. Thomas Cowen:

    Exact! Deci, daca chiar analizam bine, noi ne gasim intr-o criza existentiala, oameni buni. O criza cu care umanitatea nu s-a mai confruntat pana acum si nu vreau sa devin profetul din Vechiul Testament, dar asta este ceva fara precedent.
    A plasa 100 de mii de sateliti fix in centura protectiva a Pamatului, si apropos, asta are de-a face si cu vaccinarea, iar acest lucru mi-a devenit limpede acum un an, cand a venit la mine un pacient care era foarte ok, facea surfing, era electrician si instala sisteme WI-FI pentru oameni foarte instariti. Electricienii au rata mortalitatii foarte ridicata. Pacientul meu era bine, dar si-a fracturat mana si la operatie i s-a intodus o piesa de metal in mana iar dupa 3 luni, acesta nu se mai putea ridica din pat, inima ii batea neregulat, era in colaps total.
    Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiatii are de-a face cu cat metal ai in corp precum si calitatea apei din celulele tale.

    Deci, daca incepi sa injectezi aluminiu in oameni (vaccinuri), ei devin receptori in absorbtia excesiva a campurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfecta pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se si intampla in vremurile noastre.
    Si voi incheia cu un citat care imi place, al lui Rudolf Steiner, citat din, retine, anul 1917, in
    care stim ca au fost alte vremuri.
    In vremurile in care nu erau curenti electrici, cand aerul nu colcaia de influente electrice, era mai usor sa fii om. De aceea, pentru a ramane om astazi, este nevoie sa-ti expansionezi mai puternic capacitatea spirituala decat era necesar acum 100 de ani".

    Asa ca va las cu asta... orice puteti face pentru marirea capacitatii voastre spirituale este binevenit, pentru ca este cu adevarat foarte greu sa fii fiinta umana in timpurile acestea.
    Traducere dupa Dr. Thomas Cowan
    Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate -Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020 “
  • Enya 03.04.2021 01:33
    O mica recapitulare -)

    Pentru instalarea guvernului unic mondial este nevoie de:

    - eliminarea libertatilor si drepturilor fundamentale ale oamenilor
    - isterizarea populatiei in fata unui anumit pericol, ca apoi sa accepte “solutiile” ocultei sataniste prin propaganda, minciuna si indoctrinare prin intermediul mass-mediei mituite
    - digitalizare
    - eliminarea cash-ului, apoi a proprietatii private
    - saracirea populatiei (prin distrugerea economiilor popoarelor)
    - eliminarea cat mai multor pamanteni pentru a putea fi condusi cat mai usor (vaccinare, microcipare, imbolnavirea prin 5G, botnita, tratamente inumane si neadecvate in spitale etc.)
    - eliminarea Familiei existente sub formula de mama-femeie, tata-barbat si rodul uniunii acestora, copilul, celula normala a umanitatii si singura care poate asigura perpetuarea speciei
    - care se face prin implementarea fortata la nivel global a ideologiei de gen (propaganda LGBTQ+)
    - eliminarea identitatii nationale, a traditiilor, obiceiurilor, ritualurilor – radacinile si seva fiecarui popor
    - eliminarea credintei
    - vaccinarea obligatorie
    - microcipare
    - controlul total asupra fiintei umane prin tehnologia 5G si inteligenta artificiala (roboti, scannere, camere, drone etc)

    Cum obtii toate acestea? Inventezi o pandemie. Si un virus. “Virus”.

    De ce e nevoie de instalarea NWO? Care este scopul final?

    citat dl. ORIZONT:

    “Campania de vaccinare planetara este o operatiune de modificare/alterare genetica ca pregatire pentru HIBRIDIZAREA ARCHONICA (satanica). Organizatiile globale sunt doar instrumente de interfata. ”

    “Sunt paraziti interdimensionali care au interferat si parazitat specia umana inca de la inceputul existentei noastre pe acest nivel. Traiesc in dimensiuni holografice create de ei , in care au laboratoare imense de experimente. E un conflict "exopolitic" la scara cosmica inceput cu mult inainte ca proiectul genetic uman sa fie implementat pe Terra. Fiind creaturi energofage, lupta este de natura spirituala si se manifesta acum in realitatea fizica tot mai brutal. Debilizarea generatiei tinere a fost esentiala in acest plan - Mai ales ca au avut tot timpul la dispozitie pentru emergenta acestui sistem in realitatea noastra. Intre dimensiuni timpul este relativ si curge diferit. E un examen teribil pe care trebuie sa-l dam… In prima faza vor incearca implementarea unui sistem controlat prin acea "Inteligenta Artificiala" - De aici si graba cu DIGITALIZAREA si e-Guvernarea. Este pregatit un colaps economic controlat prin care sa implementeze sistemul financiar virtual cu marcare 666 - (vezi Apocalipsa) Instrumentul esential pentru controlul gulagului ARCHONIC/SATANIC global asupra oricarui om. Oamenii trebui sa inteleaga aceste aspecte ale razboiului spiritual dintre bine si rau , pe care Biserica si profetiile le-au explicat in alt limbaj.”

    “Aceste duhuri malefice au nevoie de niste corpuri humanoide pentru interactiunea in realitatea 3D - Modelul genetic este luat tot de la niste specii biologice (grii inalti si variante de reptilieni ) si modificat, hibridizat si clonat dupa nevoi - Sunt specii care au trecut cu totul de partea intunericului si au pierdul legatura cu Dumnezeul Creator, au devenit parazite si folosesc tehnologia si inteligenta artificiala. Teroarea traita de oamenii rapiti de grii este special declansata prin mecanisme telepatice pentru a fi colectata si folosita ca un fel de hrana -LOOSH- diferite forme de energie joasa cu care se hranesc… Scrierile gnostice descriu o realitate spirituala care se potriveste in multe puncte cu imaginea Creatiei asa cum apare in investigatiile parapsihologice facute prin regresie hipnotica. Gnosticii aveau o alta imagine asupra zeitatilor din Vechiul Testament - Il vedeau pe Hristos ca intrupare a Dumenzeului Suprem venit pe pamant sa aduca schimbarea , insa Yahve/Iehova este vazut ca un demiurg - un dumnezeu inferior si imperfect care nu avea cele mai bune intentii pentru oameni.

    “Entitati din lumile/dimensiunile superioare, diferite suflete, maestri ascensionati, ingeri, arhangheli, ghizi, paznici, mesageri, luptatori, etc AVERTIZEAZA despre iminenta unor evenimente majore la nivel planetar o data cu Ascensiunea Terrei intr-o dimensiune si vibratie superioara - Acel "Cer Nou si Pamant Nou" de care se vorbeste in Apocalipsa. Numai ca in aceasta ascensiune va pieri o mare parte din Omenire , impreuna cu Matrix-ul satanic si toti parazitii si slugile lor care au controlat Pamantul si modificat genetic oamenii in ultimul ciclu de civilizatie - va fi ca o curatare .
    Planul intunecatilor va fi pus in opera pana la un punct cand se va narui - Ei sunt mai putini numeric si nu au nevoie de toata omenirea ci de un numar foarte redus pentru hibridizare, modificarea ADN-ului la nivel fizic si eteric/energetic in "imaginea/arhitectura" lor malefica pentru a exista compatibilitatea la posesie. Incearca sa modifice prin tehnologie eterica si sufletul pentru ca si el are ADN si sa intrerupa legatura cu Creatorul /Sursa Primordiala. Folosesc ca sclavi biomecanozi si clone fara suflet care sunt inlocuite periodic, deci nu au nevoie de forta de munca umana.”


    citat AUGUSTA

    “Agenda noii ordini mondiale este agendă non-umană: sunt una și aceeași. Este esențial să ne dăm seama că directorii întregii conspirații NWO la nivel mondial sunt entități non-umane: grupuri de extraterestri interferente și, în spatele lor, o forță umbrită cunoscută sub numele de Djinn sau Archons. Dacă coborâți în gaura de iepure suficient de adânc, traseul se îndepărtează de pe planetă - atât în alte lumi, cât și în alte dimensiuni. Concluzie: Deschide-ți mintea către o conspirație mai largă și mai profundă. Makia Freeman – TheFreedomArticles”


    citat DROMIHETE

    “Apropos de hibrizi si asa zisii "ET", cu care vor incerca astia sa ne spele pe creieri, pana prin 2024, pentru implementarea Blue Beam! In Codexurile de la Nag Hammadi sunt descrise, printre altele, exact 2 forme de Archoni; informatie/constiinta extrem de distorsionate, in dizarmonie totala, si in dezechilibru complet (adica rautate pura, sau cum zice Biblia, ingeri izgoniti/decazuti/spurcati) cu universul creat de catre Dumnezeu Tatal; pe care noi oamenii ii percepem, cand astia ni se arata, ca pe greys (corpuri de fetusi gri cu ochi negrii mari) si reptilieni (draco reptilian humanoids). Intariti-va credinta, iubirea si unitatea oameni buni, va fi cea mai de pret arma! Asta e testul nostru, ca specie.”


    citat Event 201

    “Izbucnirea unei pandemii e unica modalitate imaginabilă de a introduce compulsoriu la nivel mondial un ID electronic implantat, odată cu vaccinul. Odată cu vaccinul se injectează și microchipul IBM cu Blockchain (Hyperledger), conform intenției declarate a Aliantei ID-2020. Justificarea? Așa scăpăm de contactul cu banii sau actele, care pot transmite boli! Cine refuză, e "inamic public al sănătății mondiale" și ca atare pedepsit sub legea marțială. Tehnic vorbind, este posibil ca un vaccin să injecteze si ID-ul (adica adresa electronica a contului) direct in ADN care asa, e modificat "pe vecie" prin tehnologia
    CRISPR. Acesta este " Semnul Fiarei" dextrogir; adică "de mâna dreaptă față de axă/frunte", fiindcă ADN este dextrogir - asta e traducerea corectă a textului din Revelația lui Ioan.

    CRISPR CAS13. Să facem acum cunoștință cu un instrument fantastic numit CRISPR. Ca să nu intrăm in detalii tehnice neinteligibile, este ca "foarfece+mașină de cusut ADN". Cu alte cuvinte, dacă știi ce faci, poți tăia și croi ADN-ul așa cum un croitor repară sau creează haine. De exemplu poți tăia ADN-ul din drojdia de bere și băga un "tiv" cu o genă care să producă uleiuri esentiale rare și imposibil de sintetizat chimic. Sau enzime. Sau peptide. Orice este posibil... Ești ca Dumnezeu (dar numai aparent...). De exemplu poti injecta in ADN un text din Coran sau Biblie (tradus in bazele ADN AGCT) .... Tot așa poti injecta în ADN și un ID matematic care să poată fi citit de un microchip, in base64 care foloseste cifre si litere traduse in AGCT la fel. Firma Carverr ofera asta, inclusiv modul de "citire". Acest detaliu este angular, căci prin el se poate modifica ADN-ul cu "semnul Fiarei" adică un hash criptografic de blockchain inserat în ADN. Și asta nu privește numai creștinii; orice persoană cu ADN modificat devine "Zombie" (nu mai are "antena naturală").

    Acum totul se limpezeste: pandemie controlată> vaccin obligator> Bill bagă chipul în vaccin > deci în "fundul nostru". Dat fiind "starea de necesitate" (ca o dictatură) nu poti refuza vaccinul (deci chipul) fiindcă "periclitezi sănătatea publică"! Ce treaba are sănătatea cu microchipul?... Păi cum să mai atingi bani si acte de hârtie, fără să dai virusul si altora? Nuuu? E logic. De fapt, fără o pandemie era imposibil să justifice așa ceva. Bine ticluit, ce să zic.... E clar despre ce e vorba: Revelatia 13:16."Ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă fără să aibă semnul fiarei"...etc. Adica implant. Oameni credincioși ce mai! Doamne ajută! Așa că, pentru cine se opune injectării, băieții au aranjat deja cosciuge in lagare FEMA și… 30.000 ghilotine. Comandate din timp de guvernul USA - à la Robespierre. Aceasta este moartea intaia, Rev. 20:6.

    Tehnologia de urmărire fără drept de apel prin microchip este o capodoperă matematică numită Blockchain. Noua "monedă virtuală" nu e o monedă, ci o bază de date imuabila și imposibil de spart cu cunoștințele noastre matematice actuale. Nu-i monedă fiindca e un cont, iar tu nu posezi nimic la tine, în afara de ID. (iar ID-ul poate fi injectat in ADN cu CRISPR) Este "centralizată" la băncile clonate numite “mineri” care se spionează una pe alta electronic-automat, să nu falsifice datele... acolo stau banii de fapt. Lumea fără bani, visată de bolșevici.

    Sensul final este sa bage un vaccin obligatoriu si odata cu el un microchip injectat, conform Aliantei ID-2020. În viitorul imediat, direct codul - in ADN. Asa că totul, absolut totul va fi "electronizat" via Blockchain / Hyperledger. Cu semnul dextrogir in ADN - (R 13:16). Gata, nu mai pui mâna pe bani sau acte, și așa nu mai iei viruși!

    E bine să înțelegem care ar fi motivația de a injecta atât microchipul cât și ID-ul direct în ADN. Pentru tranzacții bancare o electronică e clar necesară; nu poți face tranzacții doar cu un ADN modificat. Totodată microchipul poate fi îndepărtat relativ ușor (un scalpel + anestezic local, de dentist). Această 'operatie" poate fi făcută și de borfași, dacă vor chipul cu bani... Deci având înserat codul direct în structura intimă a corpului, orice evitare sau falsificare devine imposibilă. Stim cat de usor pot fi falsificate amprentele sau chiar retina. Dar codul din ADN e imposibil de fentat.
    Totodată un microchip poate fi “ars” cu puls de microunde. Dar tot poți fi identificat via codul din ADN. Aici intervine alt capitol din Revelație – 16:2. “Cel dintâi s-a dus și a vărsat potirul lui pe pământ. Și o rană rea și dureroasă a lovit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau icoanei ei. ”O rana grea si dureroasă este in momentul in care pulsul EM arde si evt. face să explodeze microchipul. Dat fiind că in Rev 16 este descrisă prepararea și desfășurarea războiului final (Armageddon), trebuie să spunem că pulsul EM ionosferic este o armă standard în caz de război mondial. Nu omoară adversarul, dar îi distruge electronica, ceea ce e absolut esențial în războiul modern. Consecința? Absolut toate electronicele mici vor fi arse. Adică implantul, mobilul, probabil și toate modemurile. Tot ceea ce nu e protejat în cușcă Faraday. Toți banii fiind însă la acea dată electronici EXCLUSIV, toată lumea va rămâne fără bani. Colapsul total va urma. Veți rămâne doar cu ADN-ul modificat da' fără nici un ban. Cine supraviețuiește cumva foametei, va fi forțat să apeleze iar la bani materiali (metal, hârtie). Sistemele clonate de bănci cu blockchain (miners) vor rezista însă, în buncărele lor, Tocmai de aceea sunt gândite “clonat”. Deci tot poți fi identificat via ADN-ID. Fiara nu se duce! Doar că nu mai ai bani, fiindca perifericele sunt arse toate. Si fiindcă sistemul se poate reface prin reteaua clonata din buncare, tocmai de aia Dumenzeu trebuie să intervină și sa o "înlanțuie" El, iremediabil. Aici se vede ce chestie diabolică este "blockchain + ID + bani_virtuali". Toată beleaua in Apocalipsă, de aici se trage.”
  • __ 03.04.2021 02:26
    Nu exista virusi? Mai intai ati zis ca nu a fost izolat virusul SARS-CoV-2; acum ca nu exista virusi.
    Dacă 5G ar fi cauza SARS-CoV-2, sunt multe orase mai dense (first tier) decat Wuhan care ar avea 5G si alti virusi.
    In trenuletul electric, TGV, sub linii de 20KV sau 110 KV, (statii de transformare - EMF de 10 kV/m, 500 μT (microtesla)), sau cu telefoane mobile la ureche, nu apar virusi, doar cancer.
    Vine un copil cu ceva de la scoala/gradinita - iau si ceilalti. Cine otravește ce?
    In sec. 16 s-au infectat o gramada din Lumea Noua cu ce au adus baietii din Lumea Veche,
    Pe mecanismul virusilor functioneaza si terapia genica pentru a corecta unele gene (cancere etc.).
    Virusologii care poartă combinezon și tot sistemul medical e in afara realitatii ca zice nenea acela.
  • Dromihete ► __ 03.04.2021 14:21
    Bai baiatule, pune mana si informeaza-te corect, nu mai scrie aberatii si nu mai fii asa de indaratnic, ca de aia suntem aici; tu si astia ca tine ne trageti pe toti in jos! ...Inca un material care subliniaza ca asa zisul virus kkvid, nu sunt altceva decat efecte EMF asupra corpului uman...Aici un material https://www.facebook.com/INTRE-BARE-100217755506736/videos/1213016439155818/
  • ioansperling ► Dromihete 03.04.2021 15:13
    Stiti de ce suntem calcati tot timpul in picioare de toti? Pentru ca nu putem sa ne aliem nici macar cand avem un scop comun indiferent de cultura noastra, de pozitia sociala sau mai stiu eu ce!
    Ca exista sau nu virus si ca il putem noi sau nu pe celalalt convinge de parerea noastra NU ARE NICI-O IMPORTANTA! Important e sa ne eliberam si dupa aceea ne ciondanim pe existenta virusilor a patlagelelor galbene sau a altceva!
  • Dromihete ► ioansperling 03.04.2021 15:54
    E parerea ta, in cazul de fata, daca lobotomizatii ar citi singuri si nu ar mesteca ce li se serveste in cioc(indiferent de varsta) ar disparea ca prin minune asa zisa pandemie si toate nenorocirile care au venit cu ea, impreuna si cu alte nenorociri care sunt mai mult decat evidente...Vrema parerilor a cam trecut, iar cu tine am mai discutat..; daca nu doresti sa faci nimic pt tine e in regula, poate ca nu ai nici copii, sau poate ca nu-ti pasa, esti asa de atins de boala nesimtirii incat nu iti pasa(sau poate esti pshihopat), nu te baga in seama ca fapt divers, ca nu foloseste nimanui...Da-te la o parte, baga capul in pamant si fii pregatit sa suporti consecintele fara sa mai comentezi atat, comentariile tale nu au valoare pentru ca te descalifici singur, cu atitudinea de sclav, de sluga pe care o propagi...Oricum la comentat prostii, suntem campionii mapamondului....
  • Francesca 03.04.2021 14:35
    Dr. Grif Caterina-Miladi - medic primar obstetrica - ginecologie

    Felicitari pentru initiativa! Sunt de acord cu tot ce se afirma in acest comunicat si voi trimite mesaj de adeziune si pe e-mail.
  • ActiveNewsRo 03.04.2021 15:05
    Vă rugăm să trimiteți un mesaj și la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com
  • ina Pop 08.04.2021 23:48
    respect
  • Enya 03.04.2021 16:39
    Dromi -) , mai da o data link-ul, ca nu se poate deschide.

    Dle Sperling, va contrazic: a admite un virus care nu exista inseamna a accepta toata dictatura medicala si politica, toate abuzurile, toate nenorocirile, tot sclavagimsul care ne asteapta! De aici incepe orice discutie, de aici incepe ADEVARUL: ca asa-zisul sars-cov2 nu a fost izolat, clasificat, ci doar inventat!

    Nu are nimeni nimic personal cu Catalin, ci cu informatiile eronate pe care le lasa aici si care ar putea sa induca in eroare cititorii nesiguri, ca si-asa e netul plin de manipulari sinistre, ca doar de-aia le-a si mers cu oile. OILE.
  • Andrei-NicolaeMihai 03.04.2021 18:35
    Vă urmăresc cu mare interes comentariile, dar o să vă rog frumos să nu mai folosiți ca simbolistica pentru fricoși, obedienti sau analfabeți functionali simbolul de OI/ OAIE. Aceasta este o hulă, nu vă jucați cu resoectivele cuvinte. Acest simbol creștin a fost compromis chiar de acei pe care îi disprețuiți și împotriva cărora luptați (țapi, termenul de capre este inexact și a fost tradus greșit in Scripturi - termenul original și corect este acede țapi), care îl folosesc în mod peiorativ și disprețuitor spre a defaima creștinii.

    2. Aici nu e nevoie să fiți de acord cu mine, dar boala există, e foarte reală. Ce o generează? O armă bio-chimică (fie că e un soi de otrăvire - inclusiv electro-magnetica, sau virus generat/ modificat de om sau amândouă la un loc - este secundar si nici nu avem cum să fim siguri sau să dovedim - cel puțin deocamdată; cert este că e ceva nenatural, generat de om, un soi de armă biologică; nu e bine să dogmatizam chiar totul - afară când vine vorba de credință, unde faptul e vital).

    Dacă vreți să treziți oamenii, dacă vă pasă cu adevarat - ceea ce e foarte frumos și vă apreciez foarte mult - faceți-o inteligent și cu rugăciune,cu multă grijă și simpatie față de cei căzuți și neștiutori. Altfel nu doar mesajul dumneavoastră cade, dar îl duceți în iluzoriu și pe al altora care chiar luptă. Boala există! (citiți articolele domnului Virgil Gheorghe - un adevărat savant contemporan și un creștin ortodox veritabil, le găsiți aici, pe ActiveNews).

    Cu stimă și simpatie creștinească!
  • Alexandru YES ► Andrei-NicolaeMihai 04.04.2021 18:10
    Nu există boala domn-le.
    Virusurile prin definiție sunt ceva mort.
    Dacă ai vreo persoană despre care poți să zici matale că e bolnavă de această boală, te rog să mă contactezi, să ma infectez cu boala respectivă să îmi demonstrezi că există. Este cel mai urât lucru să afirimi ceva ce nu cunoști. Dacă vrei să demonstrezi acestor 50 de comentarii că există boala, hai să vedem practic dacă există. Adică să aplicăm principiul stiintei care cere obligatoriu experimentul. Doar prin experiment poți demonsta. Dacă nu mă infectez și nu se constată efecte atunci ai învățat ceva. Dacă mă infectez și se constată efecte atunci mai vedem dacă e boală sau otrăvire. Te riști să faci experimentul ăsta și să mă lași cu o sfeclă în buzunar?
  • Andrei-NicolaeMihai ► Alexandru YES 05.04.2021 11:34
    Cred că mă confundați cu altcineva. Eu NICIODATĂ nu îmi dau cu parerea despre ceea ce nu cunosc. Spre deosebire de alții...

    Apropo, vă numiți cumva Enya?...
  • Dromihete 04.04.2021 14:29
    Ciudat, eu nu am fb Enya, dar am primit asta de la cineva...repostez (https://www.facebook.com/100217755506736/videos/1213016439155818/). Practic este vorba despre autopsii ale rusilor, care inca odata demonstreaza ca, ce sa vezi, nu exista niciun virus ci este oravirea organismului cu unde si campuri electromagnetice. De asemenea Enya, daca te intereseaza mai multe, si despre partea genetica, manipularea genetica, cromozomi si tot restul poti studia lucrarile acestei doamne Sofia Smallstorm (aici ai un material video extraodinar de interesant de Human 2.0 - https://www.extremehealthradio.com/sofia-smallstorm-covid19-is-creating-a-new-type-of-human-5g-much-more/)
  • H-dan 03.04.2021 16:50
    Mijloace tehnice extrem de eficiente sunt complet neglijate.
    Folosirea corecta si extinsa, in spatiile aglomerate, a purificatoarelor de aer cu UVC ar fi permis derularea normala a multor activitati, in conditii de siguranta epidemiologica.
    De ce sunt neglijate ??????????
  • Andrei-NicolaeMihai 03.04.2021 18:17
    Unii - cu șorțulețe - au semnat și chiar încurajat viclean memoriul, ca mai apoi să se dezica, (câțiva afirmând în mod mincinos chiar că nici n-au auzit de respectivul text) - totul pentru a-l putea duce mai târziu în iluzoriu. Alții au semnat sincer, iar acum se delimitează din frică. Ceilalți rămân pe baricade... Dar pentru delimitarea trădătorilor sau fricoșilor, suferă mult ca imagine - nu doar ei personal, ci întreaga acțiune (justă și lăudabilă). Dumnezeu să-i apere și să-i binecuvinteze!
  • Mihai Floarea 04.04.2021 00:53
    Subscriu la documentul publicat și-i felicit pe medici pentru redactarea și semnarea lui. Așa cum am scris deja bazîndu-mă pe o corectă informare (https://www.activenews.ro/stiri/Despre-Adevar-si-minciuna.-CUVANTUL-CITITORULUI-165914 ), nu este vorba despre vaccinuri în această campanie, ci despre tratamente genice experimentale. De altfel și-n documentul de față se scrie clar: „Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.” Prin urmare, cer să dispară din limbajul cotidian cuvîntul vaccinare, manipularea prin limbaj fiind parte importantă a minciunii generalizate care ne-a adus în acest grav impas.
  • aspenter2002 04.04.2021 04:58
    Sataniștii globaliști și-au propus să transforme planeta intr-un fel de Corea de Nord până în 2030. Vom acționa ca niște ființe cu suflet create de Dumnezeu sau ca niște animale care merg resemnate la tăiere?
  • Deyan Deyan 04.04.2021 10:15
    Ar trebui sa ieșim cu toți și sa ne trezim la realitate. Unde sunt acei Medici care au jurat credință poporului ,de ce nu respecta jurământul depus și toți joacă sub fluierul președintelui și al lui Arafat, unde a dispărut acea gripa sezoniera și acum toți mor de covid.Eu unul cunosc în caz real întâmplat la spitalul municipal din Iași un pacient a făcut o operație de hernie de disc și în ziua în care trebuia externat s-a băgat carantină pe spital din cauza unui medic care fusese infectat cică cu covid după care au început sa-i administreze tratament și în fiecare seara li se dădea sa bea cate o pastila ,pe care el nu a băut-o s-a prefăcut căci a băut-o iar ceilalți care au băut pastila a doua zi dimineața nu se mai trezeau și dintr-odata apăreau brancardieri cu saci negri și din 8 oameni câți erau în salon 5 erau morți iar ei veneau cu 8 saci negri pentru tot salonul și aici se mirau de ce nu sunt toți morți.Aceasta persoana a fost ținută obligatoriu în spital fără voința lui după care a fost transferat la spitalul județean din Suceava unde i s-au făcut 3 teste covid în timp de o săptămână și toate 3 erau negative iar la Iași erau pozitive și acum acea persoana trăiește și nu a avut covid niciodată. Aceștia sunt medici din România niște criminali și jigodi joacă sub fluierul președintelui și lu Arafat. Trebuie ieșit în strada și început un război civil cu autoritățile astea de rahat.unde a dispărut gripa sezoniera și a rămas covidul.????
  • o.c. 04.04.2021 12:50
    Dr. Mike Yeadon, fost CSO și vicepreședinte, șef de cercetare alergică și respiratorie la Pfizer Global R&D și cofondator al Ziarco Pharma Ltd, vorbește despre îngrijorările sale cu privire la vaccin: https://rumble.com/vf8fz5-dr-mike-yeadon.html
  • Dromihete 04.04.2021 14:31
    Activenews, pot semna si psihologi sau psihiatrii acesta initiativa?
  • ActiveNewsRo 04.04.2021 19:23
    Raspuns: Psihiatri, da. Psihologi, nu.
    Trebuie să fie absolvenți de UMF.
  • Dromihete ► ActiveNewsRo 05.04.2021 14:37
    In regula, multumesc
  • ActiveNewsRo 04.04.2021 15:19
    Intrebati la e-mail-ul indicat mai sus.
  • Enya 04.04.2021 15:50
    Nici eu nu mai am fb (de data asta chiar am renuntat definitiv la el), poate de aceea nu vad nici eu link-ul. O sa urmaresc ce mi-ai dat, multumesc pentru toate informatiile! Ma incurajeaza existenta oamenilor treziti (cu tine inclus -) ), ca atunci cand ma uit in jur, ma apuca pandaliile.
  • eddiero 04.04.2021 19:40
    in UK FARA BOTNITE, dovada ca e o farsa aceasta MASCARADA si MINCIUNA CORONACIRCUS CONTINUA IN ROMANIA ca mafia sa faca bani din amenzi ilegale si sa dea la teroristii cu pensii nesimtite!!! Bomba de presa! Londra, 28 Martie, nicio masca pe strada sau... poarta cine vrea! UNDE E TULPINA? 30 /03/2021

    Bomba de presa! Londra, 28 Martie, nicio masca pe strada sau... poarta cine vrea! UNDE E TULPINA?
    30 /03/2021
    https://www.youtube.com/watch?v=5F8oF9_xS48
  • Alexandru YES 04.04.2021 20:28
    Îmi pare foarte rău că domnul Virgiliu Gheorge legitimează nălucirea. Capcana e perfidă și are toate măsurile și mutările calculate. Nu e de mirare că și cei imbunatatiti cad în capcană. De fapt educația medicală din ulrima sută de ani i-a dus pe piste gresite.
    Este mare nevoie de un siatem imunitar spiritual specific . Adică discernământ. Cei care citesc mult și nu înțeleg sunt asemenea unui măgar care cară o încărcătură de lemn de larice. Măgarul știe ce e aia povară dar nu știe ce e larice. Așa sunt și savanții.
    Îl rugăm pe domnul Virgiliu Gheorghe să ne facă să înțelegem ce înseamnă între viu și neviu. Conform definiției virusului sau virusurilor ( că nici gen nu are această invenție ). Une se află. Cine l-a creat? Etc. Când vorbimb despre biologie ne referim în primul rând la viață. ( bio).. Când vorbim despre viață stim sau nu stim unde are obârșia. Este virusul bio logic sau nu? Această boală care nu este nici bio nici logică ce este? Este nălucire. Adică fiți atenți! !!
    O minciună cu cât este mai gogonată cu atât mai mult este crezută și este absolut logic că ceva inaccsibil simturilor umane nu poate fi demobstrat nici că există nici că nu există.
    Pentru cei ce doresc să iasă din abis le recomand să înțeleagă să observe și să constate , în ce măsură suferă de disonanță cognitivă.
  • Enya 04.04.2021 21:18
    Si mie imi pare teribil de rau si nu inteleg cu nici un chip de ce sustine acest virus inexistent, nedovedit stiintific!

    Imi placea enorm de domnia sa, are niste conferinte fantastice pe yt, are o minte brilianta, e un individ superior, scolit cu adevarat, cu o etica in adevaratul sens al cuvantului, este unul dintre acei eruditi de care are nevoie o societate sa se evolueze si sa se curete spiritual si emotional, este unul dintre putinele repere morale pe care le mai are Romania, si totusi nu am putut sa inteleg in ruptul capului, desi are acces la atatea si atatea informatii, cum de sustine aceasta pandemie inchipuita, pentru ca sustinand un virus inexistent si vorbind de el si “tratarea” lui, atunci sustii automat si “pandemia”, in consecinta si dictatura medicala si politica ce ne-a pus jugul pe suflete si vieti!! Cand am citit primul articol aici, m-a intepat ceva la inima, figurativ vorbind. Apoi, ca sa nu-mi sterg imaginea atat de frumoasa despre domnia sa, n-am mai putut sa citesc nici o alta aberatie despre “virusi”, tratamente pentru virusi inexistenti etc.

    Imi doresc din toata inima sa nu devina o alta mare dezamagire!!
  • Dragos Dinulescu 04.04.2021 22:57
    Buna seara,

    Sunt dr. Dragos Dinulescu, unul dintre initiatori si semnatari.

    In update-ul dumneavoastra s-a strecurat o greseala de exprimare. Aveti un "nu" in plus, in text. Noi suntem medicii care ne respectam intru totul juramantul!

    Va rog sa adaugati in lista si urmatoarele nume:

    Iulia Urzica, asistent medical principal
    Cornel Cătălin Magda, asistent medical generalist
    Geanina Dragnea, medic specialist Obstetrica-Ginecologie
    Irina Coliban, medic dentist

    De asemenea, cei care doresc sa se alature demersului nostru si sa-si asume cele scrise in comunictul de presa, imi pot trimite mesaj pe mesageria de facebook, cu nume, prenume si profesie/specialitate, sau pe mail, la dragosdinulescu@yahoo.com.

    Va rog sa STERGETI din lista numele colegei noastre doamna dr. Monica Pop, intrucat dumneaei s-a razgandit si, desi initial a semnat comunicatul de presa (exista dovada scrisa a corespondentei cu dumneaei) acum afirma ca nu l-a semnat. Deci, haideti sa-i facem pe plac si sa o stergem din lista.

    Va multumesc.
  • ActiveNewsRo 05.04.2021 00:29
    Vă mulțumim și scuze de mica eroare. Eram de fapt cu gândul la cei care vă critică.
    Am operat modificarea și adăugirile.
    Cu doctorul Cordoș ce se întâmplă, pentru că am văzut o declarație făcută de conducerea Colegiului Medicilor în care se susținea că acesta nu ar fi semnat?...
  • Dragos Dinulescu 04.04.2021 22:58
    De asemenea, va rugam ca noii semnatari sa-i adaugati la rand, nu sa-i intercalati, in asa fel incat sa putem urmari coerenta adaugarilor.
  • mapuni 05.04.2021 00:52
    https://unser-politikblog.blogspot.com/2020/11/charge-to-international-criminal-court.html
  • CATRINEL 05.04.2021 19:36
    Felicitari medicilor pentru initiativa!cred ca un lucru foarte important este oprirea acestor teste PCR.Daca acestea nu vor fi oprite,plandemia nu se va termina niciodata!Este de fapt o "pandemie' de teste.Eu as fi adaugat si acest punct in comunicatul de presa.Argumente sunt multe.In primul rand inventatorul acestiu test a afirmat ca nu a fost facut pentru diagnosticare ci pentru cercetare .Despre virusi gasim in dictionar definitia lor,ca nu sunt organisme vii.Daca e asa ,atunci cum pot fi mortii agresivi?Si mai e un aspect la care m-am gandit:sa presupunem ca ar fi viu virusul,dar este de 0 mie de ori mai mic decat celula.Cum poate cineva sa-mi explice cum eu,m-as putea lupta cu cineva de o mie de ori mai mare decat mine?Ce sanse as avea?Lucrurile sunt atat de logice,dar oamenii nu mai judeca.Frica a paralizat orice gandire .Exista studii care demonstreaza ca virusii sunt de fapt exozomi ,eliminati de celule,atunci cand organismul este supus unor emotii negative,campuri electromagnetice,alimentatie nesanatoasa si altele.Recomand studiile dr.biolog Stefan Lanka,care a si castigat un proces in Germania privind inexistenta virusului rujeolei.Cel care a pus bazele teoriei germenilor a fost Pasteur.Contemporan cu el a fost Bechamp.Despre el nu ati auzit,pentru ca nu era pe placul celor care conduc lumea.Ei au nevoie de oameni fricosi,bolnavi si usor de manipulat.Vaccinurile au facut doar sa slabeasca sistemul imunitar,sa apara tot felul de boli autoimune ,iar oamenii sa devina clienti permanenti ai farmaciilor.Medicina traditionala Ayurveda mentioneaza la raceala,gripa ca este cauzata de hipotermie sau este o eliminare de toxine.Corelat cu ce am scris mai sus despre exozomi,e foarte clar.Tot in Ayurveda se mentioneaza ca D-zeu a creat boala,pentru a-i arata omului ca el greseste.Un aforism spune ca" ignorantul da vina intotdeauna pe altii,iar inteleptul da vina pe el ".Totul se afla in interiorul nostru,de noi depinde starea de sanatate sau de boala.
    Vaccinurile au fost folosite pe vremea lui Napoleon ca un mijloc de selectie si nu de preventie.Erau injectati tinerii recruti.Cine supravietuia,era luat in armata.Exista studii facute de un medic austriac,care si-a si pierdut dreptul de libera practica.Si teoria anticorpilor este desfiintata de Stefan Lanka si de acest medic austriac.El da exemplul scarlatinei,care poate fi facuta de n ori.Eu am avut un unchi,care a avut de 3 ori.Cum poate un vaccin care omoara un om ,mie sa-mi faca bine?As vrea sa-mi raspunda cineva la aceasta intrebare.Si au fost foarte multe decese si reactii adverse grave.Nu cred ca toata lumea anunta.Statisticile nu sunt corecte.
    Sa ne rugam Bunului D-zeu sa ne apere de aceste fiinte care ne vor raul si sa trezeasca acest popor din amorteala in care se afla!Doamne ajuta!
  • Alexandru YES 05.04.2021 21:17
    Foarte bine punctat Catrinel.
    Citat Catrinel
    "studiile dr.biolog Stefan Lanka,care a si castigat un proces in Germania privind inexistenta virusului rujeolei."
    Deci rujeola nu e viroză așa încât și gripa poate să nu fie viroză. ( eu sunt sigur că nu este, am argumentente scrise de 35 de medici, farmacologi și academicieni români in 1979, pubilicate intr-o lucrare scrisă ).
    Este foarte important de înțeles dimensiunile presupusilor virusuri pentru că în teorie ei se pot obseva doar la microscopul electronic. De fapt nu s-a inventat încă nano-scopul ca să putem discuta concret despre virusuri ( ele ( virusurile) fiind de dinensiuni nano-metrice și noi le vedem cu micro-scoapele). Microscopul electronic mășreste de x mii de ori deci nu e relevant pentru că este (zoom digital) nu zoom optic. Zoom digital înseamnă mărirea imaginii prin adăugare și completare cu pixeli, Zoom optic înseamnă apropiere a imaginii față de ochiul uman.
    Ce vezi prin ochelari este realitate. Este ajustat pentru capacitatea ta de percepție.
    Ce vezi prin zoom digital este o transformare a imaginii care implică în mod cert interpretare deci presupunere.
    Medicii trebuie să înțeleagă acest aspect.
    Rog un medic din cei semnatari să contrazică argumentat comentariul tău.
    Fără chestiuni cum ar fi: buturuga mică răstoarnă carul mare.
    Nu zic că ar fi imposibil să exise inframicrobiologie așa cum este denumită disciplina ( catedra ) de virusologie astazi.
    Când se va inventa nanoscopul optic atunci putem vorbi concret despre nano-biologie!
    Are sens ce am zis?
  • Enya 05.04.2021 20:42
    CaleaLactee,
    Multumesc! Nu am tradus eu videoclipul, altcineva a facut efortul asta, nu stiu exact cine! Asa este, acum, dupa un an de pandemie inchipuita si milioane de dovezi, acele 10 minute ale dr. Cowan s-au demonstrat deja!

    Nu pot sa cred cat de proasta este omenirea! Se inghesuie cu sutele la un supermarket, vad cu ochii lor ca unu' nu crapa!, nu jumatate sau aproape toti, cat ar trebui la o pandemie care se respecta, si asta zi de zi, la orice interactiunea a oamenilor, dar continua sau creada infricosati in existenta unei pandemii, ca asa le-au spus lor "autoritatile" la televizor!

    Nene, tu nu te uiti cu ochii tai ca pamantul si viata sunt fix aceleasi ca pana la "pandemie"? Ca daca era asa cum spun satanele, mureau toti taximetristii pana acum, toate casieritele, toti soferii, curierii, nu faceai un pas pe strada fara sa calci pe cadavru la fiecare metru, la coada la hypermarket, unul murea, altul punea pe banda, mai picau doi, mai punea unul pe banda, si tot asa, ca doar asa face un virus ucigas, nu? e peste tot in aer si omoara tot ce prinde!
    De ce nu moare nimeni in patul lui, ci doar in ATI, legat, sedat si suprasaturat cu oxigen, inveselit si gadilat pana in ultima clipa de hoardele de bacterii intraspitalicesti fatale, ingrijit cu mila crestineasca si cu juramantul lui Hipocrate in suflet de devotatii medici si asistenti, si trimis apoi acasa in demnitate deplina, gol-pusca intr-un sac, ca ultimul gunoi?
    De ce? Pentru ca permitem. Noi, omenirea, permitem unor gunoaie vandute satanelor sa ne interzica sa si respiram! Dreptul divin si primul cu care ne nastem (ca de-aia primul lucru care se face la venirea pe lume e sa se loveasca bebelusii peste poponeata, SA RESPIRE!), ne-a fost anulat! Noi, pamantenii, permitem genocidul mascat sub forma de vaccinare, noi permitem tot ce ni se intampla. In loc sa-i intrebam un singur lucru: unde sunt dovezile stiintifice ale existentei sars-cov2 in numele caruia ne-ati facut sclavi?!?
  • Dragos Dinulescu 06.04.2021 14:37
    Buna ziua.
    Va rog sa adaugati la lista semnatarilor, urmatoarele persoane:

    Carmen Leonte, farmacist
    Lacramioara Carstea, medic specialist medicina de familie

    Va multumesc
  • ion costin 06.04.2021 20:41
    Cativa romani incearca sa stranga o comunitate de oameni uniti pentru a gasi metodele legale prin care sa facem fata progadandei si presiunii guvernului si sa ne recastigam drepturile.
    Alaturati-va pe https://pentrulibertate.com.
    Doar impreuna putem reusii!
  • CristianC 07.04.2021 13:08
    ACTIVENEWSRO Este o harababura totala in sectiunea asta de comentarii, orice medic care intra si solicita sa fie adaugat sau doreste sa urmareasca desfasurarea acestui document trebuie sa treaca prin muntele de comentarii si epistole care nu au legatura directa cu ce se intampla aici. Va rog sa stergeti toate acele comentarii (inclusiv acesta) care nu privesc strict acest subiect, din respect pentru cei care isi asuma aceste riscuri si pentru aceasta actiune. Sper sa nu se supere nimeni si sa dam dovada de intelegere,noi cei care nu suntem cadre medicale putem discuta liber pe alte articole. Multumesc din suflet tuturor care au semnat acest document si lupta cu acest sistem bolnav!
  • ActiveNewsRo 07.04.2021 13:16
    Medicii stiu ce trebuie sa faca. Scrie in articol.
    Lista rămâne deschisă
    Nota red.: Pentru alăturare puteți folosi și rubrica de comentarii a ActiveNews și, de asemenea, să trimiteți un mesaj la adresa de poștă electronică razvan_constantinescu@yahoo.com și dragosdinulescu@yahoo.com.
    De asemenea, daca doresc, pot scrie si aici pentru vizibilitate.
    Nu e nici o „harababura”.
  • druppy 08.04.2021 11:08
    Bună ziua
    Stimați concetățeni haideți să terminăm cumva cu minciuna Covid - 19 și să facem loc în lumea medicală românească și cadrelor medicale - medici, asistenți medicali, infirmiere și toți ceilalți care concură la producerea unui act medical corect, bazat pe adevăr și nu pe minciuna promovată de mass ” minciuna ” vândută celor care doresc uciderea POPULAȚIEI GLOBALE PRIN TOT FELUL DE ACTE AȘA ZIS MEDICALE CARE SUNT DEFAPT ACTE TERORISTE ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Eu sunt unul din cei care am trecut prin această gripă atipică fabricată artificial cu largul concurs financiar numit criminal GATES William și cohorta lui. Acest individ sinistru a ajuns să dorească sterilizarea femeilor, reducerea populației prin orice mijloace. Nu am citit nici un comentariu contrar Covid - 19 în presă sau comentat la tv - uri pentru că cei care nu sunt de acord cu acești criminali sunt ” Împotriva adevărului ” adică Împotriva condamnării la moarte a populației lumii și nu apăra interesele financiare ale acestor scursuri umane. Doresc să supun atenției acestor neica nimeni care sunt col. lingău GHE. și pseudo min. sănătății Voiculescu ca procedurile HIPERBARICE care se efectuează în Constanța și Târgu Mureș să fie suportate de CAS ca tratamente vindecătoare post Covid. Momentan nu se acceptă. Dacă doriți BINELE acestui popor voi ce vremelnic vă perindați pe la ciolanel puterii treziți-vă și faceți bine acestui neam și terminați cu acest dispreț față de noi.
    Mulțumesc și să ne fie bine nouă cei de azi și celor care ne vor urma.
  • ina Pop 08.04.2021 23:40
    OMG , era timpul
    tot respectul !
  • ina Pop 08.04.2021 23:47
    .... De ce a trebuit un an ca sa va uniti ? de ce atat de mult ?
  • Mihaela Mihaela 18.04.2021 12:42
    Bravo tuturor medicilor- OAMENI! DUMNEZEU O SA VA OCROTEASCA DE TOT RAUL!
  • UN_OM 19.04.2021 07:56
    ' Hâda realitate', pot fi și o mie, nimeni nu-i va lua în seamă, afacerea presupune bani, enorm de mulți bani .
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția