ACEȘTI BOLNAVI CARE NE CONDUC. Consilierul lui Voiculescu, Răzvan Cherecheș, care se bucura că ne deranjează restricțiile, și-a dat demisia, în timp ce USR-ista Ana Munteanu din Timișoara este lăsată fără o consultație medicală de specialitate

De ActiveNews  /  

Foto: Doi USR-iști cu doi bolșevici criminali pe piept. Nu se auto-sesizează nici o instituție a statului pentru cultul unor criminali comuniști?

Foto: Doi USR-iști cu doi bolșevici criminali pe piept. Nu se auto-sesizează nici o instituție a statului pentru cultul unor criminali comuniști?

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Miss USR Timișoara, Ana Munteanu, consiliera cu flagrantul cu falși clienți, cere în direct un serios consult de specialitate (video mai jos via Victor Ciutacu), o veste bună este că un personaj demn de poziția de întreținător-șef al mumiei lui Lenin din mausoleul din Piața Roșie, Răzvan Cherecheș, unul dintre CEI 24 DE CONSILIERI ai pseudo-ministrului Sănătății, și-a dat azi demisia, anunță Capital. Pe când și la Timișoara la fel?

O TELENOVELĂ DE PE BEGA; GUEST STAR - MISS USR ANA MUNTEANU

Consilierul lui Vlad Voiculescu declara că măsura de a reduce ora de restricționare a circulației de la ora 23.00 la ora 22.00 este una bună pentru că ”îi deranjează pe oameni”. ”Măsura limitării mobilității oamenilor de la ora 22:00 în loc de ora 23:00 este o măsură bună. De unde știm că este o măsură bună? Pentru că îi deranjează pe oameni”, a spus Răzvan Cherecheș, la DigiFM.

Mai rămâne însă cea care conduce Ministerul, Andreea Moldovan, și care susținea sus și tare că elevii de clasele primare trebuie să alerge la ora de Sport cu măștile pe față. Alte perle: „Dacă ar fi să facă abstracție de funcția pe care o am aș spune îmi doresc din tot sufletul o carantină națională.” - Andreea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății. Sau: „O eventuală carantină în București nu trebuie privită ca o pedeapsă.” Să o luăm ca o binefacere!

Citiți  Acești bolnavi care ne conduc și vor să ne vadă închiși între patru pereți. Carantina în DECLARAȚII AIURITOARE ale oficialilor români. Specialist francez: Medicii sperie populația. Rata deceselor este mai mică de 0,2%. Dan Helciug: De ce ne mai vaccinăm?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Asa Sasa 25.03.2021 22:22
    Si Doamne ai mila si de mine ca de injurat nu-i bine sa-i injur, de batut, desi le-ar prinde bine o mama de bataie, nu-i bine sa-i bat, sa-i certi e evident ca-i degeaba, deci da-mi Doamne rabdare multa. Si totusi, mi-e teama ca s-ar putea sa gresesc...
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires