A sosit rezultatul anchetei: Iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka a murit din cauza unui cheag de sânge. Hotnews a publicat că s-ar fi sinucis și Mediafax că a fost ucis

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesul fostului jucător de hochei pe gheață Konstantin Kolstov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a fost confirmat marți de fostul său club Salavat Yulaev Ufa, pe canalul de știri Telegram. El era partenerul de viață al numărului 2 mondial de trei ani.

Presa din Belarus, citată de Daily Mail, a dezvăluit că prietenul Arynei Sabalenka a decedat cu o lună înainte de împlini 43 de ani din cauza unui cheag de sânge detașat, care i-a înfundat un vas de sânge, informează Adevărul.
 
Conform Telegraf.News, un cheag de sânge care s-a format în altă parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sânge din creier, cauzându-i embolie cerebrală. Cheagurile de sânge în efluviu zilele acestea sunt adeseori un „efect advers rar” al vaccinărilor cu seruri experimentale Covid.

„A murit fulgerător. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin a scris pentru totdeauna în istoria clubului nostru”, se arată în comunicatul grupării de hochei ruse. Konstantin Kolstov a jucat pentru Pittsburgh Penguins și a reprezentat Belarus la două Jocuri Olimpice de iarnă. În aceeași postare se relatează că fostul sportiv plănuia să nu-și reînnoiască contractul cu echipa de hochei din Rusia, unde antrenase, ca secund, în ultimele două sezoane.

Aryna Sabalenka urma să intre în turul 2 la Miami Open, unde ar fi trebuit să joace împotriva câștigătorei meciului Simona Halep - Paula Badosa. Deși nu a făcut un anunț oficial, jucătoarea din Belarus cel mai probabil se va retrage din competiție.
 
Hotnews a publicat că s-ar fi sinucis și Mediafax că a fost ucis.
 
În toate trei cazurile afirmația este exactă.
 
Vedeți și Cine dă ordine presei ticăloase cum să mintă în cazul morților subite din rândul adolescenților? O elevă de 15 ani de la Liceul Sanitar din Bistrița, deces subit prezentat ca sinucidere. Un băiat de 16 ani din Timiș, deces pus pe seama energizantelor
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Gabi 3458 19.03.2024 16:29
    Sigur si eficient.
  • Mircea Dragan 19.03.2024 17:47
    Asa se intampla cand esti batran! Bine ca nu a facut long covid ca era mai rau
  • Andri 19.03.2024 18:23
    In mod sigur cheagurile de sange s-au format din cauza filmelor comedie vizionate sau chiar din cauza oualelor ochi de la micul dejun.
    S-a dat drumul in injectia numarul 9 anti covrigi, hai turma, hai!! Be he he!!
  • Andri 19.03.2024 19:34
    Se pare ca s-a sinucis conform unor surse

    https://insiderpaper.com/sabalenkas-boyfriends-death-apparent-suicide-police/
  • Leonesse 19.03.2024 20:48
    Normal ca s-a sinucis. Cu 3 doze de vaxx , cum s-ar putea numi? Aia cu aruncatul de la etaj e subtire rau! Ca vuieste Miami de lume venita la turneu. Ar fi fost o gramada de oameni din hotel care ar fi aflat daca e unul aruncat de la etaj in hotel.. Pozele si alte kestii, pana sa vina politia ar fi devenit virale pe social media. Sabalenka nu e neica nimeni - nr 2 WTA , chiar a fost si pe pozitia 1, castigatoare de Grand Slam . Praf in ochi! Si Sabalenka nu a renuntat la turneu, inca nu s-a retras! Hmmm..
  • Neanae 19.03.2024 20:08
    Dumnezeu să-l ierte! Nu prea e de glumă dar mă bate gândul unde să fi fost Putin când s-a dus amărâtul! Să nu fi fost mâna țarului ????
  • Valter COJMAN 19.03.2024 21:13
    Precis l-a ucis Putin...
    Doar asa spune occidentul nazist si rusofob.
  • Jenica Nastasa 19.03.2024 22:42
    Patriarhul e vinovat
  • Coronoia 20.03.2024 01:07
    Sabalenka la valoarea ei sigur ar avea resurse sa taraie in tribunale pe eroii in halat alb care i-a vaxinat barbatul, pe bourla, pe "autoritatile sanitare" si pe care or mai fi.
    Dar normal ca nu o face, de ce sa se deranjeze, e prea ocupata sa pasuneze pe izlaz, sa rumege si sa se baseasca ca o oaie vaccinoasa ce este. Mor pe oile astea covidiste care in loc sa-si caute dreptatea continua sa doarma in sosoni in timp ce sunt omorate, ele si familiile lor.
  • Leonesse 20.03.2024 08:13
    Nevaxx au indurat umiliri o scurtă perioadă de timp. Cei vaxxați vor indura toată viata lor consecința alegerii lor conștiente sau manipulate. Când e de ajuns batjocura lor și să ajungem să avem compasiune pentru ei? Și când vor merge pe lumea cealaltă vor fi tratați diferit , dar și noi vom fi tratați conform iubirii , ajutorului sau îndurării de care dăm dovadă în viață. Lasați-i în plata Domnului, că El știe mai bine să-i judece cum se cuvine. A arăta satisfacție pentru răul celuilalt fie el și adormit de tembelizor, dăunează grav sănătății, în timp. Pace și cadență! Nu vorbeam despre dumneavoastră. Am văzut o tendință aici pe activenews. Nu judeca ,omule, căci cu măsura cu care judeci vei fi judecat, la rândul tău.
  • Tic ► Leonesse 20.03.2024 10:37
    Nu ne satisface,Doamne fereste,nenorocirea altora.Ne revoltă faptul ca acceptă cu seninătate si comoditate ascunse sub vorbele frumoase ale ipocriziei epitafelor postate,crimele asupra familiilor lor.Tare iute se "resemnează" cu " asta e"!
  • Coronoia ► Leonesse 21.03.2024 09:26
    Leonesse, ma revolta faptul ca nu cer sa se faca dreptate!!!
    Pot sa inteleg sa au facut o alegere gresita, toti gresim in unele privinte insa intr-un tarziu ne mai si trezim din noaptea mintii si incercam sa reparam.
    Eu insami ca persoana neinjectata nu pot sa tarai pe criminali prin tribunale pentru ca ocolind injectia nu am cum sa-i acuz ca m-au otravit. Doar injectatii schiloditi pot face demersul asta, plus familii ale injectatilor care au murit in urma capsarii. E inadmisibil si revoltator de exemplu ca un dr Mengele sa te minta ca vaxul e sigur pentru copilul tau, tu oaia sa-ti injectezi copilul, copilul sa moara in urma injectiei iar tu parintele sa stai cu mainile in san in loc sa razbuni moartea copilului!!! Si sunt o gramada care sunt in situatia asta in care le-au murit persoane teoretic dragi in urma capsarii iar ei stau si se uita bovin.
    Atata timp cat organizatorii acestui genocid nu vor fi trasi la raspundere si nu vor fi aruncati in spatele gratiilor, plandemiile se vor tot repeta. Doar injectatii pot face ceva sa impiedice urmotorul genocid iar ei refuza cu obstinatie sa o faca! Practic injectatii ii protejeaza pe criminalii care le-au omorat familiile, s-au aliat cu ei. E de neinteles asa ceva, dezgustator si revoltator. Mai au si nesimtirea sa publice necroloage in care cu cuvinte inflorite jelesc ipocrit pierderea prematura a rudei lor (ba de multe ori mai si cersesc bani de inmormantare).
  • paul1111 20.03.2024 07:15
    Ramele tot rame raman: merg pe sub pamant, nu au coloana vertebrala si se duc repede tot sub pamant.
    Sigur si eficient.
Ultima oră

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII