A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual - AVC! În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a încetat din viață. Anunțul tragic a fost făcut de către Antonela, o prietenă apropiată, pe platformele de socializare. Cântărețul transsexual se afla în comă, fiind internat într-un spital din Germania, anunță Știripesurse. AVC, transmit alte surse.

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familie și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare, seara trecută.

Cu doar câteva zile în urmă, informațiile dezvăluiau că artistul transsexual se afla internat în spital, într-o comă profundă. Ulterior, au început să apară speculații conform cărora acesta ar fi decedat.
 
Naomi a ales să părăsească țara acum șase ani și timp de mai mulți ani a fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. În 2014, a reușit să ajungă în finala Eurovision România. Ziua de 25 aprilie ar fi trebuit să fie momentul în care Naomi sărbătorea împlinirea vârstei de 47 de ani.

Naomi se afla în comă într-un spital din Dortmund. Antonela, o apropiată a transsexualului, a dezvăluit această situație. Planificaseră să se întâlnească în România, dar nu mai reușiseră să ia legătura cu Naomi. Ulterior, au primit știrea că artistul se afla internat în spital. Antonela a menționat că atunci când a discutat cu Naomi, acesta părea să aibă o "voce destul de sănătoasă" și să vorbească coerent.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Christinne Radu 20.04.2024 13:08
    Odihneasca-se in pace!
  • Mars.60 Stefan 20.04.2024 16:49
    Degeaba părea să aibă o "voce destul de sănătoasă"
    și să vorbească coerent daca nu-I cerea iertare Domnului si nici nu-I multumea
    ca a fost indelung rabdator cu el pana sa amuteasca in coma.
    La ce i-a folosit "vocea destul de sănătoasă" daca mintea nu era la fel?
    Pacat de el, daca a plecat fara sa se impace cu Dumnezeu, fara sa se pocaiasca.
    Faptele, gandurile si cuvintele omului il urmeaza in vesnicie.
    Evrei 9:27
    Deci, care odihna si care pace?
  • Delacruce 20.04.2024 14:34
    Ce asistenta religioasă va primi individul ?
    S au va fi incinerat.
  • Mircea Dragan 20.04.2024 14:47
    Destrabalatul asta avea 3 doze facute ca el trebuia sa aiba viata ''sociala''. A primit ce a meritat.
  • Jenica Nastasa 20.04.2024 14:50
    E sărbătoare in iad!
  • Delacruce 20.04.2024 14:59
    Ce asistenta religioasă va primi individul ?
    S au va fi incinerat.
  • remember republica 20.04.2024 15:57
    Spre comparație: https://www.youtube.com/watch?v=jgQlwceibEI
    Vocea Mihaelei Mihai este mult mai profund ancorată în interpretarea partiturii. Naomi e doar o voce inutil patetică, lipsită de profunzime, iar lacrimile nu fac decât să amplifice impresia de „lyrisme à froid”. Aceste trucuri interpretative sunt azi suficiente să păcălească un public tot mai lipsit de educație artistică. Dar asta e doar latura de PR a unei realități fabricate, constând în cultivarea imaginii, indiferent de valoarea artistică reală. Exemple sunt nenumărate.

    Faptul că s-a întâmplat tragicul eveniment e rezultatul unei decizii greșite din plandemie. Mulți indivizi din „minoritățile” atât de mediatizate au fost determinați în mod viclean să opteze pentru vaxxxin, ca să nu le fie bocată calea spre audiență, de care depindea în cea mai mare măsură prosperitatea lor. Acum, plătesc cu viața decizia greșită de atunci. Lecția lor se rezumă la a pricepe că, în mâinile marilor păpușari, sunt doar niște unelte lipsite de importanță. Viața lor nu valorează nimic în ochii celor care se folosesc de ei pentru a neantiza relaționarea normală din societate. Dacă înțeleg asta, poate realizează că nu e cazul să devină complici la o crimă care îi include și pe ei între victime...

    Altminteri, nu izbutesc să fiu prea empatic. Dacă e un păcat, Dumnezeu să mă ierte...
  • Nicolas77 20.04.2024 19:18
    Deci nici nu pot să îl ascult pe ăsta că îmi provocă greață! Îmi pare rău pentru el că a ales calea asta!
  • Patriot Roman 20.04.2024 21:25
    Omu sa nascut cu o karma grea,(tot de el fiind creată) fiind parasit de mama la 3 zile de la naștere, apoi a ales calea greșita-n viață. O karma tot grea..Așa cum sintem obligați sa cunoaștem legile divine ,la fel trebuie sa știm și legile Lui Dumnezeu. NECUNOAȘTEREA LEGILOR DIVINE NU E O SCUZA PT. NICI UN OM. Încalcarea lor se pedepsește chiar daca nu cunoști legile divine. Așa merge treaba.
  • Davinci 21.04.2024 08:24
    Departe de a face apologia lgbtq prin moartea aceștui om nu face lumea mai buna sau mai rea. Eu sint un creștin ortodox. Trăiesc in S.U.A. de peste 35 de ani si am întîlnit la munca mea de aici oameni de tot felul. NU am fost agresat sau sa mi se facă avansuri de cei ce aparțin LGBTQ . SInt o "casta" unde daca au trecut printr-o facultate dețin o cultura generală la obiect. Au idee despre cam tot ce se întîmplă in jurul lor si sint documentați. Buni samariteni si nu ar îndrăzni sa te jignească ba din contra sint săritori sa te apere. îmi aduc aminte de Mădălin VOicum cum o apară pe Naomi fiind bătută in tara cu bestialitate cu parul mult. Asta era acest băiat bun actor care a simțit altceva fără sa se dea sfinta . Citi nu sint ascunși in zilele de azi si in fata societății par normal? Am fost persoana publica in tara si știu destule de oameni de artiști care daca as vorbi ați ramine paerplex nebanunind dece au murit unii fiind bolnavi de SIDA si lucind ca actori , cîntăreți etc. NU este de datoria mea sa spun dar poate vor vorbi chiar ei cei ce mai sint in viața sau... Gabriel Popescu cel mai mare balerin roman al tuturor timpurilor era gay. Floria Capsali marea corepetitoare era lezbiana. NUriev si Brajnikov erau gay la fel ca mulți sculptori si filozofi din epocile trecute. AU lăsat urme in cultura uriașe. Repet nu sintem noi in măsură sa arătăm cu degetul pentru ca alte trei degete sint orientate către noi.
    Steihardt spunea despre homosexuali ca ei sa fie primiți in biserica pentru ca este unică lor șansă de a se reîntoarce . PRoblema lor este sint manipulați si dind friu liber imaginației sint ridicoli la orice demonstrație aratind ca niște clovni demachiați parțial. De ceva timp de cind li s-a dat importanta de biserica catolica a lui Francisc si legile fără vreo judecata de pe timpul lui BIden le-a dat apa la moara sa pare ca sint speciali. NU nu sint speciali dar si sa nu uitam abuzurile comuistilor fata de ei bătutele si multe altele. PRoblema începe sa fie altcumva cind cei ce se vor normali au in familie la un moment dat un homosexual o lesbiana... etc. Atunci sa te pui sa vezi drame... Si daca ei sint descoznpirati azi sa fie desconspirate si cei care sint in incest care au viața dubla cu amante etc...si fac judecați pripite . Sa învățăm sa toleram si ca orice creștin sa spunem " si ajuta necredinței mele"
    Dumnzeu sa o odihneasca si sa ii ierte păcatele si greselile făcute cu știință sau far' de știință.

    Doamne ajuta!!!
  • Mars.60 Stefan 22.04.2024 15:27
    Domnule DAVINCI, va respect modul binevoitor si tolerant in care priviti lucrurile, dar
    asa graieste Domnul in care nu este schimbare si nici minciuna ca la oameni:

    Iezechiel
    Capitolul 33:8-11

    8. Când Eu voi zice păcătosului: "Păcătosule, vei muri", și tu nu-i vei grăi nimic, ca să vestești pe păcătos să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta.
    9. Iar dacă tu ai vestit pe păcătos să se abată de la calea lui și să se întoarcă de la ea, și el nu s-a abătut de la calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ți-ai scăpat viața.
    10. Și tu, fiul omului, spune casei lui Israel: Voi ziceți așa: "Nelegiuirile noastre și păcatele noastre sunt asupra noastră și ne stingem în ele; cum vom putea dar să trăim?"
    11. Spune-le: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot așa este de adevărat că Eu nu voiesc moartea. păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa și să fie viu. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la căile voastre cele rele! Pentru ce să muriți voi, casa lui Israel?
    .........

    Dumnezeu sa ne miluiasca pe fiecare!
  • Rusi 22.04.2024 12:25
    Iadul il asteapta.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 24.04.2024 11:39
    condoleante
Ultima oră

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!

11:30

Johnson & Johnson plătește despăgubiri de 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de pudra de talc

10:40

Un oficial CIA acuză că Donald Trump e ”deținut de nenorociții de ruși” și dezvăluie că Mike Pompeo și personalul său i-au ascuns informații când era președinte

09:55

Turcia suspendă orice formă de comerț cu Israelul din cauza tragediei umanitare din Gaza

09:20

Macron nu a renunțat la visul napoleonic. Vrea în continuare să trimită trupe NATO în Ucraina pentru a proteja Moldova și România

08:57

Moscova expune echipamentele militare NATO capturate pe front

08:50

Ion Cristoiu: Rusia a câștigat deja războiul cu Occidentul!

01:00

Pr. Ioan Istrati: Noaptea asta Hristos stă singur în temniță, rugându-Se pentru cei care Îl vor omorî

00:30

3 mai: Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici, numit și ”Luceafărul de la Lainici”. Sfântul Mucenic Timotei și soția sa, Mavra

23:54

Maica Ecaterina Fermo – “Pagini de Jurnal”, o nouă carte editată la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă - Despre convertirea de la iudaism la Ortodoxie, renunțarea la actorie și intrarea sa în mănăstire

23:46

Emisiune Sky News despre cazul tragic al unui britanic care a dat in judecata AstraZeneca, după ce a rămas cu leziuni cerebrale grave în urma vaccinului Covid: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”. Serul experimental a fost lăudat și la Trinitas TV - VIDEO

23:31

Pr. Dan Bădulescu: TIMPUL și JOIA MARE. ”Cinei Tale celei de taină, astăzi, Fiul lui Dumnezeu, părtaș mă primește, că nu voi spune vrăjmașilor Tăi taina Ta, nici sărutare Îți voi da ca Iuda...” - VIDEO

23:17

Corupția și mafia homosexuală din BOR și Sistem, expuse la Realitatea Plus. Postul TV difuzează controversatul film ”21 de Rubini” chiar a doua zi de Paști

22:59

Fetiță de 8 ani, moarte subită în mijlocul străzii chiar de ziua ei