A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Irene Mariane Tătaru, profesoară din Craiova, informează:
„A fost mare susținător al campaniei de injectare și, totusi, văd mulți că-l admiră, păi, ce folos dacă a susținut o crimă! Oare câți mediciniști de la UMF Craiova au fost nevoiti să se injecteze din cauza lui?
Eu cred că există destinul, dar tot trebuie să alegi dacă îl accepți sau nu.
S-a raspandit ideea in mediul online și pagina mea că a murit de cancer, mare minciuna, a murit intr-o rezerva dim spital din cauza unei probleme la inima. Unii ați face orice sa acoperiți adevarul! Plus că omul era dozat triplu. Informația este sigura 100%.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, a încetat din viață, la 47 de ani, anunță reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, potrivit Gazetei de Sud.

Mihai Ioana a fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

„Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova deplânge trecerea în neființă, pe 17 ianuarie 2023, a prof. univ. dr. MIHAI IOANA, profesor, cercetător, coleg și prieten de neînlocuit.

Cariera sa a însemnat o excepțională activitate dedicată catedrei, dar și cercetării științifice în genetica medicală, domeniu cu care s-a identificat și în care a excelat. Coordonator al Laboratorului de Genomică umană al UMF Craiova (din 2007), al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, s-a dovedit un adevărat spirit vizionar și reformator, un profesor exigent cu sine și generos cu toți din jurul său.

Prof. univ. dr. MIHAI IOANA și-a asumat și responsabilități administrative academice. A fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

Rămâne un exemplu, un reper prin tot ceea ce a construit, prin deosebitul spirit colegial pe care l-a cultivat în întreaga sa existență!

Condoleanțe familiei greu încercate în aceste clipe!

Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis UMF Craiova.

Profesorul a participat în urmă cu un an la campania pro-vaccinare, a TVR Craiova, „Împreună învingem pandemia”. 

 
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îi deplânge, de asemenea (în mod comunist), trecerea în „neființă”. Nu mai bine, dacă tot erau prieteni, i-ar investiga cauza reală a morții subite?
 
„IN MEMORIAM Prof. Univ. Dr. Mihai Ioana

Unul dintre cei mai importanți geneticieni ai României și ai Europei a trecut în neființă! A iubit oamenii, le-a alinat suferința și întotdeauna și-a ajutat necondiționat colegii și prietenii! Îi mulțumesc lui Mihai pentru ceea ce a făcut pentru medicina românească și pentru onoarea pe care ne-a făcut-o în calitate de sfătuitor!
Drum lin, dragă Mihai! Te iubim și te respectam!”, a scris ministrul:
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
 • Tic 20.01.2023 14:05
  Coordonator al Centrului de Genetica Medicală? Nici ca se putea mai bun exemplu de sigur și eficient. Și sa mai ai încredere în "știință"!
 • pleistoros 20.01.2023 15:13
  Domnule doctor Mihai Ioana va urez multa sanatate.

  Din pacate, pare-se ca ati luat si dvs. boala asta .....COINCIDENTA. Cam repede ce-i drept...dar de, uneori viteza stiintei mai vine si cu efecte adverse, deh...ce sa-i faci.
 • Carbid 20.01.2023 17:48
  "Coincidență acută severă"...formă ușoară!
 • Leonesse 20.01.2023 15:21
  Iata ca nu toti medicii si-au facut fake-vax. Unii erau asa de convinsi incat l-au facut pe bune, 3 doze, si dom' profesor mai facea.,. daca apuca.. Dumnezeu sa-l ierte!
 • Vasile Pdure 20.01.2023 15:45
  "Nu mai bine dacă erau prieteni, i-ar investiga cauza morții subite? " Nu! Dacă erau prieteni, îi spunea să nu se vaccineze! Dar așa? În " neființă " a trăit, în " neființă " se duce
  Ei au dreptate. Locul " neființei " este iadul. Cum poți fi un suflet bun, fără Dumnezeu Biserică, Sfinte Taine și pe deasupra să te mai și vaccinezi? Este o totală stare de incompatibilitate. Dar,dacă ai mai avut și o poziție din care ai mai și constrâns pe alții la vaccinare? Ce șansă mai acorzi vieții în Hristos? Există Rai! Iar Raiul nu- l poți dobândi decât prin ORTODOXIE!
 • Poenaru2016 20.01.2023 15:55
  D-om profesor a trecut in nefiinta nu la cele vesnice. Rafila stie el ce stie !
 • claudiu mincu 20.01.2023 17:07
  Oare dl Rafila o avea vre-o remuscare ca un om tanar din tagma domniei sale s-a dus la intalnirea cu Domnul inainte de vreme ?
  De mii de alti tineri care s-au prapadit crezand in stiinta e clar ca nu-i pasa. Dar marele profesor Cercel ce zice ? Gramajoara aia superba de grasime o avea vre-o vina ? Nicidecum, doar o coincidenta.
  Oare cum dorm acesti criminali ? Dom' colonel ati citit ca un coleg care a crezut in minciunile pe care le recitati in fiecare zi nu mai e printre noi ? Nu stiu daca avea copii domnul doctor, daca avea, azi sunt orfani.
  Dupa cum sta treaba pe la noi, toti politicienii s-au gaurit in fata " ghivetei ", vorba regretatului Ioan Gyuri Pascu. Vedem ca in partea cealalta a planetei, progresistei Jacinda i s-a terminat benzina si trece pe banca. Evident nu de la vax. Ciuca al nostru chiar daca e mai puriu si mai rotofei, n-are probleme. Nici nea Marcel, se incalzeste pentru rotativa. Le da Popescu energie cata vor, ca doar el e sef peste ea. Mai ieri un tanar sportiv de performanta spunea ca a venit vremea sa faca un pas inapoi. La 25 de ani, cei mai multi sportivi, indiferent de sportul pe care il practica, nici nu ajung la apogeul carierei. Tanarul Glinta vrea sa aiba grija de sanatate. Foarte bine, dar ar putea sa iasa si sa spuna adevarul.Cu siguranta il stie.
  Ca a fost alegerea lor, asta e, dar ce facem cu oamenii care au fost constransi sa se intepe? Oare Robert a fost conditionat de certificat pentru a putea participa la competitii ? Sigur. Macar vre-un sef de companie va fi tras la raspundere ? Sute de oameni au fost terorizati pana au cedat si s-au intepat. Cei care n-au cedat au fost marginalizati sau chiar si-au pierdut locul de munca. Nu am citit de vre-un proces inceput. S-a pus batista pe tambal desi coardele tambalului sunt rupte.
  Cati oameni trebuie sa mai moara pana cand acesti criminali vor plati ?
 • Cristian 1093 20.01.2023 22:03
  Stai linistit, se va face dreptate.
  Avocatul Piperea v-a deschide proces !
  Pe feisbuc !
 • Zeta ► Cristian 1093 21.01.2023 10:35
  :)))
  100%
 • blindstarz 20.01.2023 17:10
  Promovati informatii false, inventate pentru rating. ANDREI NICOLAE esti un jurnalist de cacat! Calci pe suferinta altora ca sa iti promovezi articolul jenant. Spanzura-te! Planeta asta are deja prea multi mizerabili ca tine.
 • Mircea Dragan 20.01.2023 17:15
  De fapt tu ce cauti aici? Mergi pe ''vaccinare punct ro '' si la Pacuraru la Irealitatea tv. Mars jigodie!
 • Tic ► Mircea Dragan 20.01.2023 21:43
  Au apărut mercenarii! Au văzut ca se îngroașă gluma și încearcă sa ne intimideze!
 • ActiveNewsRo 20.01.2023 17:15
  Stimate Domn, suntem deschiși și față de persoane cu un limbaj atât de elevat ca al Dvs, dacă putem ajuta alți cititori. Așadar spuneți-ne Dvs vă rugăm care este mai exact informația falsă ca să știm ce să corectăm.
 • Cc Cc 20.01.2023 18:12
  Băi „domnule”, dacă ai ceva valabil de spus, niscaiva contraargument, dă-i înainte; dar dejecțiile ține-ți-le pentru tine. Vezi să n-ajungi și tu ca stimabilul din articol în „neființă”!!!
 • P.M. 20.01.2023 18:36
  @@@BLINDSTARZ, la ce vă referiți când spuneți că informațiile din acest articol sunt false?Cumva acest ,,specialist''nu este mort?Fiind persoană publică, cu siguranță are un număr de contact public, așa îl puteți contacta și cine știe, poate aveți dreptate.
  Sau la faptul că dumnealui nu a participat la propaganda ,,salvatorului''?Păi și atunci cine este acea persoană din videoclipul articolului?La fel, poate vă/ne lămurește dânsul, dacă mai trăiește.

  P.S.
  Vedeți că doza 4 este aprobată de mai bine de 5 luni, grăbiți vă, poate o vor aproba și pe a 5 a, așa că trebuie să fiți cu ele la zi!
 • A.C. 21.01.2023 06:02
  Stimabile oim orb(it), dumneavoastra declarati ca cel putin una din urmatoarele ar fi adevarata: domnul prorector NU a decedat, situatiune in care dumnealui isi falfaie fiinta in continuare pe acest Pamant, intr-o stare invizibila, stare care ii aduce clare avantaje la orice coada la cumparaturi, unde se poate aseza in fata fara ca cineva sa se prinda din timp. Doi, domnul cu pricina NU a decedat subit, ci cu lentoare, ceea ce ar fi sadic din partea dumneavoastra sa afirmati. Trei, UMF Craoiva NU este in doliu, ceea ce poate insemna ca UMF Craoiva este indiferenta cu privire la decesul profesorului, ca UMF Craoiva se bucura de moartea acestuia sau, pur si simplu, ca UMF Craiova a intrat in panica, fiind inoculata majoritar si constientizand ca isi asteapta, de facto, randul, cam in fiecare zi care se iveste. La acest capitol, va urma!
  Patru, Rafila de fapt NU ii deplange trecerea in nefiinta, caci Rafila e...Rafila si nu am cuvinte valabile in vocabular pentru a-l defini.
  Cinci, domnu' prorector NU a trecut in ne-fiinta, ci in...fiinta, ceea ce ne duce pe alte meleaguri si nu suntem suficient de cunoscatori, asa ca aceasta supozitie o aruncam in arena preventiv doar, ca sa atingem toate unghiurile posibile de vedere.
  Cum se pare ca am raspuns in locul dumneavoastra prea stimatei redactii, asteptam sa faca in mod eficient corecturile de rigoare, asupra textului si a insasi fiintei de jurnalist a domnului autor. Preventiv.
  Cu respect.
 • Mircea Dragan 20.01.2023 17:13
  Un tembel in minus. Mare paguba.
 • Carbid 20.01.2023 17:46
  A "învins-o" (plandemia) de unul singur! A ieșit din joc!

  Rafila!!! Plânge-te pe tine, nu pe el!
 • spider 20.01.2023 18:31
  Cum a ajuns acesta profesor de genetica medicala????Pai si un bun student la medicina isi pune intrebari cu privire la terapia genica!!!Sa te injectezi cu-n ser experimental/criminal si sa mai indemni si pe altii,asta da incompetenta la nivel inalt!Si din pacate nu este singurul.Mare rusine pentru tagma medicala!!!!!!!!!
 • Zeta 21.01.2023 10:39
  Poate că a avut sponsorizări ptr studiile sale. Deh, trebuia să presteze acum. Atenție amatorilor la compromisuri, că vine și plata
 • robertbaldwin 20.01.2023 19:29
  https://youtu.be/km4TzVhxf5g?t=81

  „Împreună învingem pandemia!” – o campanie TVR Craiova

  Profesor universitar doctor Mihai Ioana- Prorector Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova
  Aducem în fața dumneavoastră oameni pentru care responsabilitatea socială este un principiu fundamental al vieții.
  Medici, profesori, artiști sau sportivi, profesioniști din toate domeniile de activitate ne transmit gândurile lor și speranța că doar împreună învingem pandemia!
 • A.C. 20.01.2023 21:10
  Un pro-rector (si injectare experimentala!!) cu privirea blanda, bovina, care sta(tea) sa convinga (i-a si obligat?) studentimea sa se inoculeze experimental, spre binele comun, bineinteles, ca stie el mai bine!
  Despre astfel de oimeni ce sa mai spui?!
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI