A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Irene Mariane Tătaru, profesoară din Craiova, informează:
„A fost mare susținător al campaniei de injectare și, totusi, văd mulți că-l admiră, păi, ce folos dacă a susținut o crimă! Oare câți mediciniști de la UMF Craiova au fost nevoiti să se injecteze din cauza lui?
Eu cred că există destinul, dar tot trebuie să alegi dacă îl accepți sau nu.
S-a raspandit ideea in mediul online și pagina mea că a murit de cancer, mare minciuna, a murit intr-o rezerva dim spital din cauza unei probleme la inima. Unii ați face orice sa acoperiți adevarul! Plus că omul era dozat triplu. Informația este sigura 100%.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, a încetat din viață, la 47 de ani, anunță reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, potrivit Gazetei de Sud.

Mihai Ioana a fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

„Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova deplânge trecerea în neființă, pe 17 ianuarie 2023, a prof. univ. dr. MIHAI IOANA, profesor, cercetător, coleg și prieten de neînlocuit.

Cariera sa a însemnat o excepțională activitate dedicată catedrei, dar și cercetării științifice în genetica medicală, domeniu cu care s-a identificat și în care a excelat. Coordonator al Laboratorului de Genomică umană al UMF Craiova (din 2007), al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, s-a dovedit un adevărat spirit vizionar și reformator, un profesor exigent cu sine și generos cu toți din jurul său.

Prof. univ. dr. MIHAI IOANA și-a asumat și responsabilități administrative academice. A fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

Rămâne un exemplu, un reper prin tot ceea ce a construit, prin deosebitul spirit colegial pe care l-a cultivat în întreaga sa existență!

Condoleanțe familiei greu încercate în aceste clipe!

Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis UMF Craiova.

Profesorul a participat în urmă cu un an la campania pro-vaccinare, a TVR Craiova, „Împreună învingem pandemia”. 

 
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îi deplânge, de asemenea (în mod comunist), trecerea în „neființă”. Nu mai bine, dacă tot erau prieteni, i-ar investiga cauza reală a morții subite?
 
„IN MEMORIAM Prof. Univ. Dr. Mihai Ioana

Unul dintre cei mai importanți geneticieni ai României și ai Europei a trecut în neființă! A iubit oamenii, le-a alinat suferința și întotdeauna și-a ajutat necondiționat colegii și prietenii! Îi mulțumesc lui Mihai pentru ceea ce a făcut pentru medicina românească și pentru onoarea pe care ne-a făcut-o în calitate de sfătuitor!
Drum lin, dragă Mihai! Te iubim și te respectam!”, a scris ministrul vaccinist.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • Tic 20.01.2023 14:05
    Coordonator al Centrului de Genetica Medicală? Nici ca se putea mai bun exemplu de sigur și eficient. Și sa mai ai încredere în "știință"!
  • pleistoros 20.01.2023 15:13
    Domnule doctor Mihai Ioana va urez multa sanatate.

    Din pacate, pare-se ca ati luat si dvs. boala asta .....COINCIDENTA. Cam repede ce-i drept...dar de, uneori viteza stiintei mai vine si cu efecte adverse, deh...ce sa-i faci.
  • Carbid 20.01.2023 17:48
    "Coincidență acută severă"...formă ușoară!
  • Leonesse 20.01.2023 15:21
    Iata ca nu toti medicii si-au facut fake-vax. Unii erau asa de convinsi incat l-au facut pe bune, 3 doze, si dom' profesor mai facea.,. daca apuca.. Dumnezeu sa-l ierte!
  • Vasile Pdure 20.01.2023 15:45
    "Nu mai bine dacă erau prieteni, i-ar investiga cauza morții subite? " Nu! Dacă erau prieteni, îi spunea să nu se vaccineze! Dar așa? În " neființă " a trăit, în " neființă " se duce
    Ei au dreptate. Locul " neființei " este iadul. Cum poți fi un suflet bun, fără Dumnezeu Biserică, Sfinte Taine și pe deasupra să te mai și vaccinezi? Este o totală stare de incompatibilitate. Dar,dacă ai mai avut și o poziție din care ai mai și constrâns pe alții la vaccinare? Ce șansă mai acorzi vieții în Hristos? Există Rai! Iar Raiul nu- l poți dobândi decât prin ORTODOXIE!
  • Poenaru2016 20.01.2023 15:55
    D-om profesor a trecut in nefiinta nu la cele vesnice. Rafila stie el ce stie !
  • claudiu mincu 20.01.2023 17:07
    Oare dl Rafila o avea vre-o remuscare ca un om tanar din tagma domniei sale s-a dus la intalnirea cu Domnul inainte de vreme ?
    De mii de alti tineri care s-au prapadit crezand in stiinta e clar ca nu-i pasa. Dar marele profesor Cercel ce zice ? Gramajoara aia superba de grasime o avea vre-o vina ? Nicidecum, doar o coincidenta.
    Oare cum dorm acesti criminali ? Dom' colonel ati citit ca un coleg care a crezut in minciunile pe care le recitati in fiecare zi nu mai e printre noi ? Nu stiu daca avea copii domnul doctor, daca avea, azi sunt orfani.
    Dupa cum sta treaba pe la noi, toti politicienii s-au gaurit in fata " ghivetei ", vorba regretatului Ioan Gyuri Pascu. Vedem ca in partea cealalta a planetei, progresistei Jacinda i s-a terminat benzina si trece pe banca. Evident nu de la vax. Ciuca al nostru chiar daca e mai puriu si mai rotofei, n-are probleme. Nici nea Marcel, se incalzeste pentru rotativa. Le da Popescu energie cata vor, ca doar el e sef peste ea. Mai ieri un tanar sportiv de performanta spunea ca a venit vremea sa faca un pas inapoi. La 25 de ani, cei mai multi sportivi, indiferent de sportul pe care il practica, nici nu ajung la apogeul carierei. Tanarul Glinta vrea sa aiba grija de sanatate. Foarte bine, dar ar putea sa iasa si sa spuna adevarul.Cu siguranta il stie.
    Ca a fost alegerea lor, asta e, dar ce facem cu oamenii care au fost constransi sa se intepe? Oare Robert a fost conditionat de certificat pentru a putea participa la competitii ? Sigur. Macar vre-un sef de companie va fi tras la raspundere ? Sute de oameni au fost terorizati pana au cedat si s-au intepat. Cei care n-au cedat au fost marginalizati sau chiar si-au pierdut locul de munca. Nu am citit de vre-un proces inceput. S-a pus batista pe tambal desi coardele tambalului sunt rupte.
    Cati oameni trebuie sa mai moara pana cand acesti criminali vor plati ?
  • blindstarz 20.01.2023 17:10
    Promovati informatii false, inventate pentru rating. ANDREI NICOLAE esti un jurnalist de cacat! Calci pe suferinta altora ca sa iti promovezi articolul jenant. Spanzura-te! Planeta asta are deja prea multi mizerabili ca tine.
  • Mircea Dragan 20.01.2023 17:15
    De fapt tu ce cauti aici? Mergi pe ''vaccinare punct ro '' si la Pacuraru la Irealitatea tv. Mars jigodie!
  • Tic ► Mircea Dragan 20.01.2023 21:43
    Au apărut mercenarii! Au văzut ca se îngroașă gluma și încearcă sa ne intimideze!
  • ActiveNewsRo 20.01.2023 17:15
    Stimate Domn, suntem deschiși și față de persoane cu un limbaj atât de elevat ca al Dvs, dacă putem ajuta alți cititori. Așadar spuneți-ne Dvs vă rugăm care este mai exact informația falsă ca să știm ce să corectăm.
  • Cc Cc 20.01.2023 18:12
    Băi „domnule”, dacă ai ceva valabil de spus, niscaiva contraargument, dă-i înainte; dar dejecțiile ține-ți-le pentru tine. Vezi să n-ajungi și tu ca stimabilul din articol în „neființă”!!!
  • A.C. 21.01.2023 06:02
    Stimabile oim orb(it), dumneavoastra declarati ca cel putin una din urmatoarele ar fi adevarata: domnul prorector NU a decedat, situatiune in care dumnealui isi falfaie fiinta in continuare pe acest Pamant, intr-o stare invizibila, stare care ii aduce clare avantaje la orice coada la cumparaturi, unde se poate aseza in fata fara ca cineva sa se prinda din timp. Doi, domnul cu pricina NU a decedat subit, ci cu lentoare, ceea ce ar fi sadic din partea dumneavoastra sa afirmati. Trei, UMF Craoiva NU este in doliu, ceea ce poate insemna ca UMF Craoiva este indiferenta cu privire la decesul profesorului, ca UMF Craoiva se bucura de moartea acestuia sau, pur si simplu, ca UMF Craiova a intrat in panica, fiind inoculata majoritar si constientizand ca isi asteapta, de facto, randul, cam in fiecare zi care se iveste. La acest capitol, va urma!
    Patru, Rafila de fapt NU ii deplange trecerea in nefiinta, caci Rafila e...Rafila si nu am cuvinte valabile in vocabular pentru a-l defini.
    Cinci, domnu' prorector NU a trecut in ne-fiinta, ci in...fiinta, ceea ce ne duce pe alte meleaguri si nu suntem suficient de cunoscatori, asa ca aceasta supozitie o aruncam in arena preventiv doar, ca sa atingem toate unghiurile posibile de vedere.
    Cum se pare ca am raspuns in locul dumneavoastra prea stimatei redactii, asteptam sa faca in mod eficient corecturile de rigoare, asupra textului si a insasi fiintei de jurnalist a domnului autor. Preventiv.
    Cu respect.
  • Mircea Dragan 20.01.2023 17:13
    Un tembel in minus. Mare paguba.
  • Carbid 20.01.2023 17:46
    A "învins-o" (plandemia) de unul singur! A ieșit din joc!

    Rafila!!! Plânge-te pe tine, nu pe el!
  • spider 20.01.2023 18:31
    Cum a ajuns acesta profesor de genetica medicala????Pai si un bun student la medicina isi pune intrebari cu privire la terapia genica!!!Sa te injectezi cu-n ser experimental/criminal si sa mai indemni si pe altii,asta da incompetenta la nivel inalt!Si din pacate nu este singurul.Mare rusine pentru tagma medicala!!!!!!!!!
  • robertbaldwin 20.01.2023 19:29
    https://youtu.be/km4TzVhxf5g?t=81

    „Împreună învingem pandemia!” – o campanie TVR Craiova

    Profesor universitar doctor Mihai Ioana- Prorector Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova
    Aducem în fața dumneavoastră oameni pentru care responsabilitatea socială este un principiu fundamental al vieții.
    Medici, profesori, artiști sau sportivi, profesioniști din toate domeniile de activitate ne transmit gândurile lor și speranța că doar împreună învingem pandemia!
  • A.C. 20.01.2023 21:10
    Un pro-rector (si injectare experimentala!!) cu privirea blanda, bovina, care sta(tea) sa convinga (i-a si obligat?) studentimea sa se inoculeze experimental, spre binele comun, bineinteles, ca stie el mai bine!
    Despre astfel de oimeni ce sa mai spui?!
  • A.T. 22.04.2024 10:36
    Chiar nu va este rușine?? Domnul profesor era diagnosticat și urma tratament cu mult înainte sa apară covidul... În niciun caz nu a decedat "subit".
Ultima oră

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:51

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția