A crezut prea mult în știință: Președinta medicilor de familie din județul Suceava, doctorița Irina Franciuc, s-a stins subit, la 56 de ani. Ea insulta nevaccinații și era o susținătoare înfocată a serului Covid: „Un vaccin extrem de inteligent conceput”

De Andrei Nicolae  /  


Președinta Asociației Medicilor Generaliști din județul Suceava, dr. Irina Franciuc, s-a stins din viață duminică, 3 decembrie, la numai 56 de ani, informează Monitorul de Suceava.

Franciuc era medic de familie în orașul Dolhasca.  A fost, totodată, vicepreședinte al Asociației Medicilor Generaliști la nivel național și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Suceava.  

 „O colegă foarte activă și angajată în toate acțiunile medicilor, care a militat pentru apărarea profesiei și a servit comunitatea în care a lucrat. O mare pierdere. Regret nespus”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu. „O persoană curajoasă, foarte combativă, a luptat permanent pentru medicina de familie”, a spus secretarul Colegiului Medicilor, medicul de familie Irina Badrajan.
 
Ea împlinise 56 de ani pe 2 august 2022. A murit la aceeași vârstă cu alte două cazuri prezentate ieri de ActiveNewsMilionarului Cornel Șfaițer, care susținea vaccinarea obligatorie a fotbaliștilor, i-a murit și soția și partenerul de afaceri și directorul de producție de la Prodalcom. Daniela Șfaițer, 57 de ani, AVC, Neculai Catană, 56, infarct, Dan Vacariu, 52, subit

Corpul neînsuflețit al doctoriței Irina Franciuc va fi depus luni după-amiază la Biserica „Sfânta Înviere” din municipiul Suceava.

Irina Franciuc este al doilea medic de familie din Dolhasca plecat la cele veșnice în acest an. În septembrie a murit colegul ei, Ioan Agache. Amândoi se aflau pe LISTA MEDICI DE FAMILIE CU CONTRACT PRIVIND VACCINAREA PNV ȘI COVID 19 LA DATA DE 01.07.2022.
 
Conform postărilor sale de pe Facebook, Irina Franciuc era o susținătoare înfocată a vaccinurilor anticovid și o denigratoare a altor medici care propuneau metode alternative vaccinării și tratamentului oficial care a adus multă moarte în spitale. De asemenea, ea insulta nevaccinații și poporul român în general.
 
Dumnezeu să o ierte!
 
Iată câteva dintre postările medicului care bifa public o doză pe ser experimental Covid pe 5 ianuarie 2021:
 
 
 
 
„Eu tot nu inteleg de ce cei care neaga stiinta, sunt pseudospecialisti in orice, in special in domeniul medical, merg la spital. Acum pe bune. Daca tot "e conspiratie”, "pandemia nu exista”, "virusul asta nu exista ",”vaccinul da sterilitate pe trei generatii”,”vaccinatii  vor muri peste trei ani”, stati dragilor acasa. Stati acasa, nu mai consumati resursele aiurea, nu mai ocupati paturile de spital, si nu mai fortati suplimentarea cu paturi a sectiilor ATI, ca de aia iau foc.
Stati acasa, faceti tratamentul inovator al lui grosan, pop, bagati si ivermectiva recomandata de alberts, usturoi in miere si leustean a la steer, si gata.
Nu mai veniti la spitale, ca acolo au oamenii treaba.
#vaccinati-va”
 

 

 
 
„Și, dacă vom fi înecați de puhoiul neîntrerupt al abjecțiilor care vin dinspre conspiraționiști, tare mi-e teamă că, în absența noastră, sănătatea semenilor va fi și mai mult compromisă.
Ce facem, Renate? Ce facem în ziua când pacientul bolnav se uită suspicios la doctorul lui, și-i citează la nesfârșit tot felul de măscări citite pe Internet? Asta deja se întâmplă. Ce facem cu bolnavul care refuză intervenția salvatoare de viață pentru că e terorizat de alegațiile unui avocat oarecare? Spune-mi, cum te poți uita în ochii unuia care își dă ultima suflare, înainte de-a fi intubat, și care continuă să susțină că pandemia e o minciună, vaccinurile inutile șamd, și apoi să vorbim de drepturi și libertăți?
Nu te întreb de dragul întrebării. Chiar vreau să știu. Ce facem?” 

 
 
„Am observat cum peste noapte, in cateva clipe, o nație de virusologi si epidemiologi, superspecialisti in pandemie, s-a transformat  într-o nație de experți militari si in geopolitică, tactica militara si mai ales specialisti in ”adevarul istoric".
Poporul ales, frate, destept fara margini! Ce valoare, câtă substanță cenusie !!! Nu stiu ce naiba faceti in viata reala dar pe facebook pare ca va pricepeti la orice ...”

 
 
 
„Un vaccin extrem de inteligent conceput.”!
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
 • Neptune 05.12.2022 11:55
  Nu stiam de comentariile astea feisbuciste atat de acide. A aflat pe pielea ei cum e cu efectele "sigure si eficiente" ale vaxxului si cam ce doza de adevar au avut "conspiratiile". Poate se trezesc si alti medici de la intamplarea ei. Articolul sursa nu spune cauza decesului dar presupun ca odata ce a fost o sustinatoare infocata a vacsului, era cu toate dozele la zi. Sau cel putin suficiente doze incat sa ajunga la rezultatul optim. Optim pentru mizerabilii ce isi doresc depopularea.
 • Horhina 05.12.2022 12:38
  Dacă încercai sa ai o alta opinie la astfel de postări erai instant linșat și mesajul reportat, și urma blocarea/suspendarea contului.
 • Mircea Dragan 05.12.2022 20:36
  Am fost pe pagin de FB a jegoasei .
  Dupa atata scoala si atata experienta chiar nu a inteles sencul propozitiei" Serul este in studiu pana in decembrie 2023?
 • Mircea Dragan 07.12.2022 09:36
  ''si eu ma ''''vaccinez'''''' A murit hoasca asta batrana si tembela!
 • Briela 05.12.2022 12:30
  Pe 19 octombrie 2021, această doamnă doctor ne apostrofa pe noi, nevaccinații conspiraționiști, cu o întrebare plină de reproș și ură - ”Ne mai trezim oare??? !!!!!” - făcându-ne pe noi vinovați de cele 18863 de noi cazuri și 574 de morți, dintre care 34 copii, pe final neuitînd să ne transmită că 1805 de români sunt la ATI.
  Din fericire, noi ne-am trezit și în dimineața de 4 decembrie, ea nu, de data aceasta nemaifiind noi vinovați, ci chiar vaccinul pe care îl ridica în slăvi.
  Dumnezeu să o ierte pentru păcatele sdale și pentru răul făcut unora dintre semenii săi!
 • Andri 05.12.2022 12:31
  Dumnezeu sa ierte acest suflet omorat de propriul ego; Dumnezeu s-o ierte pentru ca a trimis alte suflete la lepadare de Hristos.
  Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte.
 • Catalin1972 05.12.2022 12:32
  Intr-o privinta ,a avut totusi dreptate :vaccinul anti-covrig a fost foarte inteligent conceput ! Nici macar medicilor nazisti ,care erau foarte bine pregatiti,nu le-a trecut prin minte sa faca un vaccin asa inteligent conceput ...
 • Vasile Pdure 05.12.2022 12:43
  Denigratoare a altor medici! Câtă suferință a produs dna. doctor, colegilor și pacienților. Cred că devenise coșmarul tuturor din poziția pe care o avea.Acum,prin poziția pe care o are,cred că a produs o relaxare în viața celor pe care i-a chinuit 2 ani de zile.Eu stau și mă întreb: ei chiar nu au auzit de doctorii savanți care au vorbit și au scris că acest " vaccin " este o modalitate prin care se realizează o crimă perfectă?Din poziția pe care a deținut-o,devenise o unealtă a noii "inchiziții sanitare "
 • P.M. 05.12.2022 12:49
  ''vaccinatii vor muri peste trei ani”

  A avut dreptate când nu credea în treabă asta;nu au fost trei ani, ci mai puțini;de mândră și autoștiutoare, a găsit ,,salvatorul''.
  După mintea ei bolnavă, drepturile și libertățile ar fi trebuit eliminate;cred că ar fi participat benevol la vaccinarea forțată.
 • paul1111 05.12.2022 13:18
  O PROASTA MAI PUTIN.
  E minunat: scapam de prosti.
 • zed zed 05.12.2022 13:26
  pe calea ei sa mearga toti ci ca ea si cat mai repede !
 • zed zed 05.12.2022 13:30
  Cati ca si acest Mengele mai profeseaza in tara asta? sper sa o urmeze toti acolo unde ii acuma!
 • Tic 05.12.2022 17:27
  Nu s-au intepat toți de-adevăratele!Pt f mulți a trecut acul pe lângă mâneca halatului.
 • ovidiuss05 05.12.2022 13:42
  Doar atât pot spune :
 • Coronoia 05.12.2022 13:53
  Incredibil cata incompententa printre cadrele medicale! Cica "vaccin inteligent", vai de steaua ei...

  Pana de curand credeam ca medicii in majoritate covarsitoare s-au injectat la chiuveta pentru ca in mintea mea nu gandeam ca pot fi in asemenea hal de redusi incat sa puna botul la povestea cu vaxinul-minune. Adica, daca eu, ignoranta in ale medicinei am anticipat riscurile, nu concepeam ca o persoana care a studiat medicina poate sa fie atat de ignoranta. Bai, tata, bai...
 • Dragnea Leontin 05.12.2022 14:00
  Vă rog insistent să corectați, pentru că titlul este complet greșit: d-na doctor Irina Franciuc nu a crezut în știință, ci în pseudo-știință, în știința Inchiziției lui Arahat. Oamenii de știință corecți, precum Sucharit Bhakti, Luc Montaigner, Geert Van den Bosche sau simpli absolvenți de medicină care înțeles un minim de imunologie au înțeles țeapa. Oameni simpli, fără pregătire medicală, de asemena au înțeles că în frenezia globaliștilor vaxyniști nu era vorba de știință, ci de o ideologie a morții.
 • Mircea Dragan 05.12.2022 14:28
  „Un vaccin extrem de inteligent conceput”
  Asa e tanty ca doctor nu-i pot spune la mecla care o are/avea.
  Te-a rezolvat si pe tine. Ai si sot, copii?
 • Filipan Daniel Marius 05.12.2022 15:09
  Stiinta are reguli si etica, va rog nu jigniti !
  S-au facut studii de amploare inca din primele luni pentru a compara grupurile care iau D3, C, Zinc, consuma ceapa, usturoi, fac miscare, mult aer liber cu cei care poarta masca, stau in casa terorizati nonstop si isi administreaza tratamente experimentale ?
  Nu s-au facut ! Si atunci despre ce stiinta este vorba IN FACTO ?
 • Orizont 05.12.2022 17:46
  Incet si sigur se contureaza si lista cu medici casapiti de programarea ideologica.. Totusi de unde aceasta secretomanie pe cauza mortii ? Mizeriile presstitute sau familia ?
 • paul1111 05.12.2022 18:19
  A meritat sa moara din cauza rautatii si a prostiei de care a dat dovada.
 • zed zed ► paul1111 05.12.2022 18:54
  Ea ca ea dar am gasit la ea in discutii o sumedenie de nebuni care ne urau de moarte acum un an si sunt convins ca si acum ne urasc in loc sa ceara scuze! ma deranjeaza extrem de mult ca nu sunt luati la rost pentru toata nenorocirea ce o doreau intregii tari.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 06.12.2022 18:19
  condoleante
 • cica 07.12.2022 13:39
  Recomand să ascultăm de azi înainte melodiile: Prostia la putere și Țara te vrea prost ale formației Sarmalele reci. De asemenea preotul să înceapă înmormântarea cu imnul .ro
 • Nick Cohen 07.12.2022 23:20
  Asta-i pohta ce-a pohtit ! De gustibus non discutam .
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 9. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 10. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul