A crezut prea mult în știință: Președinta medicilor de familie din județul Suceava, doctorița Irina Franciuc, s-a stins subit, la 56 de ani. Ea insulta nevaccinații și era o susținătoare înfocată a serului Covid: „Un vaccin extrem de inteligent conceput”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președinta Asociației Medicilor Generaliști din județul Suceava, dr. Irina Franciuc, s-a stins din viață duminică, 3 decembrie, la numai 56 de ani, informează Monitorul de Suceava.

Franciuc era medic de familie în orașul Dolhasca.  A fost, totodată, vicepreședinte al Asociației Medicilor Generaliști la nivel național și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Suceava.  

 „O colegă foarte activă și angajată în toate acțiunile medicilor, care a militat pentru apărarea profesiei și a servit comunitatea în care a lucrat. O mare pierdere. Regret nespus”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu. „O persoană curajoasă, foarte combativă, a luptat permanent pentru medicina de familie”, a spus secretarul Colegiului Medicilor, medicul de familie Irina Badrajan.
 
Ea împlinise 56 de ani pe 2 august 2022. A murit la aceeași vârstă cu alte două cazuri prezentate ieri de ActiveNewsMilionarului Cornel Șfaițer, care susținea vaccinarea obligatorie a fotbaliștilor, i-a murit și soția și partenerul de afaceri și directorul de producție de la Prodalcom. Daniela Șfaițer, 57 de ani, AVC, Neculai Catană, 56, infarct, Dan Vacariu, 52, subit

Corpul neînsuflețit al doctoriței Irina Franciuc va fi depus luni după-amiază la Biserica „Sfânta Înviere” din municipiul Suceava.

Irina Franciuc este al doilea medic de familie din Dolhasca plecat la cele veșnice în acest an. În septembrie a murit colegul ei, Ioan Agache. Amândoi se aflau pe LISTA MEDICI DE FAMILIE CU CONTRACT PRIVIND VACCINAREA PNV ȘI COVID 19 LA DATA DE 01.07.2022.
 
Conform postărilor sale de pe Facebook, Irina Franciuc era o susținătoare înfocată a vaccinurilor anticovid și o denigratoare a altor medici care propuneau metode alternative vaccinării și tratamentului oficial care a adus multă moarte în spitale. De asemenea, ea insulta nevaccinații și poporul român în general.
 
Dumnezeu să o ierte!
 
Iată câteva dintre postările medicului care bifa public o doză pe ser experimental Covid pe 5 ianuarie 2021:
 
 
 
 
„Eu tot nu inteleg de ce cei care neaga stiinta, sunt pseudospecialisti in orice, in special in domeniul medical, merg la spital. Acum pe bune. Daca tot "e conspiratie”, "pandemia nu exista”, "virusul asta nu exista ",”vaccinul da sterilitate pe trei generatii”,”vaccinatii  vor muri peste trei ani”, stati dragilor acasa. Stati acasa, nu mai consumati resursele aiurea, nu mai ocupati paturile de spital, si nu mai fortati suplimentarea cu paturi a sectiilor ATI, ca de aia iau foc.
Stati acasa, faceti tratamentul inovator al lui grosan, pop, bagati si ivermectiva recomandata de alberts, usturoi in miere si leustean a la steer, si gata.
Nu mai veniti la spitale, ca acolo au oamenii treaba.
#vaccinati-va”
 

 

 
 
„Și, dacă vom fi înecați de puhoiul neîntrerupt al abjecțiilor care vin dinspre conspiraționiști, tare mi-e teamă că, în absența noastră, sănătatea semenilor va fi și mai mult compromisă.
Ce facem, Renate? Ce facem în ziua când pacientul bolnav se uită suspicios la doctorul lui, și-i citează la nesfârșit tot felul de măscări citite pe Internet? Asta deja se întâmplă. Ce facem cu bolnavul care refuză intervenția salvatoare de viață pentru că e terorizat de alegațiile unui avocat oarecare? Spune-mi, cum te poți uita în ochii unuia care își dă ultima suflare, înainte de-a fi intubat, și care continuă să susțină că pandemia e o minciună, vaccinurile inutile șamd, și apoi să vorbim de drepturi și libertăți?
Nu te întreb de dragul întrebării. Chiar vreau să știu. Ce facem?” 

 
 
„Am observat cum peste noapte, in cateva clipe, o nație de virusologi si epidemiologi, superspecialisti in pandemie, s-a transformat  într-o nație de experți militari si in geopolitică, tactica militara si mai ales specialisti in ”adevarul istoric".
Poporul ales, frate, destept fara margini! Ce valoare, câtă substanță cenusie !!! Nu stiu ce naiba faceti in viata reala dar pe facebook pare ca va pricepeti la orice ...”

 
 
 
„Un vaccin extrem de inteligent conceput.”!
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
  • Neptune 05.12.2022 11:55
    Nu stiam de comentariile astea feisbuciste atat de acide. A aflat pe pielea ei cum e cu efectele "sigure si eficiente" ale vaxxului si cam ce doza de adevar au avut "conspiratiile". Poate se trezesc si alti medici de la intamplarea ei. Articolul sursa nu spune cauza decesului dar presupun ca odata ce a fost o sustinatoare infocata a vacsului, era cu toate dozele la zi. Sau cel putin suficiente doze incat sa ajunga la rezultatul optim. Optim pentru mizerabilii ce isi doresc depopularea.
  • Horhina 05.12.2022 12:38
    Dacă încercai sa ai o alta opinie la astfel de postări erai instant linșat și mesajul reportat, și urma blocarea/suspendarea contului.
  • Mircea Dragan 05.12.2022 20:36
    Am fost pe pagin de FB a jegoasei .
    Dupa atata scoala si atata experienta chiar nu a inteles sencul propozitiei" Serul este in studiu pana in decembrie 2023?
  • Mircea Dragan 07.12.2022 09:36
    ''si eu ma ''''vaccinez'''''' A murit hoasca asta batrana si tembela!
  • Briela 05.12.2022 12:30
    Pe 19 octombrie 2021, această doamnă doctor ne apostrofa pe noi, nevaccinații conspiraționiști, cu o întrebare plină de reproș și ură - ”Ne mai trezim oare??? !!!!!” - făcându-ne pe noi vinovați de cele 18863 de noi cazuri și 574 de morți, dintre care 34 copii, pe final neuitînd să ne transmită că 1805 de români sunt la ATI.
    Din fericire, noi ne-am trezit și în dimineața de 4 decembrie, ea nu, de data aceasta nemaifiind noi vinovați, ci chiar vaccinul pe care îl ridica în slăvi.
    Dumnezeu să o ierte pentru păcatele sdale și pentru răul făcut unora dintre semenii săi!
  • Andri 05.12.2022 12:31
    Dumnezeu sa ierte acest suflet omorat de propriul ego; Dumnezeu s-o ierte pentru ca a trimis alte suflete la lepadare de Hristos.
    Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte.
  • Catalin1972 05.12.2022 12:32
    Intr-o privinta ,a avut totusi dreptate :vaccinul anti-covrig a fost foarte inteligent conceput ! Nici macar medicilor nazisti ,care erau foarte bine pregatiti,nu le-a trecut prin minte sa faca un vaccin asa inteligent conceput ...
  • Vasile Pdure 05.12.2022 12:43
    Denigratoare a altor medici! Câtă suferință a produs dna. doctor, colegilor și pacienților. Cred că devenise coșmarul tuturor din poziția pe care o avea.Acum,prin poziția pe care o are,cred că a produs o relaxare în viața celor pe care i-a chinuit 2 ani de zile.Eu stau și mă întreb: ei chiar nu au auzit de doctorii savanți care au vorbit și au scris că acest " vaccin " este o modalitate prin care se realizează o crimă perfectă?Din poziția pe care a deținut-o,devenise o unealtă a noii "inchiziții sanitare "
  • paul1111 05.12.2022 13:18
    O PROASTA MAI PUTIN.
    E minunat: scapam de prosti.
  • zed zed 05.12.2022 13:26
    pe calea ei sa mearga toti ci ca ea si cat mai repede !
  • zed zed 05.12.2022 13:30
    Cati ca si acest Mengele mai profeseaza in tara asta? sper sa o urmeze toti acolo unde ii acuma!
  • Tic 05.12.2022 17:27
    Nu s-au intepat toți de-adevăratele!Pt f mulți a trecut acul pe lângă mâneca halatului.
  • ovidiuss05 05.12.2022 13:42
    Doar atât pot spune :
  • Coronoia 05.12.2022 13:53
    Incredibil cata incompententa printre cadrele medicale! Cica "vaccin inteligent", vai de steaua ei...

    Pana de curand credeam ca medicii in majoritate covarsitoare s-au injectat la chiuveta pentru ca in mintea mea nu gandeam ca pot fi in asemenea hal de redusi incat sa puna botul la povestea cu vaxinul-minune. Adica, daca eu, ignoranta in ale medicinei am anticipat riscurile, nu concepeam ca o persoana care a studiat medicina poate sa fie atat de ignoranta. Bai, tata, bai...
  • Dragnea Leontin 05.12.2022 14:00
    Vă rog insistent să corectați, pentru că titlul este complet greșit: d-na doctor Irina Franciuc nu a crezut în știință, ci în pseudo-știință, în știința Inchiziției lui Arahat. Oamenii de știință corecți, precum Sucharit Bhakti, Luc Montaigner, Geert Van den Bosche sau simpli absolvenți de medicină care înțeles un minim de imunologie au înțeles țeapa. Oameni simpli, fără pregătire medicală, de asemena au înțeles că în frenezia globaliștilor vaxyniști nu era vorba de știință, ci de o ideologie a morții.
  • Mircea Dragan 05.12.2022 14:28
    „Un vaccin extrem de inteligent conceput”
    Asa e tanty ca doctor nu-i pot spune la mecla care o are/avea.
    Te-a rezolvat si pe tine. Ai si sot, copii?
  • Filipan Daniel Marius 05.12.2022 15:09
    Stiinta are reguli si etica, va rog nu jigniti !
    S-au facut studii de amploare inca din primele luni pentru a compara grupurile care iau D3, C, Zinc, consuma ceapa, usturoi, fac miscare, mult aer liber cu cei care poarta masca, stau in casa terorizati nonstop si isi administreaza tratamente experimentale ?
    Nu s-au facut ! Si atunci despre ce stiinta este vorba IN FACTO ?
  • Orizont 05.12.2022 17:46
    Incet si sigur se contureaza si lista cu medici casapiti de programarea ideologica.. Totusi de unde aceasta secretomanie pe cauza mortii ? Mizeriile presstitute sau familia ?
  • paul1111 05.12.2022 18:19
    A meritat sa moara din cauza rautatii si a prostiei de care a dat dovada.
  • zed zed ► paul1111 05.12.2022 18:54
    Ea ca ea dar am gasit la ea in discutii o sumedenie de nebuni care ne urau de moarte acum un an si sunt convins ca si acum ne urasc in loc sa ceara scuze! ma deranjeaza extrem de mult ca nu sunt luati la rost pentru toata nenorocirea ce o doreau intregii tari.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 06.12.2022 18:19
    condoleante
  • cica 07.12.2022 13:39
    Recomand să ascultăm de azi înainte melodiile: Prostia la putere și Țara te vrea prost ale formației Sarmalele reci. De asemenea preotul să înceapă înmormântarea cu imnul .ro
  • Nick Cohen 07.12.2022 23:20
    Asta-i pohta ce-a pohtit ! De gustibus non discutam .
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”