5 ÎNTREBĂRI de pus prietenilor tăi care intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19

De Cătălin Vușcan  /  

alephnews.ro

alephnews.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulți dintre noi avem prieteni sau chiar membrii din familia noastră care doresc să se vaccineze anti-covid. Dacă cunoașteți pe cineva în situația asta, OffGuardian v-a pregătit o serie de întrebări, alături de câteva explicații scurte pentru a înțelege , de fapt, ce riscuri presupune vaccinarea împotriva noului virus.

1) ȘTIAȚI CĂ nu a fost dezvoltat niciun vaccin care să aibă succes împotriva coronavirusului?

Nu a fost dezvoltat niciun vaccin care să aibă succes împotriva coronavirusului. Oamenii de știință încearcă să dezvolte un vaccin SARS și MERS de ani de zile, fără să aibă vreun succes. De fapt, unele dintre vaccinurile SARS eșuate au cauzat hipersensibilitate la virusul SARS. Însemnând, astfel, că la testările vaccinului, șoarecii vaccinați ar putea dezvolta o formă mai grea a bolii decât șoarecii nevaccinați.

2) ȘTIAȚI CĂ, de obicei, durează în medie de 10 ani dezvoltarea unui vaccin?

Dezvoltarea vaccinului este un proces lent, dificil. De obicei, de la dezvoltare până la testare și până la urmă aprobarea pentru uz public durează mulți ani. Diferitele vaccinuri pentru Covid au fost toate dezvoltate și aprobate în mai puțin de un an.

În timp ce mass-media oferă rapid o TONĂ de ghiduri "explicative", care citează deviza "norocul și munca grea" drept motivele pentru care s-a obținut un vaccin Covid atât de repede, toate omit, însă, informațiile cheie.

Și anume că niciunul dintre vaccinuri nu a fost încă supus unor teste adecvate. Multe dintre vaccinuri au omis complet procesele din faza incipientă, iar testele umane din stadiul târziu ,fie nu au fost analizate de cercetători, fie nu au publicat datele sau nu vor finaliza până în 2023, iar unele teste au fost abandonate după descoperirea efectelor adverse severe.

3) ȘTIAȚI CĂ vaccinul pentru Covid se bazează pe o tehnologie nouă, care nu a fost niciodată aprobată pentru utilizarea ei în rândul oamenilor?

În timp ce vaccinurile tradiționale funcționează prin expunerea corpului la o tulpină slăbită a microorganismului responsabil de provocarea bolii, aceste noi vaccinuri Covid sunt vaccinuri ARNm(acid ribonucleic mesager).

Vaccinurile funcționează, teoretic, prin injectarea de ARNm viral în organism, unde se replică în interiorul celulelor dvs. și vă încurajează corpul să recunoască și să producă antigeni pentru „Proteinele Spike” ale virusului. Acestea au făcut obiectul unor cercetări încă din anii 1990, dar înainte de 2020 niciun vaccin ARNm nu a fost aprobat pentru utilizare.

4) ȘTIAȚI CĂ agențiile farmaceutice nu pot fi date în judecată dacă vaccinul produce reacții adverse sau provoacă moartea?

În primăvara anului 2020, multe guverne din întreaga lume au acordat producătorilor de vaccinuri imunitate la răspundere civilă, fie prin invocarea legislației existente, fie prin redactarea unor legi noi.

Actul de pregătire publică și pregătire pentru situații de urgență (PREP) al SUA acordă imunitate companiilor farmaceutice cel puțin până în2024.

Legea UE, privind licențierea produselor, face același lucru și există rapoarte de clauze de confidențialitate în contractele semnate de UE cu producătorii de vaccinuri.

Marea Britanie a mers chiar mai departe, acordând despăgubiri juridice permanente guvernului și tuturor angajaților acestuia, pentru orice prejudiciu cauzat atunci când un pacient este tratat pentru Covid19 sau este  „suspectat cu Covid19”.

5) Știați că 99,8% dintre oameni supraviețuiesc noului virus?

Raportul dintre caz-fatalitate al infecției cu Sars-Cov-2 a fost un subiect de dispută pentru luni de zile, dar este cu siguranță mult mai mic decât toate modelele prezise la început.

Raportul a fost inițial, umflat masiv, OMS utilizând o cifră de 3,4%.

Studiile ulterioare au constatat că acesta este mult mai mic, în unele cazuri chiar mai mic de 0,1%. Un raport publicat în octombrie în propriul buletin de cercetare al OMS, constată un CFR de 0,23% „sau posibil mai mic”.

Adică, chiar conform OMS, cel puțin 99,77% dintre persoanele infectate cu virusul SARS-CoV-2 vor supraviețui, potrivit OffGuardian.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Enya 03.04.2021 16:50
    Si intrebarea cea mai importanta:

    Stiati ca virusul sars-cov2 nu a fost izolat, deci nedemonstrat stiintific ca exista?

    In acest caz, prietenilor, impotriva a ce va vaccinati?
  • Alexandru YES 03.04.2021 18:28
    Enya. Tu te lupți cu mori de vânt. Pe cuvânt!
    A spune oamenilor că nu există virusuri ( adică acea parte de materie între viu și neviu de dimensiuni infinitezimale), este ca, cum le-ai spune că pământul nu ae învârte ci stă, că soarele a fost făcut după ce a fost făcut pământul la o distanță de timp de patru zile.
    Deci despre ce vorbim?
    Dacă credem în virusuri automat credem în evoluție, de aici rezultă că acceptăm marea explozie ( big-bang), implicit la origine suntem ca oameni evoluția unei bacterii unicelulare, apoi maimuțe.
    Ori dacă ne tragem din maimuță? Ce sens mai are să izolăm virusul?
    Dacă pământul se învârte cu tot cu noi și nu observăm asta, cum am putea să observăm un nucleu de atom care are dimensiunea de Zece la puterea minus șaizeci (Anstromi).
    Oare suntem realiști în discuție?
  • JoeB 03.04.2021 18:29
    Impactul vaccinului

    Tipărește această postare Tipărește această postare
    Cenzurat: Dr. Peter McCullough, MD, mărturisește cât de reușite sunt tratamentele la domiciliu pentru COVID care fac inutile vaccinurile experimentale



    de Brian Shilhavy
    Editor, Știri de impact asupra sănătății

    Dr. Peter McCullough este consultant cardiolog și șef adjunct de medicină la Centrul Medical al Universității Baylor din Dallas, TX. El este o facultate principală în medicină internă pentru Centrul de Științe ale Sănătății din Texas A & M

    Dr. McCullough este o autoritate recunoscută la nivel internațional în ceea ce privește rolul bolilor cronice de rinichi ca stare de risc cardiovascular, cu peste 1000 de publicații și peste 500 de citate în Biblioteca Națională de Medicină.

    Este cel mai publicat om de știință din istoria domeniului său.

    Când a izbucnit criza COVID, dr. McCullough a început să studieze literatura medicală pentru a găsi tratamente și a început să-și trateze pacienții cu medicamentele actuale „fără etichetă”, deoarece pacienții săi care au testat pozitiv pentru COVID au fost trimiși acasă din spitale și li s-a spus așteptați două săptămâni, fără opțiuni de tratament.

    Dr. McCullough a fost atunci autorul principal al unui studiu publicat în Jurnalul American de Medicină care a rezumat medicamentele existente deja aprobate și pe piața care a avut succes în tratarea pacienților cu COVID-19.

    La acea vreme, potrivit dr. McCullough, existau peste 50.000 de lucrări despre COVID în literatura de specialitate și niciunul dintre ei nu se ocupa de modul în care medicii ar trebui să trateze COVID.

    După publicare, a devenit cel mai citat studiu care se ocupă de COVID, iar oamenii îl contactau pe Dr. McCullough din toată lumea pentru a solicita ajutor în tratarea pacienților cu COVID.

    A luat câteva diapozitive din prezentarea sa și a decis să publice un videoclip de pe YouTube pentru a răspândi vestea că există tratamente eficiente pentru COVID.

    În curând a devenit viral, așa cum era de așteptat când unul dintre cei mai respectați medici din lume prezenta tratamente eficiente pentru COVID și, în aproximativ o săptămână, YouTube l-a eliminat, afirmând că încalcă condițiile comunității lor.

    Senatorul Johnson din Wisconsin s-a implicat apoi și a aranjat ca dr. McCullough și alții să depună mărturii de specialitate în ședințele Senatului din noiembrie 2020, explicând că oamenii nu trebuiau să moară din cauza COVID deoarece existau tratamente eficiente.

    Aceste informații care salvează viețile erau cenzurate în mass-media corporativă și erau eliminate de Big Tech în social media.

    Dr. McCullough însuși este un supraviețuitor COVID și a folosit aceste tratamente personal și pentru membrii familiei sale.

    Toate aceste informații au fost explicate recent de Dr. McCullough într-o audiere din Senatul Texas Health and Human Services Senate (video de mai jos).

    Evident, înăbușind lacrimile și încercând să-și păstreze calmul, dr. McCullough a explicat:

    Ți se înmânează un test de diagnosticare. Se spune că, aici, ești COVID pozitiv, du-te acasă.

    Există vreun tratament?

    Nu.

    Există resurse pe care le pot apela?

    Nu.

    Aveți linii de recomandare, linii de asistență?

    Nu.

    Aveți linii telefonice directe de cercetare?

    Nu.

    Acesta este standardul de îngrijire în Statele Unite. Și dacă mergem la oricare dintre centrele noastre de testare astăzi în Texas, pun pariu că acesta este standardul de îngrijire.

    Nu e de mirare că am avut 45.000 de morți în Texas. O persoană obișnuită din Texas crede că nu există tratament!

    Dr. McCullough continuă să-l îndemne pe HHS din Texas să înceapă listarea tratamentelor și centrelor de tratament din Texas, unde pacienții pot primi ajutor și se pot concentra asupra celor bolnavi chiar acum, mai degrabă decât să petreacă atât de mult timp pe vaccinuri.

    Trebuie să vă spun că ceea ce s-a întâmplat a fost dincolo de orice credință!

    Câți dintre voi ați pornit o stație de știri locală sau o stație de știri națională prin cablu și ați primit vreodată o actualizare a tratamentului acasă?

    Câți dintre voi au primit vreodată un singur cuvânt despre ce să faceți când primiți diagnosticul de COVID-19?

    Acesta este un eșec complet și total la fiecare nivel!

    Să luăm Casa Albă.

    De ce nu am avut un grup de medici desemnați să depună toate eforturile pentru a opri aceste spitalizări?

    De ce nu avem medici care au tratat pacienții de fapt, se reunesc într-un grup și în fiecare săptămână ne oferă o actualizare?

    De ce nu am avut asta?

    De ce nu am avut asta la nivel de stat? ZERO!

    De ce nu avem rapoarte despre câți pacienți au fost tratați și au scutit spitalizările?

    Avem un loc complet și total gol cu ​​privire la tratament. Este un fenomen blanking.

    Aceasta este o travestie completă și totală pentru a avea o boală fatală și pentru a nu o trata.

    Dr. McCullough le spune apoi legislatorilor din Texas ce se poate face chiar acum pentru a inversa acest lucru (dar o vor face ??).

    Deci, ce se poate face chiar acum, chiar acum?

    Vor fi mai mulți oameni care vor muri în Texas și este o tragedie absolută.

    Ce zici de mâine, să avem o lege care să spună că nu se dă niciun rezultat fără un ghid de tratament și fără o linie de asistență pentru a intra în cercetare.

    Să punem un personal în acest sens și să aflăm toate cercetările disponibile în Texas și să nu avem o singură persoană care să meargă acasă cu un rezultat al testului cu diagnosticul lor fatal, așezat acasă în două săptămâni de disperare înainte de a ceda la spitalizare și moarte .

    Este inimaginabil în America că putem avea un punct orb atât de complet și total.

    Dr. McCullough are atunci câteva cuvinte grele pentru medicii.

    Îi învinovățesc pe medici că nu au intensificat. Unde a intensificat societatea medicală și a depus eforturi în acest sens?

    Ce zici de agențiile federale și de stat? Nu a existat niciodată un singur efort de colaborare de grup pentru a opri internările.

    Nimeni nu s-a gândit nici măcar la asta!

    Acum există un singur medic a cărui față este la televizor acum. Unu. Nu un panou.

    Doctori, lucrăm întotdeauna în grupuri. Avem întotdeauna păreri diferite.

    Nu există un singur medic pe televizor care a tratat vreodată un pacient bolnav!

    Nici unul!

    În grupul de lucru de la Casa Albă nu există o singură persoană care să fi tratat vreodată un pacient.

    De ce nu facem ceva îndrăzneț. De ce nu formăm un grup de medici care au tratat de fapt pacienții ambulatori cu COVID-19 și îi reunim pentru o întâlnire. Și de ce nu schimbăm idei și de ce nu spunem cum putem termina puternic pandemia.

    Nu este uimitor! Gandeste-te la asta. Gândiți-vă la punctul mort complet și total (în ceea ce privește tratamentele la domiciliu).

    Mulți medici au făcut check-out și, atunci când pacienții îi sună, spun „Nu tratez COVID”.

    Și când i-am întrebat pe acei medici, am spus „Nu îi tratezi, cum se face?”

    Ei spun „Ei bine, nu există tratament”.

    I-am spus: „Dar îi suni două zile mai târziu pentru a vedea cum le merge?”

    Nu. Deci ce este asta?

    Aceasta nu este „Nu tratez COVID”.

    Asta este „nu-mi mai pasă”.

    Aceasta este o pierdere a compasiunii. Deci, avem o criză de compasiune în țara noastră în domeniul medical.

    Asta este în casa noastră chiar acum.

    Pentru fiecare medic căruia i sa spus vreodată unui pacient că nu tratează COVID, bine, dar apoi i-au sunat două zile mai târziu și i-au ajutat să obțină oxigen sau să vadă cum le merge?

    Dacă răspunsul este „nu”, acesta este jurământul hipocratic. Și asta este asupra noastră. Și vă spun că avem o adevărată verificare de sine în casa medicinii.

    Dr. McMcCullough continuă apoi să explice acestui comitet al Senatului din Texas de ce s-a întâmplat acest lucru, pe care cititorii Health Impact News îl vor ști deja prea bine și, probabil, știu chiar mai bine decât Dr.

    McCullough, deoarece putem urmări „plandemia” tuturor drumul înapoi la 2019 și la evenimentul 201 și chiar mai devreme de atât, deoarece guvernul SUA deține brevete asupra coronavirusurilor de la sfârșitul anilor '90.

    Pot să vă spun ce s-a întâmplat.

    Ceea ce s-a întâmplat în jurul lunii mai, a devenit cunoscut faptul că virusul va fi supus unui vaccin.

    Toate eforturile asupra tratamentului au fost renunțate.

    Institutele Naționale de Sănătate aveau de fapt un program cu mai multe medicamente.

    Au renunțat după 20 de pacienți. Au spus „nu putem găsi pacienții”.

    Cel mai disingenu anunț din toate timpurile!

    Și apoi Warp Speed ​​s-a înclinat complet pentru dezvoltarea vaccinului și a existat o reducere a atenției oricărei informații cu privire la tratament.

    Orice. Tăcere. Eliminat de pe Twitter, YouTube.

    Nu puteți primi lucrări publicate despre asta. Nici măcar nu putem obține informații în literatura noastră medicală despre asta!

    A fost o spălare completă.

    Urmăriți mărturia completă a doctorului Peter McCullough. Ceea ce acoperă în mai puțin de 20 de minute este cu adevărat uimitor și îngrozitor. Îl avem pe canalul nostru Bitchute, precum și pe canalul nostru Rumble.

    Și în timp ce mass-media corporativă finanțată de farmaceutice și birocrații medicali care au un conflict de interese pe această temă datorită investițiilor lor financiare în noile „vaccinuri” experimentale, vor fi denigrați și vor numi Dr. McCullough „șarlatan”, să fie siguri că el reprezintă mii și probabil zeci de mii de medici din întreaga lume care au fost și ei cenzurați.

    Iată încă două videoclipuri cu medici care fac ecou exact la ce mărturisește Dr. McCullough în ceea ce privește tratamentele existente care sunt eficiente în tratarea pacienților cu COVID.

    „Nu pot să mă uit în continuare la pacienții care mor inutil!” Profesorul medical mărturisește Congresului că cura COVID există deja cu Ivermectină
    Disponibil pe Bitchute și Rumble.

    „Nimeni nu trebuie să moară” - Doctorii din prima linie, Storm D.C., care pretind că „Mii de medici” sunt tăcuți cu privire la fapte și tratamente pentru COVID
    Disponibil pe Bitchute și Rumble.





    Există un protocol de tratament la domiciliu menționat de Dr. McCullough care a fost publicat de Asociația Medicilor și Chirurgilor Americani pe care îl puteți descărca gratuit aici.

    Comentează acest articol la HealthImpactNews.com.



    Vezi si:

    Medicii din întreaga lume emit probleme AVERTISMENT: NU OBȚINEȚI VACCINUL COVID !!


    Marea Britanie refuză să suspende împușcăturile AstraZeneca COVID după cum au făcut alte națiuni - 95 de noi decese înregistrate în această săptămână în Marea Britanie în urma împușcăturilor AZ COVID


    Creștere cu 6000% a deceselor raportate la vaccinuri trimestrul I 2021 comparativ cu trimestrul I 2020


    4.576 DEAD 199.213 leziuni: baza de date europeană a reacțiilor adverse la medicamente pentru „vaccinurile” COVID-19


    Canada suspendă împușcătura AstraZeneca COVID - 2.530 de răniți și 24 de morți după cele mai multe fotografii Pfizer și Moderna


    Carolina de Nord Colegiul Profesor MORTA După Johnson și Johnson COVID Shot


    Întregul oraș în stare de șoc, un alt profesor italian este MORTA În urma injectării AstraZeneca COVID


    Profesor italian în vârstă de 31 de ani DEAD în urma injectării experimentale AstraZeneca COVID


    CDC: 2.050 DEAD MOAD în urma „vaccinurilor” COVID ca peste 300 de decese adăugate în această săptămână - 16 decese din noul film J&J producând „simptome COVID”


    Femeia consiliului municipal din Kansas ORA MURITĂ după primirea injecției experimentale de COVID


    2 bărbați morți la domiciliu pentru îngrijirea persoanelor în vârstă după injecții experimentale Pfizer COVID în timp ce Australia începe fotografiile COVID


    Oamenii care mor acum în urma injecțiilor experimentale Johnson și Johnson COVID


    Asistentă georgiană în vârstă de 27 de ani MORZĂ O zi după AstraZeneca Experimental COVID Shot

    Irlanda: Nouă rezidenți ai casei de îngrijire medicală mor de COVID-19, în ciuda faptului că mARN-ul este „vaccinat”

    Profesorul moare ore după ce a fost împușcat AstraZeneca COVID în Italia - Lansarea anchetei omorului


    Asistenta medicală la pediatrie se laudă cu vaccinul COVID în timpul sarcinii - bebelușul este născut mort, 8 zile mai târziu


    Campion la box Marvin Hagler MOART la vârsta de 66 de ani după ce a primit un „Vaccin” COVID experimental.


    Tehnician chirurgical în vârstă de 39 de ani și mama moare la 4 zile după a doua fotografie experimentală ARNm COVID Shot


    Guvernul Regatului Unit modifică recomandările pentru femeile gravide care primesc injecții experimentale de COVID care cauzează cel puțin 20 de avorturi spontane până acum


    Prima săptămână a vaccinurilor experimentale COVID în Coreea de Sud: 7 MORȚI și peste 2.800 de răniți


    Denunțătorul dezvăluie multe complicații în timpul sarcinii în urma injecțiilor experimentale COVID - „Vaccinul lăsând o urmă a mamelor devastate”


    12 rezidenți mor după primul vaccin COVID în centrul de îngrijire medicală și demență din Țara Galilor


    Rata mortalității crește în Israel în urma „vaccinurilor” COVID experimentale Pfizer


    Doctor în terapie fizică, în vârstă de 28 de ani, MORTA 2 zile după ce a fost injectat cu COVID Vaccin experimental ARNm


    22 vârstnici cu demență morți în 1 săptămână după injecția experimentală mARN COVID în Olanda


    Două călugărițe moarte și 28 COVID pozitiv la 2 zile după injecții experimentale de ARNm COVID


    Fostul militar american sănătos are acum boli de inimă în urma fotografiilor COVID Moderna


    Filmele video ale denunțătorilor cu vaccinuri COVID forțate în casele de îngrijire medicală din Germania devin publice - Avocat: „Ne ocupăm de omucidere, poate chiar de ucidere”


    Al doilea vaccin Pfizer COVID a fost oprit în Spania după 46 de decese într-o singură casă de bătrâni în urma primei lovituri


    Fosta ancoră TV Detroit, Karen Hudson-Samuels, a murit brusc la o zi după ce a fost injectată cu mARN experimental COVID Shot


    Denunțător: 8 din 31 de rezidenți morți în azilul de bătrâni din Germania după ce au fost injectați cu forța cu Pfizer Experimental mRNA COVID împușca împotriva voinței lor


    Lucrătorul din domeniul sănătății din Wisconsin, în vârstă de 28 de ani, are anevrism - Creierul este mort la cinci zile după a doua injecție experimentală Pfizer mRNA COVID


    Un alt profesionist medical în prima viață săptămâni MORTE după ce a primit injecția experimentală de ARNm în timp ce Memphis suferă pierderea unui medic în vârstă de 36 de ani


    Doctorul rezident din Wisconsin a suferit un avort spontan la 3 zile după ce a fost injectat cu mARN de COVID experimental


    Doctor în vârstă de 39 de ani și fiul fostului judecător șef din Trinidad, găsit mort după injectarea COVID în Irlanda


    TRAGEDIE! 9 morți în casa de bătrâni spaniolă la scurt timp după primele împușcături Pfizer, dar a doua doză dată oricum - Credințe religioase în vaccinuri care cauzează decese masive pentru seniori?


    Un alt holocaust evreiesc? Radio local de discuții raportează „Mulți mor” în Israel în urma injecțiilor experimentale de ARNm Pfizer


    Doctorul italian în vârstă de 45 de ani „În primii ani de viață și în stare perfectă de sănătate” cade mort după Pfizer mRNA COVID Shot: Asistentă de 39 de ani, tehnician chirurgical de 42 de ani, de asemenea, mort


    Mama în vârstă de 58 de ani și bunica celor șase din Virginia au murit în câteva ore de la primirea injecției experimentale cu ARNm Pfizer


    Un adolescent israelian internat în terapie intensivă pentru „Inflamarea inimii” zile după primirea celui de-al doilea vaccin Pfizer


    24 de rezidenți morți în 3 săptămâni, întrucât o treime din rezidenții caselor de îngrijire medicală din Marea Britanie mor după injecții experimentale cu ARNm COVID


    Denunțătorul CNA pentru îngrijirea bătrânilor: persoanele în vârstă MOARTĂ CA MUȘTELE După injecții COVID! VORBESTE!!!


    A primit Larry King un film COVID experimental chiar înainte de moartea sa?


    53 Morți în Gibraltar în 10 zile de la inițierea experimentelor Pfizer mRNA COVID

    Legenda baseballului Hank Aaron Mort după ce a primit injecția experimentală Moderna mARN de COVID


    10 morți cu 51 de efecte secundare severe în rândul vârstnicilor germani după injecții experimentale Pfizer COVID


    55 de americani au murit în urma injecțiilor COVID de ARNm, în timp ce numărul morților din Norvegia crește la 29


    23 de seniori au murit în Norvegia după ce au primit injecția experimentală Pfizer COVID mARN


    Femeia din Louisiana convulsie necontrolat după ce a fost injectată cu Pfizer Experimental COVID Shot - „Nu suport să o văd pe mama așa mă face să plâng știind că nu pot face nimic pentru a o ajuta”.

    24 de morți și 137 infectați la azilul din NY după injecții experimentale COVID


    Obstetricianul din Miami, „Foarte sănătos de 56 de ani”, moare după ce i s-a injectat vaccinul experimental Pfizer COVID


    Asistentul pediatric în vârstă de 41 de ani „perfect sănătos” moare brusc după injectarea cu vaccin experimental Pfizer COVID


    Asistenta din Tennessee care a dispărut cu camera live după vaccinul COVID este încă în viață?


    Un doctor mexican în vârstă de 32 de ani suferă crize și este paralizat după ce a primit vaccinul experimental Pfizer








    Aveți probleme la primirea buletinelor noastre informative? Vedea:

    Cum să învingi cenzura pe internet și să îți creezi propriul flux de știri

    Suntem acum pe Minds.com, MeWe și Parler. Canalele video de la Bitchute și Rumble.
    Dacă site-ul nostru web este confiscat și închis, găsiți-ne pe Minds.com, MeWe și Parler, precum și pe Bitchute și Rumble pentru instrucțiuni suplimentare despre unde să ne găsiți.

    Dacă utilizați browserul TOR Onion, iată link-urile și adresele URL corespunzătoare de utilizat în browserul TOR pentru a ne găsi pe Dark Web: Health Impact News, Vaccine Impact, Medical Kidnap, Created4Health, CoconutOil.com.

    Demascarea cine se află în spatele plandemiei și revoltă pentru a inaugura Noua Ordine Mondială


    Rădăcinile satanice ale medicinei moderne - Marca fiarei?


    Judecata lui Dumnezeu urmează să cadă asupra Americii? Ce este „Marca fiarei”?





    înviat-din-morți
    Comanda aici!

    Lăsând o carieră lucrativă ca nefrolog (medic la rinichi), dr. Suzanne Humphries este acum liberă să ajute efectiv la vindecarea oamenilor.

    În această autobiografie, ea explică de ce medicii buni sunt constrânși în actualul sistem medical corupt de la practicarea medicinei etice reale.

    Una dintre vocile sănătoase atunci când vine vorba de examinarea științei din spatele vaccinurilor moderne, niciun medic extremist pro-vaccin nu a îndrăznit vreodată să o dezbată în public.

    carte-vaccin-curte-de-wayne-rohde-mare

    Carte - The Vaccine Court, de Wayne Rohde - 240 de pagini
    „The Dark Truth of America’s Vaccine Injury Compensation Program”
    Livrare GRATUITĂ disponibilă!
    COMANDA AICI!

    Publicat la 2 aprilie 2021
    Etichete: Dr. Peter McCullough

    Primește știrile direct în căsuța de e-mail!
    Adresa dvs. de e-mail
    Vă respectăm confidențialitatea prin e-mail

    Cele mai bune povești din această săptămână
    NAVIGARE
    Acasă
    Despre noi
    Termeni de utilizare
    Declarație de confidențialitate
    Contactează-ne
    Rețeaua de știri cu impact asupra sănătății
    Știri de impact asupra sănătății
    Răpirea medicală
    Impactul vaccinului
    Sănătatea cocosului
    Created4Health.org
    Copyright 2021 Știri privind impactul asupra sănătății

    https://campaigns.healthimpactnews.com/r/2c8b9a980d6216e9a49dd770b?ct=YTo1OntzOjY6InNvdXJjZSI7YToyOntpOjA7czo1OiJlbWFpbCI7aToxO2k6MzM3O31zOjU6ImVtYWlsIjtpOjMzNztzOjQ6InN0YXQiO3M6MjI6IjYwNjg1ZDU5YzEyYjM4MDE4MjU4ODAiO3M6NDoibGVhZCI7czo0OiI3NzU4IjtzOjc6ImNoYW5uZWwiO2E6MTp7czo1OiJlbWFpbCI7aTozMzc7fX0%3D&
  • Alexandru YES 03.04.2021 20:36
    JOE B. Nu faci altceva decât să legitimezi o iluzie a existenței a ceva precum este virusul prin definiție ( ceva între viu și neviu).
    Când vom înțelege cum poate exista ceva între viu și neviu, atunci poate să trecem la partea experimentală și anume să tratăm acasă o boală provocată de ceva ce nimeni nu a văzut vreodată, nu a constatat un minim de masă sau de materie existentă efectiv decat prin imagini generate de computere la multiplicare de 30ori și texte din astea. Deci hai să plecăm de la o ipoteză concretă demonstrată prin însusi principiul stiintei. A se vedea principiul stiintei ca definiție măcar. Apoi să trecem la romane sf, povesti despre extraterestri și miliarde de ani lumină. Fii cu băgare de seamă și ascultă o vorbă din popor:
    O răceală tratată trece în 7 zile. O răceală netratată trece intr-o săptămână.
    Cam asta trebuie să stim despre tratamentul acasă.
    Singurii viruși despre care se poate spune că există sunt de fapt dereglările noastre de logică plecând din secololul 16 de la ipoteze false.
    După ce trecem cu înțelegerea despre definiția virusurilor, după ce intelegem efectiv dimensiunile unui atom, să nu mai vorbim de nucleu si proton, dupaia trecem la tratament acasă. Am zis rău?
  • Orizont 03.04.2021 19:33
    Ororile de dupa dupa "vaxin" :
    https://www.infowars.com/posts/shock-photos-mom-suffers-agonizing-rash-all-over-body-following-astrazeneca-vaccine/
  • Orizont 03.04.2021 19:43
    Agentura chineza Leana Wen elucubrand in puseuri schizoide despre necesitatea vaccinarii cu forta a americanilor :

    Freedom Should Be Taken Away To Force Americans To Get An Experimental Vaccine
    https://youtu.be/iODfGkTnJU4

    Vedeti aici activitatea propagandistica a psihopatei si si retorica stranie pe care o foloseste:
    https://twitter.com/DrLeanaWen
  • Alexandru YES 03.04.2021 22:37
    În primul rând este propriu omului cautarea și cercetarea adevărului.
    Nu e adevăr acela la care se asociază frica. Lucrurile sunt adevărate sau false, potrivit cu aspectul sub care sunt privite.
    Cei care nu iubesc adevărul iși iau ca pretext al contestării lui mulțimea acelora care-l tăgăduiesc.Nu există ceva mai urât decât a afirma înainte de a cunoaște.
    CUNOAȘTE CINEVA VREUN VIRUS?
    DACĂ NU VI SE SPUNEA DE PANDEMIE V-AȚI FI DAT SEAMA SINGURI?
    A MURIT CINEVA VREODATĂ DE COVRIG ACASĂ?
    DE CE SE MOARE DE COVRIG DOAR ÎN SPITAL?
    DE CE NU A MURIT NIMENI VREODATĂ DE COVRIG PE STRADĂ SAU ACASĂ SAU PE CÂMP?
    ACESTEA SUNT REALELE ÎNTREBĂRI CARE TREBUIE PUSE.
    NU?
    A VENIT VREMEA CÂND OAMENII AM INEBUNIT ȘI CÂND ÎI VEDEM PE CEILALȚI CĂ NU SUNT CA NOI SPUNEM DESPRE EI CĂ SUNT NEBUNI!

    Ps. Spiritele mediocre condamnă de obicei tot ce depășește inteligența lor. Din cauza disonanței cognitive nimeni nu poate vedea deasupra sa. Cu aceasta vreau să spun: fiecare vede la celălalt numai atât cât este el însuși : căci el îl poate cuprinde și înțelege numai în măsura propriei sale inteligențe.
  • Alexandru YES 03.04.2021 22:58
    În primul rând este propriu omului cautarea și cercetarea adevărului.
    Nu e adevăr acela la care se asociază frica. Lucrurile sunt adevărate sau false, potrivit cu aspectul sub care sunt privite.
    Cei care nu iubesc adevărul iși iau ca pretext al contestării lui mulțimea acelora care-l tăgăduiesc.Nu există ceva mai urât decât a afirma înainte de a cunoaște.
    CUNOAȘTE CINEVA VREUN VIRUS?
    DACĂ NU VI SE SPUNEA DE PANDEMIE V-AȚI FI DAT SEAMA SINGURI?
    A MURIT CINEVA VREODATĂ DE COVRIG ACASĂ?
    DE CE SE MOARE DE COVRIG DOAR ÎN SPITAL?
    DE CE NU A MURIT NIMENI VREODATĂ DE COVRIG PE STRADĂ SAU ACASĂ SAU PE CÂMP?
    ACESTEA SUNT REALELE ÎNTREBĂRI CARE TREBUIE PUSE.
    NU?
    A VENIT VREMEA CÂND OAMENII AM INEBUNIT ȘI CÂND ÎI VEDEM PE CEILALȚI CĂ NU SUNT CA NOI SPUNEM DESPRE EI CĂ SUNT NEBUNI!

    Ps. Spiritele mediocre condamnă de obicei tot ce depășește inteligența lor. Din cauza disonanței cognitive nimeni nu poate vedea deasupra sa. Cu aceasta vreau să spun: fiecare vede la celălalt numai atât cât este el însuși : căci el îl poate cuprinde și înțelege numai în măsura propriei sale inteligențe.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  8. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  9. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni