235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”

De Andrei Nicolae  /  

FOTO: Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie, acuza probleme de respirație în timpul meciului

FOTO: Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie, acuza probleme de respirație în timpul meciului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul acesta se întâmplă.
 
Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.

Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că "vaccinul COVID este un vaccin normal, sigur și eficient".

Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se întâmple după primele vaccinări COVID.
 
Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor - aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.


 
Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului. 
 
Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:

  • Atac de cord sau stop cardiac
  • Cheaguri de sânge sau tromboză
  • Accident vascular cerebral
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Aritmie
  • Neuropatie
  • Moarte

„Lista sportivilor decedati in urma vaccinarii anti-covid tot creste. In vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piata.

Sportivii sunt cumva in luminile rampei, dar oamenii obisnuiti care sufera efecte adverse nu se vad si acestia sunt cu mult mai multi. Dar oamenii obisnuiti nu fac O STIRE. 

Presa, mai nou, nu vorbeste nici despre sportivi. Pentru ca presa a incetat sa existe.

OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteti ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Deschideti linkul si vedeti-i pe toti, cu nume si prenume, cu cauza decesului si explicati-mi de ce mor. De ce pana acum un an nu erau astfel de probleme in lumea sportului?

Ma atentioneza facebook ca e stire falsa. Pai mergeti pe google si cautati ce sportiv vreti din lista aia. O sa gasiti stiri despre el, ba ca a murit, ba ca a facut stop cardiac, ba ca a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri si sanatosi e falsa? Nu va e rusine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.
 
ActiveNews a publicat o listă  impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA
 
De asemenea, ActiveNews a atras atenția că tot mai mulți fotbaliști cad în timpul meciurilor sau al antrenamentelor. Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc a devenit o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Anonima 28.11.2021 19:14
    Ma scuzati, dar articolul nu ma convinge ca toti ar fi fost vacinati si moartea lor ar fi legata de vaccin. M-am uitat pe fiecare link la stirea despre moartea fiecaruia, si in multe cazuri absolut deloc nu e mentionat ca ei ar fi fost vaccinati chiar inainte sa aiba ceva. Lista ar trebui redusa si prezentate numai cei care au fost vaccinati si se poate face o legatura, altfel e foarte alarmant ca apare un articol pe acest site care incearca sa creeze o opinie nejustificata. In lume sunt sute de mii de sportivi si sunt care au murit si inainte de stop cardiac etc. As propune articolul sa fie revizuit si prezentat doar cei care intr-adevar au fost vaccinati inainte sa moara. In acelasi timp ar trebui prezentat numarul sportiilor pe an inainte de Covid, sa se vada diferenta. As dori sa citesc doar stiri intemeiate pe fapte justificate. Va rog sa mentineti nivelul site-lui, deobicei citesc articole bine scrise si care se bazeaza pe fapte, dar de data asta nu am fost convinsa. Cu multa stima.
  • Rusi 29.11.2021 14:27
    Daca a murit si a fost vaccinat nu se relateaza asa ceva.. Daca era nevaccinat se relateaza. Simplu.
  • Rusi 29.11.2021 14:22
    Pana acum a fost parfum. Adevarata tragedie va incepe peste 2,3 ani.
  • manu_fx 29.11.2021 15:49
    2,3 ani este o supozitie? Pot fi si 7,8, 10? Sau 2,3 ani sunt luati in calcul pentru ca exista ceva fix, matematic, niste lucruri concrete pe care ne putem baza?
Ultima oră

14:19

Mihai Tîrnoveanu: Mihai Eminescu ne spune că cine atacă Biserica Ortodoxă Română numai român nu e. Tocmai de aceea, 21 de rubini sunt 30 de arginți!

13:41

Trump a scăpat ca prin minune de procesul documentelor clasificate

13:30

Drulă, Armand și cu Fritz bagă scama în chibiț. Luminița Arhire: AȘA GRĂIT-A LIICEANU...

12:49

Date Eurostat: A scăzut numărul autorilor, jurnaliștilor și lingviștilor români

11:31

Șoc în lumea sportului! Hocheistul Alexander Reichenberg a murit subit la 31 de ani

10:29

Pr. Ioan Istrati: În genunchi vă rog: întoarceți-vă la Dumnezeu! Lumea ca Emaus

09:45

Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

09:06

O elevă din Iași a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba spaniolă, fără a studia limba la școală și fără meditații

08:55

Corpurile a șase bărbați ucraineni, care încercau să fugă de război, au fost găsite în Tisa

08:45

Florin Piersic ar urma să fie operat din nou, la Matei Balș, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD

08:22

Iohannis a discutat cu Biden despre candidatura sa la șefia NATO: ”Am decis să continuăm dialogul”

01:10

8 mai, Sărbătoarea MINUNII care se petrece ÎN FIECARE AN la mormântul Sfântului Ioan Evanghelistul: pulberea sfântă și vindecătoare care se ridică în aer

01:00

8 mai: Sfântul Măritul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, vulturul iubit de Iisus, Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare, Sfânta Cuvioasă Emilia

23:42

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: ”Cancerul este noul Covid. Suntem foarte mândri că am salvat lumea. Vrem să o facem din nou și cred că oncologia este șansa noastră cea mai mare” - VIDEO

23:10

Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”