17 MILIOANE DE MORȚI DIN CAUZA VACCINURILOR ARNm IGNORAȚI DE MEDIA COMPLICE LA CRIMĂ. Dezvăluirea făcută la Tucker Carlson în urma Conferinței Covid de la București, tradusă de Ionel Trandafir. Iulian Capsali: O MARE TRAGEDIE A ISTORIEI - VIDEO

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică am informat în mod total singular în presa de limbă română din România că vaccinurile Covid au provocat până acum, matematic, 17 milioane de morți. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă, în cadrul celei de a 60-a ediții a emisiunii lui Tucker Carlson de pe Twitter, unde celebrul jurnalist american a fost invitat de Elon Musk după demiterea sa precipitată de la FoxNews.

Audiența acestei ediții este, până la această oră, de 5.900.000 de vizionări, numai pe contul oficial al lui Tucker Carlson. Dar secvența pe care o difuzăm și noi aici, tradusă cu promptitudine de Ionel Trandafir, a fost deja copiată și răspândită pe zeci de mii de conturi.

E bine că presa de limbă română din România, mituită de complicii genocidului planetar, ignoră milioanele și milioanele de oameni care au luat act de această crimă și adevărul enunțat de omului de știință american, din elita celor mai luminate minți ale lumii, dintre care o mare parte s-au reunit la București, în noiembrie 2023.

După cum spuneam ieri, invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Bret Wienstein a fost unul dintre participanții la ceea ce ActiveNews a considerat Evenimentul Anului 2023: a patra conferință internațională pe tema crizelor mondiale generate de Covid (ICS4), care s-a desfășurat la București. Evenimentul, cu o participare de excepție, a fost total ignorat de presa mituită din România. Practic, doar ActiveNews a relatat pe larg despre manifestarea extraordinară de la București. Aici, omul de știință a analizat date venite de la toți colegii participanți, care atestă că, potrivit propriilor studii clinice ale Pfizer pentru serul experimental Covid, în una din 800 de injecții - nu 800 de persoane ci de injectări, o doză din 800, subliniază profesorul - a fost dat un răspuns advers foarte grav, ceea ce reflectă o rată a riscului mortal foarte ridicată. Calculele arată 17 milioane de decese, până acum.

Continuarea traducerii secvenței VIDEO de mai sus este disponibilă în articolul nostru de duminică.

Iulian Capsali este unul dintre foarte puținii comentatori care au „îndrăznit” să semnaleze public știrea ActiveNews:

O MARE TRAGEDIE A ISTORIEI - 17 MILIOANE DE VICTIME

„Invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a susținut numărul de 17 milioane de victime cauzate de serul experimental "anti"covid avansat la conferința organizată la București de AUR, la care a fost prezent alături de alte somități medicale din lume.

Părerea mea personală este că "tratamentele" făcute în spitale, mai ales cu Remdesivir și Kaletra, au dublat numărul de victime.

Un MASACRU, un alt Al Treilea Război mondial, dus de "elitele" mesianice împotriva umanității, care încă nu s-a sfârșit.

Cu atât mai odioase mi se par cozile de topor din mass media și influencerii din Biserică - inclusiv purtătorul de cuvânt al Patriarhiei - care au dat curs acestei enorme MINCIUNI CRIMINALE.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Pseudonimm 10.01.2024 11:19
    @IC XC NI KA :
    Aveți perfecta dreptate! Intr adevăr,e greu de digerat chintesența ortodoxiei (a 2 a porunca dumnezeiasca,de fapt...) ,dar,așa cum spuneți ,daca vrem sa fim cu adevărat fii ai lui Dumnezeu și să ne mântuim ,TREBUIE să urăm păcatul ,nu pe păcătos .Pt acesta,TREBUIE să ne rugăm .
    Dzeu și MD,sfinții -să ne ajute și lumineze binecuvântat pe toți și pe fiecare în parte!
  • Cosmin Anca 24.01.2024 21:46
    Va recomand sa apelati la un om care sa citeasca articolele si sa le corecteze ca sa fie corecte in limba romana, sau sa le recititi inainte de a le publica, pt ca sa evitati de ex greselile de tastare "am informat în mod total singural". Eventual singular?
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"