12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă. PREZENTAREA LOR

De Adrian Pătrușcă și Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Vă prezentăm una dintre cele mai limpezi și mai articulate argumentații ortodoxe în privința procedurilor medicale care se încearcă a fi impuse cu forța omenirii.

Preotul și profesorul american Peter Alban Heers, doctor în Teologie Dogmatică la Universitatea Aristotel din Salonic, prezintă un tablou complet și coerent al motivelor pentru care un creștin ar trebui să manifeste măcar circumspecție față de „vaccinurile” experimentale anti-COVID și de teroarea dezlănțuită de autorități pentru inocularea forțată.

Perspectiva ortodoxă a părintelui protopop Heers este cu atât mai prețioasă cu cât inclusiv în sânul Bisericii Ortodoxe Române există o dezbatere aprinsă pe marginea acestui subiect. (A.P.)

Pr. prof. Peter Alban Heers își începe argumentația (VIDEO în baza textului) cu precizarea că decizia de a te vaccina sau nu este o chestiune de încredere:

În cine ai încredere? Această întrebare stă la baza atât de multor lucruri din viața noastră și, de altfel, atât de multor idei din Evanghelie. Astăzi, suntem chemați să ne punem încrederea în Big Pharma, în Big Government și în Mass-Media, ca să numesc doar câteva. Și, totuși, mulți factori și numeroase experiențe au contribuit la subminarea acestei încrederi în promotorii, furnizorii, producătorii și distribuitorii acestor seruri experimentale, produse în grabă, prin inginerie genetică”, arată acesta.

Explicând că dorește să se concentreze mai ales asupra motivelor proprii viziunii creștin-ortodoxe, pr. Heers a făcut, totuși, și o trecere în revistă a motivelor generale pentru care oamenii nu ar trebui să își pună încrederea în vaccinuri. Le enumerăm și noi mai jos, după cum le-a prezentat Părintele: 

1. Nu este nevoie de o inoculare experimentală împotriva unui virus care are o rată de supraviețuire de 99,7% în rândul populației. Oamenii pot fi - și sunt - tratați de boală și salvați de la moarte cu ajutorul medicamentelor existente. Dacă oamenii pot fi vindecați cu mijloace existente, de ce ar risca să fie vătămați și să moară din cauza unui medicament experimental? 

2. Încă de la începutul „pandemiei”, s-a pus accent unilateral pe dezvoltarea unui vaccin și s-a observat un efort concertat al acelorași formatori de opinie și organe de presă de a evita aducerea în discuție a importanței tratamentului timpuriu și a medicamentelor existente. Iar această situație slăbește, fără îndoială, încrederea oamenilor și îi face pe mulți să ezite în fața vaccinării.

3. Pentru dezvoltarea noilor „vaccinuri” s-au folosit, fie în faza de testare, fie chiar în producție, linii celulare provenind de la fetuși avortați. Este inadmisibil, din punct de vedere etic, ca un creștin ortodox să susțină sau să justifice în vreun fel, direct sau indirect, pentru vreun presupus beneficiu, uciderea unor copii nevinovați în pântecele mamei. Dacă mulți dintre noi nu știam până acum la ce scară se folosesc celulele provenite de la bebeluși avortați/uciși în fabricarea de medicamente, aceasta nu este o scuză pentru a continua, cu bună știință, să ignorăm și să justificăm în continuare păcatul.

4. Ori de câte ori guvernele, împreună cu ONG-urile, implementează la unison un program complet, desfășurat pe mai multe niveluri de îndoctrinare, care încalcă libertatea de exprimare și de mișcare, încrederea oamenilor în directivele lor scade drastic. 

5. Unul dintre fundamentele dreptului și eticii medicale este obligația ca toate medicamentele și tratamentele să fie administrate numai după obținerea consimțământului informat. Cu toate acestea, vedem astăzi nu numai că se minimizează neajunsurile și neglijențele din faza de testare, dar și că multe consecințe negative ale inoculărilor sunt ignorate.

6. Dublu standard: Adoptarea unor strategii și practici contradictorii și ipocrite pentru persoanele vaccinate față de cele nevaccinate, precum obligativitatea testării doar a persoanelor nevaccinate, deși este bine-cunoscut și acceptat astăzi faptul că vaccinații continuă să contracteze virusul și noile variante ale acestuia. 

7. Campania incredibilă de a inocula copiii, chiar și pe cei mai mici de 12 ani, împotriva unui virus care nu îi afectează deloc.

8. Reacțiile adverse: „Vaccinurile-minune” sunt experimentale și s-au dovedit a fi vătămătoare pentru mii de oameni. Reacțiile adverse sunt dovada pericolului pe care îl prezintă.

MOTIVE PROPRII CREȘTINILOR ORTODOCȘI PENTRU A MANIFESTA RETICENȚĂ - DACĂ NU CHIAR REZISTENȚĂ - ÎN FAȚA INJECTĂRII CU SERURILE EXPERIMENTALE

Părintele Heers explică: 

În Biserica Ortodoxă, autoritatea supremă au avut-o dintotdeauna sfinții. A fi creștin ortodox înseamnă să asculți de Sfinții Părinți. Și nu doar de unul sau doi sau de o categorie anume - de exemplu, de Părinții din vechime, către care mulți protestanți încearcă să se îndrepte și pe care doresc să-i urmeze. Ci, în primul rând, de părinții epocii noastre și de predecesorii lor direcți - acest lucru este foarte important - un aspect pe care mulți, foarte mulți, nu-l înțeleg și îl neglijează. 

De asemenea, este necesar să subliniem că Biserica nu înseamnă doar membrii Sfântului Sinod. Biserica este întregul trup și se manifestă mai ales prin sfinți, simbolizați, în Apocalipsa Sfântului Ioan, de cei 24 de sfinți bătrâni îmbrăcați în haine albe, care stau împrejurul scaunului de domnie al lui Hristos.

De fapt, nu doar un arhiepiscop, ci chiar un întreg sinod de episcopi ar putea să se îndepărteze de adevăr și de Biserică dacă încetează să mai umble pe calea Sfinților Părinți și dacă nu mai ascultă de sfinții și de părinții contemporani cu ei și de predecesorii acestora.

Așa cum ne întâlnim cu Hristos într-un anumit timp și spațiu, întrupat - astăzi, în biserică și prin Sfânta Împărtășanie - tot așa, ne facem ucenici ai lui Hristos devenind ucenici - în timp și spațiu, într-un anumit loc - ai sfinților aflați încă în viață, în care sălășluiește Hristos și pe care îi cunoaștem că sunt sfinți prin semnele, minunile și înțelepciunea lor, precum și prin mărturisirea credinței.

Există o ierarhie a autorității și toți, chiar și episcopii, dacă sunt înțelepți în Hristos, caută să fie ucenici ai acelor bătrâni harismatici care trăiesc cu Dumnezeu și spun doar ceea ce Duhul Sfânt le-a încredințat să spună. 

Și, astfel, ca în toate chestiunile importante, ca și creștin-ortodox - și preot creștin-ortodox - alerg la sfinții părinți de astăzi să le cer sfatul cu privire la ceea ce este binecuvântat să fac - să mă supun și să mă las inoculat, sau să mă feresc și să fiu liber, dar să sufăr consecințele sociale și juridice. O analiză rapidă a problemei ne arată că mărturia copleșitoare a sfinților și a bătrânilor noștri contemporani purtători de Dumnezeu îi avertizează pe creștini împotriva inoculărilor - a acestor inoculări anume și, în special, asupra întregii metodologii din jurul lor”, a mărturisit părintele Heers.
 
Continuând expunerea motivelor sale împotriva vaccinării, de data aceasta din perspectivă creștină, părintele Peter Alban Heers amintește avertismentele unor sfinți, stareți, părinți duhovnicești de la Muntele Athos și din alte părți, subliniind faptul că mai există mulți alții care nu sunt cunoscuți în mediul online și pe YouTube, dar sunt cunoscuți de fiii lor duhovnicești și de Dumnezeu. 

Iată lista de (sfinți) părinți de care părintele Heers ne îndeamnă să ascultăm în legătură cu vaccinarea Covid: Sf. Paisie Aghioritul, Bătrânul Partenie - starețul Mănăstirii Sfântul Pavel din Muntele Athos, Bătrânul Eftimie din Kapsala, Bătrânul Gabriel - de la Chilia Sfântului Hristodul, de lângă Mănăstirea Cutlumuș, Muntele Athos, Starețul Filoteu de la Mănăstirea Caracalu, Părintele Damaschin Grigoriatul, misionar în Africa, Sfântul Efrem din Nea Makri, Bătrânul Sava Ahileos, Bătrânul Efrem din Arizona, precum și Mitropolitul Neofit din Morfou (Cipru) și Părintele Sava Aghioritul.
 
În discursul său, pr. Heers a amintit și avertismentele formulate de aceștia împotriva vaccinării, fiecare dintre ele constituind câte un motiv din totalul celor 12.383. 

„Această mărturie a sfinților părinți este de ajuns pentru mine, ca preot ortodox. Nu am nevoie de nimic altceva. Am ÎNCREDERE în ei. M-am folosit personal de înțelepciunea lor, m-am născut și am fost format în credința ortodoxă de mâinile lor”, afirmă atât de frumos părintele Heers.

În ultimele 15 minute ale expunerii sale, părintele profesor prezintă, prin fotografii și scurte vidoclipuri, o parte - semnificativă, de altfel, din numeroasele cazuri de vătămări sau decese survenite în urma injectării oamenilor cu serurile experimentale. Înțelegem, astfel că celelalte motive ale sale împotriva vaccinării Covid - diferența până la 12.383 - sunt reprezentate de cele 12.366 de decese raportate în urma administrării de „vaccinuri salvatoare”, la data filmării. VIDEO:
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Razvan Adrian 06.12.2021 14:24
  Candva oamenii cei trecuti de o varsta erau mai viteji si mergeau la razboi cu toate ca stiau ca isi pierd viata ca sa isi apere tara si familia. Acuma lepadaturi din diverse medii ca CTP, Perspiceanu, agafat si multi altii din gasca lor de comunisti lasi considera ca e normal sa inchizi toata viata sociala a copiilor, toata industria, daca se poate sa dea faliment orice mic negustor doar ca niste lepre expirate ca ei sa supravietuiasca. Mi-e sila de ei si cei care li se aseamana.

  Ieri am trecut prin centru cu fiica mea, dorind sa-i arat bradul de Craciun pentru ca a ajuns la varsta cand intelege si isi doreste sa vada luminitele dar era complet ingradit tot balciul cu pomul central si am fost uimit sa vad cata lume era la rand la scanare ca vacile care merg la abator iar in perimetrul gardurilor plin de oameni. Nefiind vaccinat m-am simtit pentru prima data in viata mea complet exclus din societate pentru cel mai stupid motiv. Ca nu am luat un tratament pentru ceva ce nu am. Mi-a parut si rau ca am indraznit sa merg acolo. Nu am facut decat sa-mi dezamagesc fiica care a plecat vizibil trista!

  E dezgustator si trist sa vezi in ce mascarada s-a transformat Craciunul, sa vezi ca ieslea a fost transformata intr-un photo booth cu banca pentru mosu, sa vezi ca nu mai ai voie sa te apropii nici de brad fara sa faci parte dintr-o categorie de oameni. Nu pot sa le doresc celor care au decis sa ingradeasca pomul decat sa le stea in gat sarmalele de Craciun. Cand or sa crape, ca o sa crape si ei la un moment dat cu siguranta, o sa le transform crucea in schiuri si o sa ma dau cu ele in amintirea nemerniciei lor.

  Ne vom indrepta spre natura, ca aia nu ne-a dezamagit niciodata ca si oamenii si nu ne cere certificate ca sa patrundem in magia ei.
 • Christinne Radu 06.12.2021 14:25
  https://healthimpactnews.com/2021/7-year-old-girl-has-stroke-and-brain-hemorrhage-7-days-after-pfizer-covid-19-shot/
 • Razvan Adrian 06.12.2021 14:40
  Nu trebuie sa ai vreun motiv sa nu te vaccinezi. Pur si simplu nu vrei si punct!
  La fel cum nici politicienii nu iau pastila cu cianura desi le indic sa o ia cu toata ca nu sunt medic asemenea lor, la fel nici eu nu vreau posirca lor de zeama sa curga prin venele mele.

  Nu esti tarfa lor sa faca ce vor cu corpul tau! Asta a ajuns omul in 2021? sa fie cumparat cu 100 de lei, o farfurie de carton cu doi mici si un loz in plic pentru a-si pune corpul la bataie?
 • Cotco-emy 06.12.2021 16:10
  Corect! NU vreau sa ma vaccinez,nici macar la chiuvetă,pt ca NU vreau sa intru in jocul lor murdar si viclean și pt ca nu vreau sa fiu un număr,un cod QR,sa ma scaneze astia ca pe-o marfă vandabila.NU accept sa mi se ,,dea,, libertăți gen dresaj! Sunt un om,sunt liber,de la Dumnezeu,am un nume de om,am personalitate,demnitate,verticalitate si coloana vertebrală și merg in 2 picioare drept cu privirea înainte,ochi in ochi cu criminalii ăștia.NU voi accepta niciodată sa ma târăsc în fața acestor diavoli,ca nu sunt un vierme,NU voi accepta niciodată sa îngenunchez in fata lor,sa le dau trupul meu pt experimentele lor genetice,chiar dacă m-ar lasa in imposibilitatea sa ma hrănesc.Prefer să mor de foame,sa îngenunchez in fata Mântuitorului nostru,Dulcele Hristos si sa fiu un om,asa cum m-a lăsat Dumnezeu(adn,celule,etc)
 • MAMARAMONA ► Cotco-emy 06.12.2021 19:39
  Subscriu. Ma bucur enorm când vad oameni asa hotărâți si demni. Cu cât suntem mai mulți cu atât suntem mai puternici. Ne dam putere unul altuia, vedem normalitatea celuilalt si un lucru atât de banal a devenit atât de rar si de important. Vreau sa vad oameni normali si asta imi vine sa strig in gura mare. Suntem atacați din toate părțile, nu trebuie sa cedam nimic. Acum se îndreaptă către copii. Nu pot sa am încredere în nimic din ce vine din partea actualului sistem. Instinctiv, logic, totul o demonstrează. Haideți sa fim normali împreună!
 • Agentul Termic 06.12.2021 20:08
  „în sânul Bisericii Ortodoxe Române există o dezbatere aprinsă pe marginea acestui subiect”

  Care este dezbaterea respectivă? Până în acest moment, Patriarhia ne cere să tăcem și să ascultăm de experți.
 • A.C. 06.12.2021 21:09
  Cand devii complice colectiv la pacatul uciderii pruncilor, prin semnatura pe care o pui pe hartia prin care iti dai acordul...Cum te caiesti?! Ca sa te poti cai, ar trebui sa constientizezi ca ai gresit, dar manipularea diabolica de a te obliga sa semnezi pentru injectare duce procesul la un alt nivel.
  Lasand la o parte celelalte, esti adus intr-o "comunitate" care adera la folosirea liniilor de tesuturi de fetusi avortati. Si esti pus sa semnezi pentru asta! Deci, o faci voluntar. Iti dai acordul la prelevarea de celule fetale de la prunci tinuti in viata pana cand li se recolteaza celulele. Ce spune Vasile Banescu despre asta?! Caci el da din gura in numele Patrairhiei romane. Da, purtatorul de cuvant al Patriarhiei romane ne indeamna la complicitate la ucidere si la recoltarea de organe de la prunci nevinovati. Fara consimtamantul lor. Toti cei care semneaza, nu au scuza inocentei si a neputintei bebelusilor sacrificati. Dumnezeu ne-a daruit liberul arbitru. Depinde de noi cum il folosim.
 • Aluatmamaligafoc! 09.12.2021 07:00
  Premierul Mark Drakeford: „Să sperăm că nimeni nu este suficient de înțelept să întrebe dacă ar trebui să fie conform regulamentului sau ar trebui să fie ca în sfaturi...-întreabă deja-...o, la naiba!...-în Marea Britanie-“

  https://twitter.com/EliseiNicole

  Astia se bazeaza pe prostia omenesca dar le este frica in acelasi timp de cei desteptii.
 • Aluatmamaligafoc! 09.12.2021 07:24
  Yuval Harari: „...Noi, oamenii ar trebui să ne obișnuim cu ideea că nu mai suntem suflete misterioase. Acum suntem animale hackabile”2020 #WEF
  https://twitter.com/i/status/1468577051292618762
 • Coronoia 09.12.2021 10:19
  Ce afirmatii arogante. Poate el cu ma-sa lui sunt animale hackabile, dar sa nu vorbeasca in numele omenirii.
 • Daniela Dan 09.12.2021 09:15
  Toți care se află în situații asemănătoare ar trebui să iasă public și să vorbească. https://www.facebook.com/vaccinuricitesteprospectele/videos/333891798183080
 • Christinne Radu 09.12.2021 12:46
  Noi si BIDEUL

  https://www.reuters.com/world/europe/biden-speak-with-ukraines-zelenskiy-bucharest-nine-thursday-2021-12-08/
 • Christinne Radu 09.12.2021 12:55
  Fara cuvinte

  https://newsfounded.com/austriaeng/football-player-mourning-florian-hueter-dies-within-5-minutes/
 • Christinne Radu 09.12.2021 12:58
  https://fort-russ.com/2020/09/belarusian-president-lukashenko-says-imf-offered-a-billion-usd-bribe-to-impose-covid-19-lockdown/

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei