10.000 de soldați nord-coreeni se află deja în regiunea Kursk. Raport al Departamentului de Stat al SUA

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Departamentul de Stat al SUA a declarat că 10.000 de militari nord-coreeni au fost dislocați în regiunea Kursk din Rusia, potrivit TASS.

„Evaluăm acum că până la 10 000 de soldați s-au îndreptat spre Kursk și ar putea intra în luptă în zilele următoare”, a declarat Matthew Miller, purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, în cadrul unei conferințe de presă.

El a comentat speculațiile occidentale potrivit cărora în Rusia s-ar afla soldați nord-coreeni. Purtătorul de cuvânt a declarat că era la curent cu știri potrivit cărora soldații luptă deja în regiunea Kursk, dar nu a putut să le confirme.

„Așa cum am spus, ne așteptam să fie probabil ca ei să intre în luptă împotriva forțelor ucrainene”, a spus el.Și dacă au făcut-o, acestea ar fi ținte militare legitime”.

Președintele rus Vladimir Putin a comentat recent imaginile din satelit publicate de Seul, care ar indica prezența unor militari nord-coreeni în Rusia, numindu-le „o chestiune serioasă”. Cu toate acestea, trupele NATO menționate au fost mult timp implicate direct în conflictul ucrainean. Putin a subliniat că Acordul de parteneriat strategic dintre Moscova și Pyongyang are o clauză privind apărarea comună.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat la 30 octombrie că nu există nimic special sau neobișnuit în legătură cu alianța strategică dintre Moscova și Pyongyang, în ciuda încercărilor Occidentului de a o demoniza. Ea a declarat că cei care sunt angajați în cooperarea pașnică cu Moscova nu au de ce să se îngrijoreze.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Top 5 autori
VideoNews

Călin Georgescu la vot cu George Simion:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • vasile grozav 05.11.2024 14:43
    Departamentul de Sat al SUA, greșește. Numărul soldaților Nord Coreeni e de 10.105 sol și dați. Facem mențiunea ca solul e cernoziom și dați sunt un omagiu adus licuriciului fără suflet.
    PS. Kabala a fost azi la un centru de persoane cu dizabilități. A trecut testul la limita. o felicitam și-i dorim Amercii sănătate. Sincer: care sunt avantajele României din alegerea unuia dintre cei doi candidați. Noi zicem ca nici unul. Parca pe timpul guvernării lui Trump , Dragnea și fiul sau erau vinovații de serviciu. Acum o sa fie Ciolacu și prietena sa. Traiasca alegerile libere din SUA. ele ne dau ora exact cu mici diferențe de fus orar. Parca administrația Trump i-a interzis accesul domnului Dragnea în SUA.. Lui și fiului sau. Democrația are darul de a crea iluzii cu fete morgane. Ca atare, Consideram ca toată America nu e decât o iluzie cu iluzionisti de profesie mincinoși fără caracter. Ca atare, pe fiecare candidat scrie cu litere de o schioapa : un sta imperialist are nevoie de conducători fără suflet pentru cei dinafara imperiului.
  • Wolf Edmond 05.11.2024 15:33
    Diverse canale de informații de pe Telegram anunță că ieri trupele nord-koreene din zona Kursk deja au fost atacate de mercenarii occidentali dislocați acolo și că răspunsul militarilor lui Kim a fost unul deosebit de dur și devastator. Este evident că prezența militarilor nord-koreeni îi doare foarte rău pe membrii NATO pentru că din mulțimea militarilor din tabăra ukrainiană care au pătruns în Kursk, peste 5000 sunt mercenari din țările blocului militar „defensiv” vestic și dacă forțele speciale koreene s-au pus pe treabă sunt slabe șanse să scape careva. Forțele speciale prin definiție nu sunt doar specialiști în lupte desfășurate în condiții extreme. Forțele speciale sunt foarte bine pregătite să ia prizonieri, care prizonieri ajung vii la interogatorii în urma cărora pot apărea informații și dovezi foarte jenante pentru NATO. De aici rezultă marea durere a occidentalilor și în special a chipeșului și șarmantului șef al Pentagonului.
  • Mars.60 Stefan 05.11.2024 18:43
    În timp ce Rusia avansează, SUA se tem că Ucraina a intrat într-o fază sumbră
    Aprovizionarea cu armament nu mai este principalul dezavantaj al Ucrainei, spun oficialii militari americani.

    https://www.nytimes.com/2024/11/01/us/politics/russia-ukraine-war.html

    Oficialii americani din armată și din serviciile de informații au ajuns la concluzia că războiul din Ucraina nu mai este un punct mort, deoarece Rusia câștigă în mod constant, iar sentimentul de pesimism la Kiev și la Washington se adâncește.

    Scăderea moralului și întrebarea dacă sprijinul american va continua reprezintă o amenințare la adresa efortului de război al Ucrainei. Ucraina pierde teritorii în est, iar forțele sale din interiorul Rusiei au fost parțial respinse.

    Armata ucraineană se luptă să recruteze soldați și să echipeze noi unități. Numărul soldaților săi uciși în luptă, aproximativ 57 000, reprezintă jumătate din pierderile Rusiei, dar este totuși semnificativ pentru țara mult mai mică.

    De asemenea, deficitul de soldați și de provizii al Rusiei s-a accentuat, au declarat oficialii occidentali și alți experți. Iar câștigurile sale în război au fost obținute cu costuri mari.

    Dacă sprijinul SUA pentru Ucraina rămâne puternic până vara viitoare, Kievul ar putea avea ocazia să profite de slăbiciunile Rusiei și de deficitul așteptat de soldați și tancuri, spun oficialii americani.

    Analiștii guvernamentali americani au concluzionat în această vară că este puțin probabil ca Rusia să obțină câștiguri semnificative în Ucraina în lunile următoare, deoarece forțele sale slab instruite se străduiesc să treacă de apărarea ucraineană. Dar această evaluare s-a dovedit greșită.

    Trupele ruse au avansat în regiunea Donbas din estul Ucrainei. Acestea au recuperat mai mult de o treime din teritoriul cucerit de forțele ucrainene într-o ofensivă surpriză în regiunea Kursk din vestul Rusiei în acest an. Numărul atacurilor cu drone rusești în Ucraina a crescut de la 350 în iulie la 750 în august și 1 500 în septembrie.

    „Situația este tensionată”, a declarat un maior ucrainean staționat pe partea ucraineană a frontierei, în apropiere de Kursk, care poartă indicativul Grizzly. „Pierdem în mod constant poziții ocupate anterior, inamicul are un avantaj în oameni și artilerie, iar noi încercăm să menținem linia”.

    A dispărut forța rusă care s-a împiedicat în mod repetat atunci când a invadat Ucraina în 2022. Potrivit unui înalt oficial militar american, armata rusă a evoluat și este „în marș”.

    Prin urmare, unele agenții americane de informații și oficiali militari sunt pesimiști cu privire la capacitatea Ucrainei de a opri înaintarea Rusiei, în timp ce Kievul încearcă să găsească modalități de a consolida forțele epuizate de aproape trei ani de război.

    Cu toate acestea, Rusia nu a reușit să își atingă propriile obiective. Mai ales, nu a reușit să cucerească orașul Pokrovsk, un centru logistic pentru forțele ucrainene. Iar experții independenți spun că deficitul Rusiei de radare, vehicule blindate și, cel mai important, de trupe va ajunge la un punct critic anul viitor.

    Totuși, cea mai importantă evoluție imediată pentru Ucraina nu va avea loc pe câmpul de luptă, ci la urnele de vot din Statele Unite. Fostul președinte Donald J. Trump și vicepreședintele Kamala Harris au prezentat viziuni foarte diferite pentru viitorul sprijin american.

    Dl Trump a promis să pună capăt rapid războiului, iar contracandidatul său, senatorul JD Vance, a prezentat un plan de pace care seamănă foarte mult cu cel avansat de președintele rus Vladimir V. Putin.

    Pe de altă parte, dna Harris a promis să continue lupta, avertizând că dacă Rusia nu va fi oprită în Ucraina, forțele sale ar putea ataca NATO.

    Alegerile și rezultatul lor incert îi afectează puternic pe ucraineni.

    După o întâlnire cu președintele Volodymyr Zelensky la Kiev săptămâna trecută, oficialii americani au declarat că liderul ucrainean părea obosit și stresat, îngrijorat de eșecurile trupelor sale pe câmpul de luptă, precum și de alegerile din SUA.

    „Este o luptă foarte dură și este o luptă grea”, a declarat secretarul apărării Lloyd J. Austin III reporterilor care au călătorit cu el în Ucraina săptămâna trecută.

    În Ucraina, moralul se erodează în fața campaniei rusești și a temerii că sprijinul occidental și fluxul de provizii se apropie de sfârșit.

    „Este foarte dificil pe front acum”, a declarat Yevhen Strokan, locotenent superior și comandant al unui pluton de drone de luptă din cadrul Batalionului 206 de apărare teritorială. „Există o lipsă de de toate, sunt puțini oameni, sunt mai mulți ruși și au mai multe arme”.

    Pesimismul se extinde la capitalele occidentale.

    „Toată lumea se simte rău pe toată linia”, a declarat Frederick W. Kagan, un cercetător de la American Enterprise Institute care a consiliat armata americană. „A fost un an foarte lung și greu, iar rușii continuă să meargă înainte”.

    Dar Rusia, a spus Dr. Kagan, încearcă să sugereze că victoria sa este la fel de inevitabilă precum a fost în al Doilea Război Mondial.

    „Rușii ar vrea să vă facă să credeți că suntem în 1944 pe frontul de est”, a spus el. „Nu este așa”.

    Problemele Ucrainei

    La începutul acestui an, trupele ucrainene s-au confruntat cu o lipsă de muniție, pe fondul întârzierilor Statelor Unite în aprobarea unui ajutor suplimentar.

    Chiar și după ce Congresul a aprobat mai mult ajutor în aprilie, oficialii ucraineni s-au plâns de faptul că armele curg prea încet, făcând dificilă realimentarea liniilor de front.

    „Aceasta este regula războiului”, a declarat dl Zelensky săptămâna aceasta. „Pentru că trebuie să contezi pe lucruri foarte specifice într-un timp foarte concret, altfel nu poți gestiona această situație, nu poți gestiona liniile de apărare, nu poți asigura oamenii, nu te poți pregăti pentru iarnă”.

    Marți, Jake Sullivan, consilierul președintelui Biden pe probleme de securitate națională, și Andriy Yermak, un consilier de top al dlui Zelensky, s-au întâlnit timp de două ore la Washington. Aceștia au discutat despre planurile administrației Biden de a trimite rapid în Ucraina sisteme de artilerie, vehicule blindate și muniție pentru apărarea antiaeriană înainte de sfârșitul anului.

    Dar oficialii militari americani spun că aprovizionarea cu arme nu mai este principalul dezavantaj al Ucrainei.

    Potrivit oficialilor americani, Ucraina a redus considerabil avantajul artileriei rusești, iar soldații ucraineni au folosit drone explozive pentru a distruge vehiculele blindate rusești.

    Cea mai mare deficiență a Ucrainei în prezent o reprezintă trupele, au declarat oficialii americani.

    Oficialii ucraineni s-au străduit să pună în aplicare o recrutare militară care să aducă suficiente trupe. Țara a ezitat să reducă vârsta de recrutare, îngrijorată de impactul demografic pe termen lung. Ucraina s-a limitat la ceea ce un oficial a numit un răspuns mai „democratic și măsurat” la deficitul de trupe, dar, în consecință, are un număr redus de soldați.

    Ucraina a folosit numere de telefon mobil, adrese de e-mail și alte mijloace electronice pentru a determina și alte persoane să se înscrie în armată, au declarat oficialii americani. De asemenea, a folosit mijloace mai coercitive - cum ar fi târârea oamenilor din sălile de concerte - pentru a găsi și înrola persoane eligibile pentru recrutare.

    Deși mulți s-au înscris în armată din patriotism, nu suficient de mulți s-au înrolat. Iar eșecul Ucrainei de a oferi soldaților săi pauze reale de la lupte a descurajat oamenii să servească.

    Pentagonul estimează că Ucraina are suficienți soldați pentru a lupta timp de încă șase până la 12 luni, a declarat un oficial. După aceea, a spus el, se va confrunta cu o lipsă acută de personal.

    Potrivit oficialilor Pentagonului, Ucraina a redirecționat o parte din brigăzile nou create pentru a sprijini incursiunea din Kursk, în loc să le folosească așa cum era planificat inițial pentru a apăra estul și sudul Ucrainei sau pentru a constitui rezerve pentru o contraofensivă așteptată în 2025.

    „Ei lucrează din greu pentru a aduce mai mulți oameni la bord”, a declarat dl Austin reporterilor care călătoresc cu el, când a fost întrebat despre deficitul de trupe. „Trebuie să instruiască acești oameni. Trebuie să regenereze puterea de luptă”.

    În cadrul întâlnirii sale cu dl Zelensky la Kiev, dl Austin a subliniat importanța nu numai a apărării Pokrovsk și Kursk, ci și a „regenerării și recrutării forței”, a declarat un oficial de rang înalt al Pentagonului.

    Într-o întâlnire separată cu omologii lor ucraineni, dl Austin, Christopher G. Cavoli, cel mai înalt general american din Europa, și alți comandanți au discutat despre planificarea militară pentru iarnă și despre tipul de arme și muniții pe care Statele Unite le-ar putea trimite în următoarele cinci luni, a declarat înaltul oficial al Pentagonului, vorbind sub rezerva anonimatului pentru a aborda discuțiile confidențiale.

    Într-un discurs pasionat la Kiev, dl Austin i-a condamnat pe cei care ar putea încerca să pună capăt conflictului în termenii Moscovei. El a afirmat că nu există „niciun glonț de argint” care să întoarcă valul războiului în favoarea Ucrainei.

    „Ceea ce contează este modul în care Ucraina ripostează”, a spus dl Austin. „Și ceea ce contează este să rămânem concentrați pe ceea ce funcționează”.

    El a adăugat: „Moscova nu va învinge niciodată în Ucraina”.

    Pierderi uriașe

    O posibilă deschidere pentru Ucraina ar putea fi aprovizionarea redusă a Rusiei cu vehicule blindate.

    Pentru a-și compensa pierderile de tancuri avansate, Rusia a apelat la stocurile sale uriașe de tancuri mult mai vechi. Dar dronele ucrainene au distrus multe dintre vehiculele blindate ale Rusiei, în special modele mai vechi.

    Ca urmare, oficialii militari americani spun că Rusia s-a bazat pe mici unități de infanterie pentru a avansa în estul Ucrainei. Dar oficialii americani cred că multe dintre câmpurile de luptă au devenit „o mașină de tocat carne” pentru soldații ruși.

    Mark Rutte, noul secretar general al NATO, a declarat luni că peste 600.000 de soldați ruși au fost uciși sau răniți de la începutul războiului. Aceste pierderi stau la baza desfășurării de către Coreea de Nord a aproximativ 10.000 de soldați în Rusia, forțe pe care Moscova dorește să le folosească pentru a ajuta la scoaterea Ucrainei din Kursk, spun oficialii americani.

    Un înalt oficial militar american a declarat că decizia de a aduce aceste forțe a fost „prost concepută și disperată”.

    Alți diplomați occidentali contestă faptul că această decizie este un semn de disperare și spun că este o mișcare menită să sperie Occidentul. Indiferent de motivație, oficialii americani recunosc că Rusia găsește mai multe trupe și continuă să înscrie între 25.000 și 30.000 de noi recruți contractați pe lună.

    Succesul Rusiei este parțial rezultatul schimbării mesajului de recrutare, deoarece acum le spune neîncetat potențialilor soldați că războiul din Ucraina este de fapt o luptă împotriva NATO, au declarat oficialii americani. Bonusurile rusești au crescut, de asemenea, drastic.

    Prin combinarea acestor strategii, dl Putin ar putea să nu mai fie nevoit să ordone o recrutare largă, nepopulară din punct de vedere politic, spun oficialii militari și de informații americani.

    Dar resursele Rusiei „sunt limitate, iar Putin nu poate conta pe aceste cheltuieli la nesfârșit”, a declarat Institutul pentru Studiul Războiului într-un raport publicat duminică.

    Recrutarea intensă a Rusiei a cauzat și alte probleme. În scurtele declarații de luni, dl Putin a recunoscut o lipsă de forță de muncă. Institutul pentru Studiul Războiului a evidențiat în mod repetat rapoarte despre fabrici industriale care trebuie să concureze cu armata, care oferă bonusuri consistente potențialilor recruți.

    Rusia și-a sporit producția de rachete, dar în alte părți industria sa de apărare se luptă, în special pentru a construi noi sisteme radar. Și, în ciuda progreselor Rusiei din acest an, ucrainenii au continuat să contracareze unele dintre planurile mai mari ale Moscovei.

    Ucraina a deviat cursa Rusiei spre Pokrovsk, împingând forțele la sud-vest de oraș.

    Oleksandr Shyrshyn, un comandant de batalion în vârstă de 30 de ani, a declarat că pare că partenerii Ucrainei și-au pierdut interesul pentru război și sunt mai preocupați de relațiile cu Moscova „decât de justiție”.

    Dar, în ciuda acestui fapt, mulți ucraineni nu renunță. „Lupta este singura noastră cale de ieșire”, a spus el.

    https://www.nytimes.com/2024/11/01/us/politics/russia-ukraine-war.html
  1. George Simion "l-a făcut ZOB" pe Nicușor Dan - FOTO/VIDEO. Liviu Pleșoianu: Impecabil răspunsul lui Simion legat de CENZURAREA jurnaliștilor LIBERI și a tuturor românilor ale căror opinii nu convin Sistemului!

  2. NU e o lovitură pentru Trump! Primul Papă american la Vatican, Leon al XIV-lea, "e mai rău decât Francisc". "Va pune Biserica Catolică contra lui Trump"

  3. Radu Cristescu - PSD: 10 motive pentru care nu-l votez pe Nicușor Dan!

  4. SRS: Nicușor Dan turnător la Securitate cu acte! Sorin Roșca Stănescu publică documentele. NOTE INFORMATIVE de POLIȚIE POLITICĂ

  5. A ÎNCEPUT! VIDEO: Firul nevăzut al serviciilor secrete la 6 luni de la anularea alegerilor. Col. (r) SRI Ion Dedu dezvăluie ițele ședințelor CSAT și CCR care au produs lovitura de stat constituțională. Noi documente decriptate la ActiveNews

  6. Florin Palas: Kominternul n-o murit, dor un pic s-o odihnit!

  7. Virgiliu Gheorghe: Sunt oameni care frecventează Biserica si vorbesc cu multa ură față de George Simion lăudându-l pe Nicușor Dan care susține homosexualismul, educația sexuală pentru copii și festivalul satanist UNTOLD. Ce legătură are cu Hristos?

  8. Radu Soviani în Libertatea: Despre dubioasa intervenție a BNR pentru devalorizarea leului. Mugur ”Manole” Isărescu a rămas fără ceai de tei?

  9. DOCUMENTE: Casele de avocatură care au contracte de peste 11.000.000 de euro cu Primăria Capitalei condusă de Nicușor Dan, deși Aparatul Juridic al Primăriei are peste 80 de angajați. DEZVĂLUIRE CETĂȚEANUL.NET

  10. Corbul și dragonul sau modelul politic ortodox

  1. Ciolacu scoate PSD de la Guvernare dar nu-și dă încă demisia de la șefia PSD. Progresistul Daniel David, propunerea PNL pentru premier intermar. Președintele interimar a luat act și anunță pe 6 mai un prim ministru interimar

  2. Nicușor Dan a aprobat Marșul homosexualilor - ”Bucharest Pride” pentru sâmbătă, 7 iunie, în ajunul Rusaliilor

  3. Peninsula Iberică este noul Wuhan?

  4. REZULTATE OFICIALE: Suveraniștii au luat peste 40% - VICTORIA LUI CĂLIN GEORGESCU ȘI GEORGE SIMION! LUPTA se duce în TURUL II cu NICUȘOR SOROS DAN! Au votat peste 9,5 MILIOANE de ROMÂNI! Mobilizare istorică pentru ROMÂNISM la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2025

  5. 3 mai 1997: 28 ani de la una dintre cele mai mari TRĂDĂRI din istoria României: TRATATUL CU UCRAINA. Cum au fost cedate teritorii ale patriei-mamă la îndemnul lui Silviu Brucan - Bruckner și prin mâna lui Adrian Severin - Skvosnik, nepot al Anei Pauker

  6. Cu cine votăm la alegerile prezidențiale din 4 mai

  7. George Simion l-a spulberat pe Nicușor Dan: Căzut în "falia satanistă"! VIDEO de la prima confruntare, față în față, dintre candidații la prezidențiale, dintre suveranism și progresism

  8. Instigare la uciderea lui George Simion după o postare a Victoriei Stoiciu. Singura LGBT-istă din PSD care îl susține pe Nicușor Dan, soroșista s-a plasat împotriva deciziei partidului de neutralitate în Turul 2, alături de pro-LGBT-istul Victor Negrescu

  9. Pericolul celor două specii: Românul de Diaspora și Românul de Casă

  10. Premierul Spaniei vine cu noi dezvăluiri despre pana masivă de curent care a lovit Peninsula Iberică: 15 gigawați de energie au dispărut inexplicabil

Ultima oră

23:30

Corbul și dragonul sau modelul politic ortodox

23:00

Radu Cristescu - PSD: 10 motive pentru care nu-l votez pe Nicușor Dan!

22:49

Florin Palas: Kominternul n-o murit, dor un pic s-o odihnit!

21:10

SRS: Nicușor Dan turnător la Securitate cu acte! Sorin Roșca Stănescu publică documentele. NOTE INFORMATIVE de POLIȚIE POLITICĂ

20:00

George Simion "l-a făcut ZOB" pe Nicușor Dan - FOTO/VIDEO. Liviu Pleșoianu: Impecabil răspunsul lui Simion legat de CENZURAREA jurnaliștilor LIBERI și a tuturor românilor ale căror opinii nu convin Sistemului!

19:22

Anca Alexandrescu: Nicușor Dan și-a mărit singur salariul și și-a pus și un bonus de 50%

19:13

NU e o lovitură pentru Trump! Primul Papă american la Vatican, Leon al XIV-lea, "e mai rău decât Francisc". "Va pune Biserica Catolică contra lui Trump"

19:00

Virgiliu Gheorghe: Sunt oameni care frecventează Biserica si vorbesc cu multa ură față de George Simion lăudându-l pe Nicușor Dan care susține homosexualismul, educația sexuală pentru copii și festivalul satanist UNTOLD. Ce legătură are cu Hristos?

18:57

Conferință AUR despre relansarea mineritului și metalurgiei în Munții Apuseni

18:21

Magdalena Radu: De ce îl votez pe George Simion

18:00

A ÎNCEPUT! VIDEO: Firul nevăzut al serviciilor secrete la 6 luni de la anularea alegerilor. Col. (r) SRI Ion Dedu dezvăluie ițele ședințelor CSAT și CCR care au produs lovitura de stat constituțională. Noi documente decriptate la ActiveNews

17:41

Patrick André de Hillerin despre apocalipsa intelectualilor: Cât de prost stau Cristian Preda și Tănase Stamule la calcule - FOTO-CAPTURI

17:25

Sorin Faur: ”În frunte cu Liderul, băsiștimea e fiartă”

17:05

George Simion: Sunt și voi rămâne alături de poporul român! Dialog cu asociațiile și sindicatele – primul pas spre o Românie condusă cu respect

16:20

Radu Soviani în Libertatea: Despre dubioasa intervenție a BNR pentru devalorizarea leului. Mugur ”Manole” Isărescu a rămas fără ceai de tei?