„SUNT MEDIC. NU PORT MASCĂ ÎN AFARA ACTIVITĂȚII PROFESIONALE ȘI NU MĂ VACCINEZ!” Medicul Răzvan Constantinescu dă de pământ cu cohortele de securici și turnători online și își exprimă solidaritatea față de actorul Dragoș Bucur și medicul Dan Gavrilescu

De Dr. Răzvan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că eram suspendat de FB în zilele când hoarde de spălăței îl înfierau cu mânie progresistă pe domnul Dragos Bucur, revin acum cu susținerea fermă:

SUNT MEDIC. NU PORT MASCĂ ÎN AFARA ACTIVITĂȚII PROFESIONALE ȘI NU MĂ VACCINEZ!

Argumente:

1. Nu există niciun studiu care să confirme că purtatul măștii poate opri răspândirea unui virus cu tropism respirator. Inclusiv OMS s.r.l. (în aprilie) și CDC (în august) au arătat clar că purtatul măștii este indezirabil în contextul (așa-zisei) pandemii. În schimb, prin umezire rapidă ca urmare a expirului repetat, masca devine un mediu ideal pentru bacterii; în plus, nivelul de oxigenare scade. În plan psihologic, depersonalizarea relațiilor sociale prin acoperirea feței induce efecte nefaste (în special copiilor, dezvoltării lor cognitive). Dacă am febră sau mă simt rău, stau în casă, nu ies să dau o eventuală viroză și altora. Asimptomaticii nu transmit boala.

Alternativă: nu mă bag în sufletul omului, mai cu seamă al necunoscuților, stau la un metru distanță și vorbesc normal cu ei. Apropierea la mai puțin de un sfert de metru de o persoană contagioasă echivalează cu infectarea, chiar dacă ai șapte măști, nu una! Nici înafara ”pandemiei” nu este igienic să stau nas în nas cu cetățenii care poate au mâncat șaorma, poate au carii ori tuberculoză. Vă asigur că, oricâte măști suprapuse ați avea, nu rezistați în apropierea lui Cartianu (că tot apare mai jos) mai mult de un minut.

2. Dacă înșiși producătorii terapiilor genice poreclite ”vaccinuri” spun că acestea nu opresc transmiterea infecției, ci doar reduc din gravitatea formei de boală pe care eventual o vei face, nu văd niciun motiv să risc injectarea cu o substanță insuficient testată pe termen lung. Eu am făcut boala anul trecut, nu sunt în categoria susceptibilă de forme severe de gripă sau alte infecții, ci printre cei care au un risc de 1/300.000 să moară din cauza virozei, adică mai mic decât de a fi omorât de fulger. Este greu de explicat cum o companie care vinde șampon poate convinge toate guvernele lumii să cumpere cantități uriașe doar pentru că ne asigură că vom avea chelia mai deasă dacă ne șamponăm cu produsul lor! A, în caz că ne cresc solzi, nu-și asumă nicio răspundere. Iar s.r.l.-ul pe care-l sponsorizează, cel care decide politica fanerelor pe glob, insistă și el că acel șampon e singurul remediu al calviției și vom fi aspru sancționați dacă nu-l folosim. Televizoarele, și ele, se răstesc la noi încontinuu, arătându-ne ce fericiți au fost cetățenii după ce s-au șamponat, nu i-a usturat scalpul deloc, iar cei care nu cred în clăbuc sunt proști, rusofili și conspiraționiști. Uite că eu nu vreau să fac parte din experiment!

Aștept cohortele de securici dimitrii, stribli, bucurenci și oanedobre (cele care fugeau în pijamale prin cartier pentru că le trimisese guranul SMS cu cutremurul de 10 grade) să mă pârască la ProTV, la Colegiul Medicilor și la Asociația vrăbiilor fără mălai precum că am încălcat Jurământul lui Arhimede, legea și morala globalistă!

Și mai e un lucru: nu doresc să aparțin unei lumi în care delictul de opinie să impună pedeapsa prin lapidare. Domnul Dragoș Bucur a emis o părere personală și care se referea doar la el și la deciziile sale. Dar, chiar dacă ar fi scris că păsările sunt mamifere sau că USR va salva țara ori altă inepție, în niciun caz nu ar fi trebuit tratat de golănimea deontoloagă în felul în care a fost tratat, asta e cert.

P.S. Îl susțin de asemenea pe domnul doctor Dan Gavrilescu: da, virusul SARS-COV-2 este rezultatul unei mâini criminale (americană, cu suport chinez) și a fost lansat ca un atac biologic; și, da, media a fost folosită puternic ”ca să îngrozească oamenii”. Are perfectă dreptate doctorul Gavrilescu. Iar pentru voi, ceilalți, învățați-vă copiii un lucru important: în chestiunile vitale, care țin de țară, de oameni, de morală, de credință, să spună întotdeauna adevărul, indiferent de consecințe. Din clipa în care spui ce vor alții să audă, caracterul tău a murit.

Titlul aparține redacției. Imaginile cu securicii și turnătorii online la contul de FB al Dlui Dr.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • NDorin 14.02.2021 23:41
  IL IUBESC PE OMUL ĂSTA!
 • ioansperling 15.02.2021 07:42
  Chiar daca numai o minune dumnezeiască ne mai scapa din țarcul asta, pentru abator, tare e bine sa auzi ca mai sunt oameni care stiu ce se intampla si au creier de om, nu de oaie, in cap!
  Sa va dea Dumnezeu sanatate domnule doctor!
  Numai va rog nu va mai legati de vrăbii ca suntem de aceeasi parte!
 • Munteanu 15.02.2021 08:35
  Toata stima pentru cei ce marturisesc adevarul. Va iubim. Dumnezeu sa va aiba in paza.

  In alta ordine de idei, dragi prieteni de la Active news, folosesc browser-ul Firefox(sau Brave) duckduck ca motor de cautare, si cateodata vpn. De cateva zile(doua cred) cand dau cautare : "actiwe news", sau "actiwenews" sau "actve nwes ro" sau "active news romania" NU apare siteul vostru la rezultate. Doar pagina de facebuc care nu ma intereseaza.
  Nu stiu daca este de la voi sau "sunteti lucrati" ca su nu mai apareti la rezultatele cautarilor.
  Ca sa intru pe site a trebuit sa caut un articol mai vechi salvat sau sa scriu adresa vostra exacta cu www in fata.
  M-am gandit ca ar fi bine sa stiti.
 • Mirror 15.02.2021 15:47
  Verificati daca la motorul de căutare "DuckDuckGo" este selectată România in "filtrul de regiune", ca să vă apară din prima site-ul activenews.
  "Filtrul de regiune" se afla în dreapta sus, sub rândul cu Toate / Imagini/ Video...
 • dacul Razinger 15.02.2021 08:50
  Ce OM minunat ! Ce bucurie sa-l asculti, sa-l citesti ! Fibra de roman ! Of, Of aici as fi de acord cu clonarea
 • Orizont 15.02.2021 12:04
  Chiar asteptam o revenire in prim plan. Cred ca de fapt este vorba despre "asociatia vrabiilor fara stiuleti " dar ati vrut dvs. sa fiti mai elegant. :)
 • Orizont 15.02.2021 13:25
  https://www.stiripesurse.ro/grafice-din-mai-multe-tari-masca-nu-ajuta-la-nimic-numarul-cazurilor-a-bubuit-dupa-impunerea-obligativitatii_1644135.html

  Jurnaliștii de la The Federalist preluați de profit.ro au realizat grafice pentru a vedea în ce măsură purtarea obligatorie a măștilor a dus la scăderea numărului de cazuri de Covid-19. Studiul a fost realizat în mai multe țări din Europa, dar și în statele din SUA, iar rezultatul este unul surprinzător: masca nu ajută la nimic.

  Conform acestor date, din momentul în care s-a impus purtarea obligatorie a măștii s-a produs o explozie a numărului de cazuri de Covid-19. De asemenea, masca nu a prevenit sub nicio formă noi valuri de îmbolnăviri.
 • Mirror 15.02.2021 15:52
  Scuze! Filtrul de regiune este in stânga.
  Verificati daca la motorul de căutare "DuckDuckGo" este selectată România in "filtrul de regiune", ca să vă apară din prima site-ul activenews.
  "Filtrul de regiune" se afla în STÂNGA sus, sub rândul cu Toate / Imagini/ Video...
 • ActiveNewsRo 15.02.2021 16:05
  Multumim mult!
 • __ 15.02.2021 17:16
  Normal ca [mastile] nu ajuta.
  "Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor a făcut controale, în perioada 23 octombrie - 23 noiembrie [...]

  Au fost verificate 35.180.666 de măști [...]

  [...] (peste 90%) nu se încadrau în prevederile legale în vigoare"
 • DANA Q 15.02.2021 18:36
  Bine/nteles ca masca nu te ajuta cu nimic,din contra face mai mult rau;asta o spun o sumedenie de oameni de stiinta din domeniul medicinei care se ocupa de asemenea lucruri.Degeaba,alde sasul din capul statului si clica lui de pupincuristi nu vor sub nicio forma sa accepte acest lucru;se cred mai destepti,dar de fapt nu/si arata decat prostia ,aroganta,mîrsavia,si tot ce se mai poate spune, inclusiv pupincurismul celor din UE.Se spune ca romanul e neam de sluga (asta tot de la aia care chipurile nu mai pot de dragul nostru,recte UE),dar mai sluga decat sasul asta n/am vazut,asa ca, ne/a întrecut.BRAVOS.
 • mapuni 18.02.2021 01:10
  https://worldfreedomalliance.org/
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem