„România nu va mai fi populată de români” - Dr. Geanina Hagimă despre morțile subite, dictatura biometrică și ce e de făcut. Apel la Părintele Justin Pârvu și martiri, pentru UNITATE, ACȚIUNE, IDENTIFICAREA DE SOLUȚII! EXCLUSIV / VIDEO

De Dr. Geanina Hagimă  /  

Dr. Geanina Hagimă la o demonstrație Starea de LIbertate din București / Foto Arhivă

Dr. Geanina Hagimă la o demonstrație Starea de LIbertate din București / Foto Arhivă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


APEL LA UNITATE, ACȚIUNE, IDENTIFICAREA DE SOLUȚII!

SĂ REASCULTĂM MESAJUL PESTE TIMP AL MARTIRILOR ACESTUI NEAM - EI NU AU ORGOLII, NU AU INTERESE MESCHINE, NE ÎNDEAMNĂ SPRE CREDINȚĂ, MĂRTURISIRE ȘI, DE ASEMENEA, SPRE UNITATE, ACȚIUNE !

Dragi români!

Am fost mințiți în toată această perioadă. Nimeni nu răspunde pentru consecințele dezastruoase ale măsurilor luate. Dacă nu avem și nu luăm atitudine vom fi exterminați. Am văzut cum în România, în ultimii doi ani, a fost un exces de mortalitate. Sporul natural al populației a fost unul negativ, mult mai mare decât în anii precedenți. În 2020 a fost un spor negativ de cca minus 90.000 de persoane și în 2021 de minus 155.000 de persoane. Dacă continuăm în acest ritm, în mai puțin de 100 de ani, România nu va mai fi populată de români.

 

Din această toamnă se vor relua minciunile. Minciuna măștii și a testării a continuat în această perioadă în spitale. Ce fac părinții care spun că și iubesc copiii? Vor pune din nou cârpele pe fețele lor? Îi vor cipa așa cum recomandă Forumul Economic Mondial? Le vor da să mănânce gândaci? Îi vor înțepa cu serurile experimentale, care numai vaccinuri nu pot fi numite?

Știm că în spatele acestei plandemii se află alte intenții ale psihopaților care conduc lumea. Klaus Schwab vorbea încă din 2015 despre a patra revoluție industrială, care înseamnă nanotehnologie, cercetarea creierului, comunicarea biologicului cu tehnologia, transumanismul. Concomitent vin tot felul de crize: crize climatice, crize alimentare, crize financiare. Psihopații vorbesc de lucruri pozitive care ni se vor întâmpla, cum ar fi augmentarea omului. Ei consideră că se află deasupra lui Dumnezeu, că pot crea un om mai performant. În același timp, îl auzim pe Yuval Harari, mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, care afirmă că inteligența artificială va prelua multe din sarcinile oamenilor și că mulți oameni vor deveni inutili. Se pune problema ce soluții există pentru acești oameni inutili. Vedem cum există multe informații și multe persoane care afirmă că populația globului este prea numeroasă iar resursele planetei sunt limitate. Este evident că se dorește, se caută soluții pentru reducerea populației planetei. Lucrurile acestea sunt ușor de găsit și ușor de documentat.

Numai cine nu vrea să vadă, nu vede!

Lucrurile acestea sunt prezise de mult timp. Biserica ar fi trebuit să informeze mai mult românii. Au fost oameni și mai sunt încă oameni în biserică care au avut grijă totuși să informeze. Spre exemplu, vredincul de pomenire Părintele Justin Pârvu a realizat o informare încă din 2009, în care a încercat să atragă atenția asupra actelor electronice care sunt premergătoare cipării și acest act a fost semnat de circa un milion de români, după cum se arată și în lucrarea DICTATURA BIOMETRICĂ (PDF). Aceste semnături au fost depuse în Parlamentul României, au fost depuse către președintele României și, din păcate, nu s-a ținut cont de ele. Guvernanții noștri, nu au ținut cu românii. De aceea am ajuns unde am ajuns. În continuare vedem că se întâmplă acest lucru, ba chiar mai mai rău decât înainte.

Ce soluții avem? Să găsim cauza răului. Părintele Justin Pârvu identifică una din sursele răului. Spune în cartea lui „Din învățăturile și minunile Părintelui Iustin Pârvu”, publicată în 2013, că "stăpânii lumii, masoneria se vor împiedicat de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețe și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor. Cipul nu este altceva decât lucrarea masoneriei și cel mai bun mijloc de a subjuga biserica și ființa umană, de a o îndepărta ușor, ușor, pe nesimțite, de Creatorul său. Dacă noi ne facem că nu există acest rău luciferic, masoneria, înseamnă că nu avem răspuns la niciuna din problemele și necazurile oamenilor de astăzi, înseamnă că ne facem că nu vedem nimic rău. Cipul este propaganda masoneriei și acceptându-l, dăm curs și putere acestei organizații dubioase care vrea să îl instaleze pe antihrist ca lider mondial. Dacă oamenii nu conștientizează că sunt societăți secrete, care conduc din umbră, nu vor înțelege nimic. Răul și fărădelegea nu se mai lucrează la lumină, se lucrează în ascuns. Nu mai sunt închisori și prigoană ca pe vremea comunismului. Au altă metodă, de a ne obișnui și de de a îndrăgi tehnica și cipul , care deocamdată par folositoare, ca ei să ne subjuge și să ne controleze permanent ca într-o închisoare invizibilă, dar cu mult mai puternică”. Aceste lucruri au fost spuse și erau cunoscute, sunt afirmate și în Biblie. Iar preoții ar trebui să mărturisească mai mult, să informeze mai mult credincioșii. De asemenea, medicii ar trebui să iasă în față. Deja au trecut doi ani. Numai cine nu a vrut să afle adevărul, nu l-a aflat. Sunt atâtea dovezi că acestea seruri experimentale fac foarte mult rău, sunt cauza a numeroase decese. Vedem cum încep să moară tinerii. Au crescut numărul accidentelor vasculare cerebrale, al bolilor cardiovasculare și nu numai.

Ce soluții avem? Să mărturisim, să afirmăm adevărul adevărul întreg, să fim uniți, să ne întoarcem la credință, să ieșim din lenea, nepăsarea, superficialitatea cu care am fost obișnuiți în ultimii ani. Să ne întoarcem la valorile noastre. Să reînvățăm să facem agricultură, să ne cunoaștem istoria, să refuzăm așa-zisele tehnologii binefăcătoare, care ne îndepărtează de noțiunea de om și de Dumnezeu. Deci acestea ar fi armele noastre. Acum este momentul să spunem NU, un NU hotărât. Este momentul să fim uniți. Se lucrează foarte mult la dezbinare! Este adevărat, oamenii nu mai au încredere, nu mai știu în cine să aibă încredere, căci așteptările lor au fost de multe ori înșelate! Asta am simțit de multe ori și eu. Însă ce avem de ales? Să stăm să privim cum ne afundăm noi și copiii noștri în această moarte a conștiinței și rațiunii, sau să acționăm, să protestăm masiv pașnic, să încercăm să găsim soluții alături de oamenii care au mărturisit și au acționat în această perioadă? Sunt convinsă că cei care au o alte intenții decât cele de a contribui la ieșirea din această mlaștină, se vor deconspira și se vor autoexclude din această luptă.

Pe 1 septembrie și nu numai, vor continua o serie de proteste. Pe 1 septembrie va fi un protest în Piața Constituției. Și eu sunt unul din organizatori. Acest protest începe de la ora 8 (nu 11 cum am afirmat în video). Aș dori din tot sufletul să arătăm că poporul român mai are ceva de spus, că nu este mort spiritual, că este dispus să lupte pentru viitorul acestui neam și pentru credința sa. Îmi doresc din tot sufletul ca acel milion de oameni care a semnat actul de alertă al părintelui Justin Pârvu să fie prezent în Piața Constituției pe 1 septembrie.

Trebuie să găsim soluții! Trebuie să ieșim din această mizeria în care ne afundăm și din care nu vom mai putea ieși dacă nu luăm o atitudine foarte ferma.

Doamne ajută! Să fim cât mai mulți pe 1 septembrie la ora 8:00 în Piața Constituției!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Andri 30.08.2022 05:35
    Dumnezeu ii va acoperi pe ai sai. Neghina…stie Dansul ce va face cu ea. Ne rugam sa ne tina aproape de Dansul, pentru ca uraciunea continua:

    The UK government is now admitting the injections are not safe for pregnant women:

    Summary of the Public Assessment Report for COVID-19 Vaccine Pfizer/BioNTech- Updated 16 August 2022

    Toxicity conclusions

    “In the context of supply under Regulation 174, it is considered that sufficient reassurance of safe use of the vaccine in pregnant women cannot be provided at the present time: however, use in women of childbearing potential could be supported provided healthcare professionals are advised to rule out known or suspected pregnancy prior to vaccination. Women who are breastfeeding should also not be vaccinated.”

    https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/summary-public-assessment-report-for-pfizerbiontech-covid-19-vaccine
  • aspenter2002 30.08.2022 06:48
    Vedeau cum oamenii veneau nestingheriți la Ierusalim,și ce s-au gandit să facă pentru ca ființele umane sa nu mai vadă mărturiile de netăgaduit ale Nașterii lui Iisus Hristos la Bethleem și ale Patimilor finale. Să transforme toți oamenii in sclavii plini de frică ai sistemului,să nu se mai deplaseze in voia lor prin lume,să nu le mai ardă de credință sau mîntuire. Incearcă să egalizeze păcatul cu virtutea pentru a se instaura anarhia.
  • Athosor 30.08.2022 10:05
    Cu puțin timp în urmă am fost la doctorul meu de familie pt. o rețetă , în cabinet după salut mă întreabă: " aveți mască ? , zic NU ! .....Vă rog să așteptați afară dacă nu aveți mască !!!!????....după câteva minute afară fiind , iese îmi dă rețeta și ....o zi plăcută !!! Nici o întrebare de genul cum vă simțiți , vă iau tensiunea , aveți nevoie de vreun ajutor medical , etc ...mă întreb cum să categorisesc pe un astfel de ROMÂN ? .....ca să nu mai vorbesc de cei care încă mai poartă mască pe străzile urbei unde locuiesc , pt nu știu ce motiv, de ei ce sa mai zicem ? Subscriu necondiționat la mesajul Doamnei Doctor , îndemnând pe toți ROMÂNII la o unitate spirituală , sufletească pt realizarea acelui TOT , OCTOGON , încărcat de energii pozitive , gânduri , sentimente pure pt înlăturarea răului.
  • Cotco-emy 30.08.2022 10:11
    Eu nu sunt de acord să vin să demonstrez cu permisiunea criminalilor intre orele...NU! Adica ei,criminalii de la putere sunt asa ,,de treaba,, ca ne lasa sa strigăm ce vrem noi intre orele 8-11,ei fiind bine păziți de jandarmi,apoi noi trebuie sa plecam acasa,iar criminalii își continuă treburile lor murdare,ca au ,,treaba,, nu?

    Fratilor,corect ar fi:

    Sa ne adunam toți spontan,fără nici o permisiunea de la criminali,pt ca SUNTEM LIBERI.Apoi sa intram peste ei sa-i luam de gât pe TOTI,președinte,guvern,toți,toti și sa-i ducem direct in arest preventiv,pt ca sunt mafioți,criminali periculoși,exista dovezi si o grămadă mare de morți în acest sens.Politia si fortele de ordine sa apere poporul si oamenii nevinovati,NU pe ei!!
    După ce-i aruncam in arest preventiv,sa fie bine păziți de poliție si jandarmi nonstop cu armele din dotare si glonț pe țeavă.
    Apoi sa se adune de urgență la București TOTI judecătorii și procurorii din toata tara,din toate orasele,NU doar CCR si sa-i judece corect,cum se cuvine,după CONSTITUTIA țării noastre,cu ce pedepse maxime merita fiecare mafiot,criminal,zis guvernanti.

    Cu ei la putere,indiferent cât vom striga,ei nu vor pleca si vor continua planul criminal al globalistilor satanistii,vor continua să ne ucidă pe rând,dezbinandu-ne si intepandu-ne(fiind dezbinati cu ura intre noi,nu ne mai ascultam,iar cei mai slabi,mai ignoranți sau mai naivi vor merge direct in pericol)
  • Rusalina 30.08.2022 10:16
    Câtă vreme nu avem Înaintemergatori toate demersurile sunt desarte , asta e poporul român acum , fara a avea un Patriarh Pavle al nostru ...
  • Rusi 30.08.2022 17:14
    Toti cei vinovati trebuie judecati si condamnati la moarte.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!