„România nu va mai fi populată de români” - Dr. Geanina Hagimă despre morțile subite, dictatura biometrică și ce e de făcut. Apel la Părintele Justin Pârvu și martiri, pentru UNITATE, ACȚIUNE, IDENTIFICAREA DE SOLUȚII! EXCLUSIV / VIDEO

De Dr. Geanina Hagimă  /  

Dr. Geanina Hagimă la o demonstrație Starea de LIbertate din București / Foto Arhivă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


APEL LA UNITATE, ACȚIUNE, IDENTIFICAREA DE SOLUȚII!

SĂ REASCULTĂM MESAJUL PESTE TIMP AL MARTIRILOR ACESTUI NEAM - EI NU AU ORGOLII, NU AU INTERESE MESCHINE, NE ÎNDEAMNĂ SPRE CREDINȚĂ, MĂRTURISIRE ȘI, DE ASEMENEA, SPRE UNITATE, ACȚIUNE !

Dragi români!

Am fost mințiți în toată această perioadă. Nimeni nu răspunde pentru consecințele dezastruoase ale măsurilor luate. Dacă nu avem și nu luăm atitudine vom fi exterminați. Am văzut cum în România, în ultimii doi ani, a fost un exces de mortalitate. Sporul natural al populației a fost unul negativ, mult mai mare decât în anii precedenți. În 2020 a fost un spor negativ de cca minus 90.000 de persoane și în 2021 de minus 155.000 de persoane. Dacă continuăm în acest ritm, în mai puțin de 100 de ani, România nu va mai fi populată de români.

 

Din această toamnă se vor relua minciunile. Minciuna măștii și a testării a continuat în această perioadă în spitale. Ce fac părinții care spun că și iubesc copiii? Vor pune din nou cârpele pe fețele lor? Îi vor cipa așa cum recomandă Forumul Economic Mondial? Le vor da să mănânce gândaci? Îi vor înțepa cu serurile experimentale, care numai vaccinuri nu pot fi numite?

Știm că în spatele acestei plandemii se află alte intenții ale psihopaților care conduc lumea. Klaus Schwab vorbea încă din 2015 despre a patra revoluție industrială, care înseamnă nanotehnologie, cercetarea creierului, comunicarea biologicului cu tehnologia, transumanismul. Concomitent vin tot felul de crize: crize climatice, crize alimentare, crize financiare. Psihopații vorbesc de lucruri pozitive care ni se vor întâmpla, cum ar fi augmentarea omului. Ei consideră că se află deasupra lui Dumnezeu, că pot crea un om mai performant. În același timp, îl auzim pe Yuval Harari, mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, care afirmă că inteligența artificială va prelua multe din sarcinile oamenilor și că mulți oameni vor deveni inutili. Se pune problema ce soluții există pentru acești oameni inutili. Vedem cum există multe informații și multe persoane care afirmă că populația globului este prea numeroasă iar resursele planetei sunt limitate. Este evident că se dorește, se caută soluții pentru reducerea populației planetei. Lucrurile acestea sunt ușor de găsit și ușor de documentat.

Numai cine nu vrea să vadă, nu vede!

Lucrurile acestea sunt prezise de mult timp. Biserica ar fi trebuit să informeze mai mult românii. Au fost oameni și mai sunt încă oameni în biserică care au avut grijă totuși să informeze. Spre exemplu, vredincul de pomenire Părintele Justin Pârvu a realizat o informare încă din 2009, în care a încercat să atragă atenția asupra actelor electronice care sunt premergătoare cipării și acest act a fost semnat de circa un milion de români, după cum se arată și în lucrarea DICTATURA BIOMETRICĂ (PDF). Aceste semnături au fost depuse în Parlamentul României, au fost depuse către președintele României și, din păcate, nu s-a ținut cont de ele. Guvernanții noștri, nu au ținut cu românii. De aceea am ajuns unde am ajuns. În continuare vedem că se întâmplă acest lucru, ba chiar mai mai rău decât înainte.

Ce soluții avem? Să găsim cauza răului. Părintele Justin Pârvu identifică una din sursele răului. Spune în cartea lui „Din învățăturile și minunile Părintelui Iustin Pârvu”, publicată în 2013, că "stăpânii lumii, masoneria se vor împiedicat de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețe și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor. Cipul nu este altceva decât lucrarea masoneriei și cel mai bun mijloc de a subjuga biserica și ființa umană, de a o îndepărta ușor, ușor, pe nesimțite, de Creatorul său. Dacă noi ne facem că nu există acest rău luciferic, masoneria, înseamnă că nu avem răspuns la niciuna din problemele și necazurile oamenilor de astăzi, înseamnă că ne facem că nu vedem nimic rău. Cipul este propaganda masoneriei și acceptându-l, dăm curs și putere acestei organizații dubioase care vrea să îl instaleze pe antihrist ca lider mondial. Dacă oamenii nu conștientizează că sunt societăți secrete, care conduc din umbră, nu vor înțelege nimic. Răul și fărădelegea nu se mai lucrează la lumină, se lucrează în ascuns. Nu mai sunt închisori și prigoană ca pe vremea comunismului. Au altă metodă, de a ne obișnui și de de a îndrăgi tehnica și cipul , care deocamdată par folositoare, ca ei să ne subjuge și să ne controleze permanent ca într-o închisoare invizibilă, dar cu mult mai puternică”. Aceste lucruri au fost spuse și erau cunoscute, sunt afirmate și în Biblie. Iar preoții ar trebui să mărturisească mai mult, să informeze mai mult credincioșii. De asemenea, medicii ar trebui să iasă în față. Deja au trecut doi ani. Numai cine nu a vrut să afle adevărul, nu l-a aflat. Sunt atâtea dovezi că acestea seruri experimentale fac foarte mult rău, sunt cauza a numeroase decese. Vedem cum încep să moară tinerii. Au crescut numărul accidentelor vasculare cerebrale, al bolilor cardiovasculare și nu numai.

Ce soluții avem? Să mărturisim, să afirmăm adevărul adevărul întreg, să fim uniți, să ne întoarcem la credință, să ieșim din lenea, nepăsarea, superficialitatea cu care am fost obișnuiți în ultimii ani. Să ne întoarcem la valorile noastre. Să reînvățăm să facem agricultură, să ne cunoaștem istoria, să refuzăm așa-zisele tehnologii binefăcătoare, care ne îndepărtează de noțiunea de om și de Dumnezeu. Deci acestea ar fi armele noastre. Acum este momentul să spunem NU, un NU hotărât. Este momentul să fim uniți. Se lucrează foarte mult la dezbinare! Este adevărat, oamenii nu mai au încredere, nu mai știu în cine să aibă încredere, căci așteptările lor au fost de multe ori înșelate! Asta am simțit de multe ori și eu. Însă ce avem de ales? Să stăm să privim cum ne afundăm noi și copiii noștri în această moarte a conștiinței și rațiunii, sau să acționăm, să protestăm masiv pașnic, să încercăm să găsim soluții alături de oamenii care au mărturisit și au acționat în această perioadă? Sunt convinsă că cei care au o alte intenții decât cele de a contribui la ieșirea din această mlaștină, se vor deconspira și se vor autoexclude din această luptă.

Pe 1 septembrie și nu numai, vor continua o serie de proteste. Pe 1 septembrie va fi un protest în Piața Constituției. Și eu sunt unul din organizatori. Acest protest începe de la ora 8 (nu 11 cum am afirmat în video). Aș dori din tot sufletul să arătăm că poporul român mai are ceva de spus, că nu este mort spiritual, că este dispus să lupte pentru viitorul acestui neam și pentru credința sa. Îmi doresc din tot sufletul ca acel milion de oameni care a semnat actul de alertă al părintelui Justin Pârvu să fie prezent în Piața Constituției pe 1 septembrie.

Trebuie să găsim soluții! Trebuie să ieșim din această mizeria în care ne afundăm și din care nu vom mai putea ieși dacă nu luăm o atitudine foarte ferma.

Doamne ajută! Să fim cât mai mulți pe 1 septembrie la ora 8:00 în Piața Constituției!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Andri 30.08.2022 05:35
  Dumnezeu ii va acoperi pe ai sai. Neghina…stie Dansul ce va face cu ea. Ne rugam sa ne tina aproape de Dansul, pentru ca uraciunea continua:

  The UK government is now admitting the injections are not safe for pregnant women:

  Summary of the Public Assessment Report for COVID-19 Vaccine Pfizer/BioNTech- Updated 16 August 2022

  Toxicity conclusions

  “In the context of supply under Regulation 174, it is considered that sufficient reassurance of safe use of the vaccine in pregnant women cannot be provided at the present time: however, use in women of childbearing potential could be supported provided healthcare professionals are advised to rule out known or suspected pregnancy prior to vaccination. Women who are breastfeeding should also not be vaccinated.”

  https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/summary-public-assessment-report-for-pfizerbiontech-covid-19-vaccine
 • aspenter2002 30.08.2022 06:48
  Vedeau cum oamenii veneau nestingheriți la Ierusalim,și ce s-au gandit să facă pentru ca ființele umane sa nu mai vadă mărturiile de netăgaduit ale Nașterii lui Iisus Hristos la Bethleem și ale Patimilor finale. Să transforme toți oamenii in sclavii plini de frică ai sistemului,să nu se mai deplaseze in voia lor prin lume,să nu le mai ardă de credință sau mîntuire. Incearcă să egalizeze păcatul cu virtutea pentru a se instaura anarhia.
 • Athosor 30.08.2022 10:05
  Cu puțin timp în urmă am fost la doctorul meu de familie pt. o rețetă , în cabinet după salut mă întreabă: " aveți mască ? , zic NU ! .....Vă rog să așteptați afară dacă nu aveți mască !!!!????....după câteva minute afară fiind , iese îmi dă rețeta și ....o zi plăcută !!! Nici o întrebare de genul cum vă simțiți , vă iau tensiunea , aveți nevoie de vreun ajutor medical , etc ...mă întreb cum să categorisesc pe un astfel de ROMÂN ? .....ca să nu mai vorbesc de cei care încă mai poartă mască pe străzile urbei unde locuiesc , pt nu știu ce motiv, de ei ce sa mai zicem ? Subscriu necondiționat la mesajul Doamnei Doctor , îndemnând pe toți ROMÂNII la o unitate spirituală , sufletească pt realizarea acelui TOT , OCTOGON , încărcat de energii pozitive , gânduri , sentimente pure pt înlăturarea răului.
 • Cotco-emy 30.08.2022 10:11
  Eu nu sunt de acord să vin să demonstrez cu permisiunea criminalilor intre orele...NU! Adica ei,criminalii de la putere sunt asa ,,de treaba,, ca ne lasa sa strigăm ce vrem noi intre orele 8-11,ei fiind bine păziți de jandarmi,apoi noi trebuie sa plecam acasa,iar criminalii își continuă treburile lor murdare,ca au ,,treaba,, nu?

  Fratilor,corect ar fi:

  Sa ne adunam toți spontan,fără nici o permisiunea de la criminali,pt ca SUNTEM LIBERI.Apoi sa intram peste ei sa-i luam de gât pe TOTI,președinte,guvern,toți,toti și sa-i ducem direct in arest preventiv,pt ca sunt mafioți,criminali periculoși,exista dovezi si o grămadă mare de morți în acest sens.Politia si fortele de ordine sa apere poporul si oamenii nevinovati,NU pe ei!!
  După ce-i aruncam in arest preventiv,sa fie bine păziți de poliție si jandarmi nonstop cu armele din dotare si glonț pe țeavă.
  Apoi sa se adune de urgență la București TOTI judecătorii și procurorii din toata tara,din toate orasele,NU doar CCR si sa-i judece corect,cum se cuvine,după CONSTITUTIA țării noastre,cu ce pedepse maxime merita fiecare mafiot,criminal,zis guvernanti.

  Cu ei la putere,indiferent cât vom striga,ei nu vor pleca si vor continua planul criminal al globalistilor satanistii,vor continua să ne ucidă pe rând,dezbinandu-ne si intepandu-ne(fiind dezbinati cu ura intre noi,nu ne mai ascultam,iar cei mai slabi,mai ignoranți sau mai naivi vor merge direct in pericol)
 • Rusalina 30.08.2022 10:16
  Câtă vreme nu avem Înaintemergatori toate demersurile sunt desarte , asta e poporul român acum , fara a avea un Patriarh Pavle al nostru ...
 • Rusi 30.08.2022 17:14
  Toti cei vinovati trebuie judecati si condamnati la moarte.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite... adică nim

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO