„Eroii din linia întâi” iau pe sus locuitori din Shanghai pentru a-i interna cu forța în lagărele Covid. FILMAREA ZILEI

De Părău Vlad  /  

Foto: South China Morning Post

Foto: South China Morning Post

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oameni în combinezoane iau pe sus bărbați, femei și copii din Shanghai, pentru a-i băga cu forța în lagărele de carantină Covid. Tensiunile sociale iau amploare în acest cartier de blocuri din Shanghai. După cum spuneam în articolele anterioare pe această temă, din cauza politicii utopice „Zero-Covid” a Partidului Comunist Chinez, toți locuitorii sănătoși (asimptomatici la Covid) sunt închiși cu forța în apartamente de 3 săptămâni, iar cei simptomatici sunt literalmente răpiți și deportați în lagăre de carantinare. Este vorba de închiderea totală a aproape 26 de milioane de locuitori (mai mult decât toată populația României) pentru 22.000 de cetățeni cu test pozitiv, dintre care majoritatea fără simptome. Atitudinea „autorităților” a dat naștere la proteste și altercații de stradă, precum și la sinucideri spectaculoase și tragice, pe fondul foametei și anxietății generale. VIDEO: 
 
 
Citiți și: Proteste, jafuri, sinucideri, omorârea animalelor de companie în orașul chinezesc Shanghai, pe fondul carantinării totale și a FOAMETEI provocate. Victimele politicii Zero-Covid vor depăși cu mult numărul morților de Covid. VIDEO

 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Năzuim spre Înviere 15.04.2022 18:25
    În loc de comentariu.
    https://adevarulesteprigonit.wordpress.com/2022/04/15/un-popor-chin-uit-sau-strigat-de-disperare-in-shanghai-china/
  • Andri 15.04.2022 18:55
    Fiecare natie cu monstrii ei. Si noi ii avem pe-ai nostri
  • A.C. 16.04.2022 08:03
    Acum doi ani, dupa filmarile "cazutilor" stradali si de prin gara, au urmat filmari cu politia covideana care "aduna" populatia cu forta si o ducea, chipurile, la spital. Tineau de maini si de picioare pe cei "contaminati" si ii bagau in dube "salvatoare". Cu forta.
    O femeie era "extrasa" din masina personala, banuiesc, caci era soferul masinii, de catre politie, insfacata, ea tipa, se zbate si, brusc, se lasa moale, inconstienta, la pamant, trotuar adica...
    Totul filmat si facut public spre intreaga populatie a planetei, in mod artistic si cu mare grija la detaliu.
    Prietena buna, chinezoaica, familia in Shanghai. Intrebata ce ii fac rudele, imi raspunde: " stii ca (chinezii) nu pot spune niciodata adevarul..." Ce adevar spun filmarile astea?! Nu contest ca guvernul de la Beijing nu are absolut nicio consideratie fata de propriul popor, insa de ce se fac publice situatiile acestea extreme si extrem de dramatice?? Ce urmeaza, DE DATA ASTA?
  • DanielaBMED 17.04.2022 23:52
    Conducatori POSEDATI de necuratul ! Fara Dumnezeu ! Tot zicem : ”paranoia”, ”psihopati” etc, dar nuuuu.... Sunt indraciti. Asa cred...
  • A.C. ► DanielaBMED 18.04.2022 03:34
    Eu le spun demoni.
  • DanielaBMED 17.04.2022 23:43
    E infricosator !
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!