„Dr” Klaus Iohannis dixit: Nevacciniștii sunt naziști. „Ideile toxice împotriva vaccinării, un atac direct împotriva umanității”. Cu toate acestea, mii de medici din întreaga lume susțin contrariul: că vaccinarea este o crimă la adresa umanității

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După ce ieri s-a preumblat prin Sibiu fără mască, încălcând cu dispreț „suveran” legea propriului lui regim, astăzi, Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul „Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului”, în care încearcă, într-o răsturnare de realitate, să pună semn de egalitate între naziști și cei care se opun vaccinării forțate, când experimentele interzise în Procesul de la Nürnberg vizau exact această procedură aplicată de naziști pe victimele lor închise în lagăre de concentrare, cam ce vor deveni țările lumii dacă se impune pașaportul de vaccinare la nivel internațional. După „teroriști” sau „analfabeți”, iată că conducerea vremelnică a acestei țări le mai oferă un cadou verbal celor 70% dintre români care refuză experimentele medicale:„naziștilor”.

Probabil un mesaj mai straniu venit din partea unui politician care nu a făcut absolut nimic pentru această țară în atâția ani de „domnie” nu putea exista. Reamintim că peste 11000 de „analfabeți funcționali”/„teroriști”/„naziști” din întreaga lume, respectiv medici de prestigiu, oameni în domeniu, au semnat Declarația de la Roma, între ei aflându-se și „needucați”/„teroriști”/„naziști” ca giganții Geert Vanden Bossche și Robert W. Malone, chiar inventatorul tehnologiei ARNm, întoarsă acum împotriva umanității.

Citiți și Dr. Geanina Hagima: Apel internațional contra CELEI MAI MARI ÎNȘELĂTORII A SECOLULUI 21 - Dictatura COVID

Potrivit Digi 24 - e bine să redăm textul securistoid pentru a înțelege mintea „organelor” - Iohannis „atrage atenția asupra pericolelor cu care se confruntă societatea din cauza dezinformării, a discursurilor pline de ură și a știrilor false, în plină criză sanitară”. Potrivit șefului statului - mai scrie UM Digi TV, „sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă”, din cauza „unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

„Klaus Iohannis afirmă în mesaj că tragedia Holocaustului nu trebuie uitată și avertizează asupra încercărilor de falsificare a istoriei.” mai scrie postul citat oferind integral discursul public al lui Iohannis, ceea ce facem și noi, mai jos.

Mesajul președintelui:

„Aducem astăzi un pios omagiu victimelor Holocaustului și îi onorăm pe supraviețuitorii celei mai odioase desfășurări de forțe criminale pentru exterminarea semenilor din istorie. Pentru toate viețile nevinovate curmate – bunici, părinți, soți, fii și fiice, și pentru suferințele îndurate de supraviețuitori, dar și de familiile și urmașii acestora, reafirmăm angajamentul nostru de a nu lăsa uitarea să se aștearnă peste suferințele și jertfa lor și de a ne opune cu toată forța repetării unei astfel de tragedii. Amintirea și cinstirea memoriei victimelor Holocaustului reprezintă o datorie fundamentală a statului român.

Acum exact opt decenii, începea deportarea forțată a evreilor români în Transnistria, campanie în care 120.000 de evrei au parcurs un drum al morții. Tortura, foametea, bolile, condițiile mizere și inumane în care au fost siliți să trăiască, deposedarea de orice fel de bunuri, drepturi și demnități, sub amenințarea constantă a morții, au reprezentat setul de măsuri prin care regimul mareșalului Ion Antonescu își propusese să îi lichideze pe cei pe care îi considera „indezirabili”.

Lecția dură a Holocaustului trebuie să funcționeze ca un far care să ne ghideze pe drumul nostru european, iar pe puținii supraviețuitori pe care timpul ni-i îngăduie trebuie să îi prețuim și onorăm.

Crimele trebuie cunoscute, criminalii trebuie expuși oprobiului public, memoria victimelor trebuie păstrată, iar pe supraviețuitorii și urmașii acestora trebuie să îi sprijinim. Este necesar să ne asumăm în mod onest trecutul traumatic și să vorbim deschis tinerelor generații despre Holocaust. Numai în acest fel vom putea lupta împotriva încercărilor de falsificare a istoriei, tentativelor din ce în ce mai dese de reabilitare a criminalilor și negare a suferințelor victimelor inocente”.

„Din păcate, situația pandemică, pe lângă criza sanitară profundă, a favorizat manifestările de ură, indiferență, intoleranță, antisemitism și xenofobie. În acest context, comunicarea în mediul on-line a devenit cel mai important și răspândit instrument, un mediu în care dezinformările, discursul plin de ură și știrile false s-au propagat foarte ușor și au alimentat sentimente de neîncredere și nesiguranță.

Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității.

Să nu rămânem indiferenți în fața acestui avânt care riscă să macine fundamentul democrației noastre. Astfel de manifestări sunt absolut intolerabile și avem datoria, fiecare dintre noi, să sancționăm cu celeritate, dur și ferm, orice derapaj și să apărăm drepturile și libertățile fundamentale, democrația și valorile europene.

Fac un apel la toți actorii politici responsabili să acționeze hotărât împotriva oricăror încercări de dezbinare, să se implice direct și concret în direcția promovării valorilor toleranței, respectului și a diversității în societatea noastră și să sprijine educația privind cunoașterea Holocaustului.

În legătură cu Muzeul Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România, constat că proiectul a acumulat întârzieri și că este blocat în mod nejustificat, iar această situație este inacceptabilă. Solicit Guvernului să facă pași serioși și să întreprindă toate demersurile pentru realizarea acestui muzeu. Este imperativ să avem această instituție cât mai repede posibil, care să păstreze vie memoria Holocaustului în conștiința națională și să întrețină atașamentul profund față de valorile fundamentale ale umanității.

Cu gândul la suferințele unor suflete inocente și la cele ale supraviețuitorilor noștri, să acționăm uniți și solidari pentru apărarea și promovarea principiilor și valorilor democratice.

Fie ca memoria victimelor să rămână veșnic în inimile noastre!”.

Citiți și semnați MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (39)
 • ioansperling 11.10.2021 15:19
  "Victime ale Holocaustului" el ii consideră pe cei din neamul lui!
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 16:00
  Membrii etniei pe care nu avem voie să o pronunțăm au fost selectați pentru lagărele de muncă de către rabini. În mare parte erau indezirabilii care nu trebuiau să ajungă în Palestina. Se numește epurare eugenică și n-are nicio legătură cu Biscuiții Eugenia!
 • Sweeping 11.10.2021 15:38
  Eu le-am trimis pe telefoane deputaților, urmatorul mesaj:

  Cum veti putea trai cu fapta voastra, de a forta oamenii sa isi injecteze un vaccin experimental impotriva vointei lor? Codul de la Nurenberg a interzis pentru totdeauna experimentele medicale pe oameni impotriva vointei lor. Nazistii au fost judecati si condamnati la moarte prin spanzurare pentru ca au facut experimente pe oameni. Dar voi, care sunteti pe cale sa deveniti mai rai decat nazistii, cum credeti ca veti pleca din aceasta viata ?
  Fiti rationali, NU votati pasaportul care va readuce comunismul in Romania! Daca veti vota in mod iresponsabil, veti avea pe maini sangele nostru si al copiilor nostri! Nu veti putea spune ca nu ati stiut!
 • A.C. 11.10.2021 21:00
  Bravo!
 • Chauvin 11.10.2021 15:43
  mai există istorici în țara asta să-i de plăvanului peste bot!?
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 16:02
  Nu mai are nimeni curaj...
 • Chauvin ► Pixelu Albastru 11.10.2021 17:07
  da...acum e ilegal să-i contrazici.
  ambasadorul lor spune că cel puțin 500 de mii au cetățenie, chiar și urmașii celor plecați după 45.
 • Pixelu Albastru ► Chauvin 11.10.2021 17:40
  N-am niciun dubiu că au! Să vezi ce partid își trag!
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 15:48
  Da, da! Să se înființeze în aceeași clădire și Muzeul Național de Istorie a Românilor și al Comunismului din România! Să vadă toată planeta cine pe cine a „holocaustizat” între 1945 și 1965. Majoritatea inițialelor numelor torționarilor au fost W sau K … inițiale pur neaoșe, mai ales pe la Pitești!!!
 • Preot Andoni Vasile 11.10.2021 15:59
  Despre holocaustul rosu , nu vorbeste nimeni ? Despre sutele de mii de romani omoriti in inchisorile comuniste nici o vorba 'domnul presedinte al tuturor românilor" ?????
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 16:15
  Părinte, să nu vorbim de lucruri sfinte! Că ne trezim cu kații și murarii pă cap!
 • Alexandru Blaga 11.10.2021 16:03
  Doar ieri am vazut o emisiune cu prietenii apropiati si cei ce-i dau medalii lui Joha. Acest individ nu iubeste romanii si Romania.Din contra, ii uraste. Acest individ joaca si raspunde unor interese straine in Romania. Iar serviciile noastre de informatii dorm! Va sosi si vremea cand se va da socoteala pentru aceasta situatie!
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 16:48
  Păi și capii serghiciilor joacă în aceeași piesă! Și de răspuns, o să răspundă în fața ălora de le este loial, dacă nu execută întocmai! Și o să execute întocmai. N-am niciun dubiu. Și mai trist este că n-are cine să-l oprească!
 • Chauvin 11.10.2021 17:04
  și ele tot ”ale mele” sunt. au dat jos guverne pt el, i-au șters dosare, i-au arestat adversari politici, i-au aranjat alegeri etc..
 • OMAGA 11.10.2021 17:00
  Ii pupa in dos pe cei care au putere sa ii dea ordine si ii tradeaza si ucide pe romani.
  Un pshihopat sinistru!
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 17:04
  Ca să fim corecți, nu e vina lui că românii l-au înscăunat președinte! Și încă de două ori!
 • rominu 11.10.2021 17:47
  Mai avem o zi pentru a depune solicitari catre deputati, in scopul de a opri vaccinarea obligatorie si impunerea certificatului verde! Ce putem face: intram pe https://pentrulibertate.info si depunem solicitarea la sediul birourilor parlamentare din judetul in care locuim!
 • ciolannis6case 11.10.2021 17:49
  Bai lepra penala, traficant de copii și ciorditor de case, cât plm mai ai de gând sa ne jicnesti? Hai sictir, lepra!
 • Năzuim spre Înviere 11.10.2021 18:08
  Sântem obișnuiți. Astfel de tactici parșive in care hoțul strigă: hoțul sânt obișnuite la noi. Mai rău este de cine cred pentru că vor fi înșelați.
 • Enya 12.10.2021 01:29
  WOW, ce mesaj!!
 • Rusi 12.10.2021 09:50
  Dupa ce pronunti Klaus Iohannis trebuie neaparat sa tragi apa .
 • druppy 12.10.2021 11:02
  Bună ziua
  Frontul democrat al etnicilor germani din România - continuă prin gura și persoana lui kwi zis președinte, acțiunile fasciste. El, moștenitor al fascismului în țara noastră ne numește pe noi cetățenii români ai acestei țări fasciști. O rușine pentru aceste vremuri pe care le trăim, dar vina este a noastră a celor mulți onești și cinstiți cetățeni ROMÂNI că am ales și acum suportăm jignirile acestui individ insipid, trădător de neam și țară. El vrea să ne distrugă la îndemnul corupților de la bruxelles. Subscriu la Manifestul lui ”UNUL de pe aici” și a rândurilor trimise de Sweeping. A sosit timpul să ne organizăm și să dăm cu ei de pământ. Sș ne apărăm copii, nepoții, bătrânii și familiile TRADIȚIONALE ROMÂNEȘTI și nu cele ale lui kwi, pârțu, Bogdan. cioloș - vânduși străinilor. SĂ FIM UNUȚI pentru a izbăvii. AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU -NIMIC FARĂ CREDINȚA SFÂNTĂ A BRAVILOR NOȘTRII ÎNAINTAȘI.
  O zi bună
 • Catalin1972 12.10.2021 11:58
  Individul asta ,si-a pierdut orice urma de gandire logica : cum sa aduci Holocaustul ca argument in favoarea vaccinarii obligatori cu un ser experimental cand toata lumea stie ca experimentele medicale au fost parte a Holocaustului ?!
 • Agentul Termic 12.10.2021 14:53
  Și polonezii e naziști:

  „UE nu a văzut niciodată ca sistemul judiciar al unui stat membru să sfideze atât de deschis fundamentele blocului. Așadar, ce fel de ramificații va avea decizia poloneză în practică?”

  https://www.activenews.ro/stiri/UE-deranjata-de-atitudinea-Poloniei-%E2%80%9Eameninta-ca-lucrurile-nu-vor-ramane-asa-Comisia-nu-va-ezita-sa-faca-uz-de-puterile-sale-in-temeiul-tratatelor-pentru-a-proteja-aplicarea-uniforma-si-integritatea-legislatiei-Uniunii-169942

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

 2. MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

 3. Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

 4. 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

 5. CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

 6. Controlul total al populației începe cu „PLF”-ul, de la granița României. Și vaccinații și nevaccinații vor avea nevoie de test RT-PCR și certificat Covid iar nevaccinații mai sunt și băgați în carantină. Momentan nu în lagăre, ca în Australia

 7. Dr. Adrian Cacovean: Dl. Vasile Bănescu îl confundă pe Iisus Hristos cu Josef Mengele

 8. Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

 9. Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

 10. Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

Ultima oră

16:25

VAERS raportează aproape un milion de reacții adverse la vaccinul anticovid, printre care și decesul unei fetițe de 5 ani, care a murit la patru zile după inoculare

16:03

Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

15:29

Biden bate cuiele în coșciugul Imperiului: Ce se întâmplă dacă America este detronată de China?

15:21

Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe: Trebuie să aveți două doze de vaccin înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă

14:40

COVID-19, o pandemie de frică "fabricată" de autorități. Verdictul epidemiologului Dr. Harvey Risch, profesor de sănătate publică la Universitatea Yale

14:07

Doliu în lumea baschetului: Sportiv de 32 de ani, decedat după un atac cerebral suferit în timpul antrenamentului

13:50

ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

13:33

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

13:05

STUDIU: Creștere considerabilă a riscului de infectare cu Covid-19 la 90 de zile după administrarea rapelului

12:23

Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

11:51

12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

07:00

6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice