„Ciuma curcubeelor” față cu „ciuma roșie”

De Gabriel Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Illinois devine cel de-al patrulea stat american în care studierea istoriei homosexualității devine obligatorie în școlile publice. 

Mai țineți minte cum Partidul Comunist în România modificase istoria predată în școli și preda o istorie în cea mai mare parte inventată a comuniștilor români? Partidul Comunist, la 1945, avea în România în jur de 800 de membri. Cu toate acestea, comuniștii reușiseră doar un deceniu mai târziu să-i facă pe toți comuniști, până la Traian și Burebista, în istoria oficială predată în școli. Eminescu era un (proto)comunist, prin „Împărat și Proletar”; tot Evul Mediu al Țărilor Române era marcat de „lupta de clasă” a țăranilor împotriva „ciocoimii”; și așa mai departe. 
 
Se spunea ceva în această istorie despre zecile de milioane de victime ale Gulagului stalinist? Sau despre sutele de milioane de victime ale ingineriei sociale reprezentată de Marele salt înainte al lui Mao? Sau despre ororile închisorilor comuniste? Evident, nu se spunea nimic. Se spunea doar că Vasile Roaită ar fi murit cu mâna pe sirenă, în timpul grevei feroviarilor din 1933; Vasile Roaită a fost făcut UTC-ist post-mortem și a fost așezat în panteonul eroilor comuniști; însă în ciuda faptului că însuși Gheorghiu Dej critica acest mit, această legendă cu Vasile Roaită, numind-o „o poveste”, ea s-a perpetuat și a fost predată în școli, până la Revoluție și chiar și după. 
 
Dacă vă veți uita în această „istorie a homosexualității”, ce veți descoperi? Veți descoperi, de exemplu, că Michelangelo ar fi fost homosexual. Ba, mai mult, că valoarea creațiilor sale se datorează nu muncii sale imense sau geniului, ci „genei gay” pe care ar fi avut-o. Sau veți descoperi că soldații spartani de la Termopile ar fi fost toți, fără excepție, homosexuali. Și că eroismul lor se datorează nu pregătirii militare excepționale pe care o aveau grecii, curajului, echipamentului, folosirii terenului, sau patriotismului acestora; ci „genei gay”. 
 
Credeți că se spune ceva în această istorie despre toate minciunile care alcătuiesc în fapt grosul propagandei LGBT? Credeți că se spune pe undeva că „gena gay” este o minciună științifică – sau măcar că este o ipoteză foarte controversată în cercurile științifice? Credeți că se spune că „orientarea sexuală” se poate, de fapt, schimba – fapt atestat de zeci de studii despre subiect și de mii de mărturii ale unor foști „gay” care au reușit să renunțe la acest viciu? Credeți că se spune ceva despre tulburările psihice pe care le suferă homosexualii (într-o măsură mult mai mare decât cei care nu împărtășesc acest viciu) sau despre abuzul de droguri?
 
Credeți că se spune ceva despre promiscuitatea sexuală, și despre gradul uriaș de boli cu transmitere sexuală și alte boli grave asociate cu aceste comportamente?
 
Credeți că se spune ceva despre copiii educați în așa-zisele „familii gay”, care se confruntă cu numeroase probleme, în primul rând psihologice, dar și sociale? Sau despre faptul că o treime dintre copiii abuzați sexual de bărbați sunt băieți; și că mulți dintre pedofili recunosc că sunt și „gay”? Credeți că se spune ceva despre faptul că relația homosexuală NU este deloc identică cu cea heterosexuală – și că este foarte puțin probabil ca un „gay” să-și asume, în fapt, o relație pe termen lung; și că relațiile monogame exclusiviste (cu un singur partener, pe termen lung) aproape că nu există la homosexuali? 
 
În sfârșit, credeți că se spune ceva despre faptul că în cuplurile de homosexuali și lesbiene, violența domestică este de aproape de două ori mai mare decât în cuplurile heterosexuale, și că, prin comparație cu heterosexualii, este mult mai probabil ca un homosexuali sau o lesbiană să fie abuzați de către partener? Evident, nu se va spune nimic; se va spune doar că eforturile de schimbare a „orientării sexuale” sunt nocive și imorale (o minciună; de exemplu, Robert Spitzer, psihiatru pro-gay, a constat că schimbarea este reală și nu există nicio consecință negativă); că „the kids are all right” (o altă minciună – există studii făcute de homosexauli care încearcă să o cultive, însă acestea sunt marcate, după cum se arată în mai multe metaanalize, de o mulțime de erori metodologice); și că „gay-ii” sunt puternic dezavantajați și discriminați în societatea actuală (o altă mare minciună – în ceea ce privește educația și veniturile, numeroase studii demonstrează că nu se poate nicidecum vorbi de un dezavantaj din aceste puncte de vedere.) Mai multe despre aceste mituri privind homosexualitatea descoperiți la acest link. 


 S-a spus că „ciuma curcubeelor” este mai rea decât „ciuma roșie”, și că această „ciumă a curcubeelor” ne spală tuturor creierele; începând cu copiii. Deocamdată, asistăm din nou la marșul devastator al „progresului”. Care, la fel ca în vremea comunismului, are grijă să își propage minciunile punând stăpânire pe mass-media, pe instituții, dar mai ales pe educație. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Tache Mache 21.08.2019 12:58
  Pentru că tot mă fac retardații prorus, prochinez, comunist, stalinist sau mai știu eu ce, astăzi vă voi spune o poveste aproape în același mod în care mi-a spus-o un spion de-al licuriciului. Un individ tras pe dreapta de sistem, care se încăpățânează ca de vreo trei-patru decenii să le transmită retardaților din conducerea SUA semnale de alarmă și previziuni care, ce să vezi?, chiar se îndeplinesc exact așa cum le-a transmis.

  Povestea începe în anii 70, atunci când în SUA președinte era Nixon. China era în apogeul crâncenei perioade a leadership-ului lui Mao, cel care, prin introducerea „Revoluției culturale” reușise efectiv să aducă țara într-o negură aproape fără ieșire. Cu profesorii înfundând pușcăriile, cu arderile permanente de cărți „pentru a se șterge trecutul”, cu toate heirupismele sale, Mao reușise să ducă țara într-o fundătură. Fără un sistem articulat, fără o fundație culturală, China ajunsese o formă fără fond, mișcându-se haotic.

  Mao a fost un paradox în sine. Pe de o parte cocheta cu literatura și filosofia, pe de altă parte distrugea ca un barbar orice formă de cultură. El se face vinovat pentru moartea a peste 30 de milioane de chinezi, însă tot în dreptul său se poate pune teribila creștere a demografiei Chinei care-a ajuns să-și dubleze populația în perioada mandatului său(de la aprox. 500 milioane la aproape un miliard). De asemenea, a reușit să combată foametea, aducând întreaga populație la un nivel de sărăcie care, totuși, nu ducea către lipsuri grave alimentare.

  Peste Ocean, o mână de jeguri grupate în Școala de la Frankfurt și Tavistock Institute, puneau la punct același proiect al lui Mao, doar că în cadrul societății libere. În timp ce Mao avea toate pârghiile pentru a-și pune proiectul pe tapet în viteza în care dorea, în SUA și Europe de Vest(prin mimetism indus) se proiecta cucerirea societății prin tactici soft, cu ușurelul. Rând pe rând, redutele valorilor societății sunt distruse și izbucnește așa-numita revoluție culturală. V-a plăcut mișcarea „Flower power” a anilor 60-70? Ea era rezultanta planului dement pus la cale de jigodii patentate precum Adorno, Horkheimer, Marcuse, Löwenthal, Habermas, Fromm sau, de partea cealaltă a Canalului Mânecii pe Bertrand Russell, Kurt Lewin, John Rawlings Rees s.a.m.d. Gașca de golani marxiști, având suportul deplin al statului subteran american, a reușit ca în zece ani să declanșeze mișcarea contraculturală. Beatles, Rolling Stones și toată pleiada rock, consumând droguri clasice sau recent-descoperitele substanțe artificiale, au reușit să declanșeze cea mai irațională revoluție din istoria Occidentului. Zece ani mai târziu, foștii „revoluționari” care păruseră liniștiți de forțele polițienești, invadau oficial birourile de politicieni, catedrele din învățământ și toate instituțiile statului. Schimbarea generațiilor echivala cu pătrunderea virusului contraculturii în zona oficială.

  Mai țineți minte ce-a făcut Nixon în anii 70? Să nu-mi spuneți că Watergate, că nu vă mai las să mă citiți! E vorba de ceva mult mai crâncen, denumit „Nixon shock”, adică o serie de măsuri economice fără precedent. Printre care și ștergerea la fund cu sistemul Bretton Woods. Întrucât SUA era cam în rahat, Nixon a bătut ultimul cui în coșciugul finanțelor mondiale prin renunțarea la etalonul-aur și introducerea fanteziei numite „acoperirea cu forța economică”.

  Diferența dintre SUA și China era aceea că, în timp ce-n anii 70 chinezii se aflau la capătul puterii, conștientizând că s-au dus în bot, americanii abia începeau să pună programatic în acțiune elementele din „biblia” mișcărilor de stradă ale anilor 60, anume cărțulia roșie a lui Mao. O altă diferență era aceea că, în timp ce Mao pusese totul deodată în aplicare, Occidentul a pus cu lingurița, iar acolo unde scârțâia treaba a căutat justificări și a creionat teorii care să susțină „științific” aberația care se punea la cale. În timp ce chinezii căutau o cale de ieșire, americanii căutau o cale de intrare. Așa a apărut marea înțelegere a anilor 80, cea cu deschiderea Chinei. De ce se deschidea China? Pentru că se atinsese din partea vestului un punct de inflexiune și atât chinezii cât și americanii vorbeau aceeași limbă, utilizau aceleași șabloane. Chinezii, repet, căutau o ieșire, iar americanii o intrare în utopie. Așa s-a făcut transferul tehnologic către China prin „externalizare” și așa a ajuns China o mare putere economică. Și așa China a reușit să ridice teribil standardele de viață, în ciuda PIB-ului încă mic per capita, în timp ce SUA, cu un PIB uriaș pe cap de locuitor a reușit să-și scadă standardele.

  Care-i viitorul? Așa cum v-am spus în episodul trecut, SUA e în groapă, cu grave disfuncționalități ale sistemelor care într-o societate noarmală funcționează aproape axiomatic. China e pe val, ridicându-se continuu. SUA, în continuare merge în utopie, duce mai departe teoriile ticăloșilor de la Frankfurt sau pe-ale celor de la Tavistock. Chia a trecut de mult prin toate aceste utopii și pare a-și fi dezvoltat anticorpii(sau deja s-a obișnuit cu ele) astfel încât crește în ciuda acestora, dar tot sugându-și sângele necesar vieții de la Vest.

  Cam asta e pe scurt istoria de după Al Doilea Război Mondial. Și cam așa arată viitorul în care o mare putere se prăbușește(SUA), iar o altă putere(China) probabil va sucomba în urma acestei prăbușiri. Și cine credeți voi că pândește de după colț?
  https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/922869191398379
 • Dan Marius 21.08.2019 15:01
  Dadada..............vaaaaaaaaaaaai, cata jale si cata neputinta....Vaii, dreptcredinciosilor, obiditilor, ce s-a ales de voi? Pai sa va spun eu ce; nu este nevoie nici de caramitri jr, remusicernea si altii de teapa lor pentru ca propaganda voastra sa se duca fix....la tomberon (daca sunteti deja pe faras, conform junelui neomarxis :)))))). Realitatea pe care voi, trogloditilor, nu o vedeti este ca lumea se schimba si merge intr-o alta directie. In bisericile voastre va bate vantul peste 10 ani. Iar toti astia care faceti spume nu veti mai putea fi, decat cel mult, clowni la circ. Hai sa o luam asa; uitati-va in jurul vostru. Vorbiti cu tinerii. Incepeti sa ghilibaditi balivernele voastre. Care este rezultatul? Unul singur. Vor rade si cu cwurul de voi. In concluzie, eu cred ca mai mult decat caramitru, usere, cernea si altii v-o faceti voi cu manutza voastra. Pai ce a zis popa ala cu violul care i-a placut femeii ce a ramas gravida, face cat toti useristii, sexo si neo-marxistii, la un loc. Cand preanefericitul dani a zis a doua zi dupa colectiv ca ce cautau tinerii aia acolo, in loc sa se duca la biserica a insemnat minus 10% incredere in bor. Tineti-o tot asa....dUamne-ajuta. PS: Ghinion ;)!
 • n 21.08.2019 16:25
  ne spui să ne uităm în jur și să face la fel ca tinerii debusolați cu creierele spălate de serialele de la teve? întoarce-te la turma ta, oaie proastă!
 • Constantin8 22.08.2019 08:25
  Stai bland pe coada ta.
 • dttw 21.08.2019 15:09
  Un articol din care probabil doar Gabriel Popa a inteles ce vrea sa spuna...o paralela intre o perioada istorica, a comunismului, si propaganda gay, nu stiu dar ce legatura are ”sula cu prefectura” (ca sa ma exprim in spiritul acestui articol), una-i una, alta-i alta, cum zicea cineva...puteam la fel de bine sa facem o paralela intre prigoana anticrestina din primele secole de dupa Hristos și propaganda gay (eu zic ca ar fi fost mai potrivita, nu-i asa?)
 • Constantin8 22.08.2019 08:24
  Psst..se pare ca nu ai citit articolele care au linkuri aici. Vezi de exemplu aici: https://evz.ro/lumea-se-confrunta-cu-un-nou-pericol-ce-este-ciuma-curcubeului.html
 • Constantin8 22.08.2019 08:21
  Bun articol domnule Popa!
 • __ 22.08.2019 13:45
  Victimizarea e prolifică și la îndemână și creează monștri, comunism, gayism, satanism/suicid, Doamne ferește!
  Știința criminologică ce... doarme în zâua de azi... aaa... adek studiază procesul, ratele, incidența, efectele și prevalența victimizării se numește victimologie.
 • Emilian_păcătos 25.08.2019 22:01
  Această decizie a statelor americane nu e a libertății ci a decreștinării. Adn-ul Ortodoxiei este Libertatea nu păcatul ci libertatea în Hristos. Păcatul fă-l acasă, să nu te vadă nimeni. Hristos îți îngăduie păcatele, cele de acasă, că te iubește, așteaptă să te îndrepți, dar dacă ai pretenția că păcatul este normalitate și ieși cu el printre cei sănătoși, să-i îmbolnăvești, să0i molipsești, avem datoria să strigăm, să ne opunem, cu blândețe, dar vehement, împotriva a ceea ce faci tu cel ce smintești pe copii, pe cei mai mici ca tine. Să îndreptăm deci această stricăciune și să nu permitem așa ceva pe străzile noastre și-a strămoșilor noștri creștini.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala