„Ciuma curcubeelor” față cu „ciuma roșie”

De Gabriel Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Illinois devine cel de-al patrulea stat american în care studierea istoriei homosexualității devine obligatorie în școlile publice. 

Mai țineți minte cum Partidul Comunist în România modificase istoria predată în școli și preda o istorie în cea mai mare parte inventată a comuniștilor români? Partidul Comunist, la 1945, avea în România în jur de 800 de membri. Cu toate acestea, comuniștii reușiseră doar un deceniu mai târziu să-i facă pe toți comuniști, până la Traian și Burebista, în istoria oficială predată în școli. Eminescu era un (proto)comunist, prin „Împărat și Proletar”; tot Evul Mediu al Țărilor Române era marcat de „lupta de clasă” a țăranilor împotriva „ciocoimii”; și așa mai departe. 
 
Se spunea ceva în această istorie despre zecile de milioane de victime ale Gulagului stalinist? Sau despre sutele de milioane de victime ale ingineriei sociale reprezentată de Marele salt înainte al lui Mao? Sau despre ororile închisorilor comuniste? Evident, nu se spunea nimic. Se spunea doar că Vasile Roaită ar fi murit cu mâna pe sirenă, în timpul grevei feroviarilor din 1933; Vasile Roaită a fost făcut UTC-ist post-mortem și a fost așezat în panteonul eroilor comuniști; însă în ciuda faptului că însuși Gheorghiu Dej critica acest mit, această legendă cu Vasile Roaită, numind-o „o poveste”, ea s-a perpetuat și a fost predată în școli, până la Revoluție și chiar și după. 
 
Dacă vă veți uita în această „istorie a homosexualității”, ce veți descoperi? Veți descoperi, de exemplu, că Michelangelo ar fi fost homosexual. Ba, mai mult, că valoarea creațiilor sale se datorează nu muncii sale imense sau geniului, ci „genei gay” pe care ar fi avut-o. Sau veți descoperi că soldații spartani de la Termopile ar fi fost toți, fără excepție, homosexuali. Și că eroismul lor se datorează nu pregătirii militare excepționale pe care o aveau grecii, curajului, echipamentului, folosirii terenului, sau patriotismului acestora; ci „genei gay”. 
 
Credeți că se spune ceva în această istorie despre toate minciunile care alcătuiesc în fapt grosul propagandei LGBT? Credeți că se spune pe undeva că „gena gay” este o minciună științifică – sau măcar că este o ipoteză foarte controversată în cercurile științifice? Credeți că se spune că „orientarea sexuală” se poate, de fapt, schimba – fapt atestat de zeci de studii despre subiect și de mii de mărturii ale unor foști „gay” care au reușit să renunțe la acest viciu? Credeți că se spune ceva despre tulburările psihice pe care le suferă homosexualii (într-o măsură mult mai mare decât cei care nu împărtășesc acest viciu) sau despre abuzul de droguri?
 
Credeți că se spune ceva despre promiscuitatea sexuală, și despre gradul uriaș de boli cu transmitere sexuală și alte boli grave asociate cu aceste comportamente?
 
Credeți că se spune ceva despre copiii educați în așa-zisele „familii gay”, care se confruntă cu numeroase probleme, în primul rând psihologice, dar și sociale? Sau despre faptul că o treime dintre copiii abuzați sexual de bărbați sunt băieți; și că mulți dintre pedofili recunosc că sunt și „gay”? Credeți că se spune ceva despre faptul că relația homosexuală NU este deloc identică cu cea heterosexuală – și că este foarte puțin probabil ca un „gay” să-și asume, în fapt, o relație pe termen lung; și că relațiile monogame exclusiviste (cu un singur partener, pe termen lung) aproape că nu există la homosexuali? 
 
În sfârșit, credeți că se spune ceva despre faptul că în cuplurile de homosexuali și lesbiene, violența domestică este de aproape de două ori mai mare decât în cuplurile heterosexuale, și că, prin comparație cu heterosexualii, este mult mai probabil ca un homosexuali sau o lesbiană să fie abuzați de către partener? Evident, nu se va spune nimic; se va spune doar că eforturile de schimbare a „orientării sexuale” sunt nocive și imorale (o minciună; de exemplu, Robert Spitzer, psihiatru pro-gay, a constat că schimbarea este reală și nu există nicio consecință negativă); că „the kids are all right” (o altă minciună – există studii făcute de homosexauli care încearcă să o cultive, însă acestea sunt marcate, după cum se arată în mai multe metaanalize, de o mulțime de erori metodologice); și că „gay-ii” sunt puternic dezavantajați și discriminați în societatea actuală (o altă mare minciună – în ceea ce privește educația și veniturile, numeroase studii demonstrează că nu se poate nicidecum vorbi de un dezavantaj din aceste puncte de vedere.) Mai multe despre aceste mituri privind homosexualitatea descoperiți la acest link. 


 S-a spus că „ciuma curcubeelor” este mai rea decât „ciuma roșie”, și că această „ciumă a curcubeelor” ne spală tuturor creierele; începând cu copiii. Deocamdată, asistăm din nou la marșul devastator al „progresului”. Care, la fel ca în vremea comunismului, are grijă să își propage minciunile punând stăpânire pe mass-media, pe instituții, dar mai ales pe educație. 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Tache Mache 21.08.2019 12:58
    Pentru că tot mă fac retardații prorus, prochinez, comunist, stalinist sau mai știu eu ce, astăzi vă voi spune o poveste aproape în același mod în care mi-a spus-o un spion de-al licuriciului. Un individ tras pe dreapta de sistem, care se încăpățânează ca de vreo trei-patru decenii să le transmită retardaților din conducerea SUA semnale de alarmă și previziuni care, ce să vezi?, chiar se îndeplinesc exact așa cum le-a transmis.

    Povestea începe în anii 70, atunci când în SUA președinte era Nixon. China era în apogeul crâncenei perioade a leadership-ului lui Mao, cel care, prin introducerea „Revoluției culturale” reușise efectiv să aducă țara într-o negură aproape fără ieșire. Cu profesorii înfundând pușcăriile, cu arderile permanente de cărți „pentru a se șterge trecutul”, cu toate heirupismele sale, Mao reușise să ducă țara într-o fundătură. Fără un sistem articulat, fără o fundație culturală, China ajunsese o formă fără fond, mișcându-se haotic.

    Mao a fost un paradox în sine. Pe de o parte cocheta cu literatura și filosofia, pe de altă parte distrugea ca un barbar orice formă de cultură. El se face vinovat pentru moartea a peste 30 de milioane de chinezi, însă tot în dreptul său se poate pune teribila creștere a demografiei Chinei care-a ajuns să-și dubleze populația în perioada mandatului său(de la aprox. 500 milioane la aproape un miliard). De asemenea, a reușit să combată foametea, aducând întreaga populație la un nivel de sărăcie care, totuși, nu ducea către lipsuri grave alimentare.

    Peste Ocean, o mână de jeguri grupate în Școala de la Frankfurt și Tavistock Institute, puneau la punct același proiect al lui Mao, doar că în cadrul societății libere. În timp ce Mao avea toate pârghiile pentru a-și pune proiectul pe tapet în viteza în care dorea, în SUA și Europe de Vest(prin mimetism indus) se proiecta cucerirea societății prin tactici soft, cu ușurelul. Rând pe rând, redutele valorilor societății sunt distruse și izbucnește așa-numita revoluție culturală. V-a plăcut mișcarea „Flower power” a anilor 60-70? Ea era rezultanta planului dement pus la cale de jigodii patentate precum Adorno, Horkheimer, Marcuse, Löwenthal, Habermas, Fromm sau, de partea cealaltă a Canalului Mânecii pe Bertrand Russell, Kurt Lewin, John Rawlings Rees s.a.m.d. Gașca de golani marxiști, având suportul deplin al statului subteran american, a reușit ca în zece ani să declanșeze mișcarea contraculturală. Beatles, Rolling Stones și toată pleiada rock, consumând droguri clasice sau recent-descoperitele substanțe artificiale, au reușit să declanșeze cea mai irațională revoluție din istoria Occidentului. Zece ani mai târziu, foștii „revoluționari” care păruseră liniștiți de forțele polițienești, invadau oficial birourile de politicieni, catedrele din învățământ și toate instituțiile statului. Schimbarea generațiilor echivala cu pătrunderea virusului contraculturii în zona oficială.

    Mai țineți minte ce-a făcut Nixon în anii 70? Să nu-mi spuneți că Watergate, că nu vă mai las să mă citiți! E vorba de ceva mult mai crâncen, denumit „Nixon shock”, adică o serie de măsuri economice fără precedent. Printre care și ștergerea la fund cu sistemul Bretton Woods. Întrucât SUA era cam în rahat, Nixon a bătut ultimul cui în coșciugul finanțelor mondiale prin renunțarea la etalonul-aur și introducerea fanteziei numite „acoperirea cu forța economică”.

    Diferența dintre SUA și China era aceea că, în timp ce-n anii 70 chinezii se aflau la capătul puterii, conștientizând că s-au dus în bot, americanii abia începeau să pună programatic în acțiune elementele din „biblia” mișcărilor de stradă ale anilor 60, anume cărțulia roșie a lui Mao. O altă diferență era aceea că, în timp ce Mao pusese totul deodată în aplicare, Occidentul a pus cu lingurița, iar acolo unde scârțâia treaba a căutat justificări și a creionat teorii care să susțină „științific” aberația care se punea la cale. În timp ce chinezii căutau o cale de ieșire, americanii căutau o cale de intrare. Așa a apărut marea înțelegere a anilor 80, cea cu deschiderea Chinei. De ce se deschidea China? Pentru că se atinsese din partea vestului un punct de inflexiune și atât chinezii cât și americanii vorbeau aceeași limbă, utilizau aceleași șabloane. Chinezii, repet, căutau o ieșire, iar americanii o intrare în utopie. Așa s-a făcut transferul tehnologic către China prin „externalizare” și așa a ajuns China o mare putere economică. Și așa China a reușit să ridice teribil standardele de viață, în ciuda PIB-ului încă mic per capita, în timp ce SUA, cu un PIB uriaș pe cap de locuitor a reușit să-și scadă standardele.

    Care-i viitorul? Așa cum v-am spus în episodul trecut, SUA e în groapă, cu grave disfuncționalități ale sistemelor care într-o societate noarmală funcționează aproape axiomatic. China e pe val, ridicându-se continuu. SUA, în continuare merge în utopie, duce mai departe teoriile ticăloșilor de la Frankfurt sau pe-ale celor de la Tavistock. Chia a trecut de mult prin toate aceste utopii și pare a-și fi dezvoltat anticorpii(sau deja s-a obișnuit cu ele) astfel încât crește în ciuda acestora, dar tot sugându-și sângele necesar vieții de la Vest.

    Cam asta e pe scurt istoria de după Al Doilea Război Mondial. Și cam așa arată viitorul în care o mare putere se prăbușește(SUA), iar o altă putere(China) probabil va sucomba în urma acestei prăbușiri. Și cine credeți voi că pândește de după colț?
    https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/922869191398379
  • Dan Marius 21.08.2019 15:01
    Dadada..............vaaaaaaaaaaaai, cata jale si cata neputinta....Vaii, dreptcredinciosilor, obiditilor, ce s-a ales de voi? Pai sa va spun eu ce; nu este nevoie nici de caramitri jr, remusicernea si altii de teapa lor pentru ca propaganda voastra sa se duca fix....la tomberon (daca sunteti deja pe faras, conform junelui neomarxis :)))))). Realitatea pe care voi, trogloditilor, nu o vedeti este ca lumea se schimba si merge intr-o alta directie. In bisericile voastre va bate vantul peste 10 ani. Iar toti astia care faceti spume nu veti mai putea fi, decat cel mult, clowni la circ. Hai sa o luam asa; uitati-va in jurul vostru. Vorbiti cu tinerii. Incepeti sa ghilibaditi balivernele voastre. Care este rezultatul? Unul singur. Vor rade si cu cwurul de voi. In concluzie, eu cred ca mai mult decat caramitru, usere, cernea si altii v-o faceti voi cu manutza voastra. Pai ce a zis popa ala cu violul care i-a placut femeii ce a ramas gravida, face cat toti useristii, sexo si neo-marxistii, la un loc. Cand preanefericitul dani a zis a doua zi dupa colectiv ca ce cautau tinerii aia acolo, in loc sa se duca la biserica a insemnat minus 10% incredere in bor. Tineti-o tot asa....dUamne-ajuta. PS: Ghinion ;)!
  • n 21.08.2019 16:25
    ne spui să ne uităm în jur și să face la fel ca tinerii debusolați cu creierele spălate de serialele de la teve? întoarce-te la turma ta, oaie proastă!
  • dttw 21.08.2019 15:09
    Un articol din care probabil doar Gabriel Popa a inteles ce vrea sa spuna...o paralela intre o perioada istorica, a comunismului, si propaganda gay, nu stiu dar ce legatura are ”sula cu prefectura” (ca sa ma exprim in spiritul acestui articol), una-i una, alta-i alta, cum zicea cineva...puteam la fel de bine sa facem o paralela intre prigoana anticrestina din primele secole de dupa Hristos și propaganda gay (eu zic ca ar fi fost mai potrivita, nu-i asa?)
  • __ 22.08.2019 13:45
    Victimizarea e prolifică și la îndemână și creează monștri, comunism, gayism, satanism/suicid, Doamne ferește!
    Știința criminologică ce... doarme în zâua de azi... aaa... adek studiază procesul, ratele, incidența, efectele și prevalența victimizării se numește victimologie.
  • Emilian_păcătos 25.08.2019 22:01
    Această decizie a statelor americane nu e a libertății ci a decreștinării. Adn-ul Ortodoxiei este Libertatea nu păcatul ci libertatea în Hristos. Păcatul fă-l acasă, să nu te vadă nimeni. Hristos îți îngăduie păcatele, cele de acasă, că te iubește, așteaptă să te îndrepți, dar dacă ai pretenția că păcatul este normalitate și ieși cu el printre cei sănătoși, să-i îmbolnăvești, să0i molipsești, avem datoria să strigăm, să ne opunem, cu blândețe, dar vehement, împotriva a ceea ce faci tu cel ce smintești pe copii, pe cei mai mici ca tine. Să îndreptăm deci această stricăciune și să nu permitem așa ceva pe străzile noastre și-a strămoșilor noștri creștini.
Ultima oră

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:51

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția