„CONSPIRAȚIONIȘTII” s-au întâlnit la Iași în Conferința Suveraniștilor. Au prezidat Răzvan Constantinescu, Iulian Capsali și Gheorghe Piperea. VIDEO INTEGRAL

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, la Iași, la inițiativa doctorului Răzvan Constantinescu și a publicistului Iulian Capsali, a avut loc prima conferință cu tema „O perspectivă suveranistă asupra viitorului României” – „o dezbatere în care vom aduce împreună principalii vectori din zona suveranistă, atât din mediul academic, cât și din zona social-politică”, după cum informa Iulian Capsali.

Vorbitorii rămași în picioare, imposibil de intimidat - după cum afirma Răzvan Constantinescu - au fost  următorii:

Av. Gheorghe Piperea, Mihai Lasca, Dr. Vasile Astărăstoae, Gică Manole, Radoi Remus, Dr. Hagima Geanina, Adrian Onciu, Pompiliu Diplan, Cristi Pantelimon, Tudor Avrigeanu, Andrei Dârlău, Mircea Puscasu, Valeriu Gavrilovici, Radu Zlati (video), Dr. Damian Baciu (video), Dr. Adrian Cacovean (mesaj), Av. Florentin Țuca, Av. Adrian Toni Neacșu, Iulian Capsali și cu Dr. Răzvan Constantinescu. Alții au intervenit în discuția publică desfășurată la Hotelul Traian după conferința pe care o punem la dispoziție integral mai jos, conform transmisiilor asociației civice Starea de Libertate:

VIDEO 1: VIDEO 2:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Tic 03.12.2022 21:41
  Felicitări! Doamne ajuta la multe reușite!Trimit mai departe.
 • Radu Comsuta 03.12.2022 21:46
  Toată stima și respectul pentru adevărații patrioți! Zonă liberă de "progresiștii" și "globaliști". Foarte tare conferința! Încet, încet, ne mișcăm și noi mai cu talent.
 • Badass 04.12.2022 00:57
  Pe Chitic l ați mirosit ca e cu Secu :)))) 2. Dacă nu va coalizati puternic și sa întrați dur și atacând direct și cu efect nu aveți nicio șansă. Dacă nu va vede lumea ca luptați sincer pt popor, 0% șanse aveți. Va face Escu terci. Veți avea susținerea poporului când lumea va va simți ca sunteți sinceri. Deși Soros crede ca romanii sunt fraieri, se înșală amarnic. Toată lumea gândește nu numai Soros, Rothschild, Rockefeller etc
 • Pixelu Albastru 04.12.2022 05:21
  Nu știu cât de securist e Chitic dar un lucru este cert, nu este capabil să lucreze în echipă. Nu are suficientă înțelepciune să zărească binele comun.
 • Alexandru ND 04.12.2022 03:30
  Tot mai mult se folosește de la o vreme termenul de "suveranism/suveranist" în loc de "naționalism/naționalist". De ce oare? Suveranismul nu e nicidecum totuna cu naționalismul. Naționalismul, așa cum l-a definit (prin cuvânt, faptă și atitudine) Mihai Eminescu, completat apoi doctrinar de Mișcarea Legionară, are trei fundamente de bază: Credința, Familia, Patria. În mod cert, naționalismul, care nu poate fi autentic decât dacă e creștin iar în cazul nostru Creștin - Ortodox, înglobează și suveranismul. A fi naționalist înseamnă că automat ești și suveran, dar a fi suveran nu înseamnă că ești și naționalist. Suveranismul poate fi o nouă atitudine de tip "new-age", din moment ce una din ideile sale se referă la suveranitatea omului ca ființă liberă, chiar certificatul de naștere și CNP-ul și Cartea de Identitate, niște documente care până la urmă îți întăresc apartenența la o țară, un stat, un popor, fiind înfierate cu mânie proletară de cei ce-și spun cu emfază suveraniști. Suveranismul individual duce la eliminarea conceptului de țară (n-am zis eu asta, suveraniștii extremi ca niște ecologiști o spun), suveranismul de stat poate conduce lejer la o dictatură de tip ceaușist (Ceaușescu a fost suveran fără a fi naționalist, că nu te poți numi naționalist român când ai în subordine un aparat de represiune de tipul Securității). Tare mi-e teamă că acest nou concept e tot un fruct otrăvit dezvoltat și aruncat pe piață de Masonerie. Orice, numai și numai pentru a îngropa naționalismul creștin. Naționalism care poate da naștere și unui Stat pus în slujba cetățeanului (vezi Statul Național Legionar).
 • Pixelu Albastru 04.12.2022 05:16
  N-ar trebui să ne împiedicăm de nuanțe. Important este să simțim că aparținem acestei nații și să nu ne rușinăm în fața altor nații.
 • dpc... 04.12.2022 13:22
  Văd asta ca un început și o separare între ,,elita conducătoare " și oamenii cu frică de Dumnezeu.Să nu uităm de unde vine puterea și discernământul sănătos.NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU ! Fiți binecuvântați
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO