„Arafat, Gheorghiță, Rafila - Vă veți îneca în sângele copiilor noștri nevinovați!” Mama lui Valentin Gherebe, decedat într-o baltă de sânge după a doua doză de vaccin Pfizer, îi acuză pe cei trei că nu întreprind nici o acțiune în cazul morților subite

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doina Gherebe, mama fostul sportiv al Naționalei de Hochei, Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, mort subit într-o baltă de sânge la vârstă de 43 de ani după a doua doză de Pfizer, s-a revoltat pe contul ei personal de Facebook pentru că autoritățile nu întreprind nimic în situația deceselor subite din ce în ce mai numeroase. Urmarea: contul i-a fost restricționat.

„Adevărul este interzis!

Domnilor de la Facebook, tot ce am scris și am demonstrat sunt Realități din viața noastră.

Nu sunt de acord cu cenzurarea voastră în favoarea minciunii .

Dvs aveți atitudinea gardienilor și ne interziceți comunicarea realității din lumea În care trăim?

Personal nu am nici o teamă după ce statul român mi-a omorât copilul cu vaccinul otravitor și a îndemnat tinerii către moarte.

Nu mai am ce pierde, ce am iubit cu mare drag mi-a fost luat de neomarxiștii vacciniști împreună cu viața mea distrusă.”

Reacția mamei victimei vine după ce a primit avertisment de la cenzura Facebook în urma reproșurilor sale publice către ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a declarat că pentru a se pronunța despre morțile subite are nevoie mai întâi de niște studii. Dar a trecut exact o lună de la această declarație și Rafila tot nu se poate pronunța, în timp ce românii mor pe capete în decese relaționate de statutul lor de vaccinați.

„Să-ți fie RUȘINE domnule Rafila, esti un mincinos!

Ne-ai omorât copiii, tu, împreună cu incompetenții din sistemul medical Arafat și Gheorghiță.

Ce studiu mai vrei, nu ai studiat la Facultatea de Medicină substanțele otrăvitoare?

Dispari până nu se vor revolta mamele distruse. Să te ferească Dumnezeu de furia mamelor ce și-au pierdut copiii în urma injectării cu serul experimentalul!

Nu ai competență si nici verticalitatea de a fi MINISTRUL Sănătății!

Juramântul lui HIPOCRATE l-ai călcat în picioare așa cum ai facut și cu viețile noastre.

Domnule RAFILA, iti dau eu material de studiu pentru moartea tinerilor, dar grăbește-te, că nu mai avem timp și răbdare pentru invenții mincinoase.

Ești un monstru ce ai contribuit la uciderea atâtor tineri împreuna cu Arafat și Gheorghiță, prin convingerea lor să se vaccineze cu minciunile din mass media, cu restricționări dure și neconstituționale, când de fapt scopul vostru a fost de a ucide populația cu un ser experimental determinând tinerii să facă vaccinurile morții - Pfizer și celălalte.

Știați că tinerii sunt ușor de manipulat si înfricoșat.

Va veni ziua dreptății când vă veți îneca în sângele copiilor noștri nevinovați! Doar atunci voi fi împăcată cu mine deși nici atunci nu-mi va putea lua nimeni durerea sfâșietoare a fiecărei zi din viața mea.

Mi-ați ucis copilul meu ce-l iubeam atat de mult și mi-ați distrus existența pe acest pământ!”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Sabin G 19.09.2022 23:08
    Pana la urma de ce s au vaccinat?
  • tempor1k 20.09.2022 08:06
    Numai o mică parte din mega-excrocheria COwww-ID

    Niste bani de buzunar pentru „antreprenori”: 600.000 lei
    https://ziare.com/avram-marius-gal/avram-marius-gal-petreceri-pandemiei-1762055

    Si doctori, medici care încasau prime, sau salarii mărite în funcție de realizări / cap covid.
    Și ce bani se mai încasau din „ultramodernele” vaccinuri și medicamentele anti răceală în condițiile in care existau de fapt medicamente cu mult mai eficiente dar cu mult mai ieftine!!!! Însă, cu acele medicamente ieftine și eficiente nu le rămâneau prea mulți bani de buzunar, mai ales că pacienții se vindecau prea repede. În doi ani de „pandemie” au reușit să-și pună câțiva bani in punguțe.
  • tempor1k 20.09.2022 08:32
    Numai o mică parte din mega-excrocheria COwww-ID

    Niste bani de buzunar pentru „antreprenori”: 600.000 lei
    https://ziare.com/avram-marius-gal/avram-marius-gal-petreceri-pandemiei-1762055

    Si doctori, medici care încasau prime, sau salarii mărite în funcție de realizări / cap covid.
    Și ce bani se mai încasau din „ultramodernele” vaccinuri și medicamentele anti răceală în condițiile in care existau de fapt medicamente cu mult mai eficiente dar cu mult mai ieftine!!!! Însă, cu acele medicamente ieftine și eficiente nu le rămâneau prea mulți bani de buzunar, mai ales că pacienții se vindecau prea repede. În doi ani de „pandemie” au reușit să-și pună câțiva bani in punguțe.
  • DanielaBMED 20.09.2022 15:36
    Ce sa recunoasca ei, ce ”bun” e vaccinul, cand inca noi cumparam vaccinuri ? Razboiul cu Ucraina o fi fost starnit tot spre a continua infricosarea planetei, spre a uita de vaccin, chipurile, si de virusul aruncat in afara laboratorului, si a ne ocupa mintile cu alte noi si noi crize. Si asa cum spunea o autoare ”trebuie sa fim mai putini”, din ce in ce mai putini, si mai speriati. Nu strica, nu-i asa, o iradiere in masa !?!
  • Tic 20.09.2022 17:29
    Dar de Vlad Voiculescu, Impostorul, uităm? Se răsfață la Viena, unde are un apartament și unde a fugit!
  • Florin Sabau 23.09.2022 16:49
    Ei cum n au actionat
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”