Cum să alegi un fond de ten?

De Publicitate  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pielea ideală, catifelată, cu un ton uniform este, de regulă, rezultatul nu numai al unei îngrijiri atente, ci și al utilizării fondului de ten potrivit.

Sarcina principală a unui fond de ten este de a uniformiza tonusul și textura pielii. Pentru a realiza acest lucru nu este atât de ușor. Succesul depinde de nuanța pe care o alegi și de modul în care aplici cosmeticul.

Cum să alegi și să folosești corect fondul de ten pentru a obține un aspect perfect, indiferent de situație, anotimp și starea pielii? Îți spunem în articolul de astăzi.

Cum să alegi textura potrivită

Există doi factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi textura cosmeticului decorativ: tipul de piele și preferințele tale în materie de machiaj. Să vorbim despre textură:

• Dacă ai tenul gras, optează pentru produse cu un finisaj mat, care îți vor uniformiza tonusul și te vor ajuta să combați excesul de sebum.

• Dacă pielea ta este predispusă la uscăciune, este cu siguranță mai bine să optezi pentru texturi hidratante care conțin substanțe nutritive și îi conferă pielii tale o strălucire naturală. 

• Dacă ai tenul normal sau mixt, poți alege orice textură, în funcție de preferințele tale în materie de finisaj (mat/ satinat/ strălucitor) și de gradul de acoperire (ușor/mediu/ dens). Sau poți combina mai multe texturi, de exemplu, aplică o textură mată pe zona T și o textură strălucitoare în celelalte zone.

Cum să alegi densitatea acoperirii

Un fond de ten bun trebuie să aibă o acoperire uniformă și de lungă durată, astfel încât să ascundă cu grijă toate imperfecțiunile pielii și să nu se evapore după câteva ore de la aplicare. În același timp, nu trebuie să se așeze pe piele ca o mască.

• Dacă preferi un machiaj natural, imperceptibil, atunci este mai bine să alegi o textură ușoară, fluidă. Îți recomandăm să încerci cel mai bun fond de ten de la Estée Lauder - Double Wear Nude Foundation Fluid, cu textură fără greutate, SPF 30, 24 de ore de rezistență, finisaj satinat. Hidratează instantaneu pielea datorită unui complex cu extract de fructe roșii, pepene roșu, litchi și măr.

• Dacă preferi o piele netedă și un ton uniform, ar trebui să folosești texturi cu o densitate de acoperire medie. Această textură va uniformiza tonul pielii și va ascunde imperfecțiunile minore (pori, rugozitate, textură neuniformă). Gama de fonduri de ten Estée Lauder oferă produse care nu numai că au proprietățile descrise mai sus, dar oferă, de asemenea, îngrijire și protecție completă pentru piele pe tot parcursul zilei:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 -  oferă pielii un aspect natural, ascunzând toate neregularitățile. Este potrivit atât pentru un machiaj delicat de zi, cât și pentru un machiaj intens de seară. Particularitatea sa este că reglează secreția de sebum și previne formarea luciului inestetic. Produsul se menține pe piele timp de 15 ore https://makeup.ro/product/24105/.

• Dacă vrei ca pielea ta să arate absolut impecabilă, optează pentru texturi cu o acoperire densă. Astfel de texturi îți vor uniformiza cât mai mult tonul pielii și vor ascunde orice imperfecțiuni vizibile, inclusiv cele pronunțate (pigmentare, post-acnee). Fondul de ten Double Wear Long Wear are o formulă foarte pigmentată, factor de protecție SPF 10, finisaj mat. Nu își schimbă nuanța pe parcursul zilei și nu pătează hainele. Creează o senzație de ușurință și confort.

Și cel mai important: cum să alegi nuanța fondului de ten potrivită tonului tău

Există mai multe reguli care te vor ajuta să faci față alegerii unei nuanțe potrivite de fond de ten. Mai întâi trebuie să analizezi tonul pielii tale, precum și principalele probleme care necesită mascare. Pentru tenul cu subton cenușiu, fondurile de ten cu tentă portocalie sunt perfecte. Aceste culori vor ajuta la reîmprospătarea vizuală a feței. Pentru pielea palidă, cu tonuri deschise, alege nuanțe de culoarea piersicii. Dacă pielea ta este predispusă la roșeață, un fond de ten măsliniu te poate ajuta să o ascunzi. Nuanțele roze, dimpotrivă, nu vor face decât să sublinieze această problemă. Și, în sfârșit, pentru tonurile de piele închise sau pielea bronzată, încearcă nuanțele de cafea sau caramel.

Metoda de aplicare

 Cel mai simplu este să aplici fondul de ten cu ajutorul degetelor, deoarece căldura acestora distribuie culoarea mai uniform pe piele. Poți folosi și un burete cosmetic, acesta estompează perfect produsul, lăsând pielea netedă și mătăsoasă. Mai ales dacă dorești să aplici o textură densă într-un strat cât mai subțire posibil. Singura regulă pentru toate metodele este să nu masezi niciodată fondul de ten în piele.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local