Preotul Dan Damaschin, părintele a mii de copii, ne cere sprijinul pentru a termina case pentru două familii sărmane până la iarnă

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Dan Damaschin de la Iași, „părintele a mii de copii”, așa cum este cunoscut, dorește să mute două familii numeroase din bordeie în case decente.

Pentru a-și finaliza proiectele până la iarnă, părintele Damaschin are nevoie de sprijinul nostru. Este vorba de dou[ familii, una din România și cealaltă din Basarabia.

„CENTENARUL DENISEI - CENTENARUL MARII UNIRI
Slab regizor, Mari Actori!
Surprinzător, într-o Românie dezbinată de demagogie și hoție , cu majoritatea populației tinere izgonite peste mări și țări pentru o bucată de pâine rece, ne pregătim, totuși, de Centenarul Marii Uniri.
Dacă unii au ales să tot serbeze de vreun an încoace cu discursuri și poze în fața Tricolorului pătat, vă propun astăzi să cinstim pe 1 Decembrie România Mare și, poate, și mai mare, într-un mod cu totul și cu totul ,,străin” mai marilor țării noastre:

În doar o lună de zile mutăm din bordeie ce arată mai rău ca cele de dinainte de 1918 în case noi două familii de-o parte și de alta a Prutului.

Încercăm, cu mila lui Dumnezeu și cu bănuții dumneavoastră, să așezăm la casa lor copiii Mariei din Costulenii Basarabiei, iar în partea dreaptă, pe celebra noastră Denisa cu frațiorii ei, în numai puțin celebrii Medeleni.
Am descălecat, așadar, astăzi cu tot cu capre, în Medeleni, urmând ca zilele viitoare să trecem Prutul și să zdrobim ,,dușmanul” de la Apus (demonul dezbinării și al indiferenței) cu o casă frumoasă și călduroasă.
Și cum unde-i jertfă nu-i tocmeală, dăm bice cailor putere și slobozim brațele pricepute ca până la Hora Unirii de pe 1 Decembrie să nu ne plictisim de atâtea mesaje seci și demagogie.

Pentru cei doritori, și știu că nu sunteți puțini, vă indicăm și modalitățile de implicare în adevăratul proiect de țară și de suflet ,,Marele Centenar pentru Denisa”:
1.Puteți dona bani (lei,euro, dolari, ruble și galbeni) în conturile arhicunoscute, în celebra cutiuță a milei sau în generosul meu buzunar, chiar la Sfântul Altar;
2.Repede, repede, primim de toate (lemn, tablă, cărămidă, termopane și betoane) și ceva mai aproape de final, ce-i trebuie omului, în general;
3.Voluntarii nu ne strică, cu hârleț la purtător, cu mănuși drept ajutor;
4.Vorbe bune, rugi fierbinți, sunt și ele necesare, însoțite după caz, de nițică bună-stare;
Domnul Hristos să ne unească și să ne miluiască cu pacea Sa, pretutindeni!”, a scris el pe facebook.

Un alt proiect al părintelui obținerea a peste 300 de metri cubi de lemn pentru a încălzi peste 100 de familii, în această iarnă.

„In cifre rotunde, pentru anul Centenar, dorim să încălzim cu 313, 275 metri cubi de lemn circa 108, 191 familii cu 865, 528 persoane în valoare de 117.436,473 lei.

Cum vom proceda?

Ne-am cumpărat deja drujbă, mașina avem de pomană de la un creștin din Prahova, mușchi avem, mai trebuie copaci sau mai bine zis, bani pentru copaci.

Daca pana pe 1 decembrie nu facem rost de aurul verde sau cel galben pentru cel verde, trecem la planul B și luam de unde apucăm câteva uscaturi.

Am pus deja ochii pe un tei putregait prin dealul Copoului, pe niște plopi în Bucium și, la urma urmei, tot mai erau câțiva salcâmi ce ne – amintesc de prietenia japono-moldavă prin buricul târgului.

Până atunci aveți ocazia să salvați patrimoniul dendrologic al Iasilor achitând 1000 de lei pentru o mașină burdușita cu frasin, stejar sau carpen, la mine la Altar, la Cutiuță sau la bancă.

Desigur, de vreți să vă spălați niște păcate, primim și oferte în natură : voluntari cu mașini mari, motorină sau benzină, topoare, sobe etc. Când, cum și unde facem astfel de afaceri? Dați clic pe Glasulvietii, apelați la 0744798610, aici pe Facebook sau la Biserica Maternitatii Cuza Vodă și batem palma.

Bucuri și multă căldură sufletească de la Domnul Hristos!

PS 1. Dacă se întreabă activiștii sau anarhiștii "ce face Biserica?” , e bine de știut că prima sută de metri o vom lua pe cheltuiala Mitropoliei, din banul văduvelor și al babelor pupătoare de moaște. Să vedeți acum ce concurență acerbă și câte sute de metri vor dona "open mind-istii”, numai și numai pentru că i-am provocat.

PS 2.Pozele "Eu cu drujba” și "Eu cu TAF-ul”, vă spun drept, sunt regizate. N-aveți idee de când mă visez sa fiu ca Rambo5 sau Terminator2.

PS 3. Ecologiștii sau Verzii să nu se sperie, că nu dăm foc la toată pădurea (…). La drept vorbind, la câți brazi creștem noi, nu va fi nici un dezechilibru ecologic.

Deci, SHARE oameni buni, c-avem nevoie de multă căldură!”, a mai menționat el.

Recent, părintele Damaschin a fost premiat de către Primăria Iașiului pentru contribuția pe care o aduce zi de zi la salvarea a sute și mii de tineri necăjiți.

Iată datele de contact ale Asociației „Glasul Vieții”:
 
Tel: 0744798610/0742593616
Adresa: Iași, str. Agatha Bârsescu nr. 10, ap. 1, Parter
C.U.I. 31539898
Cont: Banca Transilvania
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (Dolari)
Email: pr.dandamaschin@yahoo.com (pay pal)Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol