Planul lui Streinu Cercel pentru perioada de după starea de urgență: Bătrânii să fie izolați încă 3 luni de zile, iar cei între 40-65 de ani să fie izolați total. Streinu vrea și un Guvern anti-Pandemic

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Streinu Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase "Matei Balș” a propus un proiect pentru perioada de după relaxarea măsurilor de distanțare socială, care prevede măsuri draconice, informează Mediafax.

Intitulat „Vacanța Mare”, Programul conceput de Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș” și primit de agenția Mediafax se împarte pe nouă pagini și cere, printre altele, separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de 3 luni și izolarea totală în categoria de vârstă 40-65 de ani „în cazul activităților de serviciu neesențiale pentru funcționarea în caz de pandemie”.

Pentru categoria de 65 de ani măsurile imediate propuse de șeful de la "Matei Balș” sunt " izolarea la domiciliu pentru următoarele 12 săptămâni – indiferent cum se cheamă domiciliu (casă proprie,  relocare într-o casă liberă sau relocare instituționalizată), susținerea acestor persoane, respectând cu strictețe măsurile de distanțare socială, pe toată această durată.
 
 
Potrivit documentului „susținerea va fi efectuată fie de rudele directe, indirecte fie de autorități și cu ajutorul ONG-urilor ", iar monitorizarea să fie realizată de poliția locală și autoritățile locale.
 
Pentru noua grupă de risc apărută, cei între 40-65 de ani, proiectul lui Cercel prevede „izolare totală acolo unde este posibil (în cazul activităților de serviciu neesențiale pentru funcționarea în caz de pandemie, respectiv acolo unde se poate lucra de acasă) și decalarea programului de lucru astfel încât să înceapă munca la 7.30.
 
Primăriile și Poliția locală ar trebuie să identifice persoanele cu loc de muncă și care nu pot lucra de acasă și să le elibereze adeverință de muncă.
 
Proiectul propune că în perioada aceasta nu se mai circulă pe stradă necontrolat și că se decontaminează mijloacele de transport.
 

Totodată Streinu cercel propune formare unui Guvern anti-Pandemic sau a unui Minister intersectorial Pandemic care va elabora și pune în funcție acțiunile specifice.
 
 
Propiectul menționează că "TVA-ul va fi oprit, că taxele vor fi suspendate pentru toată lumea Industria alimentară va funcționa non-stop, Regiile Apă/Canal, Electrica, Salubrizare, etc vor funcționa non-Stop și că toate costurile vor fi decontate de Stat nu de cetățeni”.
  
Aceste 3-4 luni vor trebui considerate ca și cum nu au existat vreodată, încheie Streinu Cercel proiectul.
  
La puțin timp după apariția informațiilor în mass media a proiectului, Grupul de Comunicare Strategică a venit cu un punct de vedere:
  
„În acest moment, dezbaterile publice referitoare la unele propuneri privind măsurile de relaxare a restricțiilor privesc inițiative individuale, care nu au făcut obiectul analizelor sau deciziilor la nivelul forurilor autorizate. Astfel de propuneri vor fi discutate cu toți factorii implicați în gestionarea situației răspândirii noului coronavirus (COVID-19), ținând cont de toate riscurile și de identificarea măsurilor care pot fi implementate pentru a garanta sănătatea cetățenilor”.
 
Documentul este disponibil aici.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • un r0man 20.04.2020 21:52
    Hristos A Inviat - dar noi am murit... din cauza lipsei noastre de credinta si actiune!

    ************************************************************************************************************
    Pe capul fiecarui barbat, femeie si copil, s-a decretat condamnarea la moarte. Deci, tuturor oamenilor, ei le-au stabilit un termen de expirare. Pina la finele decadei se doreste ca sa nu mai existe niciun om "nemodificat" pe suprafata Terrei. [1]

    Aceasta stare de urgenta, nu se va ridica pina cind nu se vor infaptui urmatoarele obiective principale: [2]
    1. TESTAREA (o amprentare genetica - nu mai scapi nici in gaura de sarpe)
    2. VACCINAREA (cca 40 vaccinuri, cu specific rasial pt maxima "eficienta")
    3. MARCAREA (DARPA Hydrogel)

    Mijloacele de coercitie vor fi:
    1. Distrugere firmelor mici si mijlocii si preluatea de catre corporatiile globaliste a celor mai valoroase active la pret de nimic
    2. Astfel ca se creeaza unei mase enorme de someri, pauperi, aflati la mila statului (UBI - sau Venitul Bazic Universal - cu care te vor conditiona ulterior)
    3. Folosirea bandelor de infractori si a borfasilor, proaspat liberati, lasaati in pace de politie, indrumati chiar sa terorizeze populatia ca sa conditioneze populatia ca trebuie si mai multa politie si armata pe strazi
    4. Demonizarea prin mass-media, la un nivel dezumanizant a rromilor si "reintorsilor" - dindu-se vina pe ei pt. toate relele - pentru diviziunea si mai profunda a societatii, plus acuma se vor activa milioanele de "refugiati", barbati cu virsta militara, ce ni i-a tot bagat pe git Merkel, incepind din 2015, acum vor fi activati impotriva localnicilor, si acestia [14]
    5. Votarea "electronica" de parlament a unor legi absurde si aspre, "care sa apere populatia corecta" - cum vor spune in ziare si TV - dar care, practic ce va incrimina penal pe oricine, insasi pentru faptul ca exista
    6. Justificarea unei retele de supraveghere draconica "care sa ne apere de infractori" - lumea le va astepta cu nerabdare - ca e spre binele lor, nu? (camere conectate prin 5G din metru in metru, in lampile stradale, in vitrinele magazinelor, ne e nevoie ca tu sa porti sau nu, telefonul la tine) [3]
    7. Eliminarea cash-ului ca fiind instrumentul folosit de bandele de infractori pt crima - find sub controlul absolut al statului si bancilor, care oricind iti pot bloca accesul la roadele muncii tale, ca nu ti-ai platit nu stiu ce amenda, sau ca s-a petrecut o greseala informatica... dar, oamenii cinstiti, nu au de ce sa se teama, nu? [4]
    8. Presiune psihologica pe oameni, stind Inchisi in case, limitarea totala libertatii de miscare, al calatoriilor, daca nu ai dovada testarii/vaccinarii; treptat vor opri apa, gazul si la final - curentul electric = comunicatiile = internetul) [2]
    9. Foamete cum nu s-a mai vazut pe pamint [5] oamenii isi vor minca copii [6] (Holodomor se realizeaza prin auto-sabotaj al infrastructurii de productie, stocare si transport a alimentelor si interzicerea vinzarii semintelor [7], a gradinilor si cresterea animalelor de casa [8] sub pretext epidemiologic)
    10. Teroarea: cine se va opune pina la sfirsit, va fi decapitat conform cu legile Noahide adoptate de ONU [9]; s-a ales ghilotinarea, ca fiind cea mai "umana" metoda. [10]
    ************************************************************************************************************
    Stati linistiti, ca nu se termina starea de urgenta, vestile contradictorii in presa sint doar o operatiune psyop, de intoxicare. Starea de urgenta, pentru care ei au cheltuit trilioane, nu o sa se termine, pina cind nu isi ating ei cele 3 obiective mai sus mentionate.

    Asa ca, poate va ginditi ce e de facut?

    Sint de principiu, ca pina intram in noaptea ce lunga, cit mai avem o picatura de singe si energie in noi, datoria noastra este sa luptam pe toate caile, impotriva acestei abominatii.

    In primul rind, sa intelegeti ca ce se intimpla, are o provenienta non-umana. Ma rezum doar la atit, pe moment. Trebuie sa va ginditi la cei ce au gindit aceste planuri si sint la virf, nu gindesc ca noi, nu se bucura de risul unui copil... Una din armele noastre cele mai puternice este Dumnezeu, atita vreme cit consideram ca sintem copilasii lui, si ne rugam lui, El ne va proteja, dar poate nu in sens ca ne va prezerva viata paminteana cum majoritatea dintre noi se asteapta. Ginditi-va cu mare profunzime, la ce veti face? Veti face testul acela prin care ei va vor lua amprenta genetica si o vor stoca in computerele lor? Va lasati infectati de aceste teste cu un virus dezvoltat de Pentagon ca sa va inhibeze gena VMAT2, "Gena lui Dumnezeu" ca sa va rapeasca si pe Dumnezeu, pina la urma? Astfel ca inca din 2005, au terminat acest vaccin, folosind ca mediu de transport chiar un virus de tip corona [11]

    Ginditi-va apoi, ca pe baza decodarii semnaturii voastre genetice, sistemele lor de calcul cuantic si bazat pe AI, vor determina cel mai "bun" vaccin... daca va uitati la informatia documentara, va veti ingrozi cel putin!! Contin rudimente proteice din virusul HIV si Ebola, sint crate sa modifice genetica celulelor corpului fara a le distruge, adar ei vor sa va "transforme". De aici tumori, cancere si bube deschise, supurinde si chinuri groaznice citeva luni pina mori. Si mori si fara Dumnezeu. [12]

    Ginditi-va daca va veti da acceptul sa fiti injectati cu DARPA Hydrogel. [13] Este o solutie care se injecteaza in corp si contine niste nanite (nano roboti) care penetreaza peste tot in corp si se implanteaza in structura osoasa si tegumentara, si vor face parte din tine. Ei te vor transforma intr-un "trans"-uman, practic un cyborg. In aceste nanite, exista o parte de comunicatie cese conecteaza la reteua de 5G si vor comunica toti parametrii corpului, toate gindurile, iar calculatoarele cuantice bazate pe AI, vor modela comportamentul vostru: daca veti fi docili, daca va veti razvrati, etc. Si vor stii in ce mod veti fi procesat. [2]

    Deci acum dupa ce stiti lucrurile astea, decideti-va daca se merita sa accepti chestiile astea si sa-l pierzi pe DUmnezeu, de vreme ce oricum ai fost deja condamnat la moarte... Deci citeva luni, in plus, de chin ca nu va fi aceea viata, merita sa fii o eternitate dezlipit de Dumnezeu?

    Daca da, nu are sens sa discutam, solutia este simpla, du-te si mareste masa critica a celor care se lasa amagiti.

    Dar daca decizi ca nu, atunci trebuie sa te gindesti ca vrei poate vrei sa faci ceva...

    Deci in primul rind, sintem ca niste soldati inaintea unei batalii singeroase, in care stim, ca majoritatea nu o sa mai prindem urmatoarea zi. Obisnuiti-va cu ideea si rugati-va la Dumnezeu si decideti ce vreti sa faceti. Discutati cu cei dragi.

    Urmatorul lucru, intelegeti faptul ca, cei care inca mai cred in fraudemie, nu banuiesc ce este in spatele acestor lucruri. Fiti bravi, fiti cu bun simt si incercati sa le explicati. Un om trezit, este un aliat cistigat si unul mai putin in masa lor critica!

    Desigur ca multi, nu sint neaparat cu aceia, sau nu sint neaparat rai, ci este din nestiinta, proasta informare...

    Nu va mai uitati la tembelizor... este instrumentul lor de propaganda si spalare pe creieri, decit daca vreti sa vedeti pina unde s-a ajuns cu legile draconice ce vor sa le voteze, etc.

    Citi si va informati de toate aceste lucruri care ne vor veni de hac. Faceti-le cunoscute si la altii, ce sinteti pe aceeasi frecventa. Nu conteaza ca ne spioneaza, AI stie totul despre noi, oricum, si v-am spus ca noi avem asociat, un termen de expirare!

    Atita timp cit exista internet si comunicatii, citi, salvati documente, informatii, video si diseminati-le intre voi. Organizati-va, ginditi-va la un sistem cind vor cadea comunicatiile...

    La toate comentariile la articole, detectati raspindacii de serviiciu, care sint agentii lor (din prostie, sau sint chiar platiti)... demascati-i prin a arata cit de gresit este ceea ce sustin ei si cui foloseste aceasta.

    Atentie, rromii, din cauza ca ei au trait intotdeauna la marginea legii, au un instinct de supravietuire mai treaz, nu au fost docilizati ca restul, si reactiile lor sint mult mai aproape de realitate. Conformitati la niste legi si edicte ilegale, amorale, facute pentru a genocida, nu sint dovada de corectitudine, ci dovada de prostie si lasitate.

    Un alt factor prin care se incearca sciziunea nationala, sint cei reintorsi din diaspora. Automat au fost catalogati ca "infractorii care se intorc, ca aia buni si muncitori, au ramas acolo"... nu avem de unde sa stim, si chiar si asa, daca ei lupta in rindurile noastre, sint de folos, pina la urma sint fii tarii asteia... In plus ca ei traind in occident stiu altfel de lucruri si stiu sa citeasca alfel de smecherii care le incearca astia acum pe noi. Daca ei se vor lasa antrenati spre rau, sa loveasca in noi, vor raspunde la rindul lor, ca si acesti satanisti care ne fac ceea ce ne fac.

    Trebuie facut o opozitie pasiva: spus ca ei, dar facut ca noi.
    In Deuteronom 31:6 se spune " Nu va temeti si nu va inspaimantati de ei, caci Domnul Dumnezeul tau va merge El insusi cu tine, nu te va parasi si nu te va lasa."

    In 1 Timotei 5:8 Biblie sintem indemnati sa avem grija de cei din casa noastra din falmilia noastra, asta insemnind si aparare, protectie: " poarta cineva grija de ai lui, si mai ales de cei din casa lui, s-a lepadat de credinta si este mai rau decat un necredincios."

    Nu recurgeti la violenta, decit daca violenta este folosita impotriva voastra! Acum sintem in vremurile descrise in Luca 22:36, in care se spune " si cine n-are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere o sabie".

    Informati-va, studiati, incercati sa-i treziti si pe altii. Totul este in masa critica: ei se folosesc de obtine o masa critica de testati si de vaccinati, care dupa ce au facut asta, vor presa ei personal, pe cei din jurul lor, sa faca asta, ca sa se deschida, domnule odata, sa ne dea drumul din nou la mall-uri... Si in favoarea noastra, este masa critica [1]: pe masura ce tot mai multi se trezesc, se creaza o presiune enorma impotriva lor si a planurilor lor satanice.

    Timpul care trece si nu pot implementa cele 3 obiective curge in defavoarea lor, ei folosindu-se de manipularea violenta, pt ei e imperios necesar, sa implementeze repede.

    Atentie mare, ca toata legislatia draconica se va vota "electronic" cu scopul ca daca se vor intoarce cumva lucrurile in defavoarea lor, sa se scuze ca altii au votat in locul lor. Acum cei mai mari dusmani ai acestei natii, sint toti masonii satanisti care au penetrat toate straturile sociale ale natiei. Ei sint armata astora. [15]

    Incercati din rasputeri, sa va asigurati o rezerva de mincare stocabila si mai ales apa, baterii si sisteme de gatit tip camping, pentru a putea rezista cit mai mult. Organizati-va, clarificati-va cina va sint aliatii si cine va vor fi impotriva (din rea vointa, dezinformare, etc).

    Ce se va intimpla de acum inainte?

    Din cauza victoriei lor asupra noastra, ca nu le-a facut nimeni probleme de sarbatori, infatuarea lor va creste fara margini [17]. Ne vor considera doar o masa amorfa de animale, fara coloana vertebrala si fara niciun curaj, niste vite numai bune de a fi duse la taiere...

    Ateptati-va ca in fiecare zi sa stringa surubul la ceva. O noua atrocitate impotriva batrinilor de care trebuie sa se scape! (batrinii, copilasii si indezirabilili vor trebui anihilati la primul val)

    In fiecare vor aparea informatii care se bat cap in cap... ba ca treaba merge bine, si s-ar putea ca se ridice starea, ba, ca nu stiu ce s-a agravat, si in consecinta, nu se poate. Sint toate numai niste minciuni si dezinformari, si intoxicari... Starea de urgenta s-a dat, ca sa se realizeze niste obiective. Pina ce acelea nu sint realizate...

    Organele de represiune, vor intra in interiorul magazinelor, in haine civile si vor amenda pt nerespectarea distantarii sociale.

    Vor face cele mai strigatoare la cer abuzuri, pt ca ei stiu ca nu ai ce sa le faci. Toti frustratii din fortele de represiune se for simti acum, ca niste dumnezei si se vor comporta ca atare. Sa stiti asta si sa nu va luati in gura cu ei, pentru ca ei dispun de intreg sistemul, impotriva unuia singur sa a unui mic grup. Nici o sansa!

    Vor reduce treptat numarul magazinelor care sint deschise. Unele le vor inchide pe caz ca sint in carantina, pe altele le gaseste cu marfa "expirata" sau fara acte. Incetul cu incetul se vor inchide toate.

    Pntr ca se vor imputina, oamenii din cartier se vor concentra tot mai multi doar spre cele care mai sint deschise. Acele magazine, vor fi depasite de situatie si atunci se va recurge la a limita numarul de produse vindute unei persoane, la unul sau doua. Daca o persoana inainte putea cumpara 5 piini si statea in casa toata saptamina, va putea cumpara doar o piine pe zi si va sta la o coada enorma.

    Te vor scoate in fiecare zi, din casa, unde o sa fii carne de tun pentru amenzi si abuzuri. Nu numai fortele de represiune, dar si bandele de borfasi se vor lega de tine, violuri, violente impotriva populatiei; politia va asista de pe margine si nu va face nimic, ba chiar vor ride de necazul oamenilor.

    In final, se vor inchide si ultimele magazine din marile lanturi, li se vor da bani, credite sau facilitati fiscale si le vor fi compensate pierderile. Astfel, ca va ajunge mai profitabil pt proprietari sa primeasca bani, fara sa-si mai face deloc de lucru cu a vinde, vor da vinzaorii afara, nu mai platesc contributi, etc.

    Intre timp s-au scos in afara legii, vinzarea de produse alimentare in afara cadrului oficial. Au dat numai interdictiile, dar nu au legiferat operarea - vechea stratagema... deci procesul e din fasa blocat, in schimb au pus represiunea sa amendeze si sa inchida tot ce e particular. Asa ca nu vom putea cumpara direct mincare, de la cei cu sere sau ferme, care au fost deja amendati si distrusi.

    Cu timpul, se vor face ratii, se discuta la nivel planetar ONU, etc, ratii de proteine ce provin din viermi, si din insecte macinate... cca 35 grame de proteina de insecte per persoana la trei saptamini [2]. Adica ce se dadea de mincare prin lagarele naziste vor aparea ca niste adevarate banchete, fata de ce vor face astia.

    Intre timp se construieste reteaua de 5G, se taie la greu ramurile copacilor care absorb profund frecventa inalta 60 GHZ (sub pretextul curateniei de primavara).

    Se construiesc locuri de "cantonament" pentru cei "conataminati", pt. cei "carantinati institutionalizat", practic un lant de lagare de concentrare, cu care este dotata fiecare localitate mai importanta... Armata este vazuta cum transporta pe camioane, generatoare de curent pt aceste locuri. Desigur, ei pot spune ca se construieste un spital ... de campanie... ma rog, fiecare poate crede ce vrea!

    Treptat viata o vor face si mai amara, vor opri apa in diverse zone, sub scuza reparatilor; de asemenea gazul se va opri, presiune scazuta... sau nu stiu ce ordonanta timpita ce e in contradictie cu nu stiu ce lege...

    Vor intra peste oameni in case, sa le rapeasca copii, sub diverse minciuni, bineinteles. In mass-media va fi prezentat ca oamenii aia au comis o ilegalitate... da, ca traiesc!

    Cine se va lasat dus de nas si va fi amagit, va fi pierdut in fata lui Dumnezeu. Intelegeti ca tot ceea ce primiti pe canal oficial, este de o asa natura formulat si prezentat, ca sa stirneasca o anumita atitudine sau raspuns. Ei sint un fel de Pavlov si noi, sintem acei ciini conditionati de ei... Ei creaza stimulul, noi raspundem intr-un fel care ei l-au antincicipat, si astfel o sa cadem in capcana lor. Mare atentie ca toate aceste lucruri sint gindite de armate de specialisti, de zeci de ani! Toate actiunile lor, nu sint asa, random, ca asa au aparut, ci actioneaza dupa un blueprint demult clarificat, testat, si toate scenariile luate in calcul.

    In cursul anului 2020 se va opri si curentul electric, comunicatiile si internetul nostru. Imaginati-va panica, in cei care nu stiu despre ce e vorba. Ei au retelel lor private STS, etc [16].

    Urmeaza o epurare violenta a celor care rezista si se impotrivesc lor. Totul depinde de ce vor face oamenii. Daca suficenti de multi oameni se vor opune, pt suficient timp, vor fi nevoiti sa abandoneze pt moment planurile si sa lase doar masacrarea prin economic si foamete groaznica...

    Sau, daca vor fi suficienti de multi aceia care vor ceda acestor presiuni, ca sa se poata ei intoarce la normalitate si la plimbarile la mall, ei bine, cind numarul celor care se opun, scade sub o anumita valoare, se trece la epurari in masa, in incurajarile si aplauzele insufletite ale acelora care s-au testat, vaccinat si pecetluit.

    Fiecare face ce vrea, fiecare decide daca a mai trai citeva luni, pina cind cancerele din vaccin te vor face sa mori in chinuri groaznice, merita sa-l pierzi pe Dumnezeu. Oricum, pina in 2030, nu vor mai trai decit cei sus pusi si cu slugile lor cele mai credincioase. Toti "idiotii utili" - "usefull idiots", care au contibuit la situatia aceasta vor fi lichidati, si din pacate, nu se vor mai putea bucura de cei treizeci de talanti, obtinuti prin tradarea semenilor lor... In schimb, daca Dumnezeu, intoarce cumva, lucrurile in favoarea umanitatii, nu va mai fi locusor pe acest pamint, unde acesti tradatori, sa se poata ascunde... va deveni un sport national, peste tot, despistarea si linsarea acestori spioni si tradatori de neam... Ar fi bine sa se gindeasca de acum, unde isi depun alegianta... cu sarpele cel din vechime, sau cu fratii lor, oamenii si Dumnezeu.

    Documentatie
    [1] https://www.youtube.com/watch?v=k8sknfH4djA
    [2] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE
    [3] https://www.youtube.com/watch?v=6SBOR-uVVpM
    [4] https://saccsiv.wordpress.com/2014/10/14/ni-se-reaminteste-suedia-prima-tara-din-lume-care-va-renunta-la-banii-cash-cat-de-ticalosit-trebuie-sa-fi-sa-faci-propaganda-pro-cip-in-conditiile-in-care-totul-e-deja-demult-pe-fata/
    [5] https://www.youtube.com/watch?v=Z_F9Yrq-Jk8
    [6] https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor
    [7] https://disrn.com/news/buying-seeds-now-prohibited-in-michigan--but-booze-pot-lottery-tickets-ok
    [8] https://www.intellihub.com/seeds-gardens-meat-packing-being-banned/
    [9] https://stopnoahidelaw.blogspot.com/2017/05/united-nations-signs-declaration-of.html
    [10] https://antideepstateparty.com/2011/05/07/guillotine-death-by-noahide-laws-passed-by-congress-1991/
    [11] https://www.youtube.com/watch?v=57qvhrkxeXo
    [12] https://www.youtube.com/watch?v=LL1OB48pY78
    [13] https://www.youtube.com/watch?v=KrclQ0SlFi4
    [14] https://www.defenseromania.ro/serviciile-speciale-din-polonia-un-cetatean-libanez-suspectat-de-pregatirea-unor-atentate_602751.html
    [15] https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/01/13/lista-din-2016-a-celor-mai-cunoscuti-francmasoni-din-romania-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-13-ianuarie-2016/
    [16] https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23737246-sts-buget-suplimentat-coronavirus.htm
    [17] https://romanialibera.ro/investigatii/traian-berbeceanu-consilier-al-ministrului-de-interne-la-violenta-trebuie-raspuns-cu-violenta-823924?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=rss_ultimaora
  • Orizont 20.04.2020 22:30
    O analiza DOCUMENT care merita un articol pe A.N. !

    Etapa de la punctul 4 a inceput chiar in seara asta prin Oficina Securista ANTENA 3 - In continuare vom observa acutizarea acestui tip de DEFLEXIE si Focalizare a Tensiunii Psihologice pe zone sociale marginale sau subiecte atent inginerite in laboratoare...

    "4. Demonizarea prin mass-media, la un nivel dezumanizant a rromilor si "reintorsilor" - dindu-se vina pe ei pt. toate relele - pentru diviziunea si mai profunda a societatii, plus acuma se vor activa milioanele de "refugiati", barbati cu virsta militara, ce ni i-a tot bagat pe git Merkel, incepind din 2015, acum vor fi activati impotriva localnicilor, si acestia [14]"
  • un r0man 23.04.2020 15:18
    Cum v-am "profetit", masina infernala, iata ca incepe sa se puna in miscare

    https://www.zf.ro/eveniment/anunt-mapn-incepe-amenajarea-zonei-de-carantinare-din-campusul-19091955


    Deci si incep sa construiasca aceste FEMA Camps si la noi in tara, scriu chiar pe mass-media.

    La noi se cheama "campus-uri" sa nu aiba o conotatie negativa? Pe vremuri se chemau "lagare de concentrare". Unde, oamenii luati din case, smulsi de linga cei ai lor si dusi acolo... Stai, dar nu asta se face si acum?

    Construite, organizate si pazite cu mitraliere, de MAPN. Armata.... nu e cu noi!
    Fortele de represiune....

    Cine intra acolo, nu ma iese viu, asa sa stiti! Exact ca si asta, ce le-a scapat porumbelul, cu "Vacanta Mare" si cazarea la hotel: Adica care Hotel? Ala "Six feet under" sau "Pe sub brazda de sub plug?". Alea sint hotelurile la care ii vor caza pe romani!

    Sub forta militara oamenii sint bagati in autobuze... in autobuz se dau injectiile alea care trebuie, sper ca acum, sint mai umani, si nu mai fac faza aia ca intorc esapamentul si-l baga inauntu in interiorul autobuzului ca pe vremuri. Sazu poate au un sistem... dupa ce i-au fortat pe oameni inauntru, se incuie automat usile si se elibereaza un gaz...

    Deci, cind ajunge autobuzul la "hotel", vin militarii, cu masti de gaze, scot cadavrele din autobuze si le in bradele facute cu excavatorul, pun putin pamint peste si... asteapta urmatorul autobuz... Apoi, cind e gata, astupa groapa, si fac alta. Brazda de sub plug, Vacanta mare... campusuri...

    Deci dupa 15 mai, cind se va ridica starea de urgenta... ce se va ridica? Pina atunci toata tara va fi sau vaccinata si cipata, sau va fi cazata la "hoteluri"

    Ca sa fie calr, la toata lumea, ca ei nu se joaca.
    In SUA li se face la bolnavi de covrig, o injectie... dupa care la morga... si la crematoriu...
    http://tapnewswire.com/2020/04/probably-and-definitely-banned-everywhere/

    Cine este nemobilat la mansarda, poate sa se teama de tigani si de clanuri... mie imi e frica de "romanii" mei, Streinu, Iohannis, Arafat, Orban...
  • Un R0manas ► un r0man 27.04.2020 14:23
    Cu completari, la primul mesaj... componenta mistico-religioasa:

    Am promis ca voi aduce o completare, de data asta legata de partea mistica a crizei creata de acestia fraudulent, pe intreg pamintul, ca la o comanda, ca sa se inteleaga perspectiva prin care se poate deslusi aceasta taina a cele ce s-au intimplat.

    Majoritatea lucrurilor scrise par halucinante, pentru mintea oamenilor obisnuiti. In plus de asta sint termeni stiintifici, complicati, cei care intelegeti sinteti indemnati sa studiati si sa convertiti lucrurile, mai pe intelesul tuturor. Se prezinta varianata stiintifica si bazata pe documente care au parvenit de la ei, pentru ca lucrurile apar ca si cind ar fi de domeniul science-fiction-ului, si in plus de asta, un om cu frica de Dumnezeu, nu poate sa conceapa, sau sa cuprinda usor asemenea abominatii. Si asta ia un timp enorm, iar noi sintem sub asediu; dusmanul a spart portile cetatii si e in cetate! Nu mai e timp!

    In lumea asta, nu exista decit doua forte: Dumnezeu, care este Creatorul, este viata si spiritul care permeaza toata Creatia Lui, si cel care i se opune lui Dumnezeu si Fiului Sau - este Anti - deci antihristul.

    Omul este incununarea creatiei lui Dumnezu, si este asa, pentru ca i s-a dat liberul arbitru, si anume, ca poate sa-l aleaga, dar si sa-l respinga pe Dumnezeu. Insa, cind omul decide sa nu il urmeze pe Dumnezeu, in el se infiltreaza cu timpul, spiritul antihristic, pentru ca cele doua spirite sint exclusive si complementare.

    Dumnezu a promis omului, care il cauta din tot sufletul sau, si va face asta prin invatatura data lumii prin Isus Hristos, fiul Sau, ca-i va da viata vesnica si ca acest om, va trai alaturi de Dumnezeu pentru totdeauna.

    Din cauza ca antihristul il uraste de moarte pe Dumnezeu, la fel de mult il uraste si pe Om, si cauta prin toate metodele posibile, ca sa-l distruga!

    Cea mai apreciata metoda a lui, este sa atraga omul prin minciuni, promisiuni desarte, dupa ce i-a atitat simturile, poftele, dorintele dupa bani, putere si desfatare; si in timp ce-l distruge pe om, vrea si sa-i dea o palma lui Dumnezeu, chiar prin acest om corupt, ca sa-I dovedeasca ca Omul, nu este perfectiunea. Omul ce a fost corupt si-a indeplinit scopul, este lepadat. Adica acest om, unealta antihristica, practic nu se alege cu nimic, numai cu promisiuni, minciuni si in final, moartea fizica si apoi si cea vesnica.

    Cind trupul Omului, daca a fost curatat si permeat de invatatura dumezeiasca ajunge sa fie umplut de Duhul lui Dumnezeu, asta este starea naturala a armoniei dumnezeiesti, ca toata Creatia lui sa fie permeata de Duhul lui si sa vibreze cu totii la unison.

    Antihristul este foarte invidios si vrea si el, sa faca acest lucru, dar cum el nu poate patrunde in mintea si sufletul omului, cum poate face Duhul lui Dumnezeu, trebuie sa o faca prin mijloace strict artificiale.

    Si atunci au nascocit aceasta inventie abominabila, bazindu-se pe Corona virus. Coroana, este din punctul lor esoteric de vedere, coroana spiritului antihristic! Adica incoronarea aceluia pe pamint. Cu instituirea fraudemiei, practic i se pune la picioare antihristului, intreaga aceasta lume, sintem oficial considerati intrati, in Noua Ordine Mondiala! [1] , [2].

    De acum incolo, el si cu ajutoarele lui ne vor conduce cu sabia si toiagul de fier, este elocventa poza din acest articol [3]. Pe 7 Aprilie 2020, Super-Luna, reprezinta coroana pusa statuii, care intr-o mina are sabia cu care va domni asupra lumii, vedeti in poza din articol.

    V-am spus ce urmeaza [4]:
    1. Testarea (amprentarea genetica si imunitara, a fiecarui om de pe pamint)
    2. Vaccinarea (scaparea de cei indezirabili imediat, distrugerea sistem imunitar)
    3. Marcarea sau pecetluirea - transformarea din om in trans-om (fiara)

    1) Testarea are rolul de a stabili genetica omului, de a intelege sistemul lui de anticorpi si cum pot ei sa-l eludeze ulterior. Pe fata se exprima Intentia analizei antigenilor [5].
    Apoi, stiindu-ti amprenta genetica, vor putea sa aleaga cele mai eficiente otravuri impotriva corpului tau, vor putea sa stie cine esti, chiar daca tu iti extirpi chirurgical amprentele. Este cel mai sigur element de supraveghere.

    Astfel, cind ei iti baga tamponul acela in nas si gura, sau iti extrag picaturi de singe, ei iti preleva ADN-ul, apoi acesta ajunge in reteaua lor de computere cuantice care analizeaza toate datele despre tine. Pe baza unor simulari provenite de la genetica ta, anumite gene arata la anumite predispozitii: persoane religioase, persoane docile sau persoane care se impotrivesc sistemului. Aici, acesti algoritmi AI, iti detemina viitorul; vei fi executat imediat ca esti balast sau ai spirit de revolta, vei fi executat mai tirziu, esti material de laborator, vor putea sa-ti ia organele, etc.

    Vin informatii alarmante, de peste tot, ca aceste in teste se introduc din fabrica un virus, acest Corona virus, care te face sa fii pozitiv la Corona virus de care vorbesc ei [6], si pe care ei, vor ca tu sa dezvolti o imunitatea si anticorpi specifici.

    Practic, ei au creat si patentat acest virus (Bill Gates) [7], dar nu ca sa omoare populatia (ei nu isi pot permite sa lanseze o pandemie, in mod real, pentru ca nu o pot controla 100% si motto-ul lor este control 100%) ci ca sa isi marcheze supusii in Noua Ordine Mondiala. (atentie anticorpii specifici la Corona Virusul COVID-19, care ei ti-l transmit la testare sau la viitoarea vaccinare. Acela este nu cel de raceala obisnuita pt care zic ei ca tu ai fi pozitiv, si care l-au avut majoritatea oamenilor, pentru care e o gripa naturala, dar ei il trec in catastife ca si cind ar fi cel pandemic - e o mare inselatorie, o gramada de personal medical spun aceste lucruri deja).

    Astfel ca, in laboratoarele lor, in virusul de gripa obisnuit, ei au introdus o semnatura proteica, care sa fie ca o marcare simbolica cu esenta antihristica. De aceea daca devii imun la el, adica iti detecteaza acea secventa proteica ca o ai in singe la verificarile ulterioara, esti "de-al lor" deja. Dea aia se vrea sa iti dea un pasaport sau un ID, care sa arate ca ai devenit "de-al lor", ca il ai in singe. Si din cauza ca tu ti-ai dat acceptul sa fii testat, practic esti pe jumatate deja marcat.

    Deci la prima testare, iti dau virusul si te marcheaza cu Coroana antihristica; prin prelucrarea materialului genetic recoltat, ei iti iau informatia genetica si o baga in retele lor de computere cuantice, si pe tine, tot pot carantina/incarcera daca asta le serveste cauzei, sau sa mareasca contorizarea de "bolnavi".

    Decid apoi, pe baza geneticii tale (in timpul acela pina se primesc rezultatul testului) daca esti bun de ceva transplanturi pentru niste persoane importante, pot sa iti ia singele sau plasma, etc. Adica esti vazut ca si un consumabil care poate fi exploatat. Si culmea, din prostie tu iti dai acceptul la testare, fara sa stii ce chestii se vor intimpla. Sansele ca sa iei acest virusul (facut de ei in laborator, doar ca sa te "marcheze") fara tranfer de fluide sau sanguin este foarte mic, deci nu exista risc ca acele cadre medicale care fac aceste operatiuni sa il ia si oricum virusul acest nu iti face perceptibil, nimic rau.

    2) Vaccinarea se face cu unul dintre 48 de vaccinuri [8], care se selecteaza in functie de analiza geneticii persoanei. Daca persoana este considerata ca fiind un pericol pentru ei, sau nu e deloc de folos pentru organe, singe, plasma sau ca sclav, primeste un vaccin care sa-l distruga cit mai repede.

    In mod normal se stie, ca vaccinurile, in general au ajuns sa contina celule din fetusi umani avortati, , contin saruri de aluminiu si de mercur, asta asa ca si antreu. Dar vaccinurile de care se vorbeste aici, contin pe linga asta, celule proveniti din soareci modificati genetic sa aiba organe si singe uman dar sub aparenta de soareci, ADN extras din celule plante [9].

    Pe linga acestea, mai contin diversi diverse parti din virusi de HIV, virusi de Ebola, sintetizati prin secventiere si inginerie genetica [10], deci toate aceste vaccinuri sint un fel de "himera" care intra in interiorul celulelor corpului tau si iti modifica in interior ADN-ul propriu, sa-ti extirpeze gene care lor nu le convin sa le aiba cineva VMAT2 (Gena lui Dumnezeu, de ex [11]) sa-l faca sa corespunda la ceea ce vor ei. In plus de asta, iti anihileaza sistemul imunitar, ca sa nu atace nanobotii care vor fi injectati ulterior, ca o pregatire prealabila pentru cind te vei uni cu masina, cu sarpele AI antihristic. Desigur ca nenumarati vor muri ca o reactie de aparare a sistemului lor imunitar, inevitabil la asa abominabil dar nu conteaza pt ei...

    Cei care sint considerati un balast, primesc niste vaccinuri de terminare; dupa citeva luni le produc cancere si apar diverse bube pe corp, care nu se mai inchid niciodata, practic tot corpul devine o rana vie. Omul acela va suferi chinuri groaznice..

    3) Ultima faza, este acel Hydrogel DARPA. [12]
    Ei bine acesta este cel mai groaznic. Ti se prezinta ca si cea mai noua inventie a stiintei. ca cel mai bun lucru ce poate cineva sa-l faca pentru el. Cu o simpla injectie se rezolva atitea probleme, ti se promite ca sint niste chestii foarte bune, pasamite sa-ti monitorizeze parametrii corpului, glucoza din singe, ritmul cardiac, sa te alerteze de pre-infarcturi, sa avertizeze organele medicale, etc. Desi lucrurile acestea si posibilitatile aceste sint adevratae, nu acesta este scopul pentru care ei le introduc. Retineti, ei nu fac nimic pentru binele populatiei, nici banii care ii fac din asta, nu ii mai intereseaza, deoarece ei ii pot tipari sau genera in computerele bancilor lor. In schimb, pe ei ii intereseaza controul 100% al populatiei.

    Ce se intimpla, de fapt? Dupa injectarea gelului, acesta contine niste nano-boti (nanites) [13], care sint deplasati in tot corpul. Ei se infiltreaza si se insereaza in tesuturile osoase, tegumentare, in organe, peste tot, devin ca o retea care iti impinzeste tot corpul ca intr-o plasa de paianjen. Ei isi iau energie din temperatura corpului tau [14], si sint nanoboti cu diverse functiuni. Nanoboti care masoara diversi parametri, temperatura, glicemie, nivelul diversilor hormoni. Alti nanoboti sint folositi ca si comunicatie, cu reteaua 5G.

    De aceea capacitatea retelei de 5G este asa de extraordinara, acel IoT, Internet Of Things, acele "lucrusoare" sint chiar nanobotii aia din oameni, care prin 5G se conecteaza la reteaua lor de calculatoare cuantice. Pentru ca puterea de calcul in nanoboti este foarte redusa, ei fiind decit niste senzori inteligenti, ei trebuie sa comunice toate datele computerelor cuantice in care ruleaza AI. [15].

    Se creeaza o retea neuronala dedicata fiecarui om pecetluit, si in bazele lor de date, despre fiecare om de acolo, se stie totul, ca si cind ar fi conectat intr-un spital la toate acele aparate; se stie pulsul lui, electrocardiograma, concentratia de adrenalina, de cortizol, insulina, diversi alti hormoni, balansul de ioni, etc. Se stie daca persoana este vesela, suparata, nervoasa, calculatorul antihristic va stii despre tine totul, in modul cel mai intim, din cauza acestor nano senzori inteligenti.

    Nu numai ca iti citeste aceste date, dar prin diverse impulsuri electrice ei pot determina generarea de diversi hormoni in corpul uman, care iti modifica starea psihica, te pot face deprimat, te pot conduce la sinucidere, te pot practic lobotomiza chimic, sa devii impasibil la orice se intimpla, sa acepti sa faci tot ce vor ei.

    Vei deveni un bio-robot, un zombi, in acest fel ei isi vor fi atins incununarea conceptului de a impleti omul cu masina si se obtine TRANS-HUMAN-ul, adica ceea ce este dupa Om [16], sau Omul de tip nou, cum il doreau comunistii (alti pui ai acestor antihristi).

    Astfel trupul omului, nu va mai fi al lui, ci va fi dat pe tava sarpelui celui din vechime, care acum este sarpele AI, care salasluieste in computerele cuantice ale antihristilor [17].

    Fiecare om, va fi o mica albinuta in acest stup mare, care e lumea lor. Albinuta aia va biizii si va roboti, cum va fi programata din computerele alea, de niste algoritmi, de ceva Non-uman! Cum de fapt au inceput sa ne arate pe fata cu Siri [18], Alexa [19], Cortana, etc. Este conceptul de Hive-mind [20].

    Adica toti cetatenii, sint niste albinute toate conectate, care singurul lor rol este sa lucreze pentru binele si propasirea reginei lor - matca albinelor - dar, evident ca in cazul nostru, la virful sistemului antihristic va fi cel care se opune lui Dumnezeu. Acest concept Hive-mind, este clar ilustrat pe toate insemnele masonice unde vedem albine, stup albine [21].

    Nu are nimic pozitiv legat de productivitatea si harnicia albinutei, ci emblema ca toti sint sclavii celui de la virf, ca toti gindesc si actioneaza in unison ca sa indeplibneasca mofturile conducatorului. Modelul piramidal, in care noi toti sintem baza si virful este antihristul ca si lider suprem.

    Astfel, ca cei care vor primi in ei, acest DARPA gel, chestia asta nu se mai poate scoate afara, nu se mai poate exciza! In ei nu mai poate salaslui Duhul lui Dumnezeu! Pentru ca Duhul lui Dumnezeu nu poate sta in acelasi loc cu duhul sarpelui cel din vechime care este duhul minciunii. Aceasta inseamna ca cineva si-a pierdut sufletul pentru eternitate, prin darea consimtamintului si acceptarea a acestor lucruri. Si prin aceasta tehnologie AI, imbinata cu IoT si 5G, se obtine controlul absolut al oricarei persoane pe acest pamint [22].

    Cine nu va accepta, si aceia vor fi prizonieri deja, si in mina antihristilor si slujitorilor lui, li se pregateste moartea prin decapitare, mai precis ghilotinare [23].

    Si ca sa nu credeti ca toate acestea sint science fiction, va rog sa intelegeti ca tot ceea ce ati citit probabil despre implanturile cu chipuri sau cu RF ID [24], au fost primele teste cu modele primitive de implanturi, apoi s-au facut teste cu morgellons [25], lansate din chemtrails [26], care contineau naninte de diferite tipuri si astfel oamenii deveneau cobai fara sa vrea sau sa accepte, la asemenea experimente diabolice. Puteti cauta pe net termenii chemtrails morgellons (dar acum stiti unele din scopurile lor).

    S-a descoperit in anul 2013 un document, provenin de la NASA Langley, in relatie cu Dennis M. Bushnell [27], in care se preconizau ca pentru 2025 - 2030, toate aceste lucruri ca si nanoboti, nano-senzori, 5G, SMART Dust, microsateliti, si tot soiul de lucruri infioratoare. Cineva i-a adus la cunostiinta lui Deborah Tavares, care a facut un video ca sa alarmeze, de metodele acestora de a rade populatia pamintului [28].

    Vedeti ca deja au planurile facute, vor vota saptamina viitoare, proiectul legii Vaccinarii obligatorie, a fiecarui barbat, femeie si copil; proiectul legii este pe site-ul camerei deputatilor:
    http://www.cdep.ro/comisii/sanatate/pdf/2020/rp399_17.pdf

    Mai multe detalii aici, explicatii despre lege:
    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/04/24/vaccinarea-va-fi-obligatorie-pentru-adulti-si-copii-daca-saptamana-viitoare-se-va-vota-proiectul-de-lege/

    Ginditi-va, in lumina celor spuse, cum de au tinut in stand-by aceasta lege, din 2017, de atitia ani, si tocmai acum, cu prilejul acestei pandemii s-au gindit ei sa o treaca....

    Un alt aspect! S-au grabit sa introduca votul electronic, la "alesi". Apoi, au tot venit diverse vesti: ba ca a cazut site-ul IMM Invest de la hackeri, ba ca aplicatia Zoom a fost folosita de hackeri, ba sa fim atenti ca hackerii ne fura conturile...

    Deci in ultima vreme ei ne pun in tema ca "hackerii" pot sa atace informatic si sa puna jos sistemul lor de votare online; ne vor zice si ca nu se poate sti ce s-a votat, pina nu pun sus sistemul... apoi nu se mai discuta o perioada, ziarele vor tacea, insa dupa aceea, ne trezim ca legea s-a adoptat, etc. Posibile minarii de doi bani pe care acesti slugoi ai antihristului ni le pot juca.

    Poate ar fi bine, ca tara sa-si manifeste vehement vocea pentru o stopare temporara a acestei legi, pina se depaseste starea de urgenta. Ceva care legifereaza introducerea obligatorie a ceva, o substanta straina, in corpul unui om nu mi se pare normal sa fie votat asa, in fuga, pe picior, fara a se discuta cu publicul; in plus de asta vrem sa se voteze prin vot clasic, nu electronic, tocmai sa nu fim atacati de "hackerii' aia cu orar de la 8 la 17. Cum au putut sa dea legi ilegale si sa opereze pina acum, pot sa o faca pina la 15 Mai, de ce se grabesc?

    Am siguranta ca daca romanii, nu-si vor manifesta foarte clar parerea si cu vehementa, acesti slugoi o vor vota si apoi ne vor obliga pe toti se ne vaccinam de COVID...

    Atentie!
    Informatia, numai prin ea insasi, nu are putere!
    Doar actiunea, bazata pe o corecta informare, are putere si eficienta!

    Se mai poate baza cetateanul pe ce stia el ca s-ar putea baza?
    • toti liderii din primele esaloane, din stat, guvern - toti sint unelte antihristice
    • politicienii, senatul, parlamentul si toate organizatiile politice importante, au fost subminate, apoi cumparate deja de antihrist si vor face voia lui
    • Biserica si marii lideri religiosi - sint toti "cooptati", s-a vazut dupa raspunsul lor la inchiderea bisericilor de Pasti, actiune ce s-a facut cu directa lor aprobare, ca energia pozitiva spirituala a celor care se roaga, sa nu impiedice planurile antihristice: instalarea de 5G, constructia lagarelor de exterminare ("Hoteluri pt. Vacanta mare")
    • Mass-media, televiziunea si presa (mai putin citeva ziare), cred ca ati vazut, cu exercitiul fraudemiei, interesele cui le apara!
    • politia, armata, diversele servicii, structurile statului - aceste organe sint organele de represiune, cele care pun in practica vointa antihristica, imptriva lui Dumnezeu si impotriva propriului popor - se vor dovedi in vremurile care din pacate urmeaza, a fi profund anti-cetatean si anti-om (chiar daca multi oameni din aceste structuri sint de buna credinta)
    • tot sistemul legislativ, de justitie, procuratura, tribunale, au fost pina acum modelate si facute in asa fel incit simplul cetatean sa fie carne de tun; acolo, el, nu isi poate gasi dreptatea, pt ca este totul impotriva lui
    • sistemul medical, cel care are simbolul sarpelui, a fost conceput de antihrist
    • sitemul farmaceutic, cuvintul farmacie, din grecescul farmakeia; inseamna farmece, vrajitorie, magie
    • sistemul de invatamint are rostul de a i se ascunde omului, informatiile despre adevaratul Creator, si a se i se da surogate bazate pe stiinta imperfecta si aservita antihristului, a i se incilci mintea si intuneca judecata
    • cercetarea stiintifica, tehnologia a fost aservita studiilor metodologiilor ca antihristul sa poata subjuga si tine sub control umanitatea; toate marile descoperiri, care au putut avansa propasirea omului au fost cumparate si puse sub cheie, fiind folosite exclusiv pentru agenda antihristica; in schimb, toate descoperirle in cele de a face rau, s-au implementat imediat in a distruge cit mai multi oameni
    • Finantele, au fost de foarte demult preluate si controlate de ajutoarele antihristilor, ei reusesc prin controlul banilor, sa controleze bursele si prin aceste burse, sa controleze toata industria, agricultura si economia globului
    • Organizatiile non-guvernamentale, non-profit, au fost si sint instrumente prin care s-a subminat in mod constant bruma aceea de democratie care am avut-o de dupa Revolutie, fiind practic cuiburi de agenti antihristici
    • Toate organismele si organizatiile mondiale, globale sint cu toatele, unelte antihristice
    • Marile companii private pe internet, cele care ne ofera produsele si serviciile lor, sint acolo, doar ca sa ne spioneze si sa furnizeze toate aceste informatii organelor de represiune, si in momentul cind stapinii lor antihristici doresc, sa ne opreasca comunicatiile si serviciile
    • Entertainmentul - filme, showuri, muzica, spectacole - e suficient sa urmaresti citeva din videourile realizate de Vigilent Citizen si sa te inspaiminti (daca nu stii despre ce e vorba)
    • Influencerii, formatorii de opinie din mediul online, au fost majoritatea dintre ei, cumparati, santajati, etc; atentie mare cu acestia, ca nu apara decit interesele antihristice nu pe cele ale omului, desi nu par! (acele "trusted voices" in video cu Event 201)

    Singurii nostri aliati sint doar Domnul Dumnezeu, si fiecare roman adevarat, care vrea sa mai prinda sa traiasca, sa munceasca si copii lui sa aiba o viata libera!

    Stiti cum se spune: cine are ceva de zis, SA ZICA ACUM, altfel va tacea pentru eternitate!

    DOCUMENTATIE
    [1] https://watb.tv/what-is-the-beast-merging-of-government-economy-religion-ai-iot-etc/
    [2] https://www.youtube.com/watch?v=0O2dycmgl-A
    [3] https://www.usnews.com/news/world/articles/2020-04-07/largest-supermoon-of-2020-rises-on-a-world-battling-covid-19
    [4] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE
    [5] https://www.dailymail.co.uk/news/article-8175359/Are-antibody-kits-FINALLY-way.html
    [6] https://www.bugetul.ro/informatii-bomba-bill-gates-ar-fi-trimis-kituri-de-testare-deja-infectate/
    [7] https://patents.google.com/patent/US10130701/en
    [8] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE#t=931
    [9] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE#t=957
    [10] https://www.youtube.com/watch?v=LL1OB48pY78#t=1515
    [11] https://www.youtube.com/watch?v=57qvhrkxeXo
    [12] https://z3news.com/w/darpa-injectable-solution-enables-government-tracking-monitoring-recipients/
    [13] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE#t=1060
    [14] https://thenewstack.io/battery-free-sensor-patch-harvests-power-body-heat/
    [15] https://www.youtube.com/watch?v=y1-FP7DZlO4#t=1541
    [16] https://www.natureofhealing.org/transhumanist-agenda-future-humanity/
    [17] https://www.youtube.com/watch?v=EsnBvlf9pbg#t=702
    [18] https://www.cnbc.com/2019/08/28/apple-apologizes-for-listening-to-siri-conversations.html
    [19] https://strangesounds.org/2019/05/alexa-spy-device-amazon-video.html
    [20] http://www.renegadetribune.com/transhuman-artificial-intelligence-coming-hive-mind-near/
    [21] https://www.youtube.com/watch?v=MAupDsfdlc8#t=20
    [22] https://www.youtube.com/watch?v=k8sknfH4djA#t=465
    [23] https://www.youtube.com/watch?v=v6NuhH6C_jE#t=2164
    [24] https://saccsiv.wordpress.com/2017/03/24/medicii-au-descoperit-un-cip-rfid-intr-o-victima-a-traficului-sexual/
    [25] https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/17/chemtrails-si-morgellons-exista-o-legatura-intre-darele-de-pe-cer-si-ciudata-noua-boala/
    [26] https://saccsiv.wordpress.com/2019/09/21/chemtrails-finantate-de-bill-gates-infometare-pana-la-moarte/
    [27] http://stopthecrime.net/docs/nasa-thefutureof-war.pdf
    [28] https://www.youtube.com/watch?v=SlpwLVUGO6U
  • dttw 20.04.2020 22:12
    Acest "strein" de neamul romanesc trebuie URGENT deferit procurorilor DNA si anchetat:

    https://www.riseproject.ro/articol/spitalul-meu-de-stat/

    https://saccsiv.wordpress.com/2018/06/19/raspanditi-bomba-dezvaluirile-rise-project-despre-adrian-streinu-cercel-si-big-pharma-surse-la-roche-explica-schema-isterie-vaccinare/

    https://www.libertatea.ro/stiri/doctorul-streinu-cercel-seful-institutului-ce-le-inventa-boli-pacientilor-2898824
  • adria 20.04.2020 22:24
    27 martie 2020 -- "Pandemia COVID-19 a adus acasă realitățile unei schimbări profunde în comerț, în asistența medicală și în digitalizarea, ei bine, a tot și a toate. Poarta de acces către această digitalizare care va trebui să funcționeaze perfect este, desigur, VERIFICAREA identității (ID).

    Philipp Pointner, șef de produs la Jumio, a prezis trecere de la documentele de hârtie și plastic la verificarea digitală a ID-ului. Jumio este un furnizor de servicii de verificare a identității bazat pe inteligența artificială pentru a oferi asistență în COVID-19.

    În Australia și Canada se desfășoară eforturi extinse la nivel național, de exemplu, iar Uniunea Europeană are un CADRU pentru națiunile sale membre prin reglementarea cunoscută sub numele de eIDAS [Electronic Identification, Authentication and Trust Services].

    O versiune computerizată a identității poate câștiga urgență specială deoarece COVID-19 continuă să amenințe sănătatea publică. Urmărirea vaccinurilor va fi cu siguranță importantă pentru a pune capăt pandemicelor, acum și în viitor.

    Trasarea persoanelor vaccinate este scopul Alianței ID2020 care a fost lansată la sfârșitul anului trecut (2019) și care desfășoară eforturi comune cu guvernul Bangladeșului.

    ID2020 este o alianță între companii multinaționale, firme de consultanță la nivel mondial, inclusiv GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), Rockefeller Foundation, Microsoft, etc., și a fost creată pentru a ajuta guvernele lumii să ofere un „bun ID național” pentru că, a „dovedi cine ești” este „un drept fundamental și universal al omului”. [n.n. -- în logica lor sucită]

    Platforma pentru ID-urile digitale va fi vaccinarea forțată finanțată de guverne."

    Surse:
    https://eclinik.net/id2020-alliance-global-mandatory-vaccinations-biometric-id-integration/
    https://www.pymnts.com/digital-identity/2020/id2020-whats-needed-for-digital-identity-in-2020/

    După care vom fi conectați la rețeaua globală inteligentă (smart grid) 5G precum câinele în lanț.
  • adria 20.04.2020 22:27
    P.S. De ce ni se impune să stăm în casă?

    a) Bănuiesc că se interconectează rețelele WIFI naționale și dacă e vreo defecțiune tehnică să nu ne 'prăjească' .

    b) Să nu-i incomodăm pe timpul implementării acestei rețele.

    c) Să testeze cum lucrează 5G în condiții reale de trafic (lucrul de la domiciliu, învățământ la distanță, operații bancare online, comerț electronic, etc... ).

    d) Să nu vedem că această pandemie este un steag fals. Dacă ne-ar lăsa să circulăm fără nici o restricție, toată minciuna gogonată cu pandemia de coronavirus s-ar dezumfla în două săptămâni, căci oamenii ar constata direct (nu prin trompetele apocaliptice din mass-media) că viața decurge ca mai-nainte.

    Tare mă tem că nu vom mai ieși din casele noastre decât vaccinați și ștampilați.

    Mă rog la Cel de Sus ca bănuielile mele să NU se adeverească.
  • Orizont 21.04.2020 15:25
    @ADRIA
    Las aici noua investigatie pe ID2020 care este un experiment pentru controlul individului si uniformizarea reactiei maselor prin COMENZI la nivel emotional si hormonal. Cand devin constienti de intruziunea acestei tehnologii o parte din subiecti ajung la o stare de disonanta si chiar la nebunie. Persoanele indezirabile sistemului pot fi „sedate”, izolate si eliminate. Legatura directa cu sistemul fiarei 666 – tehnologia asta va fi perfectionata pentru acel sistem!

    Ciclul Investigativ 37,Protocol 1-ID2020 Vaccinare Digitala

    https://youtu.be/VHVhFV30llg
  • adria ► Orizont 21.04.2020 15:50
    Mulțumesc. Am urmărit și alte episoade interesante pe care le-ați recomandat.
  • eemilian 20.04.2020 22:30
    Asta ar trebui internat la psihiatrie. Se vede ca e bolnav rau cu capul.
  • Orizont 20.04.2020 22:33
    Va fi DEZASTRU pentru batrani… si FOARTE GREU pentru oameni in puterea varstei!
    Scopul principal al acestor iesiri in presa este Implementarea unor masuri prin PSIHOLOGIE INVERSA – Treaba e coapta din timp in laboratoare – Masuri absurde care NU pot fi aplicate SUNT AMESTECATE cu cele pe care VOR sa le aplice – Se mizeaza pe detensionarea tip CAPCANA :
    – Cei peste 65 de ani sa fie IZOLATI TOTAL FARA cele 2 ore de iesire pt aprovizionare !
    – Cei intre 40-65 de ani „izolare totală” acolo unde este posibil (în cazul activităților de serviciu ,sau cu lucrul de acasa)!
  • Orizont 20.04.2020 22:51
    https://youtu.be/HMc9CiP19qk
  • DanCapitanDePlai 20.04.2020 23:06
    Alt străin infectat cu cretinovirus!

    Cum nu vii tu Țepes doamne, ca punând mâna pe ei,
    Să-i împarți în două cete: în smintiți și în mișei,
    Și în două temniți large cu de-a sila să-i aduni,
    Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!

    Problema e că Țepes NU vine...
    Noi ce facem?
    Stăm în casă ca proștii, pînă ne omoară nebunii ăștia?

    C-o moarte tot suntem datori!
    Totuna e dac-ai murit
    Flăcău ori moș îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu să mori
    Ori câine-nlănțuit.
  • cuceritorul888 21.04.2020 11:40
    stain , strain adicaca judeu, cum sa-i iubeascaca pe romani
  • cuceritorul888 21.04.2020 11:44
    un stein un strain un judeu nu iubeste oamenii ?
  • cuceritorul888 21.04.2020 11:44
    a si voi tot judei ?
  • adria 21.04.2020 16:15
    "noua grupă de risc apărută, cei între 40 - 65 de ani" ... "având activități de serviciu neesențiale" ?
    Păi aici intră toată clasa noastră politică -- de la vlădică la opincă, și-l include (culmea ironiei), și pe Streinu Cercel (64 de ani, semne vizibile de demență presenilă).
  • Eurabia 22.04.2020 11:33
    Hristos a inviat! Oameni buni, urmariti cu rabdare pe David Icke in video din link ca sa stiti ce ce cu panica asta si incotro ne indreptam daca stam ca oile. Sanatate. Doamne ajuta
    https://www.davidicke.com/article/567418/david-icke-live-london-real-today-330pm-uk
  • Dr. Afrodita Iorgulescu 22.04.2020 19:12
    Si eu cer demisia domnului director dr. Streinu Cercel !!!!!!!!!!!!!!
    In loc sa ne explice de ce cercetatorii din tara noastra nu au aflat nimic despre acest coronavirus inainte, pentru ca au fost articole stiintifice care avertizau,
    de ce nu a facut nimic Institutul Bals pentru preventie,
    domnul Streinu vine cu planul acesta aberant.

    Decizia restricționării circulației bătrânilor nu este
    legală.
    Într-adevăr, atât Constituția României, cât și Declarația Universală a Drepturilor Omului la care Constituția face referire, cât și Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, la care România a aderat, spun că toți oamenii sînt egali în fața legii, fără discriminare.
    Deci, discriminarea după vârstă - în cazul de față restricționarea circulației bătrânilor - este interzisă, cum explicit spune Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene la Art. 21, alin. (1) și Constituția României la Art. 53, alin. (2).
Ultima oră

09:17

Iohannis: „Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”

09:04

Turcia îl acuză pe Netanyahu că ”trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

08:43

Netanyahu, după întâlnirea cu miniștrii de externe ai Germaniei și Marii Britanii: ”Israelul va lua propriile decizii. Vom face tot ce este necesar pentru a ne apăra”

08:24

Biden o dă din nou în bară: ”Unchiul meu a fost mâncat de canibali” - VIDEO

23:39

Campioana – O elevă din Brăila s-a calificat la cea mai mare competiție de robotică din lume, FIRST Tech Challenge, din SUA

22:20

Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm Covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish - VIDEO

22:00

O LECȚIE DE PATRIOTISM! Încă un profesor le scrie colegilor săi care l-au prigonit pentru Basarabia pe elevul Vlad Țăranu de la Colegiul ”George Barițiu” Baia Mare

21:10

CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

20:27

Atacul cu cuțitul de la Sydney: Episcopul Mar Mari Emmanuel a scăpat cu viață ca prin minune - Atacatorul și-a tăiat singur degetele

19:05

În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

18:10

Marius Mioc: Plățile industriei farmaceutice către medicii americani: 12,1 miliarde dolari către 826313 medici, în 9 ani și jumătate

17:18

Lansarea aplicației PATRIMONIUM, un proiect de promovare a valorilor românești

16:55

Ceaușescu era boier: Germania trebuie să interzică total circulația rutieră în weekend

16:40

“Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell

15:32

Calci un om cu mașina, 6 luni cu suspendare - vaccinezi fictiv Covid, închisoare cu executare