Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

De Iustina Filimon  /  

Sorin Roșu, de 36 de ani, a căzut în fața blocului. Foto: Ziarul de Calafat

Sorin Roșu, de 36 de ani, a căzut în fața blocului. Foto: Ziarul de Calafat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 24 februarie 2024 a fost anunțat decesul Ralucăi Ianchiș (FOTO mai jos), de 42 de ani, cercetător în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie din București.
A murit din cauza unui cancer de pancreas diagnosticat cu câteva zile înaintea Crăciunului.

Asociația ”Salvează o inimă” a transmis, la moartea tinerei mămici, un mesaj copleșitor, preluat de stiri.botosani.ro:  

„Raluca Ianchiș, o lumină în inimile celor care au cunoscut-o, ne-a părăsit mult prea devreme la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens și o durere sfâșietoare. Cu o inimă mare și o bunătate fără margini, Raluca a fost nu doar o mamă iubitoare pentru fiica sa de 14 ani, ci și un prieten devotat, un sprijin neclintit pentru cei din jur și o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

Povestea ei nu este doar una despre pierderea tragică a unei vieți prea devreme încheiate, ci și despre amprenta profundă pe care a lăsat-o asupra lumii. Raluca a trăit cu pasiune, iubind necondiționat și dând tot ce avea mai bun celor din jur. A fost o luptătoare, înfruntând viața cu curaj și determinare, și a învățat pe toți cei din jurul ei ce înseamnă să trăiești fiecare moment la maxim.

Pentru fiica sa, Raluca a fost nu doar o mamă, ci și cel mai bun prieten, ghid și mentor. Împreună au împărtășit râsete, lacrimi, visuri și speranțe. Legătura lor profundă va rămâne veșnică, un far de lumină în întunericul despărțirii. În inima fiicei sale, Raluca va trăi veșnic, inspirând-o să urmeze visurile cu aceeași pasiune și curaj pe care le-a împărtășit mereu.

Pe măsură ce ne adunăm să îi aducem un ultim omagiu, să ne amintim de Raluca nu doar pentru golul pe care l-a lăsat în urmă, ci și pentru iubirea, lumina și bucuria pe care le-a adus în viețile noastre. Să păstrăm vie amintirea ei prin a trăi conform valorilor pe care le-a îmbrățișat: iubire, generozitate, curaj și speranță.

Raluca Ianchiș va rămâne mereu în inimile noastre, un simbol al iubirii necondiționate și al spiritului neînfrânt. Chiar și în absența sa fizică, spiritul ei liber și iubitor va continua să ne inspire și să ne ghideze pe drumul vieții. Odihnește-te în pace, draga noastră Raluca, până când ne vom întâlni din nou.

Sincere condoleanțe!! Dumnezeu să o ierte!”

 


De asemenea, a fost anunțat și decesul Dr. Marieta Costache (63 de ani), profesor universitar la Facultatea de Biologie a Universității din București. Aceasta a fost susținătoarea apariției unui vaccin pentru cancer.

„Cu adâncă tristețe Colectivul Institutului de Virusologie "Ștefan S. Nicolau” anunță dispariția dintre noi a doamnei Dr. Marieta Costache (63 de ani), Profesor Universitar în cadrul Facultății de Biologie a Universității din București.
 
Un coleg deosebit, cu o bogată experiență în domeniul didactic, managerial și administrativ, pentru mulți dintre noi a fost un adevărat mentor.
 
Om cu o pasiune și energie inepuizabilă, Dr. Marieta Costache a avut o contribuție științifică semnificativă asupra cercetării romanești.
 
Cei care am avut privilegiul de a o cunoaște și aprecia îi vom pastra o caldă amintire, și transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate.” - a transmis Institutul de Virusologie „Ștefan S. Nicolau", București.

În septembrie 2012, a vorbit într-un interviu despre încercările de găsire a tratamentului împotriva cancerului sub forma unui vaccin.

Și Facultatea de Biologie a Universității din București anunțat „cu profundă tristețe încetarea din viață, în data de 16 februarie 2024, a prof. univ. dr. Marieta Costache”.

În urmă cu doar câteva zile a fost anunțat decesul unei femei care lucra în cadrul Primăriei Bistrița și care abia împlinise 49 de ani:
„Primăria Bistrița îndoliată! Teodora Lutsch a trecut mult prea devreme poarta veșniciei”, a scris rasunetul.ro, care a transmis mesajele de condoleanțe ale familiei și ale colectivului Primăriei:

„† Cu sufletele cernite, anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre TEODORA LUTSCH, plecată mult prea devreme dintre noi. Lasă un gol imens în sufletele noastre și ale tuturor celor care au cunoscut-o și cu care a colaborat de-a lungul timpului.
Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați la casa părintească din Dorolea, nr. 46. Priveghiul va avea loc sâmbătă, 24 februarie, de la ora 19.00, iar slujba de înmormântare va fi oficiată duminică, 25 februarie, de la ora 12.30.
Vei rămâne mereu în rugăciunile noastre și-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Grădina Raiului!”
Familia 

„† Cu durere în suflet anunțăm trecerea mult prea devreme la cele veșnice a celei care a fost TEODORA LUTSCH, care de-abia împlinise 49 de ani, de la Serviciul Educație-Turism din cadrul Primăriei Bistrița.
Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul drepților, iar familiei să-i dea mângâiere.”
Redacția ”Răsunetul”

„† Cu profundă mâhnire, am aflat de trecerea la cele veșnice a colegei noastre Teodora Lutsch. A plecat mult prea devreme, lăsând în urmă tristețe și durere.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”
Colectivul Primăriei Bistrița

Un caz și mai sfâșietor este al unui tânăr de doar 25 de ani, sănătos, căruia i s-a făcut brusc rău, acuzând dureri în piept și dureri de cap. Ajuns la Urgențe, medicii nu i-au făcut și investigații cardiologice mai amănunțite, care ar fi depistat la timp problema și probabil i-ar fi salvat viața. Mama tânărului, devastată de durere, a povestit cazul tragic, povestea tânărului fiind relatată în oradesibiu.ro și o redăm mai jos:

Strigătul unei sibience îndurerate căreia i-a murit fiul. Vrea să schimbe sistemul medical. „O ecografie Doppler i-ar fi salvat viața”:

„O mamă îndurerată din Avrig vrea să facă o schimbare în sistemul de sănătate, după ce fiul ei a murit săptămâna trecută. Adriana Șerban își dorește ca nici o altă mamă să nu treacă prin suferința pricinuită de pierderea fiului său și își dorește ca tinerii care ajung la Urgență cu dureri în zona pieptului sau a gâtului să fie supuși unei ecografii Doppler, ecografie care i-ar fi putut salva viața fiului ei.

Răzvan Orzea Șerban (FOTO mai jos) era un tânăr sănătos, ambițios și cu un viitor strălucit în față. Terminase Facultatea de Inginerie și masterul din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și profesa ca inginer la o cunoscută companie din Sibiu. Răzvan nu știa să aibă vreo problemă de sănătate, însă într-una din zile de la începutul lunii februarie i-a venit rău după ce a plecat de la birou și a mers la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu.

Răzvan a ajuns la urgență, joi, 8 februarie, simțind că are un „nod în gât”. După un control, tânărul de 25 de ani a primit un tratament iar mai apoi a fost lăsat să meargă acasă. Adriana, mama tânărului inginer, a povestit despre cum a decurs controlul odată ce băiatul a ajuns la spital și cum o ecografie Doppler i-ar fi putut salva viața.

„Băiatului i-a venit rău după ce a plecat de la birou, a reușit să conducă până acasă, iar când a ajuns prietena lui i-a spus că este alb la față. Atunci el i-a zis că îi este rău de nu mai poate și atunci au hotărât să meargă la Urgență. La spital i-au făcut investigații. Prima dată i-au făcut o Electrocardiograma. El le-a spus că simte că are un nod în gât, dar medicii nu s-au gândit că ar putea fi un nod în piept și nu a știut el să se exprime. El mai și voma și a spus că mai avea și dureri de cap. A ajuns la Urgență cu tensiune de 9.4. I-au făcut și un CT cranian. Când a plecat din urgență a primit o recomandare să meargă la un endocrinolog, iar la o radiografie generală i-au spus că are o infecție pe căile respiratorii și i-au dat un antibiotic și a plecat”, povestește mama ui Răzvan.

Răzvan și-a reluat activitatea vineri, când a decis să meargă la birou unde, după ce i-a povestit șefului cele întâmplate cu o seară înainte, acesta i-ar fi recomandat să apeleze la un medic cardiolog.

„Luni și-a făcut programare să meargă la endocrinolog și i-a spus că nu are nimic. Marți aveau un training de specializare în Ungaria. A plecat cu șeful lui din Sibiu, au mers în Ungaria iar joi s-au întors în România, în data de 15 februarie, la o săptămână de când a ajuns la Urgență. M-a sunat să îmi spună că se simte bine și că nu mai simte nodul în gât. În aceeași zi s-au oprit în Timișoara și urmau să rămână peste noapte acolo. Au luat cina acolo și în jurul orei 23.00 m-a sunat un coleg de-al băiatului să îmi spună că Răzvan este la Medicină Legală”, povestește mama.

„Mi-aș fi dorit să fi fost chemat un medic cardiolog”

La o săptămână după ce Răzvan ajunsese la Urgență din cauza unei stări de rău și a senzației de „nod în gât”, băiatul a murit, aflat la cină în Timișoara cu colegii de lucru. „La masă i-a căzut capul pe spate și a făcut stop cardio-respirator. În câteva minute a ajuns ambulanța și poliția pentru că era în spațiu public. L-au resuscitat 40 de minute iar medicul de pe ambulanță a zis că o inimă de 25 de ani era imposibil ca la infarct miocardic să nu o pornească”, mai spune mama lui Răzvan, Adriana.

Sâmbătă dimineața, când trupul neînsuflețit al tânărului a fost adus la capela din Avrig, a ajuns și certificatul constatator al decesului prin care părinții au aflat că Răzvan a avut anevrism aortic ascendent rupt. „Dacă i se făcea ecografie Doppler, ceea ce nu prevede protocolul, atunci se vedea că aorta lui era îngroșată în partea ascendentă și îl opera de urgență la Mureș până nu s-ar fi produs ruptura. Sunt șocată. Mi-aș fi dorit să fi fost chemat un medic cardiolog, dar dacă procedura nu a prevăzut…”, mărturisește mama băiatului.
 

„Vreau să fac o solicitare la Colegiul Medicilor”

Un medic i-a explicat mamei lui Răzvan de ce nu a fost prevăzută o ecografie Dopper, însă aceasta își dorește ca nici o mamă să nu mai treacă prin suferința ei, de a-și pierde copilul. Femeia spune că nu acuză Spitalul Județean Sibiu, deoarece conform protocolului au procedat corect, dar își dorește ca în aceste proceduri să fie integrată și o ecografie Doppler. Femeia ia în considerare să facă o solicitare la Colegiul Medicilor.

„Răzvan a fost asimptomatic. Nu au chemat cardiolog în urgență pentru că Răzvan nu avea simptome cardiace. Aș vrea să prevadă un protocol în care să se facă Ecografie Doppler, să nu mai moară și alții. La un tânăr care ajunge în Urgență, să i se facă și o astfel de ecografie la inimă sau să fie chemat un cardiolog întotdeauna, chiar dacă un tânăr nu se află în comă sau s-a dus pe picioarele lui la Urgență”, spune mama băiatului decedat.

Pe 26 februarie, a fost anunțat un alt deces, al unei femei de 55 de ani, Mihaela Ritivoi, din Focșani, voluntar al Asociației Hope and Love for Life; femeia s-a stins după un cancer mamar diagnosticat în vara anului 2022, menționează pagina Moarte Subită.
 

„O nouă zi, o nouă veste tristă. Mihaela Ritivoi, voluntar activ și implicat în acțiunile caritabile ale Asociației Hope and Love for Life, a murit la numai 55 de ani”, a relatat Monitorul de Vrancea, care a transmis mesajul Corinei Momanu, care coordonează Asociația.

Un deces a fost anunțat recent și de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind vorba de un fost procuror, care se pensionase acum doi ani:
 
„Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a domnului Răduțoiu Ioan Florin, fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!”

Tot de pe pagina Moartea Subită aflăm despre decesul unui tânăr de doar 36 de ani, din Calafat, care a fost găsit mort în cartierul Cobuz (Mogador). 
 
„Foto primite de la un cititor. Sorin Roșu (36), tinichigiu auto din Calafat. S-a stins subit, pe stradă, probabil în urma unui infarct”, menționează pagina. FOTO mai jos: acasă și cum a fost găsit. Dumnezeu să-i ierte pe toți!

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Mircea Dragan 26.02.2024 23:01
  Prostii increzatori in ''stiinta'' isi primesc binemeritata rasplata. Hai ca se poate. V-ati destrabalat destul cu cerificatele cu, cod qr!
 • dejuan 27.02.2024 00:40
  Fostul campion slovac Petio Sagan - puls 200, aritmie:
  https://www.cyclingnews.com/news/peter-sagan-to-undergo-heart-procedure/
  https://www.cyclingnews.com/news/peter-sagan-everything-is-under-control-after-heart-procedure/
  "S-a raportat că bărbatul de 34 de ani a fost supus unei serii de teste suplimentare la începutul acestei săptămâni, care au confirmat episoade de tahicardie anormală în timpul exercițiilor de intensitate ridicată. Procedura lui Sagan va avea loc în Ancona, Italia. Aceasta constă într-o ablație, în care o zonă a inimii este de obicei tratată cu îngheț sau căldură pentru a crea țesut cicatricial care are ca scop corectarea unei aritmii. Ar trebui să-i permită lui Sagan să se întoarcă la antrenamente în viitorul apropiat."
 • Coronoia 27.02.2024 11:38
  "...ablație, în care o zonă a inimii este de obicei tratată cu .... căldură pentru a crea țesut cicatricial....." Asta suna de parca i-ar marca cu fierul incins pe inima, suna a sanatate pura.
  Nu era mai simplu pentru prost sa fi sarit partea cu vaxarea si acum ar fost scutit de treaba cu fierul incins pe inima?
 • Miraj 27.02.2024 06:09
  Buna dimineata!
  In ultimele doua luni au decedat trei colegi, toti intre 49 si 51 de ani, infarct. Doi chiar in timpul programului. In afara faptului ca am lucrat sub acelasi acoperis, ei au mai avut un lucru in comun: toti au fost vaccinati! Anul trecut au mai disparut din cercul meu de cunoscuti alte trei persoane, din aceleasi cauze, toti vaccinati, plus cinci care au scapat la limita, operati pe cord. Cred ca aceasta statistica, sa-i spunem asa, nu se datoreaza faptului ca as fi eu o persoana ghinionista sau malefica. Responsabilii, decidentii ar trebui sa recunoasca faptul ca exista o problema reala si sa faca ceva in acest sens.
 • Mircea Dragan 27.02.2024 08:13
  ''Responsabilii, decidentii ar trebui sa recunoasca faptul ca exista o problema reala si sa faca ceva in acest sens.''
  Stii ce ar insemna asta? O groaza de cheltuieli ptr medicatii si despagubiri.
  Eu nu sunt de acord cu asa ceva, Ei , intepatii au ales moartea in loc de viata.
  Va mai aduceti aminte ce spuneau:'' ''''vevaccinatii'''' sa nu fie primiti la ATI''' De parca ne-am fi dorit. Si , si ei daca erau '''vaccinati'' nu faceau forme grave sa ajunga la ATI, nu? Deci erau rai cu noi situindu-se de partea ''autoritatilor''.
  Merita cu varf si indesat ce primesc.
  Si in jurul meu s-a facut loc dar ai mei deja se suparasera pe mine ca nu m-am intepat asa ca nu-i pot numi prieteni, nici macar cunoscuti.
 • Coronoia 27.02.2024 11:40
  "Responsabilii, decidentii ar trebui sa recunoasca faptul ca exista o problema reala si sa faca ceva in acest sens." - De acord, ca masura impotriva problemei reale sugerez ca decidentii sa le inmaneze vaxatilor cate un tub de crema de alifie pentru zona anala. Ca tare i-a mai mancat in cur sa se injecteze cu zemuri experimentale.
 • Bizar 27.02.2024 06:19
  Ce fac Chemtrails creierului tău - Neurochirurgul Russell Blaylock dezvăluie fapte șocante:

  https://youtu.be/X3lW-TGGlk0
 • paul1111 27.02.2024 08:10
  Sigur si eficient.
  Asa este, dar au baut cafeaua la mall cu prietenii. A meritat !!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Mircea Dragan 27.02.2024 09:05
  Asa se intampla cand te crezi mafiot. Ce mandri erau cand isi scanau cerificatele! Rasfatatii autoritatilor! In UE s-a terminat cu , ''criza'' covid acum 2 ani cans Putin a impuscat covidul dar in USA s-a continuat cu masti si injectii pana acum cateva zile.
  Nu cumva in cocina numita ucraina se ''fabrica'' virusul asta?
 • Miraj 27.02.2024 10:58
  Domnule Mircea Dragan, in teorie aveti dreptate. Insa nu toata lumea s-a informat si din alte surse, multi au avut incredere in comunicatele oficiale. Orice om merge la medic si accepta fara sa cracneasca tratamentul recomandat, merge pe incredere, are in fata un profesionist, nu-i asa? Si au fost medici, politicieni de rang inalt care au spus ca totul este ok. Au fost si oameni obligati, trebuie sa recunoastem acest adevar: cadrele medicale, militarii, chiar si in firmele private a existat aceasta constrangere. Multi au facut-o sub imperiul fricii, urmare a manipularilor si dezinformarilor crase. Da, exista si acea categorie de cetateni care, pt o distractie in club sau un concediu planificat au recurs la intepatura, din interes. Dar, daca ar fi fost avertizati, informati corect, credeti ca s-ar mai fi vaccinat cineva?
 • Coronoia 27.02.2024 11:48
  "Dar, daca ar fi fost avertizati, informati corect, credeti ca s-ar mai fi vaccinat cineva?"
  Bineinteles, nu numai ca cred dar chiar asta s-a intamplat. Eu am avertizat si informat cat am putut de mult cu referinte oficiale la site-ul EMA, la statistici oficiale, articole din publicatii medicale, articole Activenews. Nu cine stie ce idiotenii scornite de Q si de aia cu pamantul plat. Cunoscutii mei s-au sters in dos cu avertizarile mele, pentru ei a fost crucial sa fie in rand cu turma.
 • Miraj ► Coronoia 27.02.2024 12:26
  Poate si pentru faptul ca nu aveti competente in domeniul medical? Poate si pentru faptul ca pe 99% din media ni se spunea sa nu ascultam dezinformarile venite din alte surse decat cele oficiale? Intre posibilele motive pentru care oamenii au ales sa se intepe am uitat sa mai mentionez unul, pe langa cele enumerate: lipsa sau saracia culturii generale. Ce m-a determinat pe mine sa am retineri, in prima parte a declararii pandemiei, retineri transformate in certitudini deja inainte de aparitia acestor terapii genice: prin natura serviciului, am circulat pe toata perioada covidului, fara masca si fara sa ma imbolnavesc in primelecateva luni. Narativul cu virulenta acestuia a cazut, am intrat in contact cu oameni care, la doua zile intrau in izolare. Al doilea factor, ridicarea la rang de lege a unor protocoale medicale, tot pana la aparitia vaccinului, rapiditatea fixarii acestora si a transmiterii la scara globala si obligativitatea respectarii cu strictete, fapt care contravine flagrant cu personalizarea tratamentului de catre medic in functie de istoricul medical al pacientului samd. Dupa inceperea deceselor, alt protocol privind inhumarile, absolut lipsit de orice fundament stiintific si, capacul a fost pus de interdictia de a se face necropsii / autopsii celor decedati. Am studii de drept la baza, cauza mortii suspecte se stabileste numai in urma autopsierii cadavrului. Si multe altele. Nu mai conteaza, eu am reusit sa-mi conving familia apropiata si cei mai buni prieteni sa nu se intepe, si nu au facut-o.
 • Elina 27.02.2024 14:51
  "Orice om merge la medic si accepta fara sa cracneasca tratamentul recomandat, merge pe incredere, are in fata un profesionist, nu-i asa?" E, nici chiar asa! "Fara sa cracneasca" - de unde ati scos asta?! Daca nu ar fi acest context grav, formularea dvs ar fi amuzanta. Cum adica, v-ati supus oricaror sfaturi v-au fost oferite de medici, intotdeauna? Si aveti impresia ca "orice om" face la fel? Si despre ce "profesionist" vorbiti? Ati fost acolo langa medic in anii de studii, stiti ce note a luat la examene, la licente, cat a invatat, cat a copiat, cati pacienti a tratat bine, cati nu, cat studiaza in continuare, daca studiaza? Medicii trebuie priviti cu mult scepticism, precautie, prudenta, la fel ca orice prestator de servicii. (Stiu ca sunt multi care isi fac datoria si salveaza vieti, dar aici nu vorbim despre ei.) Daca unul are o diploma de medic, asta nu il face automat unul bun!
 • Miraj ► Elina 27.02.2024 16:18
  Probabil ca nu a fost tocmai fericita exprimarea dar cred ( sper ) ca ati inteles ideea. La teorie, toate relatiile dintre oameni se bazeaza pe incredere. Un exemplu banal: mergeti intr-o vizita la o cunostinta care locuieste intr-un bloc turn, undeva la un etaj superior. Cu siguranta nu veti urca zece etaje pe scari, veti folosi liftul. Tind sa cred faptul ca nu verificati intai cand a fost efectuata ultima revizie, actele firmei care a facut verificarea, atestarile si certificatele din care rezulta calificarea celor care au efectuat lucrarile samd. Si, daca ati ajuns acolo sofand prin orasul aglomerat, fara incidente, inseamna ca increderea pe care ati investit-o in ceilalti participanti la trafic a fost rasplatita - sunt convins de faptul ca stiti care este principiul de baza al sofatului pe drumurile publice, si anume acelasi amintit mai sus, aveti curajul sa sofati intrucat va asteptati ca toti ceilalti colegi sa respecte regulile, cea mai importanta dar nu singura fiind cea conform careia ei poseda un carnet de conducere valabil, corespunzator categoriei samd. Ar fi o imposibilitate sa-i controlati pe toti, chiar si in situatia in care ati fi abilitata de lege sa o puteti face. Reformulez, cu strictete. este mai bine asa?
 • Rusi 27.02.2024 18:36
  Cei vaccinati mor iar criminalii lor sunt inca liberi.
 • Mars.60 Stefan 27.02.2024 21:13
  Pentru ca "justitia" e chioara, vede doar banii sforarilor, nu si suferinta oamenilor. Trist si perfect adevarat!
  Ce sa mai vorbim de bunatatea si de mila crestina a celor nevaxxati pentru napastuitii plandemiei inselati de diavol...
  Dar Dumnezeu permite si aceste lucruri, tocmai ca sa se vada diferenta dintre ai Sai si ai celuilalt...
 • Quintessence 02.03.2024 21:35
  Astazi a decedat Liderul Partidului Conservator din Danemarca, Søren Pape Poulsen, 52 ani. S-a prabusit in timpul unei intalniri de partid din cauza unei hemoragii cerebrale.
  https://www.msn.com/en-ca/news/world/danish-conservative-people-s-party-leader-soren-pape-poulsen-dies-party-says/ar-BB1jdWpd
  Era intepat.
  https://www.facebook.com/SorenPapePoulsen/posts/jeg-skrev-mig-op-som-en-af-de-f%C3%B8rste-til-at-f%C3%A5-den-frivillige-johnson-johnson-va/4676239165725675
  /https://www.thelocal.dk/20210429/denmark-delays-decision-over-use-of-johnson-johnson-vaccine
  The leader of the Danish Conservative party, Søren Pape Poulsen, said on Thursday he would accept a J&J vaccine regardless of the final decision by the country’s health authority.

  “If the authorities don’t approve it, I’ll glad offer my arm and take it. When the Americans, the Danish Medicines Agency and the EMA have approved it, I find it hard to understand why we can’t approve it (for use),” Poulsen told DR.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO