Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în lumea muzicii de petrecere, după anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Avramovici.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei, Rodica Olariu. Totodată, ea a transmis telefonic postului local Tele Europa Nova că sora ei avea probleme de sănătate și că decesul s-a petrecut în Austria, de unde va trebui să repatrieze trupul cântăreței.

"În aceste clipe de adancă tristețe, este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite, sora mea draga. Nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc infinit. Dumnezeu sa te ierte si odihneasca in pace si liniste! Amin!"

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Gheorghe Ion 15.04.2024 18:42
  România - noua țeapă energetică.

  Am investit sume imense în așa-zise surse regenerabile. În afara faptului că aproape întreg parcul fotovoltaic și eolian de la noi a fost subvenționat cu bani de la Buget, că ești obligat să le preiei energia în defavoarea celorlalți, mai ai și costuri cu certificatele care, în sine, sunt o altă formă de subvenționare a acestei energii păguboase. Partea și mai frumoasă însă vine abia acum.

  În România, începerea vremii calde înseamnă vârfuri de producție pe segmentul solar. Doar că subvențiile aberante au făcut în așa fel încât să avem supraproducție de energie fix atunci când nu prea se consumă, adică ziua. Producătorii sunt disperați să vândă pentru a-și încasa banii pe certificate. Și, de aceea, introduc distorsiuni în piață, scăzând prețurile. Cât scad prețurile? Dacă vă spun că ieri au ajuns la -57 EUR/MWh ce ziceți? Ați înțeles, bănuiesc: producătorii de energie verde îi plătesc pe utilizatorii finali să consume acea energie pentru că altfel pierd banii de certificate. Doar că, fiind o cerere anemică la intern - doar ne-am distrus industria, păstoriți fiind de UE - suntem nevoiți să exportăm excesul la frații bulgari sau unguri. Care astfel, ca efect al prostiei românești, ajung să fie plătiți pentru că iau curent de la noi. Și uite-așa funcționează pokerul pe buzunarul prostului, adică al românului: bulgarul e plătit să consume din energia noastră, pentru ca producătorul să-și ia cerificatele energetice de la statul român, adică de la noi.

  Și uite-așa a venit momentul să tragem linie: cu toate că în România a ajuns să se tranzacționeze la bursă cea mai ieftină energie din Europa, consumatorii români plătesc cel mai mare preț la energie din Europa pentru ca statul să-și permită plata certificatelor verzi și a profiturilor băieților deștepți. Sănătoși să fim că de proști suntem atât de rău încât nu ne întrece nimeni nici dacă vrea!
 • dejuan 15.04.2024 23:45
  La noi fotovoltaicele si fofezele sunt, cred, detinute de cehi.
  Mai sunt si micii producatori pe acoperis.
  Ce se intampla in california dupa ce s-au taiat subventiile pentru micii producatori:
  .zerohedge.com/political/daytime-solar-power-glut-california-rooftop-sales-plunge-90
 • Constantinescu Valentin-Ionut 15.04.2024 19:19
  condoleante
 • Sabin G 15.04.2024 22:14
  Ce înseamnă piranda?
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar