Decese ale unor românce: tânără de 34 de ani - infarct în Anglia; avocată de 50 de ani - deces după lupta cu o boală diagnosticată anul trecut. “Aleg să mă vaccinez cu doza III, cu ARNm, pentru că cred în știință”

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban, s-a stins din cauza unui infarct. În aceeași zi a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu, care a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban (FOTO mai sus), s-a stins din cauza unui infarct. „Ne mai întrebăm de ce? Și sunt o mulțime de cazuri care se întâmplă zilnic, peste tot în lume, fără ca noi să le aflăm…” - a scris, pe 12 martie 2024, pagina Moarte subită, anunțând acest caz.  

Românii s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei românce.

„Prietena mea Orban Timea a murit, avea 34 de ani.???? Este la spital în Liverpool. Eu sunt în România.
Familia nu are bani de repatriere..
Poate sunt oameni cu suflet mare care vor să intindă o mână de ajutor.
Cei care pot vă rog să-mi scrieți ori vorbiți cu sora ei, Balint Andrea. Cât poate fiecare. Doamne-Ajută!”, a scris pe Facebook, pe 12 martie, Anastasia Mateuț. 

În seara aceasta, sora tinerei a anunțat că au fost adunați banii necesari pentru repatriere.

„Mulțumim din suflet pentru donatii, banii pentru repatriere, chiar și inmormantare s-au strâns, va rog sa nu mai postați. Va mulțumesc mult, sa va dea Dumnezeu înzecit înapoi! Pentru cine vrea să își ia rămas bun o sa anunț cand și unde vor fi funeraliile. Multumesc din suflet încă odată tuturor!” - a scris Balint Andrea

Avocata Felicia Chirnogeanu a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

Tot pe 12 martie a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu. Ea s-a stins din viață, după mai multe luni de suferință, după ce, în toamna anului trecut, a început să se simtă rău și a fost diagnosticată cu o boală cruntă, potrivit ziarulcomunitatea.ro

„Era deja foarte târziu, afecțiunea era într-un stadiu avansat, dar Felicia a luptat din toate puterile, pentru a învinge moartea. Din nefericire era prea slăbită și astăzi a închis ochii pentru totdeauna. Lasă în urmă un soț și o fiică, anul I la Facultatea de Drept” - notează ziarul.

Colegii săi de la Baroul avocaților din Brăila sunt de-a dreptul șocați: „A luptat mult. A fost și la o clinică din Turcia, pentru tratament, toți am sperat că poate se va face bine. Nu a fost așa! Dumnezeu să o odihnească! Suntem toți alături de familie”, a declarat Cristian Chirilă, decanul Baroului de avocați din Brăila.

Ziarul Comunitatea transmite familiei condoleanțe. Dumnezeu să te țină aproape de îngeri, Felicia dragă!

Pe pagina sa a scris o postare, pe 13 octombrie 2021, din care aflăm că a fost vaccinată Covid cu trei doze:

,,Pentru ca ma feresc sa calc in…, știind ca doar imi murdărește pantoful și miroase urat și atât, cred in știință, ca doar asa am ajuns sa tin telefonul in mâna, eu sa scriu, tu sa nu citești sau sa citești si sa-mi dai un Like, sau ignore, sau vreo mutra îngrijorată, ori vreun… unlike, sa alegi sa crezi si sa te încrezi, in funcție de cum îți e nivelul, gradul de informare, aleg sa ma vaccinez cu doza a III a, cu mARN, sa ma protejez pe mine, pe cei dragi și chiar și pe cei mai puțin dragi.
Tu ce alegi?! Cum ziceam, eu ma feresc sa calc in…
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
  • Coronoia 15.03.2024 00:00
    Nu inteleg ce vrea sa insemne delirul ala insirat de doamna avocata cu "eu ma feresc sa calc in..imi pute picioarele....blabla....tin telefonul in mana....blabla....cred in stiinta...mRna...." Sau poate eu peizana incuiata necredincioasa in stiinta nu sunt capabila sa-i patrund profunzimile filozofice.

    Ce mai tura-vura, bine ca a crezut in stiinta si s-a capsat temeinic, ca necompostata i-ar fi fost mult mai rau. Slava vaxxinului pentru protectia eficienta de 95%x3=285%!!
  • VIC_TOR 15.03.2024 08:07
    Pai duamna ti-a spus deja ca intelegi sau crezi "in functie de cum ti-e nivelul si gradul de informare" =))))) semidocta si pe baza de lemn (la cap si la limbaj), faina tanti avocata :D
  • Coronoia ► VIC_TOR 15.03.2024 15:58
    Hehe, mai bine o mahalagioaica ignoranta vie si sanatoasa decat o intelectuala "informata" moarta.

    Imi plac in mod special injectacii prosti si fuduli care cu ocazia capsarii si-au pus poze pe feisbuc cu ei, inconjurati de un chenar pe care scrie "dezinformarea ucide"/"misinformation is deadly". Asa e bah, tampitilor, in sfarsit suntem de acord intr-o privinta - dezinformarea ucide - numai ca dezinformarea nu e ceea ce credeti voi ca e ;)
  • Tic ► Coronoia 15.03.2024 17:06
    Soacră -mea are 85 de ani,femeie cu 7 clase ,de la țară,nici nu a vrut sa audă de vaxx.Un cumnat ,iarăși om fără facultate,dar de un bun simț si o inteligență aparte,a pus o singură intrebare: cand ți-a dat statul ceva gratis care sa fie si bun pt tine?
  • IC XC NI KA 15.03.2024 01:05
    Și noi credem în știință. Întrebarea e în care știință..
    Oare de ce se lansează ideea, falsă, că cei care nu s-au vacc nu ar crede în știință. Chiar așa, oare de ce? Fiecare cu (con)știința lui ..

    Dumnezeu să le ierte.

    Hristos a Înviat!
  • Aga 15.03.2024 10:20
    Adevarat a inviat! Dumnezeu sa le ierte.. MANDRIA!! Aceasta a stat la baza convingerilor lor.. Din pacate!! Dumnezeu sa ne ierte pe toti!!
  • VIC_TOR 15.03.2024 07:58
    Vai de cozonacu' lor :) Daca la prima, probabil a fost vorba de conformare din constrangere, la a doua a fost o alegere fudula si asumata. Iar textele alea cu "telefonul de pe care scrii sau laptopul au fost facute datorita progresului stiintei blabla le-am auzit de zeci si sute de ori de la aceiasi zombi care vorbeau si predicau ca o secta acum 3-4 ani, unii o mai fac si acum.
    Fun fact (in legatura cu cele 2 decedate) : In afara de primirea vax-ului mai au in comun ceva. Fizionomiile lor tradeaza o anume origine (aia aleasa) , probabil de-acolo li se trage si docilitatea, conformismul si respectul neconditionat fata de autoritati (fiind pasionat de antropolgie si sociologie stiu ce zic :). In fine, vorba sofismului : Nimic nu e intamplator, probabil ...
  • Elisabeta 7313 15.03.2024 09:00
    Oamenii trebuie să știe ceva-chiar dacă va supăra pe mulți- oameni fără facultate, dar cu istețime populară, au gândit logic și nici nu le-a trecut prin cap să se înțepe cu serul magic. Știau din vremea de glorie a Institutului Cantacuzino, ori-cei mai tineri- de la părinți că un vaccin trebuie testat zeci de ani. Vă veți mira, dar cunosc cazuri de vânzătoare tinere sau femei de serviciu care se gândeau cu groază la ce vor păți fraierii amețiți de "știința modernă". Există un caz despre care știu personal al unei tinere românce stabilită în Germania. Fusese diagnosticată cu câțiva ani în urmă cu cancer la sân. A fost tratată din timp și a scăpat. Când a venit pandemia, a mers la medicul curant și a întrebat ce să facă. Medicul i-a spus clar:" în niciun caz! Tu ai avut tratament cu citostatice." Carevasăzică NOUĂ ni s-a ascuns ȘI acest adevăr: medicii nemți au știut că unele persoane din start ar fi condamnate. Nu au vrut chiar așa să-și pățesc mâinile cu sânge. Mulți "medici" de la noi fix asta au recomandat: vaxinare la tot poporu'. Ceea ce mă face să mă gândesc la multe. Nu cumva nemernicii au vrut să rărească cât mai mult din popor?
  • Valter COJMAN 15.03.2024 09:59
    Nu conteaza ca ai sau nu facultate, masterate sau doctorate. Trebuia sa-ti sara in ochi sau sa-ti dea cu parul in cap, ca sa te trezesti la realitate, faptul ca toate firmele producatoare de "vaccine" anticovid NU SI-AU ASUMAT RASPUNDEREA PENTRU "EVENTUALELE" EFECTE ADVERSE ALE "VACCINELUI".
    Dupa toata propaganda pro vaccin, din cauza a ceea ce am scris mai sus, eu si sotia mea nu ne-am vaccinat.
    Sotia mea fiind asistenta medicala pe sectia interne care se transformase in sectie covid, a refuzat sa se vaccineze cu riscul de a fi data afara din serviciu. Noroc ca eu stiam legile si am invatat-o ce sa le spuna unor sefi din spital.
    Acum e pensionara de 2 ani. Am reusit sa o scoatem la pensie anticipata partial cu ultimul tren din 2021. Nu mai suporta atmosfera de acolo.
  • Briela ► Valter COJMAN 15.03.2024 13:18
    Foarte bine ați punctat! Exact acest fapt, că nimeni nu își asuma vreo răspundere pentru eventualele aefecte adverse, ne-a făcut pe mine și pe soțul meu să ne punem întrebări și să ”cercetăm” și alte surse. Dumnezeu să îi ierte pe toți!
  • paul1111 15.03.2024 09:26
    "sa alegi sa crezi si sa te încrezi, in funcție de cum îți e nivelul, gradul de informare, aleg sa ma vaccinez".
    Am vazut care i-a fost nivelul si mai ales gradul de informare.
    Care i-a fost gradul de informare ? Ca vax este sigur si eficient si salveaza vieti ?
    Doamne cata prostie !
    Prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul.
  • Tic 15.03.2024 10:24
    Păi,așa i-a ademenit pe mulți.Gâdilându-le mândria,ego-ul.
  • Coronoia 15.03.2024 13:30
    La mine la serviciu, seful (detinator de masterat) si-a pompat in el cel putin 4 vaxxinuri si pe urma fara sa faca legatura se plangea la o sedinta ca iar trebuie sa se duca la medic "cate probleme medicale am avut anul asta nu am mai avut niciodata, sper ca anul viitor sa fie mai bine". De 4 doze ne-a zis sigur, dar nu e exclus sa fi luat mai tarziu si doza 5, doza 6 etc, ca nah, orgoliul nu l-ar lasa sa admita sie insusi la desteptaciunea si statusul lui ca a facut o alegere gresita, deci prefera sa-i dea inainte, din greseala in gresala pana la victoria finala. Ah, si si-a pompat si copiii cu zeama magika.
    Femeia noastra de serviciu saraca si-a bagat 2 doze pentru ca a fost presata ca sa-si pastreze locul de munca, nu ca i-ar fi fost frica de sfantul virus ucigas. Mi-a povestit ca simte palpitatii la inima cand face efort mai mare si e convinsa ca a fost de la rahaturile de vaxxuri si regreta ca le-a luat.
    Atata despre "nivel si grad de informare".
  • Valter COJMAN 15.03.2024 09:41
    Ce tot o dati cu MOARTE SUBITA.
    Nu ati aflat ca occidentul si presa rusofoba spune ca toti mortii subit au fost ucisi de Putin si nu de "vaccinele" anticovid?
    Trebuie sa-i credem pe occidentali si rusofobi si nu sa cercetam adevarul din spatele acestor decese subite(un fel de "Crede si nu cerceta").
  • Passagero 15.03.2024 11:59
    Scoala este fundamentala, nu este de vina scoala in situatia cu kkvax-urile, ci felul cum se face aceasta scoala.
    Daca scoala se face fara de Dumnezeu si disciplina, mai devreme sau mai tarziu creaza monstri sau eresuri monstruoase.
    Sfantul Cosma Etolul i-a invatat pe grecii nevoiasi, dar credinciosi, sa-si trimita copiii sa invete carte.
    Noi am platit mult in istorie din cauza lipsei scolilor.
    Ascultam la "picatura de istorie" a maestrului Cristoiu despre disputa dintre Olena, fiica lui Stefan cel Mare, maritata cu baiatul lui Ivan al III-lea si Sofia/Zoe Paleologul, nepoata imparatului Bizantului Constantin Paleologul (al XI-lea) care a murit la asediul Bizantului, a doua nevasta a lui Ivan III.
    Sofia a revolutionat curtea imperiala fiindca era scolita bine, asa cum au fost de fapt si toti marii sfinti greci care au lasat urmasilor invataturi de aur.
    Olena n-a avut nici o sansa cu aceasta Sofia.
    s-au kkvaxat si cu scoala si o gramada si din cei fara scoala, trasatura comuna la toti fiind lipsa de discernamant care vine din necredinta si frica de Dumnezeu din care coboara si mandria.
    Cei care doresc distrugerea Romaniei, tocmai asta au tintit si fac de multi ani: distrugerea scolii. Care se face la vedere,fara sa existe nici o reactie.
    In Toronto, pentru o anumita lege data de o prim-ministra lesby, toti parintii au iesit in strada.
    Mi s-a spus de cazul din Tg. Mures in care un golan de clasa a 8-a a batut o profesoara batrana si a lasat-o pe jos, bestia asata fost pedepsita cu 5 zile de stat acasa, in loc sa fie exmatriculat si trimis la o scoala de corectie.
    Plus treaba cu drogurile care sunt tot mai "promovate" in scoli.
    Nu merge asa, daca se continua, Romania kaput !
  • alni 15.03.2024 12:28
    Daca calci in ..., se spune ca ai noroc. Daca nu vrei...
  • Tic 15.03.2024 17:11
    Dacă nu vrei,atunci ai"șansa " sa calci pe câmpiile Elisee.Nu alea din Paris,ci alea din Gladiatorul.
  • Rusi 15.03.2024 21:38
    Acum are timp sa creada in stiinta.
Ultima oră

13:40

Azi: Pelerinajului de Florii din București începe la orele 16.00 de la Mănăstirea Radu Vodă

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot