Cum și mai ales unde „celebrează” lobby-ul elgebete referendumul

De Gabriel Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. La Editura Cartier a apărut o „carte” numită „Sexualitate și religie. Tensiuni și controverse în România și Republica Moldova”. Cartea este editată de Florin Buhuceanu, șeful de la ACCEPT, și are 108 pagini – adică, e o broșură în sensul cel mai propriu. O broșură care conține, probabil, toate poncifele lobby-ului elgebete despre cum organizațiile pro-familie conspiră cu „rușii” ca să aducă Inchiziția în România. Broșurica are și un index – a se citi, o listă neagră, la coadă. Nu m-aș mira ca toți cei care s-au remarcat în lupta pentru apărarea familiei, la referendumul din toamna trecută, să apară acolo cu nume și prenume.

Editura Cartier era, cândva, o editură respectabilă – de când a ajuns să scoată astfel de broșurici de propagandă?

2. Centrul Ceh găzduiește pe 4 octombrie o „dezbatere” realizată de Mozaiq și Vlad Viski, cel care ne striga anul trecut că „România trebuie să facă pași mai hotărâți spre queer” – o ideologie radicală, care nu militează nu doar pentru redefinirea unor instituții precum familia și căsătoria, ci și pentru dizolvarea „conceptelor” de de „bărbat”, „femeie” și „normal”. Mozaiq e membră în ILGA-Europe, o internațională din care au făcut parte, până nu demult, ONG-uri care militau deschis pentru „normalizarea” pedofiliei. Bineînțeles, la „dezbatere” Vlad Viski foarte probabil că va agita iarăși vechile sale teorii ale conspirației despre cum organizațiile pentru familie complotează cu americanii și rușii pentru a ne întoarce în „evul mediu”; oricine nu este de acord cu ce vor Viski-Mozaiq-ILGA este automat homofob-bigot-medieval-fascist-putinist.

De când face parte din obiectul de activitate al Centrului Ceh să aducă în centru organizații radicale și activiști care promovează în spațiul public agende extrem de toxice și imorale?

3. Șapte „universități de top” din românia vor organiza un „turneu educațional de dezbateri TOUCH ME NOT – POILITICILE CORPULUI.” Un comunicat de pe Agerpres ne spune că evenimentul „are ca miză prioritară întâlnirea transformativă dintre publicul tânăr din mediul universitar și comunitățile vulnerabile vizate de film, în vederea schimbării de mentalități, a promovării diversității și incluziunii.” Cei care știu să deslușească neolimba de lemn a propagandei înțeleg că turneul va promova în spațiul școlii, sub camuflajul transparent al „artei”, agenda „emancipării” minorităților sexuale – în fapt, a „normalizării” unor comportamente deviante și imorale și a unor vicii. Printre organizatori regăsim, cum altfel, și asociația ACCEPT.

De când astfel de agende ale extremei stângi trebuie să ajungă în spațiul școlii? De ce tinerii trebuie să fie supuși unei îndoctrinări extrem de intense, sub acoperirea ipocrită a actului artistic?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Tache Mache 02.10.2019 00:38
    Egalitate, gen

    În ultima vreme îmi vine greu să deschid Netflix-ul. Nu pentru că uneori n-am bani pe card și îmi mai suspendă ăștia contul câteva zile, până bagă Putin diurna, ci pentru că mă asaltează noile categorii. Adică, totuși, a apărut categoria de filme LGBTQ. Probabil există, deși nu e declarată, și categoria WEED. Se face atâta propagandă pentru consumul de iarbă, la Hollywood, încât sigur niște producători de film au cotă parte din afacerile cu „gigi“, din ce în ce mai legale în State.

    Dar să ne întoarcem la LGBTQ.

    Mă deranjează nu propaganda, ci sexismul.
    Vă dați seama că acronimul LGBTQ este creat de un egosexual straight? De unul care are fanteziile alea sacre cu un cuplu de femei care fac sex? Că de aia totul începe cu „L“, de la „lesbian“? De ce nu există egalitate de gen în formula asta? De ce sunt, iarăși, femeile, discriminate, fie și pozitiv?

    De ce nu se cheamă QTBGL, comunitatea? Sau GLBQT? Sau, sau…? De ce T și Q sunt la sfârșit? S-a întrebat cineva? De ce nu începe totul cu T, na? Să nu aibă transsexualele aceleași drepturi cu lesbienele? De ce?

    Da, chiar așa: de ce, de ce, de ce?

    PAH
Ultima oră

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO