Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A fost inventată o nouă cauză a morții subite – din cauza unui bol de mâncare. În urmă cu câteva zile, un bărbat a murit subit după ce s-ar fi „înecat cu mâncare”, într-un restaurant din Brașov. Întrucât au primit minciunile greșit, o parte din presa vândută a scris viceversa, fără să mai actualizeze. Și pentru că șefa de la „Marius Nasta” este în campanie de PR s-a spus și mai mult: că omul a fost salvat de medicii manageriței Beatrice Mahler care au zburat de la București la Brașov. FOTO-CAPTURI în bază.

A doua zi s-a aflat însă că bărbatul a murit și atunci s-au grăbit să afirme că s-a înecat cu mâncare la o terasă din Brașov.

„Un bărbat a murit la o terasă din Brașov întrucât nu i-au fost făcute la timp manevrele de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, era singur la o masă de pe terasa restaurantului și tocmai îi ceruse ospătarului nota. Când a venit cu nota de plată, ospătarul l-a găsit pe client stând nemișcat, pe scaun. Chemați de urgență, medicii de la SMURD au reușit să îi repornească inima, după o resuscitare care a durat 26 de minute. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost începute doar după sosirea echipajului de urgență. «Cel mai important în situația acestui pacient era dacă cineva de la fața locului ar fi făcut manevre de resuscitare cât se poate de repede», a spus dr. Romeo Boancă, medic Spitalul Județean de Urgență Brașov pentru Știrile Pro TV. Pentru că era în stare gravă și nu putea fi transportat, doi doctori din București au fost trimiși în miez de noapte să-l opereze de urgență. Din păcate, omul s-a stins la câteva ore, după intervenție.” - scrie adevarul.ro

Cazul este similar cu cel semnalat, pe 21 aprilie, de Pagina FB Moarte subită: „O femeie a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Sibiu după ce s-a înecat cu mâncare, în timp ce lua prânzul la o terasă din Sibiu. ISU Sibiu a intervenit de urgență pentru a-i acorda primul ajutor”, a relatat oradesibiu.ro. Din fericire, femeia a supraviețuit.

Însă administratorul Paginii i-a prins pe mistificatorii post-covid cu minciuna, după cum se vede din captura de mai jos, unde se menționează clar că femeia a făcut un AVC, cel mai probabil ca și bărbatul decedat la Brașov. FOTO-CAPTURI mai jos.
 
Citiți și Cine dă ordine presei ticăloase cum să mintă în cazul morților subite din rândul adolescenților? O elevă de 15 ani de la Liceul Sanitar din Bistrița, deces subit prezentat ca sinucidere. Un băiat de 16 ani din Timiș, deces pus pe seama energizantelor
 

 

Un bărbat a fost salvat până a murit:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Sabin G 23.04.2024 19:49
    Nașpa să iei masa la Sibiu
  • DANA Q 24.04.2024 19:03
    Oriunde si oricui i se poate întîmpla la fel dar mintea ta functioneaza altfel.Pe viitor evita Sibiul ca nu cumva sa/ti stea mîncarea/n gît.E bine de stiut si de tinut minte.
  • Coronoia 24.04.2024 00:00
    Poate n-au mintit, poate chiar a murit inecat doar ca jurnalistii au uitat sa mentioneze ca mortul savura vaxxin pe paine.
    Dar nu e vaxxinul de vina ca a murit (vaxxinul e sigur si eficient) ci mai degraba painea. Fara vaxxin, adica doar paine goala, i-ar fi fost muuuult mai rau.
  • Quintessence 24.04.2024 08:38
    Nu-i prima dată când mint cu nerușinare:
    https://www.activenews.ro/stiri/Mama-studentei-Diana-Andreea-Farcas-despre-care-TOATA-PRESA-a-MINTIT-ca-a-murit-INECATA-cu-CEREALE-declara-pentru-ActiveNews-ESTE-FALS-A-murit-din-senin-stop-cardio-respirator-in-timp-ce-se-pregatea-sa-mearga-la-Facultatea-din-Iasi-180504
  • Tic 24.04.2024 09:23
    Noi stim,dar turma citește ce îi livrează lupul.
  • Briela 24.04.2024 10:08
    La englezi, ultimele morți subite în rândul persoanelor cu vârsta de 40-55 de ani sunt puse pe seama ... consumului excesiv de alcool. :)) Nu contestăm faptul că englezii sunt mari consumatori de alcool, dar să ajungă ”cercetătorii britanici” să declare așa ceva, denotă faptul că îi consideră pe toți compatrioții lor niște idioți. Vă sună cunoscut?
  • @.com 24.04.2024 10:30
    In curand vom citi un articol cam asa: un barbat a murit subit in timp ce respira. Autoritatile sustin ca de vina este poluarea globala si anunta ca se vor lua masuri drastice pentru reducerea poluarii atmosferice si a emisiilor de carbon.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 24.04.2024 11:19
    condoleante
  • Rusi 24.04.2024 17:50
    Acesti criminali mincinosi trebuie condamnati la moarte.
Ultima oră

00:00

Pr. Ioan Istrati: Mormântul Dulcelui Iisus și Hienele

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”

15:02

SUA acuză Rusia că folosește "arme chimice" în Ucraina - E vorba de Gaze Lacrimogene, la fel cu cele folosite de poliția americană împotriva manifestanților pro-palestinieni

15:01

O femeie din Mureș, mamă a trei copii, s-a trezit cu un diagnostic crunt după un banal consult medical: Cancer la colon, plămâni și metastaze la ficat

15:00

Cum ne cenzurează Facebook: IPS Teodosie, membru al Academiei Europene din Salzburg alături de IPS Andreicuț, și o Troiță de la Fântâna Albă, considerate cu un ”conținut grafic violent” de cenzorii Inteligenței Soroșiste. FOTO

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți. LA MULȚI ANI!

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami

13:02

Noile automobile au devenit deja jucării controlate de la distanță, cu telecomanda în mâna Sistemului

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!